Fototriss: Bokstäver

Mina bokstäver bildar ord. Men mina ord är mer än bokstäver.







Han har en blick han kan döda med, det är jag helt säker på.

Packningen går långsamt. Inte mycket är gjort.
Idag ska jag hämta en ny, större säng nere i Höllviken. Fan så skönt med stor säng. Min nuvarande ska ut på blocket. Men de fattas en skruv till sängen. Hoppas på att jag ska hitta den på golvet någonstans. Men jag kan lika gärna ha dammsugat upp den för längesen utan att ha vetat om de.
Får se om man kan hitta någon annan skruv. Annars får jag sälja den utan den. Det är en IKEA säng i grunden så man borde kunna få en nyskruv av dom. Speciellt om man säger att man nyss köpt den och att det fattades en skruv. Tycker jag.

Har ringt massa dryga samtal idag. Ringde och ville försöka få ner min internetkostnad, men de slutade med att de var tvungna att höja den. För dit ja flyttar har högre hastighet och då kostar de mer. Fast att jag inte ens ville ha högre, men de alternativet fanns inte. Lite skumt, men de är väl så de tjänar pengar. Skulle säkert kunnat byta leverantör, men jag trivs med min. Dessutom har jag Spotify gratis. Voddler också, men de hänger min data hela tiden tyvärr. Men spotify använder jag hela tiden. (Hur gjorde man innan??)
Det verkar som om jag kommer vara utan internet i 2-4 veckor när jag flyttar. Hur ska jag överleva det egetligen??? Jag får hoppas på att det är någon i huset som har öppet internet som jag kan snylta in mig på. Annars blir de lite bull. Jag som både är väldigt beroende av alla mina serier och av facebook.
Jag kanske måste börja titta på.... TV?? Suck suck suck..

Slängde ut en del annonser på tradera och fick 2 böcker sålda. Del 3-4 i Twilightsagan. Fick en hundring styck ungefär. Lite bättre än vad jag hoppades på. Inget av de andra blev sålt, men de är ute en runda till. Hittade ett par skor till som ska ut. Conversen jag köpte av jobb-sko-checken. Tog ett par för små och när jag märkte de hade jag ju inte koll på kvittot. Lite kasst. Så nu är de tradera öde för de med.
Kommer nog hitta lite till som jag kan lägga upp när jag på allvar börjar med städningen. Vilket jag ska göra i morgon. Faktiskt!

Annars så är de Stensson i morgon och jag var väldigt sugen på de denna gången. Har aldrig varit där. Men de blir inte denna gången heller. Och sen kom en inbjudan om Sexparty i Hässleholm hos Tea med hela hässleholms gänget. Vilket verkar JÄVLIGT trevligt. Men de får jag också passa på. MÅSTE packa. Och sen har jag varken pengar till Stensson eller till sexleksaker denna månaden. Har inte ens pengar till Julklappar. =/
Men det är nog lika bra, för jag har massa massa att göra.

Jag tvättar två mattor i tvättmaskinen och det är en konstig symbol som lyser, de har den aldrig gjort innan. Får nog ringa pappa. Min pappa är bra. Men han ska iväg till Thailand på måndag. Hoppas han kommer hem med fina presenter. Jag ska lägga in en liten önskelista tror jag nästan.. Hehe..


Fick punka på företagsbilen härom natten. Men det kom direkt två villiga män och hjälpte till. Vilket var bra, för de fanns inte en chans att jag skulle fått av bultarna annars, de satt jävligt hårt. Det är klass på mina nya arbetskollegor. Jag ska baka lussekatter till dom sen..=)
Jag har dessutom "boundat" lite med den ena. Och killen som kommer med buntarna, han är lite sådär smygande het. Och han har en blick han kan döda med, det är jag helt säker på. Jag möter sällan hans blick. Den skrämmer mig lite och jag har svårt för att titta bort när jag väl tittar på honom. Men vi har börjat bli lite kompisar. Han skojar t.o.m lite med mig märker jag. Han ska också få en lussekatt.. =)
Jag gillar att vara enda tjejen på detta stället.. and I work it!

Hihi.. Nu ska jag klä på mig och försöka göra något vettigt innan det blir sänghämtande nere i Höllviken.

Btw.. På onsdag den 2 december flyttar jag. =)

längtar

2 december blir de inflyttning i den nya lägenheten!!!

Sockersug

Jag är så fruktansvärt godissugen. Vill ha glass och läsk.
Jag letar desperat i skåpen om jag inte har något litet gott hemma. Men nej. Jag har sett till att jag inte har sånt hemma. Har inte ens ägg och smör hemma märkte jag, så jag kan inte ens baka något.
Det är så illa att jag nästan tog på mig skorna för att gå ner och handla gottis för mina sista pengar.
Men nej nej nej.. Nu stänger affärena om 10min, så nu snart är det för sent.

Värmde upp gårdagens mat istället.
Och får spendera de sista 10minuterna på facebook nu.


I will be well tomorrow

Fredagen den 13 har passerat och hela dagen har jag legat hemma under mitt täcke och varit sjuk. Bara ätit soppa och kollat ikapp på massa serier. Jag har ont i halsen när jag sväljer, så jag gissar på halsfluss. Har varit förkyld en del också. Och som alla vet som känner mig är jag knappast känd för att ha för mycket kläder på mig när jag går ut. Men om de är något jag brukar ha på mig så är de min palestinasjal. Lite komiskt, tycker jag.
Jag blir väldigt sällan sjuk så när jag väl blir de är de rätt ok.
Haha.. lite dålig tajming bara. Jag propagerade för mamma härom dagen att jag aldrig blir sjuk och att jag inte har någon lust att ta något jävla svininfluensa vaccin. Och så blir jag sjuk ett par dagar senare. =)
Sen har jag massa att göra med flytten också.  Men jag hoppas att det räcker med att vara sjuk en dag.

Just de, den nya lägenheten.
Jag var inne och skrev kontrakt i torsdags. Sen åkte jag förbi mitt nya område, kollade in var min parkeringsplats var. Långt som fan ifrån tycker jag, men jag får hoppas på att jag slipper bli nerslagen på väg till bilen mitt i natten när jag ska till jobbet. Sen gick jag in på närmsta ican och handlade lite. Den var rätt stor för att vara en sån där liten Ica.
Men jag tror att de har mycket problem med snatteri för en medelåldersman i personalen övervakade varje steg jag tog mellan mjölken och tvättmedlet. Och när jag mötte hans blick och log så log han knappast tillbaka och sa hej. Han bara fortsatte stirra på mig.
Jag kommer handla där lite då och då, för affären ligger närmre min port än vad min bil står. Men jag kommer nog försöka undvika de. De var knappast billigt och de finns andra större affärer en liten bit bort. Hela burlövs center för fan!!! Men ibland när man bara behöver mjölk och dasspapper, då kan jag knalla ner där.

Leo ringde min hyresvärd idag och sa att han ville ta över kontraktet. Och de verkar inte vara några problem. De sa att de bara skulle kolla att han inte hade några betalningsanmärkningar och sen skulle de skicka kontraktet. Så fort som jag skickat in min uppsägning vill säga. Och den är postad och på väg till dom.
Så det verkar som om de verkligen kommer att hända. Väldigt snart dessutom.

Det är fruktansvärt spännande. Och det ska bli så jävla skönt att komma ifrån Hörby. Och att verkligen få en anledning till att gå igenom alla mina saker som jag äger och slänga allt jag inte vill ha eller behöver. Det ska bli skönt.

Nu ska jag borsta igenom mitt blöta hår (har nyss duschat) och lägga mig ner för att titta på senaste avsnittet av Oskyldigt dömd. Nyrakade ben är något av de skönaste jag vet.
I morgon har jag bestämt mig för att vara frisk igen.

Farsdag

Idag är de farsdag och jag ska ut till min pappa en stund och käka lite kinamat och umgås lite med honom. Jag har köpt en smart liten sak till honom som jag hoppas att han får nytta av på sin resa. 
Sen köpte jag en annan sak också, lite på impuls när jag satt där och klicka de på datorn.
Det är en sorts rislykta. Humm.. jag vet inte vad de heter. Men i Thailand skickar de upp sånna på nyår. Det är som en liten luftballong. Och innuti skriver de en önskan. Något de vill ska hända de året, precis som vi ger nyårslöften. Sen skickar de upp den i luften och då stiger den. (Det är ett litet vaxljus innuti som gör att den stiger av värmen)
Och pappa ska ju till thailand så jag tyckte att det passade lite.
Men nu ska jag in i duschen så ja kommer iväg någongång. =)

Idag fyller föresten Tina, Jocke och Tobbe år. Grattis!

Soap me

Idag är de lite snabbt tvålbakande. Kusin Tina och Faster Anna fyller år och de ska bli lite kalas. De ska få tvålar av mig. Sen när jag ändå höll på gjorde jag lite fler..=) Får se hur de blir denna gången. Men jag har tagis massa massa doft. De va de som blev dåligt förra gången att de inte doftade något. Viol, apelsin och liljekonvalj tvålar har blivit gjorda idag.
Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag slå in lite presenter. De ska få lite mer än bara tvålar..

Ja, jag räknar med att min kusin inte läser detta innan kalaset..=)


Everything just wounderful..

Jag ringde idag och sa att jag var intresserad av lägenheten som jag varit och tittat på. Då sa hon att vi skulle bestämma en dag för att jag skulle komma in och skriva kontrakt.
VA?? Är den min? De andra då??
De hade tackat nej. Jag vet inte om alla var före mig i kön men oavsett så är den nu MIN!!!! MIN MIN MIN MIN MIN!!

Hihi.. och nu har jag ringt min nuvarande hyresvärd och begärt att få ut papper på att jag har betalt min hyra de senaste månaderna och de har jag ju, så de kommer inte vara några problem. Sen ska jag skriva en skriftlig uppsägning och skriva med min lillebrors uppgifter, för han ska ta över min lägenhet. Väldigt smidigt. Och om allting bara flyter så kommer jag kunna flytta in den 1 december och samma dag flyttar Leo in här. Så ingen dubbelhyra, inget strul. Och jag hoppas hoppas att allting bara löser sig nu.

And Iam so fucking happy..

Ska till min pappa på söndag, på farsdag och då ska jag passa på att kolla in hans vind vad han har för saker där. För jag skulle behöva ett köksbord och ett par stolar och det vet jag att han har. Det får funka tills vidare. Sen får ja köpa ett annat när tillfälle kommer. Hihi..

Äntligen äntligen ÄNTLIGEN!


Nu ska jag dra iväg och hälsa på Lina och titta på hennes nya hus.


Nu har jag varit och kollat..=)

Nu har jag varit och tittat på den. Den var stor. Jag visste att den skulle vara de, men den kändes väldigt stor. Och ordentlig. Stort kök med massa skåp för förvaring, stort vardagsrum och inglasad balkong som var som ett litet uterum. Sen ett sovrum. Och en klädkammare som man kan gå in i. Där kan jag ha mitt mörkrum, tänkte jag direkt. Medans mamma tänkte på att det var massa förvaring till kläder. Men det fanns  garderober i hallen som jag har nu med + plats för byrå i sovrummet och lite sånt. Och så mycket kläder har jag inte. Dessutom vill jag ha ett mörkerrum. Och en liten garderob skulle vara helt perfekt. Då kan de vara uppe alltid. Dessutom skulle alla mina andra pysselsaker också fått plats där. Så de skulle bli ett hobby/förvaringsrum.
Det är lite större än vad jag känner att jag MÅSTE ha. Och den kostar väl lite mer än vad jag vill lägga. Men den är nog inte dyrare än någon annan i de området.
AHHH.. Det är inflyttning den 1 januari men han ska flytta den 1 dec så jag skulle kunnat få tillgång till den mycket tidigare. Alltså om en månad så skulle jag kunnat ha flyttat redan. Bo på ett helt annat ställe än Hörby!!

Det är väldigt nära burlöv center, man kunde nästan se dit. Och det är väldigt nära Malmö. Och nära Lund. Egentligen är läget helt perfekt och de är de jag ahr tjatat om i all oändlighet känns de som.
Men trots att jag gärna skulle vilja kunna skylla alla mina problem på det faktum att jag bor i Hörby, så vet jag ju att alla problem inte bara försvinner för att jag flyttar. Även om de lite känns så faktiskt. Men många av dom gör. Och hela min sinnesstämning skulle ändras. Förhoppningsvis skulle jag trivas där. Jag skulle iallafall vara överlycklig över att ha kommit ifrån Hörby. Och slippa skämmas eller undvika att svara när folk frågar var man bor.

Johan tycker att jag ska ta den. Ha.. de kan ja tänka mig att han tycker så han slipper höra mitt tjat och för att han planerar att plugga i Lund snart och han skulle nog tycka att de va skit bra att jag bodde där i närheten och att de bara var 10-15min med buss.

Jag har tills på tordag på mig att bestämma om jag är intresserad eller inte.
Dessutom betyder det inte att jag får den bara för att jag vill ha den. Vi är 4 som fick samma mejl och det hade varit en kille som också hade ringt honom och velat komma och kolla. Så den är inte min bara för att jag vill ha den. Men kanske.. =)

Nu ska jag försöka tänka på något annat, eller på inget alls kanske. Ska sätta på en film och käka popcorn. I morgon ska jag räkna på vad jag tjänar och på hur mycket som jag skulle ha kvar efter alla räkningar är betalda. Känner jag att jag kan klara mig på de så kommer jag säga att jag vill ha den.
Sen så kan jag ju faktiskt skriva upp mig i bemanningen i Lund där jag jobbade innan och hoppa in lite då och då för extra pengar om de skulle behövas..


Kolla på lägenheten ikväll..=)

Jag ska åka och titta på lägenheten ikväll. Min lilla mamma ska följa med mig.
Ringde även till Burlövs bostäder, där ja står i kön och de berättade att det var totalt 4 pers som fårr samma mejl som mig. Hon sa också att av oss 4 så är de den med mest poäng som får den. Om alla är intresserade. Och den som har mest av oss har över 800poäng. Jag har ca 550 eller något. Man får en poäng per dag man har stått i kö. Så förmodligen blir den inte min. Men man kan ju alltid åka och kolla och se vad det är för område, för just där den ligger är de ofta lägenheter som blir lediga. Och det kan ju vara lite bra att ha lite koll. Sen är de ju också lite spännande och se hur den är i verkligheten.
Ringde och pratade med han som bor där nu. Han fattade inte vad jag sa och jag fattade inte vad han sa. Men det löste sig tillslut.

Man kan ju alltid hoppas att jag har en chans. Att ingen annan vill ha den och att jag kommer vilja de. Men det är nog inget jag kan räkna med. Den är nog också lite större än vad jag egentligen behöver just nu. Inte för att det är en nackdel. Men p.g.a de så blir den dyrare också. 1000 spänn mindre i hyra hade man ju knappast tackat nej till. Men vi får se hur det går..

Lite spännande är det..=)


Erbjudande om lägenhet...?!

Var i Eslöv lite idag och träffade Therese en snabbis.
Sen när ja kom hem kollade jag min mejl och då ser jag att jag fått mejl från en bostadförening som jag ställt min i för lite mer än ett år sedan. Nej, inte LKF.
Klickar in mig på mejlet och ser att jag har fått erbjudande om en lägenhet. Det är fler än jag som fått samma mejl, men jag är en av de som de kan tänka sig. Hihi.. Jag gick in och kollade vad de var för lägenhet, för ja gör intresseanmälningar på massa olika och håller inte reda på dom. Det är en 2a som ligger mellan Lund och Malmö i Staffanstorp ungefär. Det är ca 3 mil till mitt jobb och de skulle ja nog klara av utan problem. Den är rätt dyr, iallafall om man jämför med vad jag betalar nu. Den kostar ca 4700:- och är på 69 kvadrat. Alltså nästan dubbelt så stor som min nuvarande lägenhet är. Men jag tror nog att jag faktiskt skulle klara av de på min nya lön.

Här är en lägenhetsritning..



Hihi..den har balkong!!
Och ett riktigt kök och ett hyfsat stort vardagsrum ser de ut som och ett SOVRUM!! Hihi..
Jag kan nästan redan tänka mig hur ja ska möblera och inreda.. Haha..
Är rätt glad nu. Även om detta inte blir min så betyder de ju att ja har kommit uppåt i kön och att de kan komma fler erbjudanden snart.


Men egentligen har jag ju lite börjat kolla efter något eget. Ett mindre hus eller en stuga som jag kanske kan köpa. och känt att det är de jag skulle vilja ha. Men tills att jag hittar mitt lilla hus som jag vill och kan köpa, så kanske ja kan flytta dit? och bo där så länge iallafall. Det kan ju ta lång tid innan jag hittar ett perfekt litet hus.
För de skulle vara såååå skönt att komma ifrån fucking jävla kuk Hörby (Fucking Åmål inspirerat!!!). Och ha större lägenhet. För jag känner mig smått klaustrofobisk nu.

tralalalalalaaa vad jag är glaaa... =)

Halloween

Ja, de blev jägers igår..
Therese var skit cool som död clown. Och vi gick in där med stort självförtroende på att hon skulle vinna. Och nästen direkt efter att vi ställt oss på dansgolvet kom de en tjej och drog iväg med henne. För att nominera henne för tävlingen. Då hade vi inte sett någon annan som var särskilt utklädd, men sen träffade vi på Vesslan som berättade om en kille som var utklädd till predetor eller vad fan de nu är. Och han sa att tyvärr, men Therese skulle nog inte slå honom. Äsch sa vi, tills vi såg honom. Vad fan liksom??? Jag vet inte hur jag ska bedskriva honom, men utklädd var han. Då började planerna på att kanske slå ner honom så att han inte kunde ställa upp i tävlingen. haha.. Men det såg inte riktigt ut som om han hade någon akilleshäl och dessutom blev man lite nervös när han kom emot en. Han gick omkring ensam och bara stod och glodde på folk. Visade väl upp sig. När de alla stod på scenen så berättade han att hade köpt delar av kostymen från england och sen gjort mycket själv.
MEN DET HADE THERESE MED!!!!
Hon hade syttt sin clowndräckt och stått framför spegeln i typ 2 timmar och sminkat sig.
Men ja, han vann.. En resa till Berlin för två och se på MTV music adwards, eller va fan de nu va.
Men Therese hittade en slaktare som tröstpris. =)


Therese.. för er som inte känner igen henne. Vilket ingen av de hon försökte hälsa på igår gjorde. HAHA..=)


Sen träffade man på lite annat folk. Pade, Jojje, Caroline, Niklas, Elin, Sofie från förr, min blonda kusin, som för övrigt var väldigt full och lille Tim som bjöd mig och Kim på drinks t.ex.
I slutet stod vi och snacka med slaktaren och hans kompisar. Haha.. hans ena kompis va killen som hade gått omkring halvnaken, vilket uppskattades. Han hämtade ut sin jacka, eller hans morgonrock rättare sagt. Haha..
Deras ena kompis som var...riddare? Han var lite kul. Han hade någon tröja med krona och sköld i ett. Eller den hängde lite över honom, förutom den var han naken på överkroppen. Dessutom var hans tröja av frotte. Det tyckte jag va rätt kul när jag märkte de. Var ju tvungen att ta på honom.
De ville ha med oss på efterfest, men noo.. Vi skulle hem.

Sen gjorde jag en annan kille väldigt glad när jag var helt säker på att han var 24, max 25. Och så visade de sig att han var 31. Han blev väldigt glad och stod och kramade mig flera gånger efter de. I made his week.
Jag är brutalt dålig på att gissa ålder på folk. Kanske för att jag inte bryr mig hur gamla de är. Han var engaged since 1991 som han sa.. =)

Mmm.. jag hade rätt kul.
Så, då har man varit på Jägers igen. Och de hade inte förändrats särskilt mycket. Ungefär samma folk som alltid. och de trots att de var 23 års gräns.

När jag kom hem, gjorde jag lite mat, tvättade av mig sminket. Just de, jag hade var ju också lite smått utklädd. hade sminkat mig med massa lila ögonskugga och hade försökt göra något litet mönster av de ner mot kinden. Blev väl sådär, haha.. kunde ju inte mätas med Therese, men lite kul. Sen hade jag massa halsband och armband på mig. Så lite häxig var jag nog. Sen iallafall kollade jag på lite skräckfilm och försökte hålla mig vaken en stund, för att få in rätt rytm i mitt dygn. När klockan var 7 typ så räckte de


Nu ska jag iväg till hässleholm och träffa Johan.

RSS 2.0