Vattumannen

Rörlig dekad, 10 - 19 februari

I denna del av Vattumannen lever den ständiga undran, sökandet efter sanningar och samband som håller och är äkta. Denna Vattuman blir aldrig färdig i sin analys, är aldrig nöjd med sina förberedelser och drabbas ofta av vankelmod eller dystra föraningar. Den rörliga Vattumannen har en inre oro, som han med bildningstörst och upprepad analys söker döva. Denna törstande ande finner många vägar och utforskar många fält av tillvaron, men behåller alltid ödmjukheten och öppenheten för att alla sanningar har luckor och vilar på förrädisk grund.
     Den som h ar solen i denna del av Vattumannen umgås med många, diskuterar och frågar ut, övertygad om att mänskligheten måste enas runt svar och värden för att de ska bli de rätta. Hans nyfikenhet dör aldrig och är vaken för de galnaste vägar eller underligaste samband. Den rörliga Vattumannen drömmer om framtiden, då alla vår tids mysterier ska vara klargjorda, och känner därför en viss ångest över att hans eget liv är alltför kort. Tiden räcker inte till.
     Det mesta intresserar den rörliga Vattumannen, för allt som finns fyller en funktion och hör ihop i ett sammanhang, till vilket han försöker finna nyckeln. Han är inte den som måste övertyga andra om sina teorier, utan är öppen för att pröva andras förslag långt mer än hans förnuft säger är nödvändigt. Dessutom engagerar han sig gärna i en ideell gemenskap och fogar sig till den nästan intill självutplånande. Ändå har den rörliga Vattumannen inte svårt att kliva ut och byta till andra värderingar, eller förvandla hela sin världssyn i enlighet med vad nytt som uppenbaras för honom.
     Förhållandet till fadern är anspråksfullt och alltid under utveckling. De kommunicerar rikligen och hyser en väldig nyfikenhet för varandra. De aktar sig för att fälla fasta omdömen om varandras liv och leverne, men behåller alltid ett kritiskt öga. Fadern önskar mycket av sitt barn, som tydligt känner trycket av detta. Kontakten är sällan rikare än de önskar den, och de känner att de behöver varandra, ibland så mycket att de skulle vara rädda att möta världen utan den andra.

Vattumanen i sängen. Kvinnan.

Hon startar långsamt. Djuriska drifter är inte vad som betyder allt för henne. Hon föredrar att idealisera kärleken och omge den med ömhet. Kärleken är en Mozartsymfoni, inte Rolling Stones. Kom inte till hennes säng på jakt efter vild och hämningslös hängivelse.

Men när du väl har hetsat up henne kan vad som helst gå an! Hon är ytterligt fantasifull och skapande och har ett livligt intresse för att pröva nya vägar att uppnå njutning. Det finns ingenting i någon sexlärobok som hon inte skulle försöka sig på och hon kommer förmodligen på någon intressant variation av deras variation.

Hon tycker att vad som helst som ökar hennes älskares njutning är värt att göras. I sängen räcker det med att du föreslår något; hon kommer glatt att gå med på det.

Hon älskar att köra sin fingertoppar lätt över din kropps små hår hela vägen från anklarna till skrevet. Ibland varierar hon smekningens intensitet från fjäderlätt till ett mjukt rivande med naglarna. Så sträcker hon sig bakom dig och tar dina skinkor en i var hand och börjar rör dem i våldsamt upphetsande cirklar. Ofta kombinerar hon detta med att använda mun och tunga på framsidan - och det är då som varje man börjar tänka att det är det skönaste han upplevt.

Hennes värme och förståelse är särskilt verkningsfulla när det gäller män som är hämmade eller psykologiskt impotenta. På grund av att hon har en särskild medkänsla med den sexuellt berövade mannen är hon ett lättfångat byte för den "gamle snuskhummern". Jag känner en vattukvinna som på grund av att värme hjälpte hennes äldre älskare att upprätthålla hans erektion alltid älskade med honom i en bastu - och svettades hela tiden! Faktum är att en av vattukvinnans svårigheter i livet är att hon i sin iver att behaga ofta sätter andras behov före sina egna. När hon blir besviken i kärleken vänder hon sig lätt till onani för att bli kvitt sina spänningar.

Vattukvinnan blir offer för en äkta man som har en hustru som inte förstår honom. Vem som än spelar på hennes sympatiserande psyke kan utnyttja henne men för att hon verkligen ska bry sig om en man måste hon tycka om hans intellekt i lika hög grad som hans kropp. Lyckligtvis är hon helt medveten om att en mans intellekt är hans mest erotiska organ. Att viska till honom exakt vad hon tänker göra med honom kan vara lika stimulerande för honom som att titta på den nakna bruden på mittuppslaget i någon tidning.

Hon tycker om att ligga med sitt huvud mot sin älskares fötter. När hon suger på hennes älskares tå kan hon smeka hans fotsula med en fjäder. När hon slickar hans testiklar masserar hon hans penis i värmen i hennes halsgrop.

Hon har alltid sina egna idéer.

Ingenting är alltför långsökt eller konstigt eller tabu. Hennes behov att behaga inbegriper att hon gör allt som hennes älskares kättja kräver. Om han blir tänd ifall hon är nedsmetad med kycklingblod över navel och skrev kommer hon att finna sig i att tillmötesgå hans önskningar utan protester. När det gäller anala samlag välkomnar hon allt från saliv till en glidsalva spetsad med E-vitamin. Oralsex kan inbegripa att hon låter älskaren ejakulera sin säd över hennes ansikte och hår. Om hennes älskare tycker om det så kan det inte vara felaktigt.

En av hennes mer populära variationer är "blinkjobbet". Hon sätter på sig långa konstgjorda ögonfransar och blinkar sig sedan upp och nerför penis med de långa, mjuka ögonfransarna till dess mannen når sin orgasm.

Samma "förståelse" gäller även kvinnor. Vattukvinnan kommer att drivas in i en lesbisk affär helt enkelt för att hon inte kan stå ut med att se en vän olycklig bara på grund av brist på sex.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0