Tydligen Snövit


You Are Snow White!
Image hosted by Photobucket.com

Pure and trusting. You are a gentle soul who can get along with just about anyone. Everyone you meet instantly falls in love with you. How can they resist? You have a pure, lovable nature that's irresistable. Just don't trust everyone who comes across your path.
Which Disney Princess Are You?


Lyckoadrenalin och vin?

Jag såg nyss en ganska bra film. En romantisk komedi för en gångs skull.
Hyrde tre skräckisar för ett tag sen och igår nä jag var och handlade så såg jag en av mina favoritfilmer. Har bara sett den en gång för länge länge sen men den är nog så bra som jag minns. Iallafall så var det ta 2 för 99kr så jag letade lite snabbt ifall jag skulle hitta en till. Och så hittade jag en till. Hade sett reklam om den för väldigt länge sen men aldrig sett den. The Holiday. Den handlar om att 2 kvinnor som är väldigt trötta på deras livssituation byter bostad och i stort sätt liv. Något som jag tycker känns väldigt lockande. Någon som vill byta till en liten 1a i centrum av en liten charmlös by utan kommunikationer eller ett ställe där man kan hyra film? Isåfall, let me know.
Visst, den var löjlig och fånig och allt de där. Inga skräck moment alls. Och självklart hittar de varsin helt underbar pojkvän i den andras liv. Men efteråt, nu. Så känns det väldigt bra. Jag har ett sånt där lyckorus inom mig som vill ut. Jag vill skrika och skratta. Ja, jag satt faktiskt och asgarva ibland i min ensamhet åt filmen.

Har en film kvar. Det var den jag hittade först som gjorde att jag köpte den andra. Jag har tänkt att gå och duscha och sen kanske sätta på den. Borde sova, men jag är pigg, glad och har lyckorus. Adrenalin förmodligen. Hur länge kan man leva på adrenalin? Hur länge kan man vara lycklig på adrenalin? Om det var dag och folk var vakna hade jag garanterat gått ut. Eller åtminstone städat.  vin

Har tänkt på de där med vin. Det ser väldigt sofistikerat ut när de i filmer sitter med ett glas vin i handen och grubblar över sina problem. Det får mig att vilja börja dricka vin. Tycker egentligen inte om vin men efter ett par glas är det ok, nästan gott. Så ja, jag skulle vilja bli en vinpimplare i sommar. Sådär när solen går ner, lägenheten är städad och jag kan sitta i min sköna soffa med min håriga katt och njuta. Det är då man ska ha de där glaset vin i handen. Måste bara köpa lyxiga vinglas först.
psst..2 dagar tills tisdag. LYCKA.

snart, på Tisdag.

Jag längtar så fruktansvärt mycket till tisdag.
Det känns som mitt liv har varit i paus läge ett ganska bra tag nu.
Jag har undvikit folk, speciellt vissa. Så att jag skulle slippa berätta det. Slippa tänka på det. Det har varit lättare att bara svara som vanligt när någon tar kontakt:

"- Hej, hur är det?
- Bra, sj?"

Inte fan orkar man berätta vad som hänt. Berätta vad som tynger mig, vad jag mår dåligt av.
Vissa vet. Vissa jag inte riktigt kunnat undvika att berätta det för. Sen har de ju spridit sig ganska snabbt av sig själv. På jobbet iallafall.
Man får en beklaglig blick och sen:

"- Jag hörde om vad som hänt, jag beklagar verkligen."

Och det från folk jag nästan aldrig pratat med, men ändå har de ett behov av att säga Ja, jag vet. Jag vet vad du gjorde. Och om jag vet, så vet alla, räkna med det.
Så det var inte riktigt läge att försöka hålla det hemligt på jobbet. Det skvallras satan där. Men jag bryr mig inte om dom. Kanske lite trevligt att alla tycker synd om mig. Det kan jag leva på ett tag.

Det är kanske inte så stor sak för vem som helst. Men det är en väldigt stor sak för mig. Det är mitt liv. Mitt liv som kunde förstörts ordentligen. Men det fixade sig faktiskt ganska bra ändå. Utan din hjälp!
Jag har inte mått bra alls under den här tiden, bara försökt hålla mig borta. Men på Tisdag kan jag sluta tänka på det. Jag har lärt mig en väldigt jobbig läxa och jag kommer aldrig aldrig göra om det igen. Nästa gång kommer jag inte komma undan så lätt. Jag hade tur den här gången.

På tisdag, när det är över. Då kan jag berätta vad som har hänt mig den senaste månaden, kanske. Eller så berättar jag det inte för någon. Men jag vet hur jag är, jag har svårt för att hålla saker om mig själv hemliga. Så förmodligen kommer jag kunna prata om det efter Tisdag. Men inte än..

sucks

4 dagar tills tisdag.

IKEA, skräckis och jobb

Igår var jag med mamma på IKEA. Jag köpte massa saker. Sängkläder jag trånat över i säkert 2 år. De var nedsatta i pris så tillfället var perfekt. Men när jag kom hem upptäckte jag att täcket var förstort. Det var till ett dubbeltäcke och jag har bara ett vanligt. Så vad gör man då? antingern klipper jag och mamma syr om de så det passar mitt täcke. Eller så köper jag ett dubbeltäcke. Lite onödigt just nu, men kan vara lite mysigt. Köpte en stor kruka som man egentligen ska ha utomhus men jag kan hänga upp den i mitt hörn och sätta i massa klängväxter så det kommer nog bli skit fint. Sen köpte jag lite andra saker som jag behövde, t.ex glas (nu ska alla spruckna och kantstötta glas slängas). Fick lite inspiration iallafall.

Idag vaknade jag med extreme huvuvdvärk som inte ville försvinna trotts att jag tog 2 värktabletter. Efter 2 timmar tog jag migrän tablett.. Sen till slut försvann den. Jag känner den fortfarande lite men jag kan tänka lite nu och inte bara ligga och kvida i sängen. Så min plan att städa idag sprack. Ska plocka lite nu i kväll innan jag slänger mig i soffan och sätter på den sista skräckfilmen som jag hyrde. Den första va ganska läskig på ett hoppa-fram-och-skrik-med-jobbig-musik sätt. Den andra somnade jag till 2 ggr sen såg jag klart på den, helt värdelös. Så jag hoppas på en psykisk skräckis/rysare nu. Inget är bättre än att titta på skräckis ensam i min stora soffa.

Sen så längtar jag så fruktansvärt mycket till Tisdag.
Jag skulle vilja somna och vakna upp när det är tisdag.

Sak ha med mig personer varje dag på jobbet nu i helgen. Massa sommarvikarier som ska gå brevid och lära sig alla våra rutiner. Massa massa upprepande, tidskrävande, irriterande, jobbigt.
Blir inte bättre av att det i helgen är 2 killar som ska med. Så nu får jag visa hur underbart dålig kondis jag har. Och efter min cykelvurpa så är jag nästan lite räd för cykeln. Nä, jag ljuger. Jag försöker bara hitta ursäker på att slippa. Men det har gått ganska bra och jag ska nog klara helgen också. Med tankarna på tisdag så ska det nog gå lättare.

Sen så är det Hörby marknad på ons-torsdag. Jag jobbar båda dagarna. Är inte så mycket för marknad men det hade varit lite kul att gå en runda, titta på folk och leta svarta strumpor.  Kanske hinner lite innan jag ska jobba. kommer ändå inte kunna sova när de börjar skrika i högtalaren och när alla barnfamiljer börjar komma. Det är trotts allt det enda som händer här i den lilla byn.

Tisdag ♥

Lady lovely locksLady Lovely Locks: Fire in the Sky
(Ganska dålig kvalite, men fortf bra. Lyssna på melodin i bakgrunden)

Jag hittade den, den fanns på riktigt. Jag hade inte inbillat mig. Jag älskade den här serien när jag var liten, jag såg alla avsnitt och nu har jag sett några och jag känner igen de. Jag kan inte säga att jag minns vad som händer, men när det händer så känner jag igen det.  Alla som jag pratat med, om denna serien minns den inte. Så jag började tro att jag bara hade inbillat mig. Men näää..=) Har sett tre avsnitt nu. Så underbart.
Jag hade t.o.m en eller några stycken sånna där pixitails, de där flygande kaninerna.
Hade säkert en lady lovely locks också.

Midsommar med lite Nationalteatern nostalgi

Trevligt trevligt var det igår. Ricki och Bullen kom ner från Göteborg och firade med oss.
Så när vi satt där långt inne på natten så råkar de nämna Nationalteatern och jag bara va????
Då visar de sig att de också är fans. Dock trodde de att nationalteatern kom från Göteborg, men jag var ganska säker på att de startade i lund. Så idag var jag tvungen att kolla och jag hade rätt. De startade i Lund men flyttade sen upp till Göteborg där de kanske startade på riktigt. Jag har sett livespelningar från liseberg och de rockar jävlar där. Inte som i malmö. De va nog inte särskilt många som visste att de skulle spela. De gjorde inte riktigt någon reklam om dom. De va inte ett av de stora banden. Men jag fick syn på namnet när jag gick igenom vilka som skulle uppträda. (även på de lite mindre scenerna) och där va dom. Men där va de under ett tält. Mycket folk men inte som de va på liseberg. Och jag var yngst, men rockade gjorde dom. Och alla texter kan man ju.. =)
Så det var så klart as kul att hitta lite folk som känner till dom och som gillar dom. Alldeles för få i min umgängeskräts känner till dom och den som verkligen förstod är tydligen inte min nära kompis längre. Fast jag fick ett midsommar sms från henne igår. (precis som förr) Hon skickade alltid sms vid jul, midsommar och födelsedagar, även om de gick månader utan att vi snackade.
Så det var så klart as kul att hitta några som förstod min fascination. Jag har ju försökt få Louise att börja lyssna men än så länge har hon bara fastnat på Hanna från Arlöv. men jag fortsätter..=)

De trodde att de skulle spela i slutet på sommaren på liseberg men nu när jag kollade hittade jag ingen. Men de ska spela i Sthlm i augusti. Jag har lite planer på att åka upp till Sthlm något denna sommaren. 2 flugor i en smäll? Jag missade ju deras spelning i Kristianstad 31 maj.

Ja, jag är helt lyrisk. Vi satt och lyssnade lite på nationalteatern från min mobil igår. För jag går ingenstans utan att ha dom på mp3n. Synd att vi inte kunde koppla de till datan bara. Så dåligt ljud på mobilen. Men det var kanske Eve glad över. 

Hittade den här.  Härligt när han sjunger i början..=)

Ja, jag hade en trevlig midsommar med jordgubbar, trevligt folk, lite sol och regn.=)

Alltid är det något

Jag pratade med Eve om att jag ville köpa nya tallrikar sen när jag får lön.
Kom på medans jag fixade i köket lite att en stor anledning till att jag vill det kanske är för att jag ska slippa diska de jag har. De som just nu står odiskade på diskbänken och bara skriker gamla matrester. Som i den där reklamen. Han som köper nya tallrikar och bestick för att han ska slippa diska. Lite så känner jag mig. Och jag har diskmaskin. Så mitt lovande att aldrig ha odiskad disk mer är brutet. Och har varit det ganska många gånger.
Men jag vet inte. Det har hänt för mycket den senaste tiden och jag har inte haft tid eller inte orkat. Sen är jag lat  och letar ursäkter. Men nu börjar det bli uppröjt i köket och resten ska fixas i morgon. För allt ska vara bra innan jag sticker iväg på fredag, på midsommar.

Nu är det pannkaksdax..mums!

Cykelvurpan

- Om du vill så kan jag hata dig.


När jag jobbade i söndags så ramlade jag med cykeln. Det är handbromsar på dom och det är jag inte van vid att använda. Så när jag pratade i telefon i slutet. (var väldigt stressad) så skulle jag sakta in och av någon anledning så bromsar jag med handbromsen, och den bromsen var väldigt bra så jag flyger framåt. Fortfarande med telefonen i handen och tänker att nu är det kört. Sen märker jag att cykeln flyger över mig och hamnar framför mig. Tjejen som gick med mig den dagen sprang fram helt skräckslagen och frågade hur det var med mig. Efter att jag fått andan tillbaka kunde jag inte tänka på något annat än att jag hade en tid att passa och att vi var sena. Så upp på cykeln igen. Sen började jag så klart as garva. Det var en annan tjej från andra sidan vägen som också kom över och frågade hur det gick. Jag kunde inte sluta garva. Jag såg framför mig hur det måste ha sett ut. Jag flinar fortfarande när jag tänker på det. =)
Men sån är jag. Jag garvar.

Dagen efter hade jag ont i hela kroppen, förmodligen inte p.g.a. det utan av att jag hade lite träningsvärk i armarna. jag spänner mina armar väldigt mycket när jag cyklar. Kanske gör jag fel?? HAHA


Evelina var här. Vi handlade nästan allt vi kunde. Glömde bara lite småsaker. Jag hittade t.o.m hörlura till min mobil så nu kan jag lyssna på all bra musik.

Jag har haft så ont i huvudet hela dagen. Det gick inte över. Sen tog jag en tablett som jag fick av mamma mot migrän. Då försvann den. Hoppas att den håller sig borta.

Oh, happy day =)

Jag fick beslutet idag. =)
Det var ett bra beslut. 1 månad. 2 veckor kvar bara. Det är ju helt underbart. Bara 7 dagars jobb innan denna månaden är slut.

Så idag har det varit en väldigt bra dag. Den bästa på länge. Och ändå har jag inte gjort något nyttigt alls.=)

Midsommar på fredag.
Jag ska till Eve, vi ska vara lite folk där. Sitta och dricka med god mat och trevligt folk. Avslappnat. Har t.o.m fixat att jag kommer hem på natten. Det är skönt att komma hem efter man varit ute eller borta. Bara slänga sig i soffan och slappa. Dessutom har jag lite annorlunda dygnsrytm än alla andra jag känner så de somnar alltid långt före mig.
I morgon kommer Eve hit, vi ska köpa midsommarmaten. Allt utom jordgubbar typ. Ska på systemet också. Och ner till den där telefon/teknik affären för att se om de har hörlurar till min telefon. Fullt upp. Igentligen skulle jag ha städat här idag men jag har inte gjoprt så mycket alls faktiskt. Men jag kommer inte sova på några timmar så jag har lite tid kvar. Om jag inte fastnar här eller framför datan.


Mycket är på gång att ändras

Det känns bra.
Det kommer nog att lösa sig.

Jag hittar inte hörlurarna till min mobil. Det är väldigt irriterande. Men jag har bestämt mig för att investera i ett par nya. För jag kommer använda de mycket nu en tid framåt tror jag. Och dessutom har jag så sjuktbra musik på datan just nu.

Trött.

Ska gå och duscha av mig och sen krypa ner i sängen och hoppas på att jag somnar innan klockan är 6 på morgonen igen. Drygt som fan att det inte är något bra att titta på på TVn. Men i morgon kommer Mona Lisas Leende. Men då jobbar jag. Undra om jag kommer kunna lära mig hur jag sak ställa in bandaren här hemma eller om jag kan be mamma banda den filmen. Jag har sett den någon gång innan och jag tyckte att den var ganka bra och skulle gärna se den igen. Eller så hyr jag den snart istället.
Törstig är jag också.
Mjölk först, sen dusch, sist SÄNGEN.

I´m walking

Jag gick i mina nya mjukisar till affären. Ja, jag gick. HAHA.
Såklart började det regna just när jag skulle gå. Inte mycket. Mycket små små regndroppar. Det var faktiskt lite härligt..=) Jag hade nästan glömt bort att jag hade köpt lite nya kläder. Det var mysigt med nya mjukisar. De är mjuka. Så jag knallade över de två torgen och handlade lite mjölk och fjällfil och såklart bananer.
Mycket stålt över mig själv..=)

Men lägenheten har inte städats av sig själv under tiden och tvätten är fortfarande inte tvättad. Så det finns mycket kvar att göra. Laga mat till i morgon ska också göras. Och sen måste jag sova i tid i natt. Ska försöka fixa mitt dygn lite. Så att jag inte är så trött jämnt. Lägga in bra bra musik på mobilen och hitta mina hörlurar ska också göras innan i morgon.


suck"Oh I love you like a friend, but lets not pretend how I wish for something, wish for something more"my name

MOA

this is the life

"And the boys chase the girls with the curls in their hair" 

Jag har inte kunnat somna. Låg och tittade på brusig TV, tänkte lägga mig i min säng som förhoppningsvis skulle vara kall tänkte jag. Men nä. Nu har jag öppnat dörren till min franska balkong och hoppas på att vinden utanför kan komma in, till min säng, till mina sängkläder. Det ser faktiskt ut att bli en regnig och blåsig dag idag. Hoppas att det regnar jätte mycket och åskar. Det är så mysigt då. Mina smultron har börjat komma. Fortfarande väldigt gröna, men de är pågång. Vattning av resten an mina växter ska också göras idag. Alla bara dör. Förutom de där jävla kattgräset jag köpte för att ja tyckte att Pucko kunde börja tugga lite på det. Men nä, han fattar inte och det bara växer och växer. Ska man klippa sånt kanske? Dessutom har han såklart vält ner de på golvet redan en gång.
Humm...ska kanske koppla in dvds och sätta på en film. Hade något ryck för några timmar sen att jag skulle se mina båda vampyrfilmer och kanske få lite lust att läsa om alla Anne Rice böckerna men de sattes inte på någon vampyrfilm. Kanske dax nu? Kanske bäst att inte sova alls och vara uppe hela dagen och sen kanske kunna sova till ikväll? Neeeeej, det är onsdag, tvdag. Men jag kan inte se på min TV. Fan vad bull. När jag äntligen är ledig för att kunna se alla mina program som jag alltid missar så har sändningen på TV fuckat ur. Inte vet jag varför heller. Kan inte riktigt ringa och klaga till någon heller. Ska kanske fråga någon av mina grannar om de har bra TV. Det kanske bara är jag? Träffar de väldigt sällan men ibland springer man på någon i trappan.
Stinker gör jag säkert också. Borde gå och duscha.
Men inte nu, nu känner jag mig lite trött faktiskt. Kanske ska sätta på lite Amy Macdonald och somna till? Hoppas på ett sömntåg som jag kan hoppa på. Kanske drömma mig bort lite. Har inte kommit ihåg mina drömmar på länge. Jag som brukar vara så bra på de. Det är kanske bristen på Lestat som gör de. Ja, idag är det ett måste. Då spelar de ingen roll att min TV är brusig och myrornas krig. Jag har han ju på film och i böckerna.
Om jag skulle kunna få träffa vem som hälst. Levande eller död. Verklig eller overklig (inte för att Lestat inte finns på riktigt, för de gör han) Så skulle jag nog vilja träffa honom. Han är en av 5 som jag skulle ha på en lista iallafall. John travolta skulle också vara med där och lite andra personer som jag antingen saknar eller beundrar.

När ska Allsång på Skansen komma igång igentligen? Det är inte sommar på riktigt förrän det har startat. Eller har de redan gjort de? Kanske har jag bara missat de? Isåfall missade jag det igår kväll. Tisdagar.
Måste kolla upp det nu.
Sen försöka åka sömntåg.

Nattis

psst..Allsång på Skansen börjar den 24 juni, Missa inte det!

Nirvana - Where Did You Sleep Last Night
Jag har fått fast jobb

Jag ringde min chef igår, skulle berätta om min sjukskrvning och så. Då berättar hon att jag har fått fast jobb. Att jag fått min runda helt fast. Visst är det helt underbart???
Det är sååå skönt. Mycket ångest har släppt och allt är bara helt bra. Så nu kan jag snart fkousera på vad jag vill med mitt liv. Om jag vill plugga något. Kanske redan till hösten eller är det för sent? Man kanske skulle ha anmält sig för länge sen. Men kanske till vårterminen? Skulle vara så härligt att kanske plugga några kurser psykologi eller något annat intressant. Eller kanske ta lastbilskörkort? Tydligen skriker jobb marknaden efter kvinliga förare och i min kommun så får man utbildningen betald. Jag skulle kunna tänka mig att köra lastbil. Långt uppåt i landet eller kanke neråt, mot tyskland? bara det är långt så man kan köra över natten och vara borta dagar i sträck, kanske t.o.m någon vecka. Eller så är det bara ett väldigt bra tillfälle att få kortet gratis. Även om jag inte jobbar med det. Det kan ju inte vara fel att kunna köra lastbil..?

Kanske inte så glammigt, men jag är inte så glammig.

Pucko på äventyr hos mamma

Nu är jag äntligen hemma. Har bott hos mamma i ca 1 vecka nu. Mycket har hänt och sen så var jag sjuk också. Är fortfarande. Om jag inte känner mig bättre på torsdag så ska jag till läkaren igen, men förmodligen är det bättre. 

Pucko var med hos mamma och i förrgår så försvann han. Vi trodde att han hade gått och gömt sig någonstans inne i huset och sprang omkring och leta efter honom överallt. Tillslut var vi ju tvungna att gå och lägga oss och när vi vaknade hade han fortfarande inte kommit fram. Mamma öppnade dörrarna, och då kom han. Han hade varit ute!!! När jag hade tagit med honom ut för ett tag sen så var han jätte rädd och rörde sig inte så vi trodde ju aldrig att han skulle våga gå ut själv. Men tydligen. Han hade varit ute hela natten. Men han kom in kaxig och glad. Fick lite skinka och var precis som vanligt.
Sen idag var jag och mamma uppe för att skriva ett brev på datan på övervåningen och när vi kom ner var han borta igen. Denna gången trodde vi att han skulle kunnat gå ut så vi va ute och ropa, inne och ropa. Ja, överallt, jätte länge. Jag skulle hem och ville gärna ha med mig lilla Pucko då förståss. Jag hade nästan gett upp och skulle bara gå ut en gång till i reklamen och ropa på honom när jag ser honom vid källaren. Jag gick sakta mot honom samtidigt som jag kallade på honom men han blev rädd och sprang in i hålet som fanns i dörren. Men jag gick efter och fick tillslut tag på honom. Men han var väldigt chockad och skärrad så jag satt och höll i honom en stund så han lugna ner sig lite. Sen kunde vi tillslut packa in mig och alla mina saker och Pucko såklart i bilen för att köra hem.
Pucko blev väldigt lycklig över att komma hem och ännu lyckligare av att få kladd mat. Som han är så bortskämd med.

Nu ska jag äta och se om ja kan få tillbaka mina kanaler på något sätt..=)

SthlmStockholm

Sthlm, alldeles för länge sen
Förlåt mig Peter

Beroende av teknikens under

Är hos mamma. Skönt att bli lite upp passad och inte behöva vara själv. Har egentligen inget problem med att vara ensam. Men ibland så vill man ha lite sällskap. Få tankarna på andra saker. Jag har så lätt att fastna och hänga upp mig på saker.

Mammas dvd har gått sönder. Båda två. Så vi håller på och letar efter en ny till henne. Hon vill ha en där de både är video och dvd. Gammaldags som hon är..=) Egentligen ganska smart. Jag har både och. Men tittar väldigt sällan på video. Men min TV scart kontakt håller på att gå sönder. Det är något glapp i kontakten som gör att ja måste gå framoch hålla på med den varje gång jag har rört sladden eller den har råkat komma i fel läge. Och värre och värre blir det. Tillslut kommer den att ge upp. Det är jag medveten om och då kommer jag vara tvungen att köpa en ny TV akut. Dessutom sist jag var hemma så hade alla mina kanaler försvunnit. Hoppas de kommer tillbaka.

Tycker inte om att man är så beroende av teknik idag. Jag känner ett stort behov av nästan alla tekniska saker jag har hemma. Trotts att jag faktiskt har klarat mig utan både en och två saker innan. Det tog faktiskt väldigt lång tid innan jag skaffade internet hemma. Och nu om de skulle vara nerlagt eller inte funka en kväll så får jag spel och blir jävligt irriterad över att deras jävla support inte har öppet när ja vill ringa.

Men när allt funkar så är de ju så bra.

natti

Nybäddad säng.
Nyduschad.
Finns det något skönare?

Minnet har glömt dig

Jag fick ett konstigt mejl på lunar igår samtidigt som ett ex har gått in på min sida lite då och då men nu 2 dagar i sträck. Ja, jag skulle tagit bort min lunar för länge sen. Jag har lixom i perioder glömt bort att jag har den. Dessutom har jag inte sparat över alla mina gamla dagboksinlägg. Men, jag vill inte bli indragen i det där igen. Jag har lagt det bakom mig och minns de knappt idag. Under den tiden jag var tillsammans med honom så skrev jag väldigt lite dagbok (vanlig, med penna och papper) och jag tror att det var undermedvetet faktiskt. Jag har alltid skrivit massa dagbok. Alla detaljer, allt som hänt och allt jag tänkt på. Så nu fast det har gått 5-6 år så kan jag gå tillbaka och minnas allt som hände. Jag behöver inte ens gå tillbaka och läsa det, jag minns det ändå. För att jag skrev ner de och för att jag vill minnas det. Men med honom skrev jag knappt ner något och idag så minns jag inte så mycket. Har ingen anledning eller vilja att minnas så då glömmer man. Det enda jag minns tydligt och som jag vill minnas var att han var ett kräk, en idiot. Det kommer jag aldrig att glömma och det är de första som jag tänker på när jag väl tänker på honom. Men jag tänker inte på honom. Bara när folk råkar påminna mig eller om jag träffar någon från den tiden. Och Hon, henne tycker jag synd om. Som kanske börjar få upp ögonen om vem han är. Trotts att jag sa det till henne för länge sen. Men bättre sent än aldrig.

Även saker och folk jag träffat efter honom som inte har gjort något särskilt intryck har jag nästan glömt bort. Inte skrivit ner något om dom. Så då är de snart glömda, eller nästan redan.
Satt och skulle berätta om en av dom för en kompis jag inte träffat så mycket den senaste tiden. Och jag hade glömt bort vad han hette.  Till slut kom jag på vad han kallade sig men det tog lång tid innan jag kom på hans riktiga namn. Jätte konstigt. Pelle, Palle, Pontus, Patrik...? Det satt väldigt långt inne och ändå var det inte särskilt länge sen. Men han var inget att minnas så då glömmer jag bort honom.

Den enda som har gjort väldigt stort intryck är H.

Men, det jag försöker säga är att jag gått vidare. Jag minns honom inte för jag vill inte minnas honom. Tycker nu i efterhand att han bara var tidsfördriv som fuckade upp mig ordentligt. Men i och för sig. Hade jag inte träffat honom och han fuckat upp mig så hade jag inte varit den jag är idag. För jag har lärt mig mycket om mig själv efter det. Jag har förändrats p.g.a det. Blivit den jag är idag. Och det är ju bra. Eller så har jag bara mognat.

HON


Hon grät hysteriskt, kunde inte kontrollera sin andning.
Hennes tårar forsade ner från hennes kinder.
Hon hamnade i chock och hon kunde knappt skriva sitt eget namn med de darrande händerna. 
Vad hade hon nu ställt till med?
Vad hade hon nu ställt till med???RSS 2.0