kreativiteten sprudlar

image26And you wish that you was so deep.


Idag fick jag reklam om att jag fick de första 100 fotona gratis.
Gick in på länken för att se vad haken var. Typ, du får de första
hundra gratis när du väljer att framkalla 1000. Men nä, såg ingen
sån hake och ifall de inte tillkommer någon så ska jag fota som
en galning nu i några dagar och sen skicka in de för framkallning
så att jag kan börja med min scrapbooking. Ser riktigt fram emot det.
Ska hämta mitt staffli hos mamma också. Köpte färger för någon
dag sedan. Känner mig väldigt inspirerad så nu när jag är "ledig"
så ska ja kanske vara lite kreativ.

JULMUST


Igår köpte jag min första julmust dricka. Gott gott. Jag älskar julmust och ifall man blundar och tar en klunk samtidigt så kan man känna hur det kommer att kännas i jul. Alla dofter, stämmningen. HAHA. Inbillar jag mig iallafall.

Jobbat idag.
Jobbar imorgon.
Ledig sen..=)


Måste fixa mina naglar snart. Typ efter jag käkat. Är lite allärgiskt mot att fila men det är ett nödvändigt ont ifall ja ska försöka hålla mina naglar långa.
Nu attakerar min katt sopan. Kom på att jag slängde konserver efter tonfisk där nyss. Inte bra det. Men jag får ju skylla mig själv.

Play or be played



Roses are dead violets are too
I`m still in love but not with you
You thought you hurt me and made me cry
But I was in love with another guy
Simply because you have no class
All you can do is kiss my ass
You sit around and talk your shit image23
So fuck you and your little ass dick
You thought you left me but I left you
What my man is doing you can`t do
You tell your homies you played me like a bitch
And I tell my girls you have a little dick
You said you loved me but it wasent true
Well guess what? I played you too!

Färgat håret



Evelina va nyss här och färgade håret på mig. Mörkbrunt. Det är fortfarande blött så jag ser inte riktigt hur det ser ut men de verkar ha blivit jämnt. =) Ska klippa det lite sen också. Det är väldigt slitigt så lite kan jag klippa. Sen kanske jag ska be therese klippa mig.
Det är varmt och skönt i min lägenhet nu. Jag satte upp värmen för en stund sig och nu sitter jag nästan intill elementet och det är varm och härligt. Jag frös lite innan. Ska snart laga mat och då brukar det bli varmt överallt.

Kommit upp till nästan 1000 igen på statusen på betapet. Jobbat upp från typ 500. Så jag känner mig lite grym. Måste nog spela lite nu, blev sugen..=)

Turn back the time

Om det ändå vore så lätt att vrida tillbaka tiden, (typ några år.)

     image22

I natt är det dax att vrida tillbaka tiden. Det blir vintertid. Det betyder att vi kommer leva om en timme. Klockan 3 blir klockan 2 igen. Lite läskigt, eler inte läskigt. Men skumt på något sätt.  
Jag sitter oxh tittar på Scream som går på TV. Nu är det 1an och efter den kommer 2an. Åhh..jag kommer ihåg när de här filmerna var nya. Jag kommer ihåg att jag såg 3an med William och någon till. Det känns nästan som om de här cp-filmerna har blivit lite kult i vår generation. 1an är absolut bäst. 2an är också bra men 3an är riktigt dålig. Tror nästan alla kan hålla med mig om de. Alla som "gillar" de här filmerna iallafall. Men det är lite mysigt med lite skräckfilm såhär mitt i natten. Skönt att jag inte ska jobba i natt. Det hade blivit lite läskigt..=)¨
Nu har Sidney nästan dött första gången..

Skrämmer jag mig?

Min inre plats.

image21
Jag har en hemlig plats inne i mig. Långt inne. Konstigt nog hittar jag alltid dit lätt men det är svårare att ta sig därifrån.
Jag brukar inte stanna så länge för platsen skrämmer mig lite. Jag har mina knep hur jag ska ta mig därifrån.
Jag brukar lägga ut självlysande stenar efter mig och ibland binder jag röda band i träden.
Jag måste gå dit ibland för det är där sanningen finns.
Det är där jag kan reflektera över mina känslor och tankar. Det är där jag får perspektiv på allt. Egentligen så gillar jag platsen, älskar den t.o.m ibland. Den är ju en del av mig.
Just nu är där ganska tomt, för tom. Men ibland är där så mycket tankar och känslor att jag måste stanna över natten. Men oftast går det snabbt. Som sagt så skrämmer platsen mig.


Blått tagentbord



Har varit iväg och köpt ett tagentbord som lyser. Blått.
Knapparna sitter lite annorlunda, men det är ju något som man lär sig efter hand. Men jag som ofta sitter i mörktret o skriver tycker att det verkar skit praktiskt att de lyser så ja kan se knapparna. Dessutom har mitt andra tagentbord varit lite cp sen pucko välte ut mjölk över det. Vissa knappar funkade inte så det va dax att fixa ett ordentligt som funkar bra. Ett bra köp än så länge iallafall. Knapparna är sådär "moderna" också. Alltså de låter inte så mycket och de e inte så höga som de va på de andra tagentborden. HAHA.
Man kan stänga av ljuset också. Det är nog smart för ja kan tänka mig att  de blir drygt att byta lampa. Dessutom behöver man inte ha ljuset på när det är ljust i rummet.
Köpte sylt också så nu ska jag gå och göra pannkakor.

                                                                                   

image20

             Nu snackar de om Höör på de lokala nyheterna.Om 
            den björkvikshallen som invigs i morgon. Badhus i Höör.
            Inte illa det.

Vilar bara ögonen


Min nattchef ringde mig igår vid halv 2 och ville att jag skulle köra den långa rundan och det ville jag ju såklart. Trotts att jag skulle jobba i Lund dagen efter (idag) och inte får särskilt mycket sömn mellan jobben. men det gick bra. Undra ifall jag ska köra min lilla idag eller om de är tänkt att ja ska köra den andra i natt med.
Lär förhoppningsvis få reda på det snart iallafall.
Trött som ett päron på vintern.


Annars har det inte hänt så mycket mer.
Jo, glasbiten jag hade i foten för ett tag sen va tydligen inte borta. Hittade den i morse när jag bara va tvungen att pilla bort sårskorpan aå allt började att blöda igen. Då kom den fram. En skit stor. Typ 1cm och väldigt vass. Skit läskigt ju. Det hade nästan läkt. Inte konstigt att jag har haft så jävla ont. Har gått med en glasbit i foten i typ 3 veckor. Helt galet. image19

fan va trött jag är. Ska nog ligga ner och "vila ögonen" i typ 30 min nu.

Min lilla dosa och jag


Nu har jag nyss lagat mat. Inte för att jag var hungrig utan för att jag behövde ha mat tills imorgon på jobbet. Orkade inte köra inom någon affär och köpa en blandmix till korvstroganoff så jag gör egen. Mycket vitlök i. Mums.
Men jag var som sagt inte hungrig förrän jag doftade den underbara vitlöken så jag va tvungen att smaka lite och det var så klart gott. All min mat är underbar. Förutom när jag bränner den. O mitt ris va inte riktigt färdigt denna gången men det går att äta..=)

Fick lön idag och när jag var inne på min internet bank (som jag duktigt har skaffat) så såg jag att min andra lön kommer komma in på kontot på fredag. Och då kommer jag bli mycket rik. Kommer t.o.m betala A-kassa denna månaden. De skickade ut n¨gra räkningar som de hade glömt att dra från mitt konto typ i början på detta året. SÅ när jag fick de mitt i månaden så tänkte jag att ifall de inte har velat ha pengarna förrän nu så kan de säkert vänta 2 veckor till. Så imorgon ska jag betala alla mina räkningar. Men idag så överförde jag pengar till min fader som ja va skyldig han för försäkring och sånt och sen överförde jag till Eve för oslokryssningen som vi ska åka på i december. Och jag lyckades men allting helt själv. Bara jag och min lilla dosa. Helt bra

Och helt perfekt så börjar reprisen av heroes som ja missade för att jag var tvungen att jobba.


Javisst ja, jag var hos tankläkaren idag o de borrade på min tand. Men först fick jag lokalbedövning. Visst, han väntade tills den började värka men den hade som mest effekt när han var klar och jag var påväg till jobbet. Sen gick jag där i någon timme helt cp i halva huvudet.

Har också kommit på att det är så mycekt musik som jag saknar. Musik jag har minnen till som jag vill minnas igen. återuppleva i tanken. Så nu håller jag på o ska leta upp de där låtarna. Den första var Scooters låt RAMP. Härligt flummigt minne till den låten..=)

Spännande

Nu blir det jobb i två dagar och sen är jag ledig heeeela helgen. Fan vad skönt det ska bli.
Jag har börjat att vänja mig vid mina nya soffor och idag var Eve här och satt i de också¨och de verkade ha blivit godkända.
Snart lön också. har några saker jag spanat in som ja har tänkt att köpa, men jag måste ha pengar till vinterdäck och vår kryssning i december. Men denna månaden får jag ju lön från två ställen så det ska nog kunna bli lite över, hoppas jag iallafall. HAHA. Ja, men så dålig är jag inte med pengar. Det gäller att lägga undan direkt och sen glömma bort att de finns. Är skyldig mamma pengar for soffan nu också. Detta är första månaden med 2 löner. Hoppas att det gör stor skillnad för mig. Skillnad blir det ju men hoppas att det blir stor, hoppas att jag tycker att det är värt det.
Nu är klockan snart 2 så jag ska köra iväg..



"Don't try and test me cos you'll get reaction,
Another drink and I'm ready for action,"



The door is closed



Jaha.. och så stängde jag om mig igen.
men är det verkligen lönt att fortsätta när jag känner att det inte skulle spelat någon roll? Det skulle bara bli tidsför ett tag. Ingen som jag skulle kunna se mig med i framtiden. Kanske ha roligt ett tag men jag vill ha roligt länge.
Jag orkar fan inte med fler kompliserade saker. Jag vill ha det rent och enkelt. Dessutom om det bara ändå skulle bli sex så har ja andra som ja kan ha det med. Behöver inte en tönt till.
Det är en stor sak som har ändrats med mig. Innan ville jag ha någon som ja kunde vara med hela tiden. Någon som jag kunde älska oändligt och som skulle älska mig oändligt. Någon som ja ville berätta allt för, och som kunde förstå mig och mina konstiga tankar och teorier. Dessutom trodde jag att jag skulle vara lätt att leva med. Att jag skulle kunna få allt att funka. Men neeeeej. Jag är svårt att leva med. Svår att älska.
Svår svår svår svår svår svår svår..
Nu vill ja ha någon som ja kan träffa ibland, inte alltid. Sådär ibland när det passar mig. Så att man hinner sakna varandra. Och inte bråka så mycket. För jag kan vara bråkig. Jag behöver bråka ibland. Ganska ofta faktiskt.



Ny soffa har ja köpt idag också!


Jag ser något...


Evelina har varit här idag och det var trevligt som vanligt.
Vi lagade god mat, eller Eve lagade maten när jag duschade. Det blev mycket vitlökssmör. Gott gott!
Så i morgon kommer jag svetta ut vitlök. HAHA

image18

-"Jag ser något grönt.
-Träd!
-Jag ser något grö..
-Träd!!!"





Utan snö så är jag nöjd



Fick ett sött sms i morse.
Ett väldigt efterlängtat sms.
Från en väldigt saknad person.


Jag var hos Lina en stund idag, snackade bara lite skit. Hon har varit lite orolig för mig. Men det känns som om jag har börjat att läka nu. Att mina sår blir ärr. Ärr jag kommer att få leva med resten av mitt liv. Som jag kommer att lära mig att leva med, som jag vill leva med. För jag vill inte glömma vad som hänt det senaste året.
Men det kommer bli bättre nu, jag känner på mig det.
Allt kommer inte ordnas direkt, men sakta sakta kommer det att byggas upp igen. =)



image17



Nu är det höst iallafall. Härliga färger överallt.
Lite kallt men så länge som det
inte är snö så är jag jävligt nöjd.

kryssnings planer



Nu är här städat och fint. Bara en del kläder som ska tas upp från tvättstugen och läggas in i skåpen. Just nu håller jag på att laga mat. Är hungrig och kall. Jag fryser. Har just höjt värmen så jag hoppas på att det snabbt blir varmt, det brukar blir de när man lagar mat. Strumpor ska jag hitta också.

I december runt den 7 så ska jag, Eve och Sara på kryssning. Bara till Oslo men ändå. Det kommer bli härligt. har aldrig åkt sånt. Eve fyller år den 7 december. Så nu någon dag så ska vi boka och sen bär det iväg..=)
Spännande spännande..


Om du undrar vad jag tycker?
Så tycker jag att du kan dra åt helvete.

Nattsnack

Mellan kl 3 och 4 tankar.

Jag har big plans på att köpa en ny soffa. Jag hatar min. Den är ful och tråkig och oskön och ful. Jag vill ha en STOOOR skön soffa. Typ sån amerikansk. Mamma ska köpa ny soffa nu, den är jätte skön. Men jag har inte de pengarna som hon har att lägga på en soffa så det får bli en billigare variant. Ska kanske åka och titta på en i morgon, den är röd. Kanske kommer skära sig mot mina väggar, men kanske inte. och ifall den gör det så kan ja köpa svart typ och klä in den med det. Bara ja kan kasta ut den jag har snart så löser dig resten sen.


Nu har det gått lång tid sen någon dog. Det har varit ganska tätt med sånt nu i några år. Men nu har det gått över 6 månader sen sist. Det värsta är att jag nästan går och väntar på nästa. Skrämmande. På det sättet är det bra att ja har avskärmat mig från så många. Så jag förhoppningsvis inte är närmast när det händer. men det spelar egentligen ingen roll, jag blir berörd iallafall.
Det var inte för så länge sen som ja kom på igen att jag aldrig igen kommer träffa Svampen. Att ja aldrig kommer sucka när han berättar om alla sina skumma korkade saker han och jocke har haft för sig sen sist.

jag är medveten om att jag oftast går och är öppen, ifall någon vill titta in, speciellt om han vill. Han skulle nog göra allt fär att skrämma mig lite men ja hoppas att ja kommer känna att det är han. Ofta sitter jag i min ensamhet och säger för mig själv att de ska visa sig, men samtidigt som ja sagt det ångrar jag det. Stänger ögonen och tänker nej nej nej nej nej för mig själv och sänder ut det till alla som kanske lyssnar.
jag vet att det inte är bra att leka med det man inte förstår eller behärskar, men ja behöver lite spänning.
Det värsta som kan hända är ju nästan att ja måste ringa det okända o be om hjälp. Nä, där ljög jag. Det kan bli ännu värre. Det är kanske fel person som kommer o hälsar på. Men jag är ganska säker på att de hör mig ibland, när ja pratar med de genom mina tankar. För ja tror att de hör mig. Någon måste ju höra mig. Eller?
men jag skulle vilja ha ett tecken på att någon hör mig. Inget tecken som jag blir rädd för. Ett litet som säger allt, så att jag vet. Det skulle vara trevligt.
Ooh, jag vet inte vad jag babblar om riktigt. Det är väl den tiden på dygnet.Mellan kl 2-4 är jag som mest känslig har jag kommit på. Det är då alla tankar kommer. Det är då jag inbillar mig allt. Det är oxå den tiden som jag sitter ensam i min bil och har för mycket tid över till att bara tänka. Dricka te låten på radio nu. Jag har ingen att dricka te med. Inte för att ja tycker om te. Men med någon annan så kanske jag skulle älska det.
Jag vill faktiskt ha någon att dricka te med mitt i natten.
Så trött så trött..


Puckot Pucko välte ut mjölk över min data idag så vissa knappar på tagentbordet vill inte riktigt funka som jag vill. Nyss var det i-knappen som inte ville funka, men som ni ser så funkar den nu. Det är ju bra för i använder man ganska mycket.

Ska gå ner o fixa med min tvätt nu, den ska torkas.. och sen så väntar jag på att Eve ska ringa. Hon är stark, inte som jag. Jag skulle inte kunna stå imot så som hon gör. Jo, en gång har jag gjort det. Det var svårt, men inte så svårt egentligen. Det gäller bara att veta vad som är viktigast här i livet och inte släppa till för sina impulsiva lustar. För det finns ett liv efter. Då man tänker mer normalt. Men när ljuset är släckt och man är där så är det inte så lätt att säga nej, men jag har sagt nej. Jag sa nej och jag är stolt!!
Väldigt bra ord att avsluta med tycker jag.

..men för att säga det kort. Nä, inget nytt har hänt i mitt liv.

Bra hårdag

Ledig.

Det är så skönt. Vid den här tiden så borde ja göra mig lite färdig för att snart sticka till jobbet.
men näääää, jag är ledig i helgen. Helt slut är jag också. ont i fötterna, speciellt i foten.
Håller på att laga lite mat nu, lite sent jag vet. Men det är mitt dygn och ja behöver inte anpassa mig till någon.
Fick nyss sms, lilla Eve kanske? Ja, det var det. Vem annars? HAHA..

Idag va en av de där dagarna där mitt hår var bra. Lagom lockigt, Lagom tovigt, men med ett snyggt fall. Det händer inte så ofta och idag var hemligheten: tvättade det innan ja somnade, borstade ur det en gång och sen när ja vakna var det bra. och sen inget borstande idag. Så gör man Moas perfekta hår. Så som jag vill ha det. MEN jag har utväxt, men det ska ja fixa i slutet på denna månaden. har inte velat färga det på sommaren för solen bleker mitt hår så fort då. men snart ska det fixas.

ÅÅÅh, snackade med en kille på msn nyss. Så tråkig han var. Jag vet inte om det är mig det är väldigt fel på eller varför jag har tröttnat på allt. Jag vet vad jag vill ha hos en pojkvän och vad ja vill ha hos en kompis och vad ja tycker om saker. jag orkar inte med fler mesiga typer som inte vet vad de vill och som inte kan hålla ett normalt samtal med normal dialog. Så trött så trött..
Emilia kom in på msn för ett tag sen, undra om hon är kvar.

Hål i foten

Imorgon efter jobbet 22.30 så är jag ledig. Helt ledig. Inga tidningar, ingenting som jag måste göra. Ja ska bara ta det lugnt hela helgen. Bara sova och titta på filmhela helgen. 
Fick nytt schema, jag ska jobba över julen. julafton, juldagen och annandag jul.. Det kommer att bli bra pengar, men jag tycker om julen. Humm..får se om ja kan byta bort det eller om ja ska jobba då.

I morse, eller igår morse blir det så kom ja hem efter tidningarna, fick någonting under foten och drog det över den andra foten för att få bort de. Trodde att det var Puckos kattmat eller något. Efter ett tag så tittade ja ner och ser att det är massa blod vid min fot och att det typ rinner ner från min fot. Då upptäcker jag att det jag hade under foten som ja drog över den andra var en glasbit som ja hade missat när jag hade dammsugat efter att Pucko vält ner en glas sak. Så det kom mer och mer blod och tillslut gick jag in i badrummet och det fortsatte att blöda trotts att ja försökte torka så kom det bara mer och mer. Tillslut hittade ja gasbindan som ja fått på ungdomsmottagningen för någon vecka sen när ja bytte p-stav. så jag satte papper i mellan och sen snurra ja gasbindan runt runt på foten tills den tog slut. Sen givk jag och la mig och försökte att ha foten högt, men de funkade ju inte i längen. Det är inte skönt att sova så. Sen när jag vaknade idag så tog ja bort gasbindan och duschade foten och sen satte jag på 3 plåster. Plåster med döskallar på. HAHA. Men hela dagen idag har ja haft sjukt ont. Inte när jag e stilla men så fort ja börer på foten så gör det ont. Jag ska snart ta bort mina plåster och duscha. Och då får ja se hur det ser ut och kanske byta plåster.
Önska mig lycka till..=)



Iiiiiih... jag har ett 1 cm långt hål i foten typ och sen ett litet brevid. Det ser svullet ut och det är en massa rött runt omkring. Hoppas att det blir bra över helgen. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH... det gör ont bara att titta på det..

Det löser sig



Ätit lite glass innan ja nu snart ska köra iväg och jobba. Torsdag, så det går ganska snabbt idag. Bra det för ja behöver sova innan nästa jobb. Sen efter jobbet på fredag 22.30 så är jag ledig. Helt ledig från allt. Så jävla skönt det ska vara att bara vara. HAHA. har inte diskat idag och jag kommer inte orka imorgon.
Men det löser sig. Det gör det alltid..


passivt beroende?




Den senaste veckan har ja haft en konstig känsla. Jag har velat något som ja aldrig riktigt har tänkt på att göra förut.
Att röka, ta en cigg.
Aldrig, inte ens när "alla" rökte på högstadiet och gymnasiet. Jag har aldrig kännt mig frestad att testa. Aldrig hallit för  grupptrycket. Men när jag var påbäg in till Lund på min första jobb dag, sådär lagom stressad så kände jag när jag kom fram och hade typ 5 min innan ja började att ja ville ta en cigg. Där i min ensamhet så kände jag för att ta en cigg. Skit konstig känsla.
Jag vet inte om det är något behov jag börjar få att ha något sorts beroende. Något att fylla ut mitt tomma liv med. Inte för att röka eller några andra droger skulle göra det mer meningsfullt men det känns som om ja behöver någon sorts hobby. Inte för att ja tycker att droger är en hobby. Och jag menar verkligen inte att ja har planer på att börja ta droger eller börja röka eller något annat. Men det är en känsla som ja inte riktigt har kunnat skaka av mig. Kanske har ja som passiv rökare blivit beroende. Och att det är de som gör att ja känner de här behovet. Det är inte starkt, bara en känsla ja får ibland.

Annars så börjar allt lösa sig. Mitt jobb på tidningarna har blivit förlängt till typ i mitten på december och mitt nya jobb gör att ja känner mig bra. Att jag gör en bra sak. Dessutom så cyklar ja runt så ja får lite motion också. Jag har redan börjat märka att ja kan cykla längre nu än första dagen utan att dö. Så det går framåt. Det är fortfarande jobbigt i den låååånga sluttande backen men inte som innan.
Dessutom så sa Cecilia att de hade berömt mig när hon kom till jobbet idag. Det var väldigt skönt att höra. och jag hann klart med alla som ja skulle ta igår innan jag slutade.


Nu ska ja sticka ner till Preem och börja jobba.

I morgon är min första dag

"Was it my words
or my silence
I know it hurts
my kind of violence"

Ska titta igenom lite papper tills imorgon. det var ganska många papper faktiskt. Men det är några frågar som ja tänkte svara på, gissa på svaren lite. Ska gå igenom det imorgon med en sköterska som förhoppningsvis kommer ge mig deligering så att jag kan börja jobba på riktigt. Imorgon är min första dag ensam. Lite spännande samtidigt som det är lite jobbigt. Nu har ja verkligen ansvar. Men efter i morgon så är jag ledig i två dagar därifrån, skönt som fan. Är ju van vid att vara ledig hela dagarna. Men det kommer jag inte att vara nu längre. Inte alla dagar. men det ska bli skönt att få lite mer pengar och komma ut lite. Ifrån Hörby lite.
Dessutom har jag t.o.m fått upp lite kondis har jag märkt nu redan på de här få dagarna. Idag cyklade jag jätte långt, mycket längre än vad ja trodde jag skulle palla och mycket längre än igår. Hoppas att jag träna upp mig lite. Behöver det.
Nu ska ja spela lite betapet..=)

cykeltur i Lund



Har varit på det nya jobbet nu andra dagen i sträck, 4 totalt och jag börjar faktiskt komma in i det. idag så cyklade ja lite i lund, ensam. det var fin väder, plan gata och allt kändes bra. Det är så det ska kännas. Det är i lund jag ska bo och cykla runder. Så underbart. Med solen i ögonen så kan det inte bli bättre.
Denna helgen så har jag typ 3 jobb. Först min långa runda, som ja kör på helgerna, sen efter den ska jag köra halva min gamla runda. Som typ tar en timme när jag är snabb. Sen ska jag sova tills det är dags att gå upp för att köra iväg till nästa jobb i lund. Och när ja kommer hem därifrån så är det lite mat dax, kanske lite sömn eller betapet och sen börjar det om igen. Men det är bara denna helgen. De andra helgerna kommer jag att ha min långa runda och det i lund. Men det är bara varannan helg. Det är pengar, men faktiskt väldigt jobbigt. Är väldigt trött. Men nu ska ja gå och käka och sen ska jag slappa eller nåt.

Kom och ta mig

.."nu kan du få mig så lätt"..

Ett ord, en mening hade räckt och sen hade jag kastat mig runt din hals. Trotts allt. Jag hade inte tänkt på att du var förbjuden eller att jag senare kanske skulle ångra det. Inget skulle spelat någon roll. Bara jag fick känna dig mot mig, bara mina läppar fick möta dina och bara ifall jag fick se dig se mig. Ha din underbara blick på mig, stannar på mig, ser mig. Det skulle inte spela någon roll om det regnade och blåste. Du hade fått ta mig var du ville. Hur du ville, bara du tog mig.
Förstod du inte vad jag ville? Du hade din chans, vi var ensamma. Jag ser dina blickar, hör dina ord. Du vill det lika mycket som jag, kanske ännu mer?
Visst, du har något att förlora. Men ingen skulle fått veta. Jag skulle aldrig ha sagt något. Det hade varit min hemlighet som jag kunde ta fram och tänka på när jag var ensam. Du skulle bli min hemlighet. Och i hemlighet skulle du vara underbar. I hemlighet skulle vi älska.

Men nä, några meningar, sänkt radion, några blickar och sen körde du iväg igen. Fattar du inte att det var vår chans? Att den chansen inte kommer tillbaka så lätt, vi är ju aldrig ensamma.
Jag vet att du vill, så kom och ta mig.


Ett halvår

Christoffer, du är så brutalt saknad..

Kanske är det som Lina snackade om, att man har en låda inom sig som innehåller alla känslor som man har förträngt under åren. Men om man som jag kanske inte har förträngt så mycket känslor, fram till nu.
För att istället för att lådan bubblar över så står min helt öppen och är totalt tom. Tänk om det är så?
Likgiltig, det var ett bra ord som beskriver mig och mina "känslor" som jag inte känner. Visst, jag känner lite. idag känner jag saknad och en väldigt stor sorg. I natt fick jag någon sorts ångestattack. Men tur att Lina ringde mig och fick mig att fokusera på något annat ett tag. Kom på där mitt i natten att det var exakt 6 månader sen, exakt ett halvår sen som Christoffer, vår Svampen försvann ifrån oss. Eller kom på och kom på, har vetat det hela tiden. Räknat dagarna, månaderna.
Det känns som om det var igår samtidigt som det känns som om det vär väldigt länge sen. En evighet sen, i ett annat liv.
För det känns som om ja inte riktigt lever i mitt liv längre. Det är mitt men samtidigt inte. Jag gör saker jag aldrig skulle gjort innan, säger saker ja aldrig skulle sagt innan. Känner saker ja aldrig kännt och saknar känslor där jag alltid har älskat.
Skulle vilja känna lycka, riktigt obeskrivlig lycka. Bara en stund, en liten. Kan nästan inte komma ihåg senast jag var riktigt lycklig. Det var iallafall inte detta året. Har nästan glömt bort hur det känns. Visst har ja mina ljusa stunder, ja går inte runt o tjurar hela dagarna. Jag skrattar när någon drar ett skämt och skriker när pucko kissar i min säng igen. Men inte som innan. ja har inte mycket att längta efter, om ja har något överhuvudtaget?

men va fan, vad deprimerande de blev.

Nervös


Idag ska ja in till Eslöv och gå på ungdomsmottagningen för att ta ut min P-stav och sätta in en ny. Är lite nervös för det faktiskt. Har fått en bedövningssalva som jag ska ta på 2 timmar innan jag ska dit. Oooh, det kommer göra så ont tror jag. men Emilia ska följa med mig så de känns bra att jag inte är helt ensam.
Den där sprutan som innehåller själva p-staven är ju för fan skit lång. typ 30cm.
Panik.
Men det ska nog gå bra och sen har ja den i 3 år till. Förhoppningsvis 3 år till utan mens och utan att bli gravid. Härligt härligt.
Och om 3 är är jag 23 och då hoppas jag att jag är kär, med stabil bra pojkvän och att vi har en framtid tillsammans. Det vore trevligt tycker jag. Men framför allt så hoppas jag att jag har flyttat härifrån.


"somliga dar tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör"

RSS 2.0