Dido - Don't Believe In Love

"I wanna go to bed
With arms around me
But wake up on my own
Pretend
That I'm still sleeping
Til' you go home"
Sida vid sida i sängen med Stålis

Jag saknar min kompis Stålis.  Väldigt mycket.
Jag blev irriterad på honom för länge sen och sen skulle han flytta och jag var fortfarande irriterad och brydde mig inte särskilt mycket om det. Och efter ett tag var de lättare att vara irriterad och sur på honom än att sakna honom.

Jag var irriterad på alla förra året. Det var ett jävligt år och ingenting verkade funka.
Så jag skrek lite runtomkring mig och slutade att höra av mig. Var bara sur på alla.

Sen ett halvår senare, runt februari så släppte det lite men de va inte förrän lite innan sommaren detta året som jag började att känna mig som mig själv igen. Och sen ännu några månader senare så jag orkade ta kontakt med vissa. Har fortfarande en del gamla kompisar som jag inte riktigt känner att jag har haft tid att ringa till. Även om det är så enkelt.

Men i natt drömde jag om Stålis. Han bara råkade komma förbi där jag var och jag blev så glad att se honom så jag sprang fram till honom och han kramade mig så hårt tillbaka. Alla mina känslor bara förvandlades till saknad och jag började storgråta i hans famn i drömmen. För jag saknar honom väldigt mycket och jag har gjort de en tid nu.
Så när jag vaknade idag hade jag en väldig saknad efter honom och försökte ringa honom på vägen till jobbet, men jag hade såklart fel nummer och Johan svarade inte.
Men när jag kom hem efter jobbet så var han på msn och sen efter mycket klödd så lyckades de kopplas fram till hans  telefon och jag har nyss lagt på.

Det kändes så skönt att höra hans röst. Och trots all tid och all irritation så pratade vi precis som förr. Alltså om allting och ingenting.
Jag minns så tydligt hur jag brukade sticka hem till honom när jag var i Höör, slänga mig i hans säng och bara ligga där sida vid sida och snacka.
Hans mamma älskade mig (och gör fortfarande..=)). Jag har faktiskt haft mer kontakt med henne än med honom de senaste 1½ året..=)

Men allting förändras och nu bor han ca 50 mil ifrån mig och de är inte lika lätt att sticka dit och slänga mig i hans säng och berätta allt jag tänker på just nu. Han har alltid tagit hand om mig på ett syskon sätt. En klapp på huvudet och ett leende.

Och det finns så mycket jag vill berätta, så mycket jag vill prata med honom om. Och ett 1½ timmes långt samtal räcker knappast någonstans.
Men det kändes så fruktansvärt bra att prata med honom och nu kommer förhoppningsvis ingenting kunna förstöra mitt humör i natt.
Så jag hoppas på att det spelas massa gamla favoriter på radion i natt så jag kan sitta och rocka i bilen.

Sen ska jag se till att åka upp och hälsa på honom snart. Innan jag blir fattig igen..=)


Jag drömde om..

..en trappuppgång, hemlighet, fumligt beteende, torkade blommor, Hetingen, passionerade kyssar, en stängd dörr, fönster, ögonkontakt, avsked..

Sagt upp mig

Jag ringde nyss och sa upp mig från mitt hemtjänst jobb i Lund.
Jag trodde att det skulle kännas befriande, skönt.
Men de känns lite sorgligt och jag har nästan lite ångest.
Min chef, som jag vet gillar mig verkade bli lite chockad över att jag skulle sluta, samtidigt som hon vet att jag varit tveksam länge.
Och hon frågade hela tiden om detta verkligen var mitt slutsvar. Att jag inte kanske skulle ångrade mig senare.
Men ja, detta är mitt slutsvar och om jag ångrar mig så får de vara så.
Har ju tänkt och velat detta länge nu och jag är säker på att jag kommer tycka att det känns skönt snart.

Ja, det börjar redan kännas bättre..=)


Om jag kunde drömma

Nu har jag faktiskt beställ 2 böcker, till mig själv. Känner mig lite egoistisk nu i juletider. Speciellt när vi inom familjen har en regel att vi inte får köpa saker till oss själv när de närmar sig jul. Men jag kan inte vänta.

Har hört en massa om den nya filmen Twilight. Den handlar om vampyrer och kärleken mellan en vampyr och en människa. Och jag vet att filmen säkert snart finns tillgänglig och jag vill läsa boken först. För tydligen har böckerna samma effekt på andra som Anne Rice böckerna har på mig. Och om de är i närheten av de så kommer de ju vara underbara. Och därför vill jag läsa boken först, innan jag ser filmen. För jag vill göra de på rätt sätt. Det är så lätt att se en film. 1½ timmes tittande. Men man får aldrig in samma känsla som i en bok och jag tror att det är en bok jag vill ha in den riktiga känslan med. Sen finns de fler böcker. 4 böcker totalt i hennes (Stephenie Meyer) vampyrserie. Men den sista har inte kommit på svenska än tror jag. Iallafall så har jag nu beställt den. Och sen hittade jag en cupcake bok också.

Kommer vara ledig hela nästa vecka ifrån Lund och då kommer det vara perfekt att ha en ny intressant bok att börja läsa. Hoppas att den kommer i början på veckan någongång. Om inte så är de inte hela världen. Jag har så mycket att göra här hemma ändå. Ska julpynta lite och sånt, men framför allt så ska jag storstäda.Total ögonorgasm
John travolta är så otroligt het.
I närmare eftertanke om de där med lyxhustru,  jag hade knappast klagat över att vara hans lyxhustru. Eller Johnny Depp eller någon annan Hetings.
Hehe.. Och jag bryr mig inte om han är 54 eller vad han nu är.  Han har sån sex-status som aldrig dör. Han är nog den enda jag känner att jag verkligen skulle svimma av att bara se på avstånd. Så som så många småtjejer gör för sina idoler. Har alltid tyckt att det är löjligt. Men skulle John Travolta komma in på ICA eller gå förbi mig på gatan. Då skulle jag nog fan minst svimma. (och jag vet! Han skulle ju knappats vara på ICA. Men man får väl fantisera lite???)
Då skulle jag bli en liten löjlig tjej som inte vet hur hon ska bete sig. Dessutom har jag lätt för att svimma..=)

Åååååh.. Eller hur är han bara så het..?

Bla Bla Bla

Idag va de den där kursen så jag var tvungen att åka in och vara i Lund klockan 13. Så jag sov väldigt lite och somnade faktiskt till när de stod och pratade där hela jävla tiden.
Sen ville jag bara hem, men var tvungen att handla lite. Egentligen hade jag tänkt att julhandla efteråt men jag var för trött. Gick en timme på stan, tittade lite i affärer. Köpte en del till mig själv..=) Sen köpte jag med min kinamat hem, från ett litet ställe bakom stationen. De har några rätter att välja  mellan och det är svin gott. Och billigt.
Rebecka och Louise som tipsade mig om det.

Sen kom jag hem, käkade, tittade på Det okända, ringde mamma och somnade. Vaknade inte förrän de ringde från tidningarna och kolla om jag var vaken. Då var klockan nästan 3.
Men jag greps inte av panik. Stack ju självklart direkt ner, men visste ju om att jag har det ganska lugnt ändå. Fyllde på olja och spolarvätska och lite sånt innan jag började köra.
Skönt väder i natt. Runt 8+ grader och ingen snö.

Nu har jag nyss betalat mina räkningar och min restskatt!!!
Hittade inte en räkning. Undra om jag verkligen har fått den eller om jag bara har slavat bort den mitt i bland allt annat skräp. Jag ska städa i morgon och förhoppningsvis hittar jag den då. Annars får jag ringa dom.

Nu ska jag sätta på en film..

Lyxhustru, inget för mig! 

Härligt med lön idag och på torsdag. Ska även ringa mitt tredjejobb och fråga vad som blivit problem där. Min lön därifrån borde också kommit in idag, men icke.
Ibland känns de så bra att vara lite ytlig och känna sig rik någon dag innan det är dax att betala räkningarna.

På radion i natt snackade de om drömjobbet och då va de en som ville vara lyxhustru. Humm.. de kanske jag också skulle kunna tänka mig. Ha en rik man, laga lite mat, ha hand om barnen och åka på spa lite då och då. Syssla med mina hobbyns när barnen är i skola och mannen på det viktiga jobbet som han ofta jobbar över på. Men det är ok för mig så länge jag inte behöver bekymra mig om pengar eller något annat..
Någon som är intresserad?
Det låter ju som ett väldigt enkelt, tryggt och bekvämt liv. Men vem vill ha ett tryggt liv?
Inte jag. Jag vill ha ett intressant liv fullt med kärlek och spänning. Hemliga möten fyllda av passion och kyssar. Ett spontant liv med äventyr och dålig moral.
Låter inte de mer tilltalande?

Shoppat runt på tradera

Nu har jag total shoppat runt på Tradera. Köpt massa ametist chips som jag kan använda och göra armband med (det är min månadssten). Köpte bergskristalls chips också (mammas månadssten). Sen hittade jag lite andra pärlor och smycke saker.

Jag känner sån kreativitet nu inför julen och allt. Dessutom känns de lite som om jag har lite tid till att pyssla nu när de tagit bort dagar på mitt schema. Och jag har ju MASSA glas pärlor i alla olika färger som jag använder i armbanden jag gör. Men det var länge sen jag gjorde något sånt. Har ett på armen. Remember skrev jag på det. Men det gjorde jag för väldigt länge sen. Det tar tid att göra och tid är något jag inte haft så mycket av. Dessutom så tar det plats. Måste använda nästan hela mitt bord och då kan jag ju inte använda bordet till något annat under tiden.

Men nu ska det bli ändring på saker. Efter nyår kommer jag ha mer tid. Oavsett vad som händer.
Och då kan jag börja leva igen..


psst.. "Ametisten sägs skydda mot exempelvis sjukdomar, stress, mardrömmar och negativitet.
Det sägs också att den kan stärka banden mellan två älskande om dessa utbyter ametister."

Amerikanska pannkakor

Jag gorde americanska pannkakor ikväll. Hade t.o.m köpt pannkaks sirap. Men den var inte god så det blev sylt och lite grädde som vanligt. Funkade bra. Men jag tror jag föredrar vanliga tunna faktiskt. Men man måste ju testa allt, minst en gång.Hemma

Kom hem för ett tag sen från Eve.
Det var trevligt men blev en del jobbsnack ändå. Svårt att inte komma in på det när vi sitter fyra stycken som jobbar på samma jobb.

Men sen var det en hel del dansbands musik. De skulle t.o.m se dansbandskampen som gick på TV. Så de va på under tiden som vi käkade. Eves pojkvän Per är tydligen ett STORT fan av dansband. Något jag tycker är väldigt skumt och konstigt. Att folk faktiskt lyssnar på det helt seriöst, och att de inte bara är gamla gubbar och gummor.
Men jag trackade honom lite för de, de får han ju ta. Sen har han ju fått Eve till att tycka att det är OK också. Nästan ännu skummare. Men så blir de väl när man är kär.. =)

Men det var en trevlig kväll och mitt vita vin som var lite rödrosa var helt ok att dricka.

Fint folk kommer sent

Jag är sen, som vanligt.
Har nyss kommit ur duschen och ska försöka hitta mina kläder bland allt annat skräp.
Höll mig vaken till systemet öppnade vid 10 och sprang ner där då. Lite skumt kändes de att inhandla min alkohol kl 10 på morgonen, lite som en alkis. Haha.. Men nu är de fixat iallafall.

Lillebror är påväg hit och jag är stressad.
Det blev inget bakande igår, orkade inte det.
Fixade en ny header till bloggen istället. Jag blir bättre och bättre på det tycker jag.

Nu ska jag iväg och käka tacos och mysa.
Kommer nog inte hem alldeles för sent, för de ska iväg i morgon förmiddag så jag tror de blir en tidig kväll.

Kirsten Dunst som Marie Antoinette

"Och du får ringa mej när som helst du vill. Vill du komma hit, säg bara till."

Jag får ingenting gjort. Skulle ha bakat idag och jag sitter fortfarande och tror att jag snart ska göra de. Och de kommer jag kanske snart göra också.
Har varken städat eller tvättat, och i morgon kommer jag inte ha tid, för då ska jag till Eve. Och systemet missade jag så nu måste jag upp svintidigt för att knalla ner där.
Snön har dessutom kommit och även om jag tycker de ser lite fint ut här inne från lägenheten va de ett jävla problem att komma in i bilen tidigare idag. Och det är kallt.

Dessutom har jag skrivit två blogginlägg som jag är för feg för att publicera
Vet inte om jag vill ta ansvar för vad jag skrev. För mina tankar som kom ut i ord.

humm... Ska nog ändå sätta igång lite bakning. Dekorera gör jag ju i morgon. Skulle kännas skönt att ha fått något jag sagt att jag sak göra gjort.
Det blir kladdkake-cupcakes ändå.


"Okej, jag kanske inte är den som man, som man ska va
Och jag kanske inte är den du helst av allt vill ha
Men jag är nog lite grann en sån som du gillar ibland
Och jag erkänner att jag kan tänka mej det ibland"


Jumper - När hela världen står utanför


Äntligen fredag

Planen inför helgen, min lediga älskade helg är att vi ska ha lite knytkalas hos Eve på lördagen. Tacos ska käkas och alla ska ta med lite. Jag ska göra cupcakes och ta med. Och jag måste komma ihåg att sticka ner till systemet i morgon. Det är redan bestämt med lillebror att han ska lämna och hämta mig.
Vi kommer inte vara så många. Louise, Rebecka, jag, Eve, Eves kille och Carro, Eves kompis som hon har pratat så mycket om men som jag faktiskt aldrig har träffat och så klart hennes lilla dotter. Tuva, om jag inte minns fel. Men tyvärr inte Sara.
Hoppas det blir avslappnat och roligt.

Sen ska jag hem någongång på natten och bara njuta av att vara ledig. Precis som jag ska göra i morgon också. Hela fredagen för mig själv. Mitt bak och julklapps planerande.
För nästa vecka (25 & 27) så kommer min lön. Och inte vilken lön som helst. En STOR lön. Från 3 jobb med massa övertid och extra dagar. Vet inte riktigt hur mycket det blir, så det är lite spännande. Iallafall så ska jag i stortsätt köpa alla mina julklappar nästa vecka. Har nästan redan bestämt vad jag ska ge mamma och pappa. Det är en del kvar att planera runt omkring de, men jag är ganska säker. Sen så kommer jag köpte lite andra grejer till till dom. Fast att pappa fick en väldigt stor farsdag present som tänk lite som julklapp också. Men nu när jag har mer pengar så vill jag gärna ge
dom lite mer än vanligt. Lite mer lyx. Jag älskar att ordna med överraskningar och slå in. Det är mycket roligare än att själv få paket.And now... The L word.


Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

Detta är en av mina föreviga favoriter.
Jag kommer ihåg första gången som jag såg videon. Av någon anledning så hade jag TVn på tyst och hörde inte låten utan såg bara denna blonda man. Dessutom fastnade jag för att jag tycker att småler när han sjunger. Vet inte riktigt om jag inbillar mig det, men jag tycker nästan de. Lite sådär i hemlighet..=)  Flirtar med kameran på ett sånt levande sätt att man nästan vill flirta tillbaka.
Sen satte jag på ljudet och älskade låten. La lite av texten på minnet men missade att skriva upp namnet på både artist och låt.
Ganska långt efteråt, några veckor så ringer Stella och snackar om en låt. Jag tror hon spelade den för mig och de va den. Låten med meningen "out of my head, out of my bed" som jag la på minnet.
Och sen dess har jag lyssnat på den i perioder. För den är så bra. Det är en sån låt jag kommer spela för mina barn när jag bli äldre och de kommer sitta där och titta löjligt på mig och säga:
- "Lyssnade du på sånt här skit???"
Precis som jag gjort med lite av min mammas musik. Men sen några år senare så är det jag som snor hennes skivor (eller möjligvis band) för att lyssna på samma musik. Jag och min mamma har mycket samma musiksmak.


"Out of my life, Out of my mind
Out of the tears that we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad"
Tralala lilla molntuss, kom hit skall du få en puss

Jag är uppe, vaken och halvt om halvt påklädd.
Ska snart ta på mig de sista och köra iväg till de nya jobbet.

Men....=)
jag ringde nyss min chef på tidningarna. Sov alldeles för länge igår och jag trodde att jag skulle komma till telefonsvararen och hade tänkt lämna ett meddelande om att hon skulle ringa upp mig. Men hon svarade, vilket var mycket bättre.
Hon är verkligen trevlig, jag gillar henne.
Så först berättar jag om mitt nya numer och om att Johan, även Linas bror är lite intresserad av att köra lite tidningar.
Sen frågar jag henne om hon har hört något om i helgen.
Hon hör alltid lite om helgen men när jag började berätta så hade hon inte hört någonting om det. Så jag berättar vad som har hänt.
Hon skulle inte visa för mig om hon blev arg men jag hörde på henne ändå. Hon tycker att jag gjorde helt rätt att ringa henne och förstår precis problemet, för hon är medveten om att det går åt mer tidningar än vad det ska och att de håller på och räkna på det där inne nu.
Först säger hon att hon inte kommer göra något nu direkt, att hon kan vara lite diskret för att inte alla ska veta att jag har ringt henne. Men jag sa att de va OK. Att de nog förstår de ändå och att jag inte bryr mig om ifall de vet de.
Bra, sa hon och sa att hon då skulle vilja ringa upp honom direkt och höra vad han håller på med. Inga problem för mig.
(kan det bli värre??)
Så hon skulle ta tag i det och sa att jag inte skulle stå ut med det och att det var jag som hade gjort rätt.

Fan vad skönt det kändes att hon sa de. Att hon tog ställning och att hon förstod så bra.
Det är därför hon är en så bra chef.
Så nu känns allting rätt OK igen. Har haft en tung ångest över allt detta skit men nu känns de som om det håller på att försvinna. Ja, jag känner verkligen hur ångesten släpper och rinner av mig.

Hoppas jag slipper mer problem. Nu vet jag vad som gäller och nu kommer jag göra så i fortsättningen. Oavsett vad någon säger till mig.


Det känns lätt att andas igen

..


julmusten är så mycket godare än påskmusten

Drack mitt första glas julmust innan ikväll.
Det  är bara 36 dagar till julafton, men de känns mycket längre.
Men i affärena är det tydligt att julen är på väg. Hittade svart inslagningspapper, lite fräckt. Det ska jag använda och slå in mina julklappar i. Men jag köpte det inte idag. Känns för tidigt.

I natt var det lite frost och is på vägen men ändå plus i luften. När jag var ute och handlade vid 20 tiden var det minus så det kändes lite konstigt att det var "varmare" nu.
Men ändå väldigt kallt.
Men jag klarade mig bra ändå utan massa extra kläder på mig. Det är varmt i bilen. Men jag fryser lite om händerna. Jag vet att jag kommer vara tvungen sen när de blir kallare att ha någon sorts vantar på mig, men de känns så klumpigt att ta tidningarna med dom. Men de räcker att jag var vante på den handen som lägger ner tidningen i lådan. Den andra är ju inne i bilen och fryser inte lika mycket.

Ska jobba på mitt nya jobb senare idag. Det var länge sen och jag längtar inte riktigt.
Mamma tyckte innan att jag skulle sätta upp mig på bemanningen till dagisen häromkring. Så som hon gjorde. Nu  har ju hon utbildning och erfarenhet så hon fick ju lätt jobb och massa längre vikariat, men jag kanske gör de senare.
Går och hoppas på att jag ska komma in på någon av de kurser jag sökte. För jag känner mig väldigt under stimulerad och uttråkad. Vill lära mig något nytt. Kommer jag inte in nu ska jag ta kontakt med Komvux och se om de finns någon möjlighet för mig att läsa historia och kanske plugga upp lite ämnen. Jag kan göra de själv och bara gå dit och göra proven och få betyget. Det är så jag vill göra det.
Har alltid klarat mig väldigt bra i skolan, men tröttnade. Nu känner jag suget igen och då kommer de bli roligare och gå lättare.

Nu ska jag duscha.

Tracy Chapman - Telling Stories
Oh my goddess vad bra hon är.
Älskar hennes musik.

FUCK OFF

I cried tonight. I couldn't stop my self. It felt like everything was against me and I believed it was.
I was tired and the tears just came. It just became a little bit too much for me.
I just sat there in my car in the dark and cried. 10 maybe 15 minutes and then I really had to start driving. But I kept crying. Not until after four could I calm my self down and stop crying. I started my audio book and just let myself go in to the book. It was not a really good book to live in, but I made myself think about something else.  And it worked.

Now am I very tired again and my eyes is hurting a little. But my cat is so sweet.
He loves me.

I am just so fucking tired of everything. I don´t care anymore.
And I know that I am extra emotional right now and that i don´t gonna  feel like this in the morning.

But no.
Fuck them.
Fuck them all.
Leave me alone!

Guns N' Roses - Sex Drugs And Rock n Roll

Jag skulle älska att se en inspelning från den här konserten när de sjunger denna låten.
För jag har en bild av hur de skulle vara att vara där just den här gången.
Älskar att publiken är så involverad och att man märker att Axel Rose gillar att de är de.

Let me know if you find it.."whatever happened to sex drugs n' rock n' roll?
now we just have AIDS crack and techno"

My day! (mayday)

Idag har allting känts bättre trots att jag har haft en brutal huvudverk hela dagen. Trodde att det berodde på att jag inte hade käkat på ett dygn, men de blev inte bättre efter jag åt heller. Men nu ska jag titta lite på the L word och kanske sova någon timme. Är lite trött. Då kanske den försvinner. Annars kommer jag ta nästa dos pain-tabletter innan jag ska ut och jobba i natt.
FAN vad skönt att köra min lilla lugna runda. Orkar inte med all dramatik.
Så det blir bara jag, radion, tidningarna och efter kl 4.00 ljudboken jag håller på att lyssna på i bilen.
Helt underbart.

I morgon har jag massa telefonsamtal jag måste göra.
En på jobbet i Lund sa att restskatten skulle vara betald den 15 nov och de är inte min. Jag trodde att jag hade till den sista på mig. Så jag måste ringa och snacka med dom. Se vad som händer med mig nu, hur mycket böter jag får för de.
Sen ska jag ringa min chef på tidningarna också.
Slapp föresten ett argt samtal idag, lika skönt varje dag.

Hade rätt mot min andra chef från Lund så nu ska hon betala mig retroaktivt för ett helt år. Var kanske inte så mycket i månaden som hon hade missat men de bli väl ett par tusen i en klumpsumma.
Hon trodde inte jag skulle komma på det eller kontrollera om jag hade rätt till det retroaktivt


En av mina favorit vårdtagare åkte på en resa idag. Hon ska vara borta i 3 veckor och hon tror inte hon kommer behöva vår hjälp efter det. På ett sätt är de ju bra om hon inte behöver det men samtidigt tycker jag att det är lite synd.
Jag är hennes favorit.
- "Om du behöver någonting, Vad som helst, tveka inte på att kontakta mig. Jag kommer hjälpa dig. Och om du behöver referenser så ställer jag absolut upp. Annars får du gärna komma på en kopp kaffe när du har vägarna förbi. Jag kommer sakna dig så mycket  Moa."

Sen tog hon mig i hand, och kramade nästan mig.
Och hon tar aldrig folk i hand. Hon tycker att det sprids så mycket bakterier då och hon har någon sort fix idé om det. Men hon tog mig i hand för andra gången. Jag är förmodligen den enda på mitt jobb hon har gjort det med. Möjligvis en annan också. Men det betyder väldigt mycket faktiskt. Så jag blev lite lycklig, för de känns bra att vara omtyckt och känna att folk tycker att man är bra på det man jobbar med.

Fortsätter att vara förbannad

Så, nu fick jag ur mig de. Gått och varit irriterad hela dagen på det andra jobbet. Knappast ett trevligt sätt att vakna på en lördag. Speciellt inte när jag vet att jag måste köra i natt. Inget jag ser framemot efter de telefonsamtalet.
Och det är så jävla kass.
För jag älskar faktiskt mitt tidningsjobb, jag tycker att det är perfekt. Lätt, skönt och väldigt avslappnande Och även om jag gillar att vara helt ledig så kommer jag på mig själv med att titta på klockan och tänka "nu brukar jag köra ner och börja" eller "nu brukar jag komma hem".
När mamma jobbade de helger jag var ledig så pratade jag ofta med henne länge under natten så de kändes nästan som om jag var på jobbet ändå.
Och det känns inte som ett jobb, inte förrän jag började kombinera det med ett annat jobb. Inte förrän då känner man av att de finns. Annars känns de som semester hela tiden.

Så jag kan se mig själv köra tidningar i storsätt hela mitt liv. Kombinera det med annat såklart. Och innan något annat kommer igång så har jag massa tid till allting som jag tycker om att göra. För jag har ju hela dagarna ledigt. Till att fota, läsa, skriva, teckna, framkalla, baka och allt annat jag gärna skulle ha tid att hålla på med. Men som jag inte känner att jag har tid med nu.

Därför är jag extra arg för han har fått mig till att inte vilja jobba i natt. Och då verkligen inte vilja jobba. Nästan fusk-sjukskrivning på gång. Så lite vill jag jobba. Men jag ska inte låta den gamla gubben förstöra de mer.

Mina vanliga mjukisar jag brukar att jobba i är i tvätten... irriterande!


AHHHHH... jag kan inte sluta. Så förbannad är jag fortfarande.
Jaja, annars har de inte hänt något mer.
Gjorde kladdkakemuffin-cupcakes och bjöd de på jobbet (de andra jobbet, de jag inte gillar, men där jag gillar vissa i personalen) Och det var väldigt uppskattat, såklart. Lite mycket grädde kanske, men de sjönk ihop en hel del så jag var tvungen att fylla upp med något.
Men fina såklart.
Fotade de, och ska lägga in en bild. Men jag orkar inte pyssla och göra de fint runtom som jag gjorde sist. Har inte lusten kvar till de.Dålig bild. Mörkt och för nära, men jag gjorde klart de i morse och fotade även då. Precis innan läggning.
Men man ser lite hur de ser ut. Goda som fan va de iallafall
.

IDIOT

Blev väckt för tidigt idag av ett tidningsbud som ringde och ville skälla lite på mig för att jag gjort de som i storsätt sagts till mig.
Och de va knappast en trevlig tillrättavisning med lugn röst som förklarar utan en hård, nästan arg röst som säger till, bestämmer och absolut inte låter mig få en chans att förklara. Och de få stunder som han faktiskt är tyst och jag börjar så avbryter han mig för att säga samma sak igen.
Dessutom var jag yrvaken och hade väldigt svårt att förstå hans grova skånska så han fick upprepa sig en hel del i början. Men sen när jag började vakna till och fattade vad han ville så blev jag nästan sur.
Hänvisade till nattchefen, som enligt han hade skyllt på mig och låtit mig ta all skit.
Försökte förklara igen, men han tog inte in något utan sa att när alla andra kör så funkar de sååå bra och det är så det ska vara. Oavsett vad nattchefen och resten av ledningen bestämmer och säger.
Tillslut gav jag upp.
- "Jaja, HEJ DÅ! "

Fan vad förbannad jag blev. Det var inte tid för mig att gå upp men för sent för att somna om igen. Dessutom var jag så förbannad att jag inte hade kunnat somna även om jag försökte.
För det första att han ringer mig. Han får gärna klaga på mig och att jag inte delat ut alla gratistidningar eller att jag råkade ta bort ett märke som jag inte trodde skulle ha tidning för att jag inte hittade abonnenten i listan (listan som är i sån jävla oordning att ingenting stämmer!!!!!) Och jag bad verkligen om ursäkt för det, men jag hittade den helt enkelt inte.
Men har han något att säga kan han ringa min chef och ta det med henne och sen får hon ta det med mig. Eller åtminstone försöka vara lite trevlig. Han vet ju att det inte är mitt beslut och p.g.a att de inte hade berättat för mig via en lapp eller liknande hur de gör så tog jag och gjorde de jag trodde var rätt. Gjorde de jag hade hört att jag skulle göra. Jag bryr mig väl jävligt lite om de får tidning eller inte. Bara jag inte fattas i slutet.

Och jag har varit snäll och delat ut gratis tidningar till dom som jag fått av andra men det är inget som jag egentligen ska göra eller som jag får betalt för. Jag får inte en tidning de dagar jag inte kör. Jag har inte bett om de heller för jag tycker inte riktigt att de är min rättighet och dessutom läser jag den inte själv. Så jag gör en tjänst till dom men dom ger inget tillbaka. Inget tack, inget vad bra att du inte har så många missar trotts att det är svårt att hitta alla lådor för att du kör den så sällan. Inget positivt. Och jag är inte dålig på det jag gör. Jag är i tid, med få missar, slänger skräpet i bilen efter mig. Så de har inte mycket att klaga på, även om jag misstänker att de ibland letar efter något.

Dessutom avslutade han med att säga att jag sätter märkena på hel sida. Vet inte om han menar upp och ner för jag sätter de på ett annat sätt på min runda. Eller om jag sätter de på fel sida av lådan. Även de kan förklaras med att jag kommer vanligtvis från ett annat håll och har vanan att sätta märket på andra hållet. Knappast gör jag det för att jävlas. Förmodligen går de på vana och jag vet att jag verkligen försöker titta på de andra lådorna för att göra likadant som dom. Men förmodligen har jag missat de ibland. Inte hela världen tycker jag, men tydligen ett stort problem för honom.
Men de kändes som att han sa de bara för att ha något mer att klaga på. Lite barnsligt.

Så nu får jag se om någon har ett svar i natt till vad jag ska göra. Ska ringa min nattchef och fråga henne vad fan hon sa till honom och sen ska jag ringa Hässleholm och på måndag ska jag ringa min chef. Så jag får reda på vad som verkligen gäller och ser till att de andra vet de med. Så inga fler idiot tidningsbud ringer och stör mig för de är fan inte acceptabelt.
Fan vad bra att jag inte gav dom mitt nya nummer.

Talking. Laughing. Loving. Fighting. Fucking. Crying. Drinking. Writing. Winning. Losing. Cheating. Kissing. Thinking. Dreaming


Fredags kväll

Ikväll ska jag tvätta och baka kladdkakemuffins igen..=)
Ska ta med mig till jobbet i morgon. Hittade tillslut röd karamellfärg på ICA så nu kan jag göra rosa, röda och LILA cupcakes. Mys..=)

Duscha ska jag verkligen också göra ikväll, innan jobbet i natt dessutom. För fan vad jag stinker.
Så ska ner med tvätt nu och sen in i duschen..


Lite tittande på the L word ska också göras.

The L word

Och jag har hittat en ny (gammal) favorit serie. Har sett strö avsnitt lite då men nu har jag sett hela första säsongen i sträck och är fast.
Det är en lesbisk serie.
Jag har totalt fallit för Shane karaktären. Hon är tuff, men samtidigt ödmjuk. Hon är min favorit och man dras till henne, hon har sån charm, på något sätt. Hade jag varit lesbisk hade hon varit min typ tror jag.
Ett ca 9minuters långt klipp ur serien. Deras "spion" möte i slutet är bäst. Och så klart Shane..=)
Och Shane är hon med den rockiga svarta stilen. De stretiga håret och sköna kroppspråket.

I wish I was a punk rocker with flowers in my hair..

Favorit i repris. Den gick på radion igår natt, länge sen annars sen man hörde den. Jag hade den som ringsignal länge, men inget är för evigt.

Men den beskriver så exakt hur jag känner ibland.
Jag är säker på att jag antingen har levt på den tiden i ett tidigare liv eller att kanske var meningen att jag skulle leva då. I mina föräldrars generation. Vara 15-16 på hippietiden och bara flumma runt. Kunna skrika ut mina åsikter och få folk att skrika tillbaka, skapa debatt och ha långa diskussioner om politik och musik. Ha utsvängda jeans från märket puss & kram och fläta långa flätor i mitt hår.

Men jag tillhör en annan generation.
Där vi spenderar mer och mer tid instängda på våra rum med endast en data som sällskap. Skapar alter egon som lever i fiktionsvärldar. Internet världen. Där vi umgås med folk  vi inte känner och som vi förmodligen aldrig kommer att träffa.
Chatta med folk över msn som man tror att man har något gemensamt med, men så besviken man blir man väl träffar dem på riktigt (IRL). Då är de inte så förstående, så lätta att prata med. Och de där fotot var ju verkligen fotat ur hans "snygga" vinkel.
Man kortar ner ord och skapar nästan ett helt annat språk LOL, IRL, brb, ty, nh och alla andra förkortningar som finns och som används internationellt i cyber-världen.
Fenomenet cyber-sex skapas och istället för att träffas och ha sex så skriver man vad man skulle göra om man var där och blandar det med stönord samtidigt som man då onanerar i sin ensamhet. Och det börjar alltid med orden: "Vad har du på dig?"
Men säkert sex är det iallafall..
Jag är så trött på min generation. Data generationen som inte skapar debatt, där alla klär sig likadant, lyssnar på samma musik och inte tar ställning.
Självklart finns det vissa som bryr sig. Grupper som tar ställning. T.ex vegetarianer, miljökämpar m.m.
Men de är få.
Eller är de bara jag som fått för mig att de va fler som brydde sig då? Iallafall så hördes de mer då.
Jag är varken vegetarian, vegan eller miljökämpe. Men jag har åsikter, tyvärr är de få som är intresserade av att höra dom och då tystnar man, tyvärr.
Men jag vill ju så gärna..
"Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In seventy-seven and sixty-nine revolution was in the air
I was born too late into a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair.."

Färdigbakade cupcakes..=)
Slutbakat

Skit fina blev dom.
Ska fota innan jag sticker iväg till pappa senare idag. De emd grädde på gör jag klart idag. Men jag är väldigt nöjd. Detta var kul.
Det inte riktigt om jag gillade frostingen med philadelphiaost. Tror att jag tog i en aning för mycket citron och att det kanske kletades på lite för mycket på muffinsen. Men fina blev dom. Får väl stå där och se fina ut istället. För de ser en aning giftiga ut med den blåa karamellfärgen.
Men som sagt. Det kommer bilder senare idag, förmodligen på kvällen.


Fortf cupcake bak

Muffinsarna blev jätte bra. Och under tiden som de svalnade så käkade jag lite och tittade på TV. Men nu är jag igång igång. Har nyss gjort frostingen och splitrat ut de på muffinsarna. Blå och grön. Fan att jag inte har röd. Det hade varit så perfekt, men tydligen är röd karamellfärg slut i hela byn.

Men dom blir så fina ändå.
Smälte choklad och splitsade ut de på bakpapper också. Så kan jag använda det som dekoration.

Men det var mycket svårare att splitsa än vad jag hade trott. Nu var det ju väldigt varmt i min lägenheten och det kanske skulle varit bättre o´m jag lät glasyren svalna lite. Inte för att den är varm, men kanske någon minut i kylen. DÅ kanske den är bättre. Eller så tar jag i lite med florsocker. Då blir den fastare.

Är inte klar än. Ska käka en "vanlig" muffins nu. Måste ju se hur de smakar..=)
Bilder kommer sen..=)


Bakningen är igång

Nu är det mitt i bakningen. Klockan ringer närsom nu.
Där ringde den..

..Nä, inte klara än. Stickan var inte torr. Men så fina och så gott de luktade.
Lite nervös är jag för att de inte ska bli som de ska för jag ändrade lite i receptet. Smälte ner lite blockchoklad och tog ltie mer mjöl i (så de torra ingredgenserna väger upp den smälta chokladen) Men tänk om de va för mycket smält choklad så jag sabbade balansen helt..?
Aja, de går säkert att äta och jag kan ju göra fler satser muffins om de inte blir bra. Och kanske följa receptet ordentligt.
Men jag brukar ändra lite efter eget tycke och det brukar bli bra..=)

Ska titta till dom nu igen. Nu måste de vara klara.

Jag tror jag flippar ut..

För många år sedan, jag var runt 10-12 år så hade vi en film hos pappa som jag fastnade för.
Speciellt början. Och låten i början.
Jag såg den hur många gånger som helst och jag brukade spola tillbaka och se början om och om igen.
Sen försvann väl filmen och jag har verkligen letat.
Sången i början har jag också försökt leta efter i många omgångar men aldrig kunnat lista ut vad de va för låt eller vem som gjort den.
Tills nu.

Hade webbradion på, kanal Gimmi Indie och plötsligt hör jag introt komma. Jag rusar till datan från köket.
De börjar sjunga och det är den!!!
Skrev snabbt ner artist och låtnamn och sökte på Youtube. Inte bara de, när jag tittade runt hittade jag även början på filmen. De som jag spelade om och om igen bara för att jag gillade de så mycket.
Det är ju helt underbart.
Efter så många år så är den bara där. Och om jag det senaste året skulle letat efter den igen skulle jag förmodligen hittat den. De enda jag kom ihåg från låten var raden "And then he kissed me.." Hade jag googlat de hade jag hittat de direkt. För även om jag letat efter den länge och alltid haft den i bakhuvudet så har jag inte nyligen försökt hitta den.
Men nu är den hittad. Och här är klippet..=)

(Och nu kan jag se på det hur många gånger som helst, utan att spola!!)

 Ska fixa filmen också, men den kommer ju knappast vara så bra som jag tyckte då och som jag får för mig nu att den är. Så det kommer ju förmodligen bli en besvikelse. Men jag har hittat låten.
I feel almost complete now..=)

The Crystals - Then He Kissed Me

Lesley Gore - It's My Party
Why was he holding her hand
When he's supposed to be mine?!?!?

He just have the most beautiful eyes I ever seen. Oh my goddess, I must be living in a dreamKonstig dröm i natt

Ska iväg och handla lite. Se om de fått in röd karamellfärg på ICA.
Sen ska jag börja göra cupcakes.
Spännande.
Jag har så många idéer på dekorationer. Det kommer bli så kul.

Hade en konstig dröm i natt.
Någon ringde till min hemtelefon och jag blev mer och mer nyfiken på vem de va som ville mig någonting.
Men jag kunde inte svara för jag har ingen hemtelefon.
Och efter ett tag blev jag rädd, för som sagt så har jag sagt upp mitt hemtelefon abonnemang och "mitt" nummer finns inte. Så ingen kan ringa mig. Men det ringde i drömmen ändå.
Det ringde från min gamla hemtelefon, den som inte är i kopplad och som inte har något nummer eller abonnemang.
Jag vågade inte svara och sen vaknade jag.

Undra vem de hade varit om jag hade vågat att svara..?
Får slå upp de senare. Nu har jag ju skrivit ner den, annars har man ju en förmåga att glömma drömmar så lätt.

Don´t fucking mess whit me

Idag på jobbet i Lund dök de upp en gammal bekant till mig. Vi har nog inte träffats på 3-4år. Kan inte riktigt säga att vi var kompisar, men man blir ju lite glad när man träffar på folk man känt innan. Även om de bara är en bekant. Så jag gick ju fram och krama om henne, frågade vad hon gjorde där och lite så. Hon hade tydligen gått brevid och ska komma och jobba lite då och då från bemanningen. Sen började hon ställa frågor. Var jag bodde, om jag bodde hemma eller själv, vad jag mer hade för jobb. Tillslut blev den snabba uppdateringen som man brukar ha till ett förhör och jag kände riktigt hur hon granskade mig. Frågade ut mig på sånt som hon sen kan berätta för honom. Det blev nästan obehagligt. Och då kom de tillbaka. Vad hon är för person och varför jag aldrig riktigt var kompis med henne.
(Träffade mitt Idiot-ex genom henne)
Därför hade jag sen under hela tiden jag jobbade en obehaglig känsla som inte riktigt ville försvinna.

Sen fortsatte dagen att bli värre och värre.
När jag hade varit hemma ett tag så får jag ett meddelande att någon har ringt mig. Jag har inte numret och jag ringer upp. För vem vill mig något 1.30 på natten och vad vill de? de måste ju vara något viktigt.
Men det var Sandra.
Henne har jag inte snackat med på säkert 1 år. Jag umgicks mycket med henne precis när jag flyttat till Hörby. Men hon flippade ut mer och mer och jag orkade inte se på när hon bara förstörde sig själv. Sen blev de också mer och mer så att hon bara hörde av sig när hon ville ha något. Och tillsist sa jag nej. Jag ville inte hjälpa henne. Hon blev sur och vid de laget hade hon nästan slutat att be mig, mer bara räknat med det.
Efter de har vi inte snackat. Träffat på varandra på byn, hälsat lite.
Tills i natt.
Och hon hinner nästan knappt fråga hur jag mår innan hon ber om en tjänst.
Jag lyssnar på henne ett tag innan jag frågar henne om hon fattar vad hon håller på med.
Att hon ringer upp mig mitt i natten utan att veta om jag fortfarande jobbar natt eller om jag ens lever. Efter nästan 1 år, och frågar om en tjänst, direkt.
Jag blev sur. Nä, jag blev förbannad.
Jag blir sällan sån och jag brukar alltid ställa upp. Men jag är så trött på det. Från henne och från alla andra. Och att hon bara vågade fråga mig, ofattbart.
Sen mumlar hon något om att jag inte var den första hon tänkte på och att de inte var så viktigt. Sen la vi på.
Nähe? Så hon ringer och ber mig om en tjänst mitt i natten efter att inte hört av sig på ett år och sen va de inte så viktig sak hon behövde hjälp med.
Jag hade förväntat mig att det var liv och död. Att de inte fanns någon annan utväg innan hon ringer och frågade mig.

Och sen var det dax för mig att sticka ner till tidningarna. Var väldigt okoncentrerad på i stortsätt hela rundan men ändå lyckades jag få ut alla Land direkt. Ibland missar jag någon och måste tänka efter i huvudet var jag glömt den och sen köra tillbaka. Men inte i natt. Trodde att jag skulle ha flera stycken över.
För efter min irriterande dag hade jag mycket att bearbeta.
Ville bara att den här dagen skulle ta slut.


Nu har jag fått ur mig det. Hoppas jag kan sova nu.
För i morgon är det fredag och jag är ledig hela helgen och jag ska göra cupcakes. =)
Så jag ser fram emot det om jag nu kan släppa alla irriterande tankar och lämna de bakom mig.


I just wanted him to know that I know what day it is today

I min värld är det fortfarande onsdag 5 nov.

Efter jobbet i Lund idag så ringde jag Johan. Hade först tänkt att bara skicka ett sms men räknade med att han var vaken. Och det var han.  Så vi snackade en stund och plötsligt var jag påväg hem till honom utan hans vetskap.
Sen körde vi till Preem och köpte varmkorv.
Avslappnat.
Uppdaterade varandra om vad som hänt den senaste tiden och vad som är på gång.
Han ska tydligen fira jul med stålis där uppe. Lite avis är jag. För jag vill också träffa stålis och fira jul med dom. Men min mamma skulle nog aldrig förlåta mig om jag inte firade jul med henne.. hehe..
Men om han inte kommer hem till nyår så kör jag upp och firar med dom. (Var han nu än bor..?) Det har jag bestämt.

Jag är faktiskt lite sur att de redan har kommit igång så mycket med alla julsaker i affärena. känns det inte som om de börjar tidigare och tidigare?
Jag ser fram emot julen och allt pyntande jag ska göra men om jag börjar redan nu kommer jag ju vara helt trött på de innan de ens är jul. Och hur kul är det?
För man blir ju så sugen att köpa en liten tomte när man ser dom.
Och jag vet att jag redan börjat tänka på hur jag ska göra mina julkort i scrapbooking style och hur jag nu kan göra cupcakes. Så visst finns julen i tankarna. på jobbet har man börjat bråka om vem som ska vara ledig och vem som ska jobba. Jag ska vara ledig..=) Aldrig att jag skulle gå in och jobba denn julen. Never. Har t.o.m lite planer på att lägga in om semester i alla mellandagarna och sen slutar jag vid års skiftet. För jag har ju lite semesterdagar kvar. Men de kan vara skönt att få ut de i pengar med.

Humm... känns som det är dax att bli sjuk snart.

Valvaka och starka åsikter

Det är väl ingen som kunnat missa att det var val i USA i natt.
Jag gillar sånt här.
Typ tävlingar. Även om inte Sverige är med eller i detta fallet att jag inte får vara med att rösta så gillar jag att följa de. Följa tävlingen. Ha en jag hejar på och gå in i spelet lite. Spelar ingen roll om det är OS eller melodifestivalen eller då USAs president val.
Nu tycker jag att det var ganska tråkigt att följa just presidentvalet i natt  för jag va inte med från början och när jag började lyssna på det så ledde Obama så mycket att det i stortsätt var klart. Vilket jag tycker är väldigt bra, för jag hejade på honom.
Jag är faktiskt inte så insatt denna gången i deras kandidater. Har väl hört det väsentliga. Att Obama säger ja till abort och ja till giftemål mellan samma kön och att McCain säger nej till de. Det räcker för mig för att jag ska få en bild av vad de står för. Och på det fattar jag mitt beslut att heja på Obama. Sen att han är svart eller a man whit colour som de säger där borta är bara ett stort plus tycker jag. Det hade egentligen inte spelat mig så stor roll om det var han eller Hillary som vann, men redan där hejade jag lite mer på honom. Men visst hade det varit häftigt med en kvinnlig president i USA. Som rör runt lite i grytan.
Hoppas att det bli lite ändring där borta då. För jag tror att det påverkar oss mer än vad vi tror. Vad de håller på med och vem de krigar med. Jag tycker det känns lite som om USA tycker att de har rätt att göra vad de vill mot vem de vill utan att någon har något att säga till om. Att de har sista ordet. Ungefär som en förälder har på en 5åring. Makt. Total makt.
Och det är lite skrämmande att de har så mycket makt. Iallafall när de använder sin makt i "fel" syften. Skulle de använda den í bra syften. Rädda miljön eller något liknande så skulle det vara positivt.
Men det är inte i ett bra syfte när de går in i ett land som inte är deras och börja bestämma. Och NEJ, jag är inte så väldigt insatt i det heller längre. Men jag har som i allt annat en åsikt. Och min åsikt är att de inte kan göra vad de vill med vem de vill.
Men jag är som sagt inte så insatt längre. För några år sedan hade jag nästan full koll. Och har väl förmodligen mycket mer koll än vissa andra i min omgivningen men långt ifrån all.


Men en sak som jag inte gillade är att båda två var för döds straff.
Det är knappast upp till någon att bestämma över en annans rätt att leva eller inte.
Även om brottet är våldtäckt, mord eller både och.
Av många anledningar:
* Kan man verkligen någonsin vara 110% på att man hittat rätt man?
* Är rättsystemet (speciellt USAs) så ärligt?
* Är det rätt att ta ett liv för att personen har gjort de? Är man inte bara lika dålig då?

För det är väl de man försöker lära alla att man inte ska sjunka ner till deras nivå. Man ska stå över de. Sen att man spärrar in honom på livstid (och då livet ut) utan hopp på frihet någon dag eller tillgång till saker så att han kan ta sitt eget liv är inte mer än rätt. De ska lida, plågas. Döden är en lätt utväg, men enligt mig knappast straff nog för vad de ska ha om de våldtar eller mördar. Dör de så slipper de bära skammen och förhoppningsvis det dåliga samvetet. Och de förtjänar inte att slippa de. De ska ha de i tankarna varje dag, ångra det varje dag. De ska lida.
Och nä, de har förlorat rätten till att ändras. Vissa saker går inte att ta tillbaka. De förtjänar inte en andra chans.


Nu känner jag att jag börjar bli lite upprörd. Så nu lägger jag ner och går och duschar istället. Sen ska jag sova.

Cupcakes snack

Va nyss iväg på cupcakes handling. Florsocker (även med chokladsmak), formar, muffinsbakplåt, grädde, dekorationer i form av strössel och så klart karamellfärg. Ville ha röd men när jag kom ner till Ica fanns det inte. Jag köpte grön istället men när jag kom till muffinsformsplåtarna och såg hur dyra de va så bestämde jag mig för att jag skulle till lågpris med. Är sällan där men de har en ganska stor bak tillbehörs avdelning och de är garanterat billigare där. Och rätt hade jag, samma sak men för mindre än halva priset. Där hade de inte heller röd karamellfärg (utan smak) så jag körde faktiskt upp till konsum också. Där är jag bara om jag får paket. MEN de hade blå karamellfärg. Jag blev ganska chockad för den färgen var förbjuden innan. Jag ville ha en blå tårta när jag fyllde 17 men de va omöjligt att hitta blå karamellfärg. Vi va inne på bagerierna och de va helt förbjudet att sälja de. P.g.a  att färgämnet var väldigt konstgjort eller något liknande.
Så det slutade med att jag tog blåbärs-sylt-spa och färgade min grädde med. Det funkade OK, blev ganska mycket mer lila än blå tårta men väldigt god.
Men nu finns det tydligen blå karamellfärg i affärena. Så jag kommer kunna göra blåa cupcakes. Hihi..
Är lite irriterad över att jag inte köpte  gul karamellfärg istället för grön på Ica. Då hade jag kunnat ha gula, blåa och gröna istället för gröna och blåa. Och förstås bruna. Köpte florsocker med chokladsmak (och vanlig).
och självklart lite pastellfärgade strössel. De fanns inte så mycket att välja på så det blev blommor och små runda.. prickar? Tittade lite bland godiset men  hittade inget färgglatt smått godis som jag tycker passar.
Jaja, det kommer nog bli kul. Och nu har jag en väldigt bra anledning till att städa i köket ikväll. Så att jag kan baka för fullt i helgen.

Iiihhhhhhhh...så spännande jag tycker att det är.

Leilas cupcakes är helt underbara. Hon är min favorit kock/bagare. Hon är helt underbar att titta på på TV. Väldigt vacker och med glimten i ögat. Älskar när hon flirtar med kameran.


cupcake

Inspiration i mängder

Tittade runt och hittade  en blogg som gör massa cupcakes och sen fotar de väldigt fint. http://blixman.blogg.se/
Så jag blev helt inspirerad och ska nog försöka mig på de där fenomenet med cupcakes. Fatta vad mycket grejer de finns och hur mycket och länge man kan hålla på och pyssla med det.
Och till Jul..?
Ojoj.. jag vet vad min nya hobby kommer bli.
Behöver bara lite grejer först. Muffinsforms plåt verkar vara ett måste och karamellfärg och lite olika sorters strössel. Får ju börja på basic och sen jobba mig uppåt. Om det är lika kul efter helgen så kanske jag ska beställa sockerpasta och massa andra lite mer avancerade saker till jul. Hittade en väldigt häftig kakbutik på Internet också där de har allt från karamellfärg till sockerblommor och självklart färgglada muffinsformar.
Och det är egentligen inte så lång hopp ifrån scrapbookingen jag håller på med. Pyssel och kreativitet. Bara de att man kan äta dessa.

Fan vad skönt att jag inte ska jobba över julen detta året.
Har redan sån otrolig pysselkänsla. Mina paket kommer vara så väldigt omsorgsfullt inslagna alá scrapbooking style. Och julgodiset kommer vara godare. Hittade på ett helt annat ställe pepparkaksformar som formar en avbiten pepparkaksgubbe. Helfestligt ju.Erkänn att ni skulle vilja fira jul med mig..=)

nu är det snart dax

Det nya avsnittet av True Blood kom i morse. Fick ner det ganska snabbt men har sparat det. Ville inte se de direkt utan ville vänta. Och väntat har jag gjort hela dagen. Nu kan jag inte vänta mer. Ska ta fram och tina lite blåbärsglass (fan vad blåbärsglass är gott. Släng dig i väggen choklad) så att den blir lite mjuk och ännu godare och sen ska jag se det. Så spännande. Det är min absolut nya favorit serie. Den kommer garanterat ta över min Buffy besatthet. För Buffy är ganska löjlig egentligen. Men den har med vampyrer, häxor och sånt annat som jag gillar. Sen gillar jag ju Sarah Michel Geller som skådis.
Men true blood känns mer...verklig?
Mer seriös iallafall.Någon mer som följer de?


Britney Spears - Womanizer

Jag har gått omkring hela dagen och haft Britneys nya singel på huvudet. Inte nog med det, jag har kommit på mig själv att nynna på den. Jag kan inte ens komma ihåg att jag har hört hela låten. (innan jag hittade den på Youtube nyss) Har hört en del av refrängen och tydligen räckte det.
Jävligt jobbigt iallafall.
Fastnar som fan.
Så därför ska ni få dela min irritation och plåga..=)
Men visst är hon jävligt het i rött hår?

She, she screams in silence

She only sits there and cries
Wondering who´s the next that dies
Under her dark curly hair she looks at you
She knows that you don´t know what to do

No one sees her pain
They only think she´s insane
You may never know her name
She don't care, because you´re lame

Her lover called her a fucking teaser
She left him because he could never please her
You may think that she cries because she´s sad
You have so wrong. She is just so mad

RSS 2.0