Ännu en onödig dag

Detta är andra dagen som känns helt onödig. Jag vet inte varför. Irriterande är det iallafall.

Ska dra till Johan nu iallafall. Käka och titta på film.
Då sitter jag iallafall inte ensam och är onödig. Då kan vi vara onödiga tillsammans..

Om jag vann massa pengar..

Hörde någonstans att de va ÄNNU en som hade vunnit en väldigt stor summa pengar. Runt 100 miljoner. Och då började jag så klart att drömma. Vad skulle jag göra om jag vann så mycket pengar eller ja, något där i närheten..


Jag skulle börja med att köpa en stor lägenhet i Stockholm. I gamla stan. Det skulle vara högt i tak, vara högt upp (med hiss) och gärna vara en väldigt gammal byggnad. Stora fönster och mycket öppen planlösning. Sen skulle jag så klart inreda den helt underbart..=)

Jag skulle även köpa en lägenhet i Lund, hyfsat stor och även den får vara högt upp och ha högt i tak. Men det är mindre viktigt. Jag skulle använda den som övernattningslägenhet de gånger jag känner för att komma ner till Skåne. För jag skulle förmodligen bo större delen i Sthlm. Jag skulle även köpa ett hus. Vet inte riktigt var. Kanske t.o.m utomlands.

Sen skulle jag hjälpa min familj i deras ekonomiska problem. Se till att de har allt de behöver och vill ha. Kanske köpa en lägenhet till lillebror med. Vad spelar mindre roll. De skulle få allt de bad om och allt de inte bad om.

Jag skulle även köpa en mysig lokal i Gamla stan där jag kunde starta upp mitt café. Som förmodligen inte skulle vara de enda företaget jag startade.

Jag skulle även investera pengar i saker jag tror på. Hjälpa andra som behöver en extra knuff. Jag kan inte mycket om aktier och fonder men skulle nog sätta mig in lite i det med. Så att jag och min familj på lång sikt kan känna oss ekonomisk oberoende.

Sen skulle jag självklart köpa en hel prylar som jag mer eller mindre behövde. En bil, resor, m.m.

Humm.. det skulle förmodligen vara pengar över, hoppas jag. Och de skulle nog sparas tills jag hittade ett nytt projekt jag trodde på. Sen skulle jag ju kunna göra av med hur mycket som helst på mitt café och inreda min lägenhet i Sthlm och sen slösa pengar på familjen. Så vem vet hur mycket det skulle vara kvar. Men jag skulle nog vara lite förståndig med. Och inte bara köpa för att jag kunde. För även 100miljoner kan ta slut. Speciellt om man köper lägenheter och hus. Men det är även en investering.
Mmm.. det skulle vara skönt att vara helt ekonomiskt oberoende. Jobba för att man vill och inte för att man behöver kunna betala sina räkningar. Jag skulle nog ändå jobba lite. Gå och mysa i mitt café, njuta av att det var mitt och att min dröm kom i uppfyllelse. Servera lite, baka lite kakor..

Det är de som kommer upp såhär direkt. Självklart skulle jag även betala min jävla restskatt på drygt 6000:- med.


Tråkdag

Jag har så jävla tråkigt. Sov alldeles för länge och har ingen som helst lust att göra någonting.  Ska t.o.m titta på Sex and the city nu. Detta har varit den mest onödiga dagen på väldigt länge. Skulle bara vilja sova igenom resten av den också så att det blir en ny dag.

Lily Allen - Who'd Of KnownLily Allens nya album är helt beroende framkallande.
Låtarna är fortfarande ganska trallvänliga, men lite snabbare. Och om man som jag lyssnar på texterna så döljer där sig helt underbara små fraser och sanningar i varje låt.

"And even though it's moving forward
There's just the right amount of awkward
And today you accidentally
Called me baby"

Bloggdesignbyte

 


Nu känner jag mig klar för tillfället. Så, hur tycker ni att det blev då?
Lite mer sommrig eller hur?

Snart ny header

Håller på att ändra på min blogg. Använder min andra blogg som testblogg. Börjar bli rätt bra faktiskt..=)
Gjorde en ny header och utgår ifrån den när det gäller färger och allt..=)

Så här ser den ut:Ja, det kommer nog bli rätt bra. Ska väl hålla på med det hela natten. Måste bara käka lite snart också märker jag. Mitt blodsocker är väldigt lågt.

Han gav mig det i natt..


Nu släcker jag ner..

Nu stänger jag ner allt. Förutom TVn. Tyvärr, jag vill se på Robinsson. Men datan och allt annat stängs ner i en timme nu. Du borde göra desamma.


Earth hour day..

Min fredagskväll

Jag gjorde en tårta nu på kvällen. Försökte få den i hjärtform men allt bara ramlade sönder. Skit ful blev den. Men ganska god ändå.
Nu sitter jag och spelar Robinsson spelet på tv4s hemsida. Helt insnöad. Ska nog se en film snart. Om jag kan sluta spela..=)

Min granne har fest. Eller hade iallafall. Hör inget nu längre..
Bara från torget.


dot dot dot

6400:- i restskatt.
Varför slutar det aldrig?

D R Y G T

Det är totalteckning i natt och jag var klar att köra ner tidigare lite tidigare p.g.a de. Det tar lite längre tid och jag hade inget annat att göra. Startar mobilen, för att ha lite koll på om de är något problem med tidningarna som gör att de kanske är sena. Det är drygt som fan att i bilen på väg ner starta mobilen och upptäcka att tidningarna är sena och jag kunde vara hemma minst 30 min till. Därför har jag börjat att starta den i förväg.
OCH självklart är de något problem. Det stod att skd inte var med i bilen. Betyder det att INGA skd tidningar är med eller är de bara de där extra som inte är med? I vilket fall skulle mer information komma. Jag behöver inte vara på jobbet förrän om typ 30 min och om de inte kommit mer info när det är några minuter kvar så ringer jag och kollar om någon vet något.
Men det är så jävla typiskt. Så jävla irriterande.
Antingen så får vi inte extra tidningarna och förmodligen inte betalt för dom heller, fast att man varit medveten om att dom skulle ut och laddat upp inför det. Eller så kommer dom skit sent och gör att allting blir ännu senare än vad det skulle ha varit i "vanliga" fall. Oavsett så blir det sjukt drygt. Och typiskt!!

Smsade Sabina för att se om hon vet något mer. Hon är nog redan på plats.

Drygt som fan..!

"Somliga går med trasiga skor, tills de har slutat gå. Djävulen som i helvetet bor får sig ett gott skratt då."

Var iväg och handlade med mamma idag. Vi köpte skor. Fick ett presentkort av jobbet för att köpa arbetsskor och jag hittade ett par "arbets" skor..=)
Men de va lite konstigt. Jag hade ringt min chef för att kolla om jag kunde köpa vad jag ville där inne med presentkortet eller om det bara var speciella skor jag hade att välja på. Hon sa att jag kunde köpa vilka skor jag ville och annat med, men att det var ju tänkt att jag skulle köpa arbetsskor så jag skulle nog se till att göra det också.
Men det var inga problem. Jag behövde skor och jag hittade ett par. Hade 150kr r på presentkortet och hittade lite strumpor. Men sen i kassan säger de att presentkortet inte gäller strumporna, utan bara skor OCH egentligen inte de skorna jag valde heller. Men att de inte är så strikta på det. Egentligen gäller presentkortet bara de skor som är på bilden brevid. Jag säger att min chef godkänt att jag fick köpa vilka skor jag ville, men då säger hon att hon måste ha misstolkat det. Men att det är ok. Jag får köpa de skorna med presentkortet, men att det egentligen inte var meningen så.
Så jag fick mina skor ändå. Struntade i strumporna, valde ju bara de för att det var pengar kvar på presentkortet. 

Sen gick vi vidare till de andra affärena och jag köpte lite andra kläder och stuff. Rosett örhängen t.ex. Mamma köpte lite smink till mig, för jag var för snål för att köpa det till mig själv. Hatar verkligen att lägga ner pengar på smink. Känns så jävla irriterande. Sminkar mig dessutom så sällan att de hinner torka ihop innan det är slut.
Men hittade iallafall två toppar och en kjol. Självklart allt i svart.
Jag skulle gärna vilja gå i lite färg, men de funkar inte. jag har ett par likadana tröjor men i två olika färger och när jag står där hemma och väljer så är det alltid den svarta jag väljer. Tar bara den andra när den svarta är i tvätten. Helt hopplöst. Men mina rosett örhängen är vita. De fanns svarta med, men jag valde de vita för att annars skulle de inte ens synas när jag använde de. Så jag siktar in mig på att ha färgrika detaljer istället.

Väldigt intressant va?


Våffeldagen

Idag ska jag bjuda Johan på våfflor, för det är VÅFFELDAGEN!!!
Men innan han kommer så måste jag duscha och sånt och jag är så långsam på att få saker gjorda.

Mamma köpte 2 stora solroser i plast till mig igår, som jag ska ha i mitt sommar badrum. Ska fixa med det i helgen när jag är ledig hade jag tänkt. Men de är så fina och passar perfekt in till det andra jag ska ha där inne.

Nä, nu ska jag sluta dryga mig och gå in i duschen..


Caroline af Ugglas

Kollat runt lite och såg att Caroline af ugglas ska spela på KB i Malmö den 11 april. Jag såg henne på malmöfestivalen för ett par år sen. Det var strax efter hon hade släppt joplin på svenska skivan och jag köpte den på plats och fick den signerad..=) Jag och min lilla kusin var där.  Jag skulle gärna vilja se henne igen. Och det finns biljetter kvar.
Såg också att hon nyss släppte en ny skiva 18mars. Som ska vara på svenska den med. Annars har hon nog mest gjort saker på engelska. Men denna ska vara liknande joplin skivan, men vara hennes egna låtar. Och om det låter något i närheten av hennes melodifestival-låt så kommer det ju vara helt underbart.
Ska bara försöka se om jag har någon kompis som gillar henne som jag gör, som vill följa med mig. Är t.o.m ledig den helgen så det är bara att passa på. Haha.. eller så lurar jag med någon, som inte vet att vi ska se henne och kanske bara tror att vi ska ut och fest och vips. oj, spelar hon ikväll? Oj, jag har visst biljetter. Lika bra att gå in då..=)
Njeaa..vi får se om någon frivilligt vill följa med först.

Det finns faktiskt en liten nackdel att inte ha samma musiksmak som alla andra i min ålder. Även om många av mina kompisar faktiskt gillade snälla snälla så är jag tveksam på om de är villiga att se en hel konsert med henne och dessutom betala för det.

Det var föresten första gången jag funderade över att ringa och rösta i melodifestivalen och även första gången jag gjorde det..=) 6ggr röstade jag på henne.

Första gångerna jag såg henne på TV kunde jag knappt titta på henne, men jag kunde inte heller titta bort. Konstig känsla och jag tyckte att hon var helt "freaky". Det är hon fortfarande, men jag har börjat att gilla de. Nä, jag har börjat att älska hennes rörelser och scen närvaro. Hennes utstrålning är så total och när jag såg henne på Malmöfestivalen kom vi väldigt nära (längst fram) och man såg verkligen hur äkta hon är. Hon är sig själv helt ut. Sen så är jag ett stort fan av Janis Joplin och jag kunde inte mer än älska hennes översättning. Den är nästan rakt av, men ändå helt rätt. Jag har lyssnat så mycket på den skivan att jag knappt kunde den engelska texten när en låt spelade härom natten på radion.
Ooooh.. det är väldigt spännande att höra hur hennes egna svenska låtar låter. Jag har en förkärlek till svenskmusik.

Hittade föresten ett par låtar på Youtube..

  
Vi blundar (nya skivan)  En del av mitt hjärta (joplins a piece of my heart)
  
Snälla Snälla
(med text) Så gör jag det igen (nya skivan)

"I couldn't take my hands off her, she wouldn't let me be anywhere but inside."

Jag har av någon anledning börjat lyssna på Heart shaped glasses av marilyn manson ganska intensivt. Gillar långt ifrån allt han har gjort, men han blixtrar till lite då och då. Och det är då man älskar det.
Denna videon är 8min lång, men det var den enda jag hittade där man fick med hela videon. Och som vanligt med honom är den väldigt sexuell, mörk, överdriven, lite läskig men underbar.

Iam the winner!

Är hemma en snabbis innan ja ska ner till jobbet.
Var hos Jocke och skulle spela lite poker. Vi var för många. Men så hoppade vissa av och då blev det lagom. Det var jag och 5 av mina kaxiga killkompisar. Vi spelade turnering, texas holdem. Och gissa vem som vann?? Ja, rätt. Det var ju självklart jag...=)
Nä, kanske inte så självklart, för dom iallafall. Och inte riktigt för mig heller. Jag har mest spelat på nätet och även det var väldigt länge sen. Men jag och Johan turades om att slå ut de andra och sen var de bara vi kvar. Han flyttade över till andra sidan bordet för att få den rätta pokerkänslan. Först planerade vi nästan att ge upp och dela på pengarna, för vi hade redan suttit ganska många timmar och spelat. Men sen blev han lite kaxig så vi spelade istället. Vi var ganska lika i chips och det gick många händer där de bara flyttades chips fram och tillbaka. Men vi höjde blindsen och med några lyckträffar så hade jag helt plötsligt vunnit över honom.
Och det kändes faktiskt väldigt skönt. Just att det var han jag vann mot i slutet och att jag vann hela turneringen och alla pengar. Det var första gången jag spelade om pengar.
Så nu är de inte så kaxiga längre.. Hehe.. För om jag var ärlig så var de ingen som spela om pengarna i de rummet. Äran var så mycket mer värd. Men jag är inte en dålig vinnare. Jag bara älskar att vinna och då samtidigt göra alla andra till förlorare..=)

Sen satt vi och snackade, vissa åkte hem och när klockan blev runt halv 2 tänkte jag att de va en bra tid att åka för jag skulle ju jobba också. Så jag släppte av Jocke på en annan fest och Johan hemma och rullade in i Hörby strax efter 2. MEN tidningarna hade inte kommit. Jag gick av och fick reda på att det var ganska lång tid kvar innan de kom. Så jag körde hem, plockade in maten jag handlat innan idag och satte mig vid datorn. Ska snart byta om till mjukisarna och köra ner där igen.
i morgon skulle tydigen Bumbi ha grillfest, men jag är tveksam på om jag ska sticka dit. Först är grillfest inte riktigt de jag tänker på när de fortfarande är minusgrader ute och sen har jag en del jag ville göra i helgen.
Men de va väldigt trevligt ikväll så vi får väl se hur de känns i morgon.

Nä, nu ska jag dra ner.. Så att jag kommer hem någongång. Är ganska trött nu när jag kommit hem och lugnat ner mig lite. De var inte de som var planen.

Fredags kväll

Har nyss duschat och ska snart leta fram kläder. Ska köpa med mig mat till Johan och sen ska vi se på nästa supernatural avsnitt. Efter de blir de förmodligen poker hos Jocke.
Vi kom på att alla våra kompisar är i par, förutom vi.
Hur blev det så? Förr va de nästan ingen som hade flickvän eller pojkvän och nu är alla i så jävla seriösa förhållanden att man vill spy.
Jaja, som tur är kommer de flesta överens med varandra iallafall..


Kom sommar, kom..

Solen sken idag och jag var tvungen att gå ut en stund. Stack till netto. Såg att de hade massa olika pärlor billigt där. Köpte även lite trådar, lås och andra tillbehör som man behöver när man ska göra lite egna smycken.
Hittade även stora klistermärken som de tyckte att man skulle sätta på sin soptunna, men jag tänkte att de kan jag ha i mitt badrum. Hittade med massa färgranna fjärilar i lite olika storlekar och med hyffsat stora solroser. De köpte jag. Köpte även fjärilar till mamma. Jag tror att de kan bli jätte bra i mitt badrum som ska förvandlas till sommar. Köpte ju en del plastblommor på IKEA för ett tag sen också som ska upp.
Vill fixa till lite hemma.
Speciellt att förvandla mitt tråkiga, irriterande badrum till ett sommar-rum.. Låter inte det helt underbart? Jag ska se till att ta före och efter bilder.

Sen när jag kom hem så sökte jag på sommar på spotify och har nu hög sommarmusik på och ska städa och plocka lite innan jag solljuset försvinner helt.

Jag älskar våren.
Allt känns möjligt och man blir lite extra pirrig.
Jag märker verkligen vilken skillnad solen har på mig. Jag som lever på natten och som knappt ser solen alls på vintern söker solens stålar så fort jag får en chans. Försöker att spara på energin och bara njuta av den. Bara slappna av och älska varje sekund.

Solrosor är nog kanske min favoritblomma. Den ser lite ut som en lycklig sol. Man kan inte vara på dåligt humör när man tittar på solrosor.Med avsky och likgiltighet

Mitt ex loggade plötsligt in på msn. Jag vet inte varför jag har honom där. Han har bara varit online en gång för något år sedan. Först trodde jag att det var någon annan och precis innan jag skulle skriva hej reagerade jag på mejladressen och hejdade mig.
Men sen väntade jag några minuter och skrev ändå till honom.
För om jag verkligen ska vara ärlig har jag varit lite nyfiken på honom en tid. Jag borde inte vara de. Han krossade mitt hjärta, eller nä. Kanske en pulsåder.
Nu i efter hand när jag har lite perspektiv på det så kan jag inte säga att jag någonsin var kär i honom. Men han fanns där då och det var enkelt. Han var bra i sängen och just då va de allt som jag krävde, tydligen. Det var bara lite tidsfördriv, men jag lärde mig nog en del av det ändå.
Nu har jag högre krav. Både på pojkvän och kk.

Och jag vet inte vad jag skulle känna efteråt, om jag gick med på att träffa honom. Förmodligen skulle jag känna en viss avsmak av mig själv. Bli illamående av att jag sjönk så lågt. För jag känner mig egentligen ganska likgiltig när jag tänker på honom. Jag är inte arg längre. Och jag skäms när jag tänker på mitt beteende då. Jag vet inte om jag kan säga att jag ångrar det, för de skulle inte göra någon nytta nu och just då var jag faktiskt väldigt skadeglad. Hämndlysten och ganska skoningslös. Men nu förstår jag inte hur jag kunde göra det. Det känns som om det var en annan person, en annan tid och ett helt annat liv.

Han skrev att han hade bil och kunde komma om jag ville.
Jag svarade inte.
Sen loggade han ut.

Men vetskapen om att jag kanske skulle göra samma sak igen mot honom stoppade honom inte för att vilja komma hit. (idiot) Och även om jag vetat hela tiden att han skulle vara lätt om jag ville så känns det väldigt bra att få det bekräftat. En egokick. Och den egokicken räcker tillräckligt länge.
Och om han hör av sig igen kommer jag inte ens svara honom.

För även om inte han har förändrats på de här 3 åren så bevisade jag för mig själv idag att jag har det!

Vänskapsband

Jag har lite pyssel inspiration. Plockade fram alla pärlor och trådar igår. Men märkte gansak snabbt att hålet i de pärlor jag har absolut inte funkar med trådarna. Gjorde iallafall ett par armband. Makrame och något annat snurrande. Blev lite besviken på att jag bara har massa småpärlor, med små hål. Men tänkte att då har jag en anledning till att åka in till Lund i veckan. panduro har ju faktiskt öppnat där på gågatan ich jag har inte varit där än. Sen finns det ju outlet butiken i malmö med. Ska kolla på tradera också. Men tradera passar nog bättre till om jag vill skaffa ädelstens pärlor, för de har de väldigt mycket av där. Och med pärlor och sånt är de nästan roligare att kunna gå omkring och känna på vilka man vill ha. Känna strukturen och tyngden. Välja bland massa färger och former. Och sen tipsade Mathias om Exotica för de där vaxsnörena. Jag var lite skeptisk mot de först, men när jag jämför med det jag gjorde igår och de jag fick av honom så är de stor skillnad. Hans håller färg och form bättre. Mitt kommer ganska snabbt kännas gammalt och slitet.


Så det är vad jag ska hålla på med den närmsta tiden.  Innan jag tröttnar för tillfället och går över till nästa sak ett tag.

. . .


"Jag har förändrats, kanske just på grund av dig. Du vet att jag har svårt att säga nej."

Jag vet att du förmodligen undrar om jag kan hantera det.
Men du behöver inte oroa dig, för jag vet var gränsen går.
Kanske var svartsjuk fel ord och jag märkte att du reagerade kraftigt på det, det var inte så det var menat att komma ut. Jag vet att du känner av mina känslor mer än vad jag vill ibland och jag är ganska orolig för att du ska misstolka dom. Och dra dig undan p.g.a det för att sen försvinna helt. För jag hörde tonläget i din röst när du sa mitt namn. Jag vet vad du ville klargöra, men du behöver inte klargöra det för mig, för jag vet redan.
Och jag skulle inte stoppa dig, även om jag kanske hade velat och kunnat. Men samtidigt vet jag också att jag inte skulle kunna säga nej om du plötsligt stod här. Jag skulle ta vad jag fick. Men min syn på dig skulle ändrats.
Kanske skulle jag dra mig undan lite och vänta för att se vad du skulle göra.
Men jag är också tveksam på om jag skulle kunna avbryta allt så länge du hade velat ha mig i närheten och så länge som jag skulle vilka vara i närheten.

Trots att jag kanske inte är överlycklig över hur svag jag känner mig i jämförelse med dig, så trivs jag väldigt bra så som det är nu och skulle inte vilja att det ändrades.


"Män dom söker kvinnor, kvinnor söker män.
Söker efter någon som kan följa med dom hem.

Jag har förändrats, kanske just på grund av dig.
Du vet att jag har svårt att säga nej.

Jag vet jag aldrig kommer leva hundra år.
Jag nöjer mig med en minut brevid dig om det går.
Och träffar jag någon annan då tänker jag på dig.
Du vet att jag har svårt att säga nej."

Bo Kaspers Orkester - Svårt att säga nej


Jag testade min pendel

Jag är lite skeptisk på om det verkligen funkar och att det inte bara är vårt undermedvetna som styr. Som rör en millimeter på fingertopparna och gör att pendeln rör sig åt det hållet som man vill eller som man vet att den "borde" röra sig mot.
Iallafall så tror jag inte att jag litar på mig själv att jag inte påverkar den på något sätt och om jag inte kan lita på att jag inte gör de så hur skulle jag kunna lita på att någon annan inte gör det?
Inte medvetet, absolut inte. Men undermedvetet på något vis. Men sen så ställde jag bara frågor som jag själv var ganska säker på svaret. Jag visste redan de innan pendelns bekräftade det. Och det bekräftade bara min första teori egentligen.  Kanske ska testa med något jag inte kan svaret på och som jag inte kan påverka till min fördel.

Men i och för sig så gick den runt runt ett tag, utan att jag ville det.
Om det nu skulle kunna mot bevisa mig..?

Då var det över

Läste nyss ut boken. Och självklart slutade den väldigt lyckligt. Blev nästan lite rörd.
Men nu är den slut och och jag ska se mig om efter någon annan bok jag kan sluka innan jag går vidare till Anne Rices böcker. Kan ju vara bra med lite variation kanske. Och inte bara den underbara vampyrvärlden.

Men lite trist känns det att den är slut och som jag förstått är de inte en femte bok på väg heller. Kanske lika bra, att sluta när det är på topp. För den här boken är ganska perfekt slut även om jag gärna skulle vilja fortsätta leva deras liv en stund till.

"Well baby I've been here before. I've seen this room and I've walked this floor"

När jag vaknade idag visste jag direkt vad jag skulle göra.
Jag kommer inte ihåg om jag tänkte på de igår innan jag somnade för efter jag lagt på så var jag så trött att jag bara blundade och somnade direkt.

Men när jag tillslut bestämt mig för att jag sovit tillräckligt många timmar då studsade jag upp ur sängen och försökte hitta några kläder. Startade upp datan, mest på vana och fortsatte klä på mig. Planen var att sticka in till Lund till den lilla affären vita örnen och köpa tarotkort. Tyckte att de skulle vara lie spännande.  Fick en liten beställning på msn också.
Sen körde jag in, men Vita örnen hade tydligen lagt ner och istället låg de ett sånt där växla-pengar ställe. Jag gick iallafall in och frågade om de visste ifall de lagt ner eller bara flyttat. Men de hade lagt ner.
Då ringde jag Malin, för om de fanns en sån affär någon annanstans så borde hon veta de. Hon och Mathias tipsade och Sök och Finn i Malmö. Så jag körde dit istället.
Parkerade lite olagligt och sprang in. Blev lite chockad över att det var så stort. Inte stort egentligen, men mycket större än Vita örnen. Gick iallafall och tittade runder lite innan jag hittade vad jag sökte. Hittade ganska fina tarotkort, på svenska dessutom. Sen köpte jag en sån där "spåkula", mest för att de är fina och den var på rea. En liten. Köpte pendel av bergskristall till mig och en annan tyngre, guldfärgad till han på msn.

Sen tittade jag på klockan och sprang bort till Shock också. Köpte örhängen. Stjärnor. Väldigt fina. Sen gick jag tillbaka till min bil, som inte hade fått parkeringsböter och körde tillbaka till Lund.
Stack upp till Mathias och Malin som bjöd mig på lite mat. Fick ett armband av Mathias och sen gjorde han ett när vi satt där som han gav mig. Grejen som han snöat in på just nu, nästa vecka är de väl något annat. Men jag tyckte att detta var ju en bättre hobby än de andra han haft genom åren.

Trots att det var så länge sen jag träffade honom (och malin) så kändes det precis som förr. Han förändras aldrig riktigt.
Han bodde ute vid min mamma när han var yngre och passade mig och min lillebror ibland. Sen började han hänga hos oss ganska ofta. Han lättade alltid upp stämingen och var alltid väldigt rolig. Då fattade jag ju att de fanns en orsak till det. Men när jag blev äldre så började jag typ fly till honom när jag ville komma hemifrån då och då. Och när han flyttade till Lund och träffade Malin så fortsatte jag att fly dit. I perioder var jag väldigt mycket inne i Lund och hos dom.
Även om jag visste att min mamma inte gillade att jag hängde så mycket där och att de kanske inte var de perfekta umgänget för mig så brydde jag mig inte. Det är så lätt att umgås med honom.
Han har alltid varit som en storebror för mig och jag minns att han ibland har presenterat mig som sin lillasyster för hans kompisar, som även de har följt min uppväxt och nästan ibland adopterat mig.  När Mathias och Malin var på Öland för några somrar sen så passade jag lägenheten. Då kom Morgan, en gammal kompis till Mathias som jag också träffade mycket förr förbi lite då och då för att titta till mig lite tror jag. Ringde och kollade om jag behövde något. Han bodde väldigt nära. Han kom och lämnade filmer och sånt.
Nu bor han tydligen i en liten stuga i Sätofta och har blviit pappa.

Det känns skönt att träffa Mathias, för han är alltid han. Det är avslappnat och lugnt.
Men med åren så har de blvit mindre och mindre, därför känns de så bra att allting är som vanligt när man kommer dit. Precis som om de var i förrgår som man sov där några nätter i veckan för att det var bekvämt när man hade praktisk på Åhlens eller när man övernattade där efter att man varit ute och festat. Eller bara ville komma bort ett tag.

Mmm.. mycket minnen.
Ikväll ska jag läsa ut min bok, men först titta lite på mina nya tarotkort. Spännande.

Vattumannen

Rörlig dekad, 10 - 19 februari

I denna del av Vattumannen lever den ständiga undran, sökandet efter sanningar och samband som håller och är äkta. Denna Vattuman blir aldrig färdig i sin analys, är aldrig nöjd med sina förberedelser och drabbas ofta av vankelmod eller dystra föraningar. Den rörliga Vattumannen har en inre oro, som han med bildningstörst och upprepad analys söker döva. Denna törstande ande finner många vägar och utforskar många fält av tillvaron, men behåller alltid ödmjukheten och öppenheten för att alla sanningar har luckor och vilar på förrädisk grund.
     Den som h ar solen i denna del av Vattumannen umgås med många, diskuterar och frågar ut, övertygad om att mänskligheten måste enas runt svar och värden för att de ska bli de rätta. Hans nyfikenhet dör aldrig och är vaken för de galnaste vägar eller underligaste samband. Den rörliga Vattumannen drömmer om framtiden, då alla vår tids mysterier ska vara klargjorda, och känner därför en viss ångest över att hans eget liv är alltför kort. Tiden räcker inte till.
     Det mesta intresserar den rörliga Vattumannen, för allt som finns fyller en funktion och hör ihop i ett sammanhang, till vilket han försöker finna nyckeln. Han är inte den som måste övertyga andra om sina teorier, utan är öppen för att pröva andras förslag långt mer än hans förnuft säger är nödvändigt. Dessutom engagerar han sig gärna i en ideell gemenskap och fogar sig till den nästan intill självutplånande. Ändå har den rörliga Vattumannen inte svårt att kliva ut och byta till andra värderingar, eller förvandla hela sin världssyn i enlighet med vad nytt som uppenbaras för honom.
     Förhållandet till fadern är anspråksfullt och alltid under utveckling. De kommunicerar rikligen och hyser en väldig nyfikenhet för varandra. De aktar sig för att fälla fasta omdömen om varandras liv och leverne, men behåller alltid ett kritiskt öga. Fadern önskar mycket av sitt barn, som tydligt känner trycket av detta. Kontakten är sällan rikare än de önskar den, och de känner att de behöver varandra, ibland så mycket att de skulle vara rädda att möta världen utan den andra.

Vattumanen i sängen. Kvinnan.

Hon startar långsamt. Djuriska drifter är inte vad som betyder allt för henne. Hon föredrar att idealisera kärleken och omge den med ömhet. Kärleken är en Mozartsymfoni, inte Rolling Stones. Kom inte till hennes säng på jakt efter vild och hämningslös hängivelse.

Men när du väl har hetsat up henne kan vad som helst gå an! Hon är ytterligt fantasifull och skapande och har ett livligt intresse för att pröva nya vägar att uppnå njutning. Det finns ingenting i någon sexlärobok som hon inte skulle försöka sig på och hon kommer förmodligen på någon intressant variation av deras variation.

Hon tycker att vad som helst som ökar hennes älskares njutning är värt att göras. I sängen räcker det med att du föreslår något; hon kommer glatt att gå med på det.

Hon älskar att köra sin fingertoppar lätt över din kropps små hår hela vägen från anklarna till skrevet. Ibland varierar hon smekningens intensitet från fjäderlätt till ett mjukt rivande med naglarna. Så sträcker hon sig bakom dig och tar dina skinkor en i var hand och börjar rör dem i våldsamt upphetsande cirklar. Ofta kombinerar hon detta med att använda mun och tunga på framsidan - och det är då som varje man börjar tänka att det är det skönaste han upplevt.

Hennes värme och förståelse är särskilt verkningsfulla när det gäller män som är hämmade eller psykologiskt impotenta. På grund av att hon har en särskild medkänsla med den sexuellt berövade mannen är hon ett lättfångat byte för den "gamle snuskhummern". Jag känner en vattukvinna som på grund av att värme hjälpte hennes äldre älskare att upprätthålla hans erektion alltid älskade med honom i en bastu - och svettades hela tiden! Faktum är att en av vattukvinnans svårigheter i livet är att hon i sin iver att behaga ofta sätter andras behov före sina egna. När hon blir besviken i kärleken vänder hon sig lätt till onani för att bli kvitt sina spänningar.

Vattukvinnan blir offer för en äkta man som har en hustru som inte förstår honom. Vem som än spelar på hennes sympatiserande psyke kan utnyttja henne men för att hon verkligen ska bry sig om en man måste hon tycka om hans intellekt i lika hög grad som hans kropp. Lyckligtvis är hon helt medveten om att en mans intellekt är hans mest erotiska organ. Att viska till honom exakt vad hon tänker göra med honom kan vara lika stimulerande för honom som att titta på den nakna bruden på mittuppslaget i någon tidning.

Hon tycker om att ligga med sitt huvud mot sin älskares fötter. När hon suger på hennes älskares tå kan hon smeka hans fotsula med en fjäder. När hon slickar hans testiklar masserar hon hans penis i värmen i hennes halsgrop.

Hon har alltid sina egna idéer.

Ingenting är alltför långsökt eller konstigt eller tabu. Hennes behov att behaga inbegriper att hon gör allt som hennes älskares kättja kräver. Om han blir tänd ifall hon är nedsmetad med kycklingblod över navel och skrev kommer hon att finna sig i att tillmötesgå hans önskningar utan protester. När det gäller anala samlag välkomnar hon allt från saliv till en glidsalva spetsad med E-vitamin. Oralsex kan inbegripa att hon låter älskaren ejakulera sin säd över hennes ansikte och hår. Om hennes älskare tycker om det så kan det inte vara felaktigt.

En av hennes mer populära variationer är "blinkjobbet". Hon sätter på sig långa konstgjorda ögonfransar och blinkar sig sedan upp och nerför penis med de långa, mjuka ögonfransarna till dess mannen når sin orgasm.

Samma "förståelse" gäller även kvinnor. Vattukvinnan kommer att drivas in i en lesbisk affär helt enkelt för att hon inte kan stå ut med att se en vän olycklig bara på grund av brist på sex.Ser jag ut som 17?

Jag sak första gången i mitt liv göra flygande jacob. Vet inte varför jag aldrig gjort de innan, kycklingälskare som jag är. Men ikväll ska jag göra det. Det är väldigt enkelt dessutom.

Körde iallafall iväg och handlade och kom på när jag nästan var hemma igen att jag hade glömt banan. Något som är jävligt gott så jag bestämde mig för att åka upp till Konsum för att springa in där. De är nästan aldrig något folk där.
Tar med mig trisslotten med vinst som legat i bilen i 1½ månad eller nåt och går in. Hittar bananerna och går till kassan.
Slänger fram trisslotten och säger:
-"Jag har en sån här."
Hon tittar på lotten och sen på mig:
- "Är du 18?"
-" VA!?!?!?!" säger jag chockat och hon frågar mig igen.
Då börjar jag garva och hon försöker förklara att det är åldersgräns på lotter.
Jag tar upp mitt körkort samtidigt och fnissar fortfarande.
-"Här är mitt körkort."
Hon tar det. Tittar noga på det och börjar tänka för sig själv:
-"87...."
Jag börjar fnissa hysteriskt och hon ger tillslut tillbaka körkortet och börjar igen förklara för mig om åldersgränsen.
-"Jag vet."
Sen går jag fnissande ut från affären, med mina bananer.

Jag vet att folk alltid brukar tro att jag är yngre än vad jag är och att de kanske har samma policy som med tobak att de måste fråga om legg på alla som ser ut att vara under 30. Men när jag ger henne mitt körkort, som är ett väldigt tydligt bevis på att jag faktiskt är över 18år och hon ändå börjar att räkna efter så går det ju lite långt. Hur korkad kan man bli? Och sen trodde hon att jag garvade åt deras regler och inte åt det faktum att hon trodde att jag var under 18år. Ser jag verkligen ut att vara 17år??? Det var väldigt länge sen jag har behövt att visa upp mitt körkort när de handlar om 18års gränser. I och för sig köper jag inte cigg särskilt ofta och kommer därför inte i den sitsen.

Men tydligen osminkad med mjukisar, palestinasjal och tovigt hår under min pundarmössa så ser jag 5år yngre ut.

Lite roligt va de.

Berättade de nyss för Johan när han ringde och han garvade han med. Sen bjöd han in sig på middag så nu måste jag duscha också.

OBS!! Supernatural i natt..!


Vilket tarotkort är du?

You are The Star

Hope, expectation, Bright promises.

The Star is one of the great cards of faith, dreams realised

The Star is a card that looks to the future. It does not predict any immediate or powerful change, but it does predict hope and healing. This card suggests clarity of vision, spiritual insight. And, most importantly, that unexpected help will be coming, with water to quench your thirst, with a guiding light to the future. They might say you're a dreamer, but you're not the only one.

What Tarot Card are You?
Take the Test to Find Out.


Väntan

Jag har en konstig känsla. Precis som om jag går och väntar på något som ska hända. På någon kanske. Jag vet inte riktigt vad. Kanske går jag och väntar på att få veta slutet på boken. Väntar på att den ska ta slut så att jag kan fortsätta mitt vanliga liv.
Oavsett vad jag väntar på så verkar de som om det snart kommer att hända.
Eller så väntar jag bara på att tiden ska gå, så att ja kan sticka och jobba och sen komma hem och sova. Min sömn är väldigt  konstig. Sover bara några timmar i taget, alldeles för få.


She said "kiss me it'll heal, but it won't forget".

HAHA.. Han gjorde henne fan på smällen.
Nästan halva boken är läst och all den underbara romantiska känslan är borta och nu känns det bara en aning bisarrt. För hon har en liten vampyr/människa i sig som håller på att döda henne.

Kan tänka mig att sensmoralen i USA är Använd kondom, även om du knullar vampyrer!!
(bra att veta, hehe..)


"Var inte rädd, mumlade jag. Vi hör ihop."

Jag är på kapitel 7.
Och de har haft sex.. ÄNTLIGEN!!!
och inte bara en gång. Lite tråkigt att man inte får några detaljer, men man kan ju inte kräva allt.

De är även gifta och är på smekmånad på någon privat ö långt långt borta.
Allting verkar vara helt underbart. Helt perfekt.
Men snart börjar väl problemen..

Ska leta upp lite kläder nu, för ja ska snart ner till affären. Men jag kommer inte sluta läsa.

Så länge vi båda andas

Idag kom den sista boken. Så länge vi båda andas.
Tydligen hade de fått tidigarelägga försäljningsdatumet för att de va en del affärer som inte respekterade det. Och därför så fick nu alla sälja den tidigare. Inte mig imot.  Men egentligen skulle jaf föredragit att fått den på torsdag så hade jag kanske kunnat vänta tills fredagen innn jag började sträckläsa den. Men nu är det helt omöjligt för mig att kunna vänta tills i helgen. Det är ju bara tisdag idag.
Jag har redan läst 1½ sida faktiskt.
Och nu ska jag fortsätta, sen ska jag ner i affären en timme och då kommer jag förmodligen kunna läsa lite till, om det inte kommer alldeles för mycket kunder. Men det brukar vara ganska slappt. Och sen när de väl kommer någon så kommer alla på en gång..=)

Nej, nu ska jag fortsätta att läsa och förhoppningsvis låna hennes lyckokänslor igen.
Det är så spännande..=)Jag väljer att vara glad!

Idag var jag sådär snygg som man bara lyckas med ibland och aldrig 2 dagar i rad.
Lät håret självtorka, med lite hjälp av med att snurra de i korkskruvar. Har korkskruvar i självfallet men lite hjälp gör de bara bättre. Sen en liten rosett i håret och lite smink.
Klädseln var kjol och top. Svart.
Men det som gjorde det hela var mitt strålande leende..=)

Jag har varit på så bra humör hela dagen.
Kanske är de för att min sömn är fucked up och jag är lite övertrött eller så har de med musiken som spelades när jag skulle välja kläder. Eller för att jag kanske skulle träffa främlingen idag.

Jag tror att de har med allt att göra.
Våren är på väg (ser massa snödroppar överallt), jag är vaken när det är ljust ute och egentligen.. Vem fan vill gå omkring och vara deprimerad när man kan dansa omkring och sjunga med i alla sånger man hör.

Jag läste mental träning i skolan och läraren sa att det var ett val. Man väljer hur man vill må och vara. Jag höll inte med henne riktigt då. Jag förstod vad hon menade men de finns alltid känslor som man inte kan välja att ha eller inte. Som omgivningen och andra människor ger oss.
Men idag och alla andra dagar så väljer jag att vara glad.

Vilket humör väljer du att ha idag?

Caroline af Ugglas - Snälla snälla"Ja, för igår när du gick
i sista blicken som jag fick
Jag kunde se.
Ja, jag kunde se.
Jag såg du var på väg
till en annan kvinna
bort från mig.

Så snälla, snälla, snälla, snälla.
Jag ber dig snälla låt mig inte sitta
näh, sitta ensam här.
Ja, medans du är där."


Ytligheter och jeansbyte. Suck.

Är fortf hos Johan.
Han duschar. Han har bestämt sig för att han ska på jägers. Och jag ska hem och sova lite innan jobbet. Är så trött nu igen.
Snart kommer han väl ut och undrar vad jag tycker att han ska ha på sig. Eller kanske inte.
Han väljer ändå aldrig det jag tycker.
Lite fjollig har han börjat att bli. Eller inte lite faktiskt.
Jag minns den tiden då han inte brydde sig om vilken t-shirt eller vilka byxor han hade på sig.
Haha..nu lånar de kläder av varnadra. Som tjejer. Vilja fjollor till kompisar jag har.

-Bumbi, får jag låna dina jeans ikväll? snälla, de är ju så snygga.
-Visst kan du det. Det är lugnt. Jag har andra på mig ikväll.
-Tack. puss på dig. Vi ses snart.

Ha Ha..

Och nu kommer momentet framför spegeln. jag tycker att han ska ha tuppkam. Det tycker jag alltid.
Men han blir lite arg och vill ha någon jävla snebena och sen tror han att jag allvarligt ska kunna säga att det är snyggt.
Knappast.
Tuppkam är det som gäller. Speciellt de stunder han låter sitt hår växa.

-"Fan, jag har slut på hårspray." Hör jag honom skrika från badrummet.
Väldigt opassande.
naturligt ruffsigt är också snyggt. Inte massa skit i håret. Humm.. Han kommer också tycka det om några år..=)

Nu skriker han från sovrummet. Valet av tröja..
Jahaa..nu blev det kavaj.
Som sagt.
Min kompis har blivit en fjolla.


trevligt

Gissa vem nyss ringde och tänke laga fläskfile med ugnspotatis och bjuda mig på?
Japp, just de. Johan.

Han har börjat bli väldigt behaglig att ha omkring.
Fick honom t.o.m utan problem att titta på melodifestivalen ikväll.

Lita aldrig på gifta män

"Du kanske får en stund på lördan',
du kanske får en timme på söndan'.
Vad vet jag om de?
Du kanske får dyra presenter,
ni kanske är attrahenter.
Vad vet jag om de?
Du kanske får ett löfte om ett bättre liv där ni kan leva i evighet.

Lita aldrig på gifta män,
du kommer aldrig bli dig själv igen.
Vad än dom säger.
Det spelar ingen roll hur pass kär du är,
du kommer alltid bli en förlorare.
Vad än dom säger.."

-ORUP

HAHA.. va de den här som han menade?

Främlingen

Fick ett tips för ett tag sedan om hur man kan spåra folk och den personen som jag trodde att det var, var det. Det blev nyss bekräftat.
Men vad gör jag med informationen nu? Nu när jag vet vem han är. Han vet inte att jag vet. Ska jag säga att jag vet vem han är, eller ska jag låta bli?
Han kanske blir lite skärrad, men lugnar väl ner sig efter ett tag.
Just nu har jag övertaget lite, men jag vet inte vad jag ska göra med det. Vad jag vill göra med det. Det känns inte som om de spelar någon roll.

Ha, jag sa nyss att jag visste vem han var.
Var väl inte mer än rätt.

Humm.. han hade tydligen också forskat runt..=)
Men han känns ofarlig.


Vän till en vän

beställde nyss pizza. Ska till Johan och ttita på film.
Är jätte trött och skulle helst vilja sova. Men då flippar mitt dygnt ut ännu mer.  Men jag sov så lite i natt. Sov bra och kände miot utvilad när jag vaknade, men inte nu längre.
Nu är jag hungrig.
och Johan har hållt på och tjatat på mig i över en timme. Han fattar inte att de bara tar längre tid då.
knappast mitt fel att han dricker och inte kan köra och köpa pizza själv.
Pucko.
ringde för att kolla att han inte planerat in något skumt ikväll för ja tänkte komma i mjukisar. Och då började han snacka om balklänning. Blev lite skärrad innan jag fattade.

Vet itne vad jag håller på med. Hjälp mig ut..

trött.

Louise på besök

Den underbara Louise skickade sms igår kväll och ville komma på besök. Så det gjorde hon. Vi köpte med oss lite bullar och lite snask och åkte hem till mig. Tittade på Batman begins, som någon tipsade mig om. Sådär va den väl. Inte riktigt min typ av film, men helt ok annars.
Sen följde hon faktiskt med mig på jobbet. Väldigt roligt med lite sällskap och vi hade  med oss lite picnick i bilen. Godis och den populära blåa läsken. Och så fick jag stajal lite. Är ju faktiskt ganska bra på det jag gör. Louise blev väldigt impad av min bilkontroll..=)

Sen åkte vi hem och sov. jag somnade faktiskt också. Ganska ovanligt.
Men jag sov bara några timmar, innan jag vaknade vid 10 på morgon och låg och väntade på att Louise skulle vakna. Sen gick jag och duschade och efter det åt vi frukost.
Hon åkte ganska nyligen hem.
Men det var väldigt trevligt, så sällan vi ses nu efter jag slutade och allt.
Underbara Louise i London.

Aldrig

Jag kan försöka att inte bli deprimerad över att boken redan är slutläst. Eller över det faktum att det är en vecka tills sista boken kommer ut. Eller över att det är sista boken.
Eller så kan försöka att låta bli att bli deprimerad över att jag inte kommer känna den sortens kärlek som de gör till varandra, någonsin.
Den sortens kärlek som aldrig tröttnar, aldrig försvinner, alltid älskar.
Att ha fysiskt ont när man inte är nära varandra och svimma p.g.a att man slutar andas när man är nära.
Att känna att man tillhör någon så mycket och veta att han tillhör mig med. Och inte bara i en bemärkelse, utan i alla. Utan tvivel.
Det spelar ingen roll att jag försöker att inte bli deprimerad över det, för jag blir det.
Känner förståelsen i tomrummet inom mig. Vet vad jag behöver, vad jag vill ha.
Men tårarna är före mig.


Hoppas att det är lånade känslor igen..

Jag blir helt förhäxad, upphetsad..

"Kom och fantisera, kom och spela i natten
Kom och existera, kom med törst och vatten
Kom och h-håll om mig
Kom och dansa med mig
Kom och ge mig, ge mig, mycket mer

Jag blir så, jag blir så upphetsad
du gör, du gör mig upphetsad
jag blir så upphetsad, du gör du gör mig upphetsad

Jag blir helt förhäxad, upphetsad"Hittade konstigt nog en låt jag gillade som jag inte hade hört innan med Gyllene Tider på spotfy. Men den fanns inte på youtube. Antar att den är en av deras gamla låtar. De va lite mer vulgära på den tiden och handlade knappast om en sten vid en sjö i en skog. Det är den porriga Gessle man gillar. Han som sjöng När vi två blir en med glimten i ögat och skrikande tjejer i publiken..=)
Men det är ju klart. Han hade aldrig kommit undan med det idag. Hade han försökt sig på något sånt nu hade han bara blivit kallad snuskis. Och det är inte nog inget han strävar efter längre. Han borde iallafall inte göra det.

Missförstånd

Fan vad jag är löjlig. Så har jag gått omkring och trott att han menade något helt annat. Men plötsligt slog det mig. Jag missförstod. Hans ord betydde inte alls de som jag trodde. De som fick mig att le lite extra. Ingen stor sak egentligen, men ändå..

Ibland är jag så jävla korkad.
Och jag verkar aldrig riktigt lära mig av det.

Det är otroligt hur man kan lura sig själv att tolka saker på de viset som man vill ha det. Otroligt, men fortfarande väldigt korkat.

Och fast att jag nu förstår så är de något i mig som önskar att jag på något vis skulle kunna få min första känsla tillbaka igen. Att jag skulle ha fel nu och rätt första gången. Att det inte skulle vara ett missförstånd, utan att mitt missförstånd skulle vara ett missförstånd.
Idiotiskt, jag vet.


and I continue..

Boken kom idag.
När jag hör ditt hjärta.

Började läsa direkt lite hos mamma, ska läsa lite till nu innan jobbet.
Så spännande..=)

IKEA

Jag var på IKEA med mamma.
Jag fick en ram av henne i födelsedagspresent som jag skulle ha till Kittys tavla, men den var alldeles för stor tyckte jag så vi åkte dit och bytte den. Istället köpte jag en mindre till den tavlan och sen köpte jag ett gäng mindre ramar i olika storlekar. Till foton och annat. De va obehandlade och när vi kom hem så målade vi de svarta lite smidigt.
Köpte även några småkastruller och lite annat smått och gott.
Sen körde vi hem och köpte med oss thaimat från mitt favoritställe i Lund. Man får massa mat och det är billigt. Men framför allt. Väldigt gott.
Sen somnade jag på mammas soffa några timmar. Hade bara sovit 2 timmar.

Ska snart sticka till jobbet.

Kom in i min värld och stanna en livstid eller två

Detta är redan den bästa dagen på många, många, många, många år..=)

För ganska länge sen. Förmodligen typ 3 år sen så hittade jag vampyrkrönikan på svenska som ljudbok. Lång tid tog det att få ner den och sen flyttade jag hit. Och förflyttade böckerna sakta men säkert från en data till min. Jag kunde inte ta mer än en bok i taget ungefär på de minneskortet jag hade då så det tog lite tid.
Sen lyssnade jag på dom i bilen när jag jobbade. Alla i följd.
Men på den datan hade jag väldigt väldigt lite minne och de 5 ljudböckerna tog väldigt stor plats och tillsist så raderade jag dom. Varför vet jag inte riktigt. Tänkte väl att pappa hade kvar dom på sin dator eller att jag kunde få tag på de lätt igen. Men så jävla fel jag hade.
De gick inte. Stannade på 80% och sen var det fast där. Oändligt länge innan jag gav upp. Sen dess har jag till och från sökt på dom. Hoppats på att de skulle dyka upp igen. Men de har inte hänt förrän nu. IDAG hittade jag de igen.
Och nu är de på väg hem..=)

Fatta vilken total lycka det är.
Har ju alla böckerna men det tar mer energi att läsa om dom. Även om jag länge har haft planer på de. Men nu har jag de snart som ljudbok och då kan jag lyssna igenom dom igen och igen och igen och igen.. Om det är samma som innan så är det en olidligt jobbig röst som läser upp första boken.
Men vem fan bryr sig???
Det innebär att efter hela Stephenie Meyer kan jag fortsätta in i Anne Rices underbara vampyrvärld. Det betyder att jag kan stanna där i säkert ett par månader om jag drar ut på det lite. Ska ju läsa de två sista böckerna på gammalt traditionellt sätt med riktig bok och ögon.


Och när jag är klar, då måste det ju vara vår ute. Eller hur?
För det är väldigt blygsamt nu. Lite snödroppar har jag sett, inte mycket mer.
Men i mitten på april någonstans så måste det ju vara vår ordentligt.
Jag längtar så mycket efter blommor.
Förgätmigej och liljekonvalj..Vill du hålla min hand och följa med mig in i vampyrdimman?
Jag lovar dig, du kommer att älska det..

Ett ögonblick i taget

Ibland blir jag själv lite överraskad över vad jag egentligen säger till honom. Att jag verkligen berättar de. Jag vet inte varför. Kanske för att han frågar och för att jag inte spelar på något sätt mot honom. (varför skulle jag inte berätta?)
Jag försöker inte manipulera situationen och vill inte göra de heller.
Jag vill bara vara ärlig och göra det enkelt. Jag vet att jag har en vana att göra saker mer komplicerade än vad de egentligen är.
Jag vet inte vad han gör, jag hoppas på att han gör desamma mot mig. Inga spel, ärlighet och tillit.

Men ibland händer det att jag undrar varför jag berättar det. För vissa saker är väldigt personliga för mig. Och vem vet vad han läser av från det. Saker jag själv inte är medveten om kanske. Saker som jag försöker dölja?

Ibland har berättat personliga ögonblick för andra i efterhand. Men de minns de inte, eller så minns de det inte så. Och kanske skämtar bort det eller krossar det för att sen stampa sönder smulorna. Och jag gillar mina ögonblick.
Jag är säkert väldigt partisk och väldigt oobjektiv i frågan och kanske t.o.m lägger in lite extra. Speciellt när det är väldigt gamla ögonblick som börjat försvinna. Men de är mina. Och det är så jag minns en speciell händelse och INGEN ska säga till mig att de inte var så eller försöka säga till mig att de inte hände bara för att de inte kände så. För jag vet vad det var som hände. Och jag gillar inte när de försöker förstöra mina ögonblick för mig.

Men han gjorde inte de. Han förstörde de inte. Han bara lyssnade och sa inget. Han var t.o.m intresserad och ville höra fler. Ögonblicken berörde säkert inte honom på samma sätt, men jag gillar att han inte är tvungen att säga de till mig. Han låter mig ha det kvar. För egentligen, vem avgör om det hände eller inte. Och som sagt. Det var det mitt ögonblick och inte hans. Han har kanske andra som jag inte reagerade på.
Så kanske en dag, kommer jag berätta fler..=)

När jag hör din röst

Lyssnade nyss klart på andra boken. När jag hör din röst av Stephenie Meyer. Och jag har redan beställt bok tre. Det gjorde jag igår..=)
Läste runt på lite recensioner om nästa bok. Blev lite besviken. De va många som tyckte att hennes beskrivande detaljer som jag älskar inte fanns med i den boken. Att det är mer bara handling och att det ibland kunde kännas som om hon skrev bara för att hon måste.
Jag hoppas att de har fel.
Jag älskar hennes detaljerade blickar i mellan dom eller hur de läser av varandras ansiktsuttryck hela tiden. Men det som var bra är att det verkar som om han kommer stanna hos henne i hela boken. Jag nästan hatade mittpartiet i boken jag nyss läste för att de inte var tillsammans. Och för att man följde hennes tråkiga liv så mycket. Man gick ju bara och väntade på honom.
Så det är bra. Sen verkar de som om de kommer närmare tiden när det är dax att göra henne till vampyr. Men jag tror faktiskt inte de kommer i den boken. Möjligen i slutet så att den sista boken kommer handla om henne som vampyr. Hoppas jag iallafall. Så att det inte händer i slutet på bok fyra och sen är böckerna slut. Då blir jag förbannad.

Berättade för mamma om böckerna och om min besatthet. Hon fick avbryta mig så att jag inte skulle berätta allt vad de handlade om. Hon kallar det vampyrfeber. Jag kallar det vampyrdimma.
Men det spelar ingen roll vad man kallar det.
Underbart är det iallafall..

The party

Vi var 18st som mest i min lilla lägenhet igår. Det var trångt och vi satt mest på golvet. Lite uppdelat i två läger, tyvärr.
Sen var det ju ingen som kom på den tiden som jag hade satt. Jag vet inte riktigt om de handlar om att jag alltid är sen och att de räknade med att jag inte var klar vid den tiden (vilket jag inte var) eller om det är en princip sak att inte komma först. Men en del gick och käkade innan de kom. De köpte även med sig en pizza till mig och Madde. För jag kom ju på mitt i allt att jag inte hade käkat och tänkte att det kanske var lika bra att äta något.
Sen tog festen slut ganska fort. För fort Jag kände mig inte riktigt klar med den. Det kändes inte som om jag hade hunnit med alla. Lite trist.
Men som vanligt så funkade ju inte min musik.
Jag hade ju lagt in mina favoriter i en spellista i spotify, men den ratades och det söktes upp massa annan musik och det som inte fanns på spotify hittades på youtube.
Johan tog med sina högtalare som han kopplade in i datan så det blev lite bra ljud.
Jag har nog inte riktigt fattat hur dåligt ljud jag hade förrän jag märkte skillnaden. För innan han hade kommit tänkte jag att det var väl ok ljud och att hans högtalare inte behövdes. Men så fel jag hade. När han kopplade in dom blev det sån skillnad att jag kanske måste skaffa likadana. Det blev ett djup i musiken som inte fanns innan. På mina lite trallvänliga låtar gör de inte så stor skillnad men när de söker upp tyngre, basigare musik så är det löjlig skillnad.

Fick en tavla av Sara som hon hade målat. Den var jättefin och jag blev jätte glad för den. Hon målade den speciellt till mig. Nu måste jag bara se var på mina väggar som det finns plats så att jag kan sätta upp den.
Fick andra fina saker också. 2 jättefina ljusstakar och lyxchoklad av Tess och "Hasse" och sen så fick jag cupcakesljus och cupcakes godis som låg på en cupcakes bricka av mina vänner från Lund.=)
Sen var de lite smått. En doftros av plast och vätska som skulle dofta, men de gjorde den inte..(?)

Och jag försökte ladda mina batterier till kameran men när jag skulle hämta dom mitt i festen för att jag skulle kunna ta lite bilder så upptäckte jag att de inte alls va mina uppladdningsbara batterier som jag hade försökt ladda utan vanliga oladdningbara batterier. Det var inte så smidigt, de hade nästan börjat smälta lite i kanterna. Så jag hade inte riktigt full koll på vad jag höll på med. Och därför blev de inte heller några foton tagna.

Men jag har nog spart en del ögonblick från igår så det är lugnt..=)

RSS 2.0