Vitlöks nojja

image41
Visst blev det snyggt?
För att vara en amatör alltså.
En amatör som inte kan sånt här men som har lite minne kvar från kursen i skolan. Iallafall så att ja kan byta färg och ställa in typsnittet. lite. Fortsätter kanske lite sen, men nu ska jag gå och laga mat. Fläskfile med mycket mycket vitlök. MUMS.
image40Vissa tycker inte om vitlök, men jag älskar det.Tycker du om vitlök?

Jag slog henne

Jag har faktiskt varit iväg och handlat men ja va lite förvirrad så ja glömde en del. Lite jobbigt men de va lite skönt att komma ut ur lägenheten lite. Har bara legat inne i min säng i några dygn nu. Inget fel på de men nu va mjölken och dasspappret så då va ja tvungen att klä på mig massa massa kläder och min underbara palestina sjal och sticka till affären.
Träffade på en gammal gammal hum...kompis? Jag har alltid haft lite hat-kärlek till honom. Men de senaste gångerna vi har setts så har jag tyckt om honom. Ser han väldigt sällan. Utsparken på jägers va nog sist. Om de va då. de va nåon gång på jägers iallafall och jag har inte varit där så ofta så de va nog då. Vi hälsade bara lite, jag är sjuk och va verkligen inte mitt snyggaste jag och han gick med någon tjej så vi hälsade bara. Men jag spanade på honom lite i smyg sen..=)

Jag drömde att jag slog henne. Hon bytte plats för att han inte skulle sitta brevid mig och så satte hon sig brevid mig istället och jag sa något om att jag hatade henne och sen sa hon något och då slog jag henne. Hårt som fan med knytnäven rakt i ansiktet så hon började att blöda. Och de kändes såååå skönt. Alla runtomkring blev rätt chockade för jag är inte sån aggresvin person men fan så skönt det kändes och sen gick jag bara därifrån. Hon ska fan ha det. Jag vet att om jag hade gjort de någongång i verkligheten så hade allt bara blivit värre men visst är det härligt när man drömmer om sånt man verkligen vill göra men som man aldrig egentligen skulle göra. Men i drömmar är det ju OK.
Jag kan inte riktigt skaka av mig känslan. Så skönt.
Fan vad jag hatar henne..

Webdesign

Nu har jag ändrat lite. Är inte så bra på sånt där.  Hade någon kurs i skolan men med den läraren så är de skumt att man äns minns ämnet. Men de verkar som om lite ändå har fastnat. LITE. Vet inte om ja tycker att de blev snyggare eller fulare. Skulle vilja kunna sånt här med hemsidor och sånt. Kollade runt lite och vissa är ju riktigt grymma på att ändra och göra det mer personligt. Det skulle jag också vilja kunna. Kanske gå en kurs som ger mig mer än den i skolan och nu har jag ju inspiration så då kanske jag skulle fatta något och verkligen lära mig de. För de finns pengar att tjäna på sånt.


Ska nog ändra tillbaka lite sen. Orkar inte nu. Ska försöka sova.

Mitt hårHumm...Lina gav mig en tankeställare. Mitt hår börjar eller ja, är ganska långt nu. Klart vill jag ha längre men de är lång och mina lockar gör det sådär lagom ruffsigt/lockigt som jag vill ha det. Så jag är väldigt nöjd med mitt hår och jag vet många som är avundsjuka på mitt hår.  Visst, det behöver verkligen klippas, för de är slitet men de va längesen, om så någonsin jag har gillat mitt hår såhär mycket som jag gör. Visst, min färgade utväxt är fortfarande inte samma färg som resten av håret men de kan fixas med riktigt riktigt svart hårfärg. Lina tyckte att jag borde göra något nytt och tyckte jag haft samma hårfrisyr alltid. Jag försökte påminna henne om att ja haft både lila och rosa och rött hår, visste de va länge sen men ja har försökt få mitt hår att vila, men ändå hade hon lite rätt. jag har aldrig haft någon konstig frisyr direkt. Även om färgen varit olika har frisyren mäst varit densamma. (mittbena som aldrig är i mitten utan mäst där den själv vill vara) Typ genombårstat en gång och sen lämnad till slumpen (som ja gillar de) så är det kanske dax för något annat. Det måste fortfarande vara jag och det måste vara lätt att sköta. jag är inte en sån person som håller på särskilt mycket med mitt hår, även om jag älskar det. har varken lust eller tid att stå framför spegeln och hålla på. Men då kommer frågan. vad fan kan ja ha för frisyr då? Snelugg som alla andra går fetbort. Visst, det är snyggt. på andra. betyder inte att de kommer vara snyggt på mig med mitt stora huvud och dessutom har ja alltid varit sån som inte vill se ut som alla andra och i dagen samhälle så har typ alla snelugg och då kommer jag Moa Simonsson inte skaffa det. Vill ha möjligheten till det ibland men vill inte ha de som "basfrisyr". lugg skulle jag inte passa i alls, det får huvudet att de rundare ut och den hjälpen behöver jag verkligen inte. Så ni förstår kanske mitt I-landsproblem?? Eller så förstår ni inte alls. jag vet inte heller. Skulle vara kul att ändra, men just nu när jag gillar mitt hår så kanske jag ska njuta istället..?

HATA REKLAMFortf sjuk.

Snart medium på TV och jar har inte ätit än. Innan var ja hungrig men nu är jag bara törstig. Min julmust är slut. men jag har hela bilen full med cola till pappa så ja kanske smyger ner dit och hämtar upp en flaska till. Får köpa någon extra till honom. Får se om jag orkar klä på mig alls idag.  Vill ha vitlök idag med. Får se om ja kan äta massa vitlök  men undvika att äta samma sak som ja åt igår. Det är nog godiset som gjort att jag inte är hungrig.
Damn godiset!

Nu börjar Medium och jag ska se på det.

jaha, innan jag ens fattat att det börjar så blev det reklam. Helt jävla cp är det!!!!
Ja, jag hinner iallafall gå och hämta ett glas oboy innan e börjar igen. Skulle hunnit åka till affären för att köpa de t.o.m.. Åhh...Jag blir så trött!
Ifall jag skulle betalat TV licens så skulle jag ha tv4 ombudsmannen på snabbdial på telefonen så jag kunde ringa och klaga i varje reklampaus.

Pucko Vakna!!!Min söta underbara katt Pucko har idag blivit
kastrerad. image39Han sover fortfrande lite.
Han håller väl på att vakna nu för
han rör sig ibland.
Jag tycker så synd om honom.
Min lilla söta katt. Min Pucko..
jag är fortfarande sjuk.
Känns lite bättre nu än
innan idag men jag vet inte om de
bara beror på att jag nyss käkat och
dessutom massa vitlök. Åh, jag vill
bara att pucko ska vakna så ja kan
se att han är ok. han har sovit i ca
6 timmar nu.

Nu ska jagmumsa på godis och
sätta på en film som ja köpte för
någon dag sedan. Den jag såg igår med John Travolta va rätt ok. John travolta ha yngre än vad han är nu men äldre än i grease. Skulle jag uppskatta hans
ålder i filmen så skulle det vara runt 30.
Men jag är grymt dålig på att gissa folks åldrar. Het är han iallafall. John Travolta alltså..
(vem annars???)

De där leendetHon satt och väntade. Lägenheten hennes var noggrant städad och image38
sängkläderna bytta och luftade. Allting var klart
och ensam satt hon på en stol i köket med ett
glas rödvin och väntade på honom. När han
hade ringt tidigare den dagen hade han
lovat att komma. Men nu började hon undra.
Alla stearin ljus var tända och en del värmeljus
hade nästan redan börjat att slocknat.
Skulle hon ge upp? Tvätta av sig sminket
och gå och lägga sig. Klockan var 23.07,
ca 2 timmar efter den tid han hade sagt att
han skulle komma. Hon tänkte högt för sig själv :
"tur att vi inte bestämde att äta middag tillsammans."
Hon suckade och tog den sista bittra klunken
av rödvinet och gick sen in i sovrummet.
Hennes tankar snurrade. Vinet hade gjort henne
en aning berusad men hon visste att han hade
svikigt henne. Hon skulle just ta bort överkastet som
hon så omsorgsfullt hade lagt dit innan när det knackade på dörren. Det var han, det visste hon. Hon var glad. Han hade kommit, men varför så sen? Han hade faktiskt svikigt henne. Låtit henne sitta och vänta i timmar. Hon var arg, men samtidigt lättad. Hon gick sakta till ytterdörren, han knackade igen. Hon hade inte bråttom. Han hade låtit henne vänta så nu kunde han vänta en stund. Stå därute och svetta, undra om han skulle få komma in alls. Klart han skulle få. Hon tittade ut genom kikhålet, det var han. Vad sygg han var. Hon rättade till sitt lyxiga nattlinne som hon köpt enbart för den här kvällen. Hon var ju faktiskt påväg att gå och lägga sig.
Hon öppnade dörren. Där stod han, log som om inget var fel. Kysste henne lätt på kinden. Hon öppnade dörren helt för att visa att han skulle gå in. Så fort som hon hade stängt dörren efter honom vände han sig om och tog tag i henne. Kysste henne kraftfullt och passionerat. Hon blev nästan svag i benen, både av hennes berusning och av honom. Han ledde in henne i sovrummet, han hade varit där förut, för många år sedan. han gav henne ett av hans charmiga leenden, de där leendet som gjort henne svag för honom direkt. Hon log tillbaka, ingeting betydde någonting längre. Han var här, hos henne. Kanske bara för en natt och den här natten skulle hon aldrig glömma...

Så störtVarför har de så lång reklam i programmen så att man glömmer bort vad det är man tittar på?John travolta är så fucking het.

Feber frossaJag är sjuk. Jätte förkyld och jag tror att jag hade feber frossa igår natt och i morse när jag vaknade. Ska iallafall snart ringa och sjukskriva mig från tidningarna så jag kan försöka göra mig själv frisk innan helgen. Så nu ska jag gå och göra soppa och ostmackor som ja sen kan smaska i mig. Mums mums..

Jo, min lilla Pucko kommer förmodligen att kastreras i morgon. Hoppas verkligen att han slutar kissa i min säng då. och att får underbart tjock, härlig, lång päls. (får inomhuskatter vinterpäls??)

Tänder ljus för mig själv


Ljus i mitt hus.

image29Varför tänder jag inte ljus för mig själv i min ensamhet längre?
Det var väldigt länge sen som jag tände alla ljusen som ja har framme
i min lägenhet bara för att de ska vara mysigt för mig själv.
Men idag gjorde jag det. Efter ja städat och plockat och
dammsugit så tände ja dom. Flyttade mitt altare igår också.
Det är inte riktigt ett altare längre. Jag spred ut sakerna lite.
Men det blev bra. Har en ny favorit rökelse också som ja fick
av Ingalill sist ja jobbade i affären.

Babbel


Vart tar min lediga helg vägen?
Nu är klockan över 5 på morgonen. Jag ska snart lägga mig ner för att sova, men den här helgen (som alla andra) har gått så snabbt. Jag var med Sara och Eve i fredags och se ida ha ja bara varit hemma. Inte gjort något av de ja tänkt göra nästan. Jo, jag har bytat plats på sofforna. Blev MYCKET bättre såhär. Det känns inte som om ja är ledig eller har varit det och i morgon natt (natt till måndag) så är de jobb igen. Både i lund och på tidningarna.
Varför är det så?
Beror de på att disken inte är helt diskad (bara halva) eller att ja inte skurat golven, badrummet m.m.
Eller kanske på att ja inte har suttit ner och njutit av en bok i en totalt städad lägenhet.Något ja känner att ja måste ha för att verkligen kunna njuta av en bok eller bara av ledighet. Annars täker jag hela tiden på att ja måste städa upp. Det ligger som en dimma i bröstet, en ångest dimma. Bara för att jag inte sädat. Och varför har ja inte de då undrar säkert alla. Om det nu stör mig så jävla mycket. Det har ja faktiskt inget svar på. Orka städa. Det är ren lathet, korkhet (finns de ett ord som heter korkhet??).

I morgon ska ja till pappa och påvägen dit ska ja stanna till hos min kusin och hämta mina jultidningsböcker som jag beställt och sen hade ja tänkt köra inom Jocke och visa fotona ja framkallat på Svampen, för att se om de e något han vill ha. De finns ju kvar men jag tror att jag är den enda som framkallat de till papporskopior. Ska hämta en sak hos pappa och lämna massa annat. Kanske bränna ut lite musik, om läget finns. Om hon inte är där. För om hon är där så stannar jag inte länge. Hämtar och lämnar, max 10 min.

Har betalt alla mina räkningar. Nu är det bara mobil och A-kassans räkningar som kommer dras automatiskt från mitt konto på onsdag.  T.o.m min jävla fortkörningsböter är betald. Det sved, men ja fick bra lön denna månaden så ja räkar bort den direkt så känns de som om den aldrig funnits. Kan försöka lura mig själv iallafall. Precis som när man gömer dammet under mattan. De syns inte längre men jag vet att de är där.

Det har inte varit någon kul att snacka med på msn heller, på hela kvällen. Eller iallafall under den tiden som ja suttit vid datorn. Jo, Woxe va ute ett tag. Men de va ganska kort för vi båda tittade på film då.
(vem har ja som är kul på msn?)
Det finns iallafall en som ja inte pallar skriva med. Sa de till honom sist och sen loggade han ut. Tror han blockade mig. Bryr mig inte, har egna planer på att blocka och ta bort honom med. Ska rensa upp min msn vid ett bra tillfälle snart. Kanske vid samma tillfälle jag ska spara alla mina dagboksinlägg på Lunar som ja vill ha kvar. Det tillfället som aldrig kommer.

Helgen om 2 veckor, den 7 december så ska jag, Sara och Eve åka till Oslo. På kryssning. Åker på fredagen och kommer hem på söndagen. Förmodligen mycket fattigare, tröttare men förhoppningsvis har jag haft jävlig kul. Och den söndagen kommer vara 2 advent och nästa söndag är 1 advent. Fan va tiden går snabbt. Om exakt 4 veckor och en dag (räknat från söndagen den 25) så är det julafton. och jag måste jobba... AAAAH!! Hoppas fan att den OB är värd  att ja missar julafton. Jag tycker om julen. Den är mysig.
Ska nog inte ha någon gran i år. Kommer ju knappt att vara hemma så de känns inte lönt. Kan hänga upp mina kulor i någon blomma i fönstret istället. Julpynta kommer jag såklart att göra men orka gran.

Nu har ja fixat Ola magnells album Nya perspektiv och lite annat smått och gott..=)

"Och när du inte längre har nån chans att vända
Och har tappat sista tråden till ditt trygga gamla liv
ja det är då, först då som saker börjar hända
Å det är då som du kan börja skönja nya perspektiv"

"Gud välsigna dig"


Jag har haft en toppendag idag med. Vaknade av att de plingade på dörren. PANIK! rycker åt mig mina mjuisar oh springer till dörren. Ser inte vem det är men öppnar ändå. Sara och Eve. De va i närheten och beslöt sig för att titta in. Jag låg och sov, men klockan va mycket så de va dax att vakna. Efter de åkt tittade jag på en film som gick på TV men jag missade sista halvtimmen för ja va tvungen att köra och handla innan affärena stängde. Köpte massa gott. Träffade på en kompis mamma som behövde skjuss hem så ja körde hem henne. Och precis när ja skulle köra iväg så sa hon: "Gud välsigna dig."
Så jag har blivit välsignad idag också.'

Nu har jag käkat också och filmen jag planerat att se börjar nu.
Härligt.

OövervinnerligJag känner mig oövervinnerlig ikväll (natt). Vet inte varför men de känns som om ja skulle klara allt. Jag har en sån toppen kväll. Först var ja bara trött efter ja åkt från Eve, är fortfarande trött men jag har sån lyckokänsla.
var och handlade lite idag. Hittade julklapp till pappa, de var väldigt bra för ja hade ingen aning om vad ja skulle ge honom men när ja kom in på netonnet var det solklart vad han behövde. Köper kanske något mer till. Så mammas stora julklapp är klar och pappas. Nu är det bara Leos kvar. Men jag tror jag vet vad ja ska köpa, om nu mamma köper de hon tänkt köpa. För då köper jag en sak som passar till de. Ett tillbehör, kan man säga. Så det känns bra. Sen är de lite till kompisar som inte är klart. Vet inte riktigt vilka ja ska byta julklappar med men de kommer senare. Jag har bestämt att mina julklappar i år kommer vara sjukt snygga. Ska kanske göra lite scrapbooking på dom. (kan man det?) Jag gick med i en scrapbooking klubb. Fick massa papper och annat gratis (bara frakt) men sen har ja glömt att gå ur och nu är det ett paket påväg till mig. Med temat "julkort" Jag kan skicka tillbaka det, eller så får jag betala det. 150:- skulle de nog kosta så ja kanske betalar det istället. Tror inte ja kommer kunna låta bli att öppna det när jag väl får det. Är för nyfiken på vad det är i. Så jag kan ju använda de till att göra mina julklappar fina, för några julkort vet jag inte om ja kommer göra. Får se, får se.

Känner mig ganska kreativ dessutom. Ska möblera om sofforna i morgon tror jag. Byta plats på dom bara. Jag har inga planer i morgon och det är sååååå skönt. En hel dag till småpyssel och mys.

jag njuter varje dag

BLÄÄÄ

Efter mitt förra inlägg fick jag en kommentar: "förlåt det var inte meningen att skrämmas sådär:)"
he he.. tror inte att denna natten kommer bli lugnare nu. För när ja står där och alla löv blåser på mig kommer ja komma ihåg de inlägget och skaka sönder av rädsla. Så tack så mycket!! haha

Hade flumspel i bilen hem från jobbet med Lina. Så trött. övertrött. kul.
Samåkning i morgon igen med Lina. =)

Mina böcker som ja har beställt av mitt kusinbarn har kommit s ja ska dit på typ söndag och köpa ut dom. (säger man så??) Kommer knappt ihåg vad de va som ja beställde. Någon choklad bok o sen något mer. Jag vet hur jobbigt de va när jag sålde jultidningar och INGEN ville köpa av mig. Så nu när han sålde va ja ju bara tvungen att köpa

nu är det något larm som har gått. Lampaffären mitt över torget. Blinkar som fan gör de med, men ja ser ingen i närheten. Drygt. Först trodde ujag att de va i reklamen men när defortsatte i nästa reklam blev ja skum och stängde av ljudet på TV och då tjöt de fortfarande. De va då jag upptäckte det.=) Smart jag är va?
VA??? nu slutade de. det blinkar fortfarande, jahaa.. de kommer människor nu. Spännande natt här i byn.

Sån idiot som skrev till mig på msn nu. Orka.

MUMS. vanilj yoggi. Hade visst en kvar.. *lycka*


Ps. det bästa jag har gjort i mitt liv är att flytta hemifrån. Så jävla härligt det är alltså. Jag njuter varje dag.=) Ds.

ParanoidJag hade sån riktigt jobbig känsla idag. Som om jag var iaktagen hela tiden. Började nojja redan på Preem över att ja hörde saker. Trodde att de va folk runtomkring mig hela tiden och när jag hade kommit en bit in på rundan hördes de som någon gick bakom mig för löven ramlade omkring. Det blåste lite men det hördes verkligen som om löven kom efter mig och när jag vände mig om slutade de att blåsa. Skit läskigt var det iallafall.
Efter någon timme va jag lite lugnare men hade ändå känslan av att vara iaktagen.

Varför smyger du på mig?

VänskapsbandHej!
Nu ska jag göra ett vänskapsband. Du vet sånt man gjorde hela tiden när man gick i skolan.
Hejdå!

...som gör mig svag.

05.19


Underbara Evelina var här idag och jag gjorde min otroliga kyckling-curry gryta. Senkollade vi runt på internet, Eve vill köpa en digitalkamera och hon hittade en från netonnet som hon nog har bestämt sig för så på Fredag efter hon slutat (jag är ledig på fredag) så ska vi köra in till malmö för att köpa den. Hon får inte pengar förräns på tisdag men snälla jag lånar ut sålänge. (för jag får lön på fredag) Sen tittade ja runt lite och hittade en bilstereo som va väldigt billig som ja ska köpa till mamma i julklapp. Om den finns kvar på fredag. *hoppas*
Tiden gick sjuktsnabbt. Vi satt där faktiskt i flera timmar och kollade runder på olika företag och jämförde priser, snygghet och sånt. Så lite nördiga va vi och väldigt flummiga.
Vill titta ifall den där "klänningen" är kvar på Indiska som jag provade för någon vecka sen. Isåfall ska jag köpa den. Till Osloresan och kanske till en julmiddag?

I natt var jag väldigt snabb på tidningarna, från det att jag gick ut utanför dörren tills jag kom in igen gick det 2 timmar och 5 min. Det är nog mitt rekord. Sjukt snabbt gick det. Härligt.
I morgon ska jag ner och jobba lite i affären. Efter det ska jag kanske hem till min far och tanka och bränna ut några ljudböcker. På mp3 som ja nu kommer kunna spela i bilen när jag t.ex jobbar. Mysigt mysigt.

Nu har jag gjort några mackor som jag ska mumsa i mig och sen lägga mig ner för att sova. Men först ska jag fixa till lakandet i min säng för de ligger lite fel efter att jag och Eve har hoppat runder i den.  Ska duscha i morgon istället, för nu är jag alldeles för trött.

Det är sättet som han tittar på mig, som gör mig svag.
Att han alltid söker min ögonkontakt.
Det är sättet han säger mitt namn på, som gör mig svag.
Hur hans ord så sexigt lämnar hans mun för bilda meningar som är riktade till mig.
Det är sättet han får mig att känna, som gör mig svag.
Att jag kan glömma bort alla moraliska regler för ett tag.
Bara för ett ögonblick.

Astrid Lindgrens favorit?

image35

Ingen har väl kunnat missa att Astrid Lindgren skulle ha fyllt 100 nu för några dagar sen och på radion på natten (vaken) hade de som fråga vilken Astrid Lindgren saga som va bäst.  Bröderna Lejonhjärta vann deras omröstning men min är absolut Ronja Rövardotter.
Älskar miljön i den filmen, karaktärerna, allt. Jag måste se om den snart. (någon som har den?)

image36image37


Vilken är DIN Astrid Lindgrens favorit??

precis som alla andra idioter

"Du vet att jag fortfarande finns här va?"


Nu var det så att jag igår fick fortkörningsböter. Kom inrullandes i Hörby, tittade där vid preem ifall där stod poliser (för de står där ibland) men jag såg inget och de va lite dimmigt och sen plötsligt så hoppar en polis ut på vägen och jag stampar bromsen i marken. Tänker samtidigt: bälte, bromsa..
De vinkar in mig till vänster och när ja tittar åt sidan så ser jag att de skjutigt mig med laser. Shit!!
Fick min första fortkörningsböter på 2800:- FATTAR NI??? De är mer än vad hela min bil är värd för helvete.
jag blev helt chockad när han sa de och han försökte förklara att de har dubblat alla böter och jada jada jada.. jag körde i 66 på 50 väg och tro mig jag skulle lika gärna kunnat ha kört 86 där. Så det va ändå lite tur. men fatta vad knäckande. Tur att jag har börjat jobba där i Lund annars hade jag legat på minus innan jag ens fått lön. HAHA.. men jag som skulle köp julklappar o sånt nu på novemberlönen. Och jag ska till Oslo. ja, nu får julklapparna vänta tills typ 22 december när alla andra idioter springer omkring och också ska köpa julklappar och detta året hade jag tänkt att INTE vara en av de men näää.. jag kommer vara där, knuffandes, svärandes, precis som alla andra idioter.


Hade en väldigt bra dag på jobbet. har haft 2 väldigt bra dagar faktiskt. Hon från bemanningen som jag har gått med i 2 dagar är lite mer i min ålder och ja, lite flummig. Så tiden har gått snabbt, fast vi haft mycket dötid. men det är kul, allt var klaffat. Hoppas att det håller i sig såhär ett tag till.=)


min farfar


Jag var hos min favorit farfar idag. Inte för att jag har fler men änå. jag tycker om honom väldigt mycket. han är alltid glad, klagar sällan och han är kreativ. Bakar, bygger, gör troll och massa andra små saker som han snickrar ihopa i sin lilla verkstad i källaren. han är bra på bilar också och idag så bytte pappa lite saker på min bil men de blev inte bättre så han och farfar satt och hade massa teorier om vad det är som låter på min bil. Eller massa är inte sant. få teorier men de va väldigt bra teorier. Tror jag. jag kan ingenting om bilar så jag litar fullt på dom.
Min farmor bor inte hemma längre. Hon bor på hem. Hon börjar att bli dement. Alla tycker att vi ska åka och hälsa på henne hela tiden. Men jag tycker att det är jobbigt. Nu jobbar jag med äldre och se sin farmor sån är inte kul. När hon dör vill jag hellre minnas henne så som hon va förr. För hon va en kul, snäll liten tant en gång i tiden.
Även om man inte riktigt får ha någon favorit så har jag alltid tyckt mer om min farfar. Han och jag är mer lika. kreativa, glada, snälla..
jag kan inte riktigt säga att jag och min farmor har haft någon speciell relation. och nu när hon är sjuk och bara blir sjukare så känns de såklart ledsamt men jag är berädd på att hon snart kommer att dö. Alla är det.
Men kan man egentligen vara berädd på en sån sak??
Efter detta året tror inte jag det riktigt. Om jaghar problem med att fatta att de som faktiskt har dött är borta så kan jag nog inte förberädda mig på att de som lever inte kommer finnas för evigt.

Ahhh...Ville iallafall säga att jag tycker om min farfar och när han kramar en så kramar han en verkligen.

ps. jag fick hemma lagad äppelkaka av honom. mums. ds

nogg?


Nu har jag skaffat nogg också. va inne lite på de för någora månader sen men nu har ja nyss skaffat en. Verkar ganska bra. Det är lite mer än bara en blogg. humm..få se om ja fattar det.

checka in den:  www.nogg.se/konstiga

pannkaksdaxIdag va det ganska jobbigt på jobbet. Det var inte som vanligt. jag har ju kommit in i mina rutiner och nu helt plötsligt så fick jag nya, igen. Lite irriterande. Men jag är flexibel och därför kan jag lätt bli överkörd av andrasom vet mer än jag och speciellt som hörs mer än jag.

Fick mina bilder som jag skickade in för framkallning idag. Fan vad kul det ska bli att börja me min scrapbooking. Nästan hela dagen e ledig. Ska bara ner till farfar och träffa pappa för han ska fixa saker med min bil. Annars kan jag hålla på hela dagen. Men nu måste jag fixa min disk och sånt så jag slipper spendera hela min morgon dag till att städa. Pannkakor ska jag oxkså göra. Köpte massa mjölk och grädde för att jag trodde att en "kompis" skulle komma förbi snart. Men han har inte kommit och han har inte gjort några antydningar på att han är påväg så nu skiter jag i honom och gör pannkakor till mig själv istället.

I laugh myself to sleep


 

"Sometimes I get so weird, I even freak myself out"


Jag måste ner till tvättstuga nu snart. Jag är så trött, hungrig, kall och trött. Men nästan alla mina kläder är skitiga så jag behöver verkligen tvätta.
Jobb i morgon igen. Sen ledig en dag för att sen jobba hela helgen igen. tröttsamt som fan. men pengar blir det iallafall. Novemberlönen kommer bli riktigt maffig, faktiskt. Mycket extra från tidningarna och nu från detta nya jobbet också. De vill dessutom förlänga tiden till 22.00 och inte 21.30. Så jag kommer jobba en halvtimme längre varje gång. Trodde att jag kanske kunde ta en dag ledigt då. För jag kommer ju upp i mina timmar ändå. Men det verkade ganska omöjligt. Massa strul ifall jag skulle ge bort den dagen. Men som sagt, det ger pengar. 
pengar till Oslokryssningen ska tas från novemberlönen och en del julklappar ska inskaffas.  Längtar..

 Ahhh...nu ska jag rusa ner. för snart börjar något på TV som ja vill se och jag vill hinna fixa tvätten och göra några mackor innan det börjar..


Åtminstone MIN första snö


image33  Idag när jag jobbade (nyss) så kom MIN första snö. jag har inte sett det
snöa innan om man inte räknar de där typ 2 snöflingorna jag såg när
jag var i Höör för någon dag sedan.image34
Mysigt va det på något sätt, sånt dä fjäder lätt snö som föll
sakta sakta från himlen.Men det slutade ganska snabbt.
Nu ska jag springa in i duschen, var tvungen att mejla min
AF-Tant nere på Arbetsförmedlingen om att jag inte kunde
komma på mötet idag kl 9.00. det skulle vara helt omöjligt
nästan.

Undra om snön kommer stanna ett tag?

Så Godnatt på er, eller Godmorgon på er som är sånna.

Foton på väg

Äntligen

NU
har jag skickat iväg massa bilder. Mamma med. En hel del på katterna. Det var lite stress för jag trodde jag hade fler fagar på mig men de erbjudandet som jag använde slutade att gälla i morgon så det blev väldigt mycket stress. men nu är det gjort och det kommer kosta mig 29 kr att få mina 100 bilder hemskickade i brevlådan. Tråkigt bara att jag inte hade fler bilder på Eve och Sara. Men det kommer fler tillfällen att få pappers kopior. Men det viktigaste är att jag kommer kunna börja med min scrapbooking...=) ÄNTLIGEN!!
Jag jobbar hela dennna veckan och nästa helg men på torsdag är jag ledig och jag ska be mamma köra tidningarna också så blir jag helt ledig en dag. Och förhoppningsvis så har mina bilder komit då. Hoppas hoppas hoppas..!

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och sätta klockan utifall jag somnar. Sen ska jag åka och jobba, tidigt så jag kan komma hem och lägga mig snabbt i min säng igen. Hoppas inte att det är så kallt ute.

foto-stress

Övertrötts babbel

Missade lite att det var den 12 nov redan på måndag. ska ju skicka in bilder för framkallning innan dess. Stress. har iallafall tittat igenom datan lite. och alla skivor med bilder jag har sen innan. En del bra, en del mindre bra. Ska redigera vissa lite. Gör det i morgon. Ska framkalla en del bilder på Svampen. Hittade några som va bra bland alla fest bilder. Får för mig att jag har bilder på mammas data också. Eller jag hoppas verkligen det iallafall. För det fattas verkligen mycket bilder. jag vet att många försvann när pappa formatera sin data utan förvarning, men jag kan väl inte ha haft alla där?? Har lite ångest faktiskt. För jag hade riktigt mycket bilder. Ska kolla upp det i morgon. Ska till pappa och gratta honom lite och sen får jag ju ta en sväng om mamma för att kolla upp de. Hon har också en del bilder hon vill ha framkallat. Så jag har tömt alla mina minneskort så jag kan få in många många bilder. Utifall att jag hittar massa.
Lite tråkigt att jag inte hunnit ta foton på Eve och sara. Tog massa fins på midsommar förra året men de försvann nog när pappa formaterade. Har lagt ut en del på Lunar (ja, jag har inte tagit bort den) men jag vet inte hur fan jag kan ta de där ifrån. De är skyddade på något cp sätt. Får tänka på det i morgon för nu är jag så trött att jag inte längre vet vad jag håller på med.
massa bilder på pucko blev det iallafall. Kanske ska ta bort några. Så mycket foton behöver man INTE. Får se i morgon. Ska inte glömma kameran, Ska ta foto på mamma och pappa. har inga nya bilder på de som är bra.


har snackat med en mycket trevlig person på msn i några timmar nu, men nu har han gått och lagt sig. trevligt med lite snack om allt och inget. Mer och mindre viktigt. Emilia va också online ett tag men hon la sig "tidigt". Hon var lite sjuk.

Nu ska jag sätta på en tråkig film som jag kan somna till, blanda mig lite oboy och sen bara försöka somna. Sova i några timmar. Ska vara hos pappa vid 17 så jag ska ställa klockan på 16. eller 15.30..skit, hinner knappt sova nu ju. Ahhh...Sen nästa vecka blir det jobb fan hela tiden. är bara ledig på onsdagen. Ska be mamma köra tidningarna lite för mig. kanske natt till onsdag och natt till torsdag så får jag lite semester där mitt i. Tjänar ju mer nu så jag har råd att ta lite extra ledigt. Då kan jag sova hela dygnet.=) Härligt. Känner redan nu att jag ser fram emot det så det ska jag nog göra. för 6 av 7 dagar dubbelt jobb är nog kanske lite för mycket för lata mig. Tur att de inte är så alla veckor. Då hade jag inte orkat det.

men nu måste jag ge upp. samla ihopa allt som jag ska ha med till pappa i morgon så jag inte glömmer något. Det skulle vara bul..

oboyen väntar...

Ingen Inspiration

 "..2002 var inte lika smart då.."

Sitter och vill rita lite. Tackna. Det var väldigt länge sen. men jag som trodde jag hade så mycket kreativitet inom mig har ingen inspiration alls. Kommer knappt ihåg vad jag brukade rita. Det var aldrig någo seriöst. letade upp lite gamla bilder men inget kändes som jag. Inget jag skulle vilja spinna vidare på. Allt jag hittade kändes gammalt på något sätt. jag vet hur jag skulle vilja kunna rita men jag är inte i närheten av det. ALLS.
Ska kanske  försöka få ut min kreativitet på något annat sätt. måste fixa ihop massa bilder tills någongång nästa vecka. men jag har inte så mycket bilder kvar. (varför?) Och de jag har är jag väldigt trött på.

Somnade nästan innan. hade glott på en film på TV. Men sen ringde Eve och sen ringde mamma och sa att hon var på väg hit med trollet. (mammas kattunge) Så nu har Pucko tjejbesök..=) och det var vid 2. Tänk om jag hade somnat då och sovit hela naten. Fy fan vad skönt det skulle ha varit. Mamma är och jobbar nu på min runda, sen kommer hon komma hit och hämta Trollet igen. SÅ då kommer hon ju väcka mig om jag u skulle lyckats att somna innan hon slutade. Som det inte finns särskilt stor chans för.

Jag och Eve ska ragga DVD film i morgon, så vi kan få den där filmen vi vill se. kanske låna några och sen ha filmkväll hela natten? Inget bestämt mer än att vi ska försöka hitta en DVD skiva som vi kan bränna på. Ska fråga pappa. Får för mig att han hade några sånna. Då kan vi nog få en av honom. Annars får vi ju köpa ett helt packe med massa i och så många behöver vi inte så det känns väldigt onödigt. Det löser sig nog.

Ska kanske sätta på en film nu och slappa framför. Får ju ändå inget vättigt gjort.

Är sjukt sugen på oboy, så jag ska nog gå och göra mig ett glas nu..

Ordleks jävla programEvelina var nyss här. Hon var sugen på hamburgare från MAXI och gjorde även mig sugen så vi åkte hela vägen ifrån lilla ynkliga Hörby till Lund för att köpa hamburgare och choklad milkshake (som inte var lika god som McD) sen åkte vi tillbaka för att käka. Snart om typ 10 min ska jag köra ner och börja jobba. vill komma igång i tid så jag kan komma hem och sova snart. är trött. Men jag är ledig i helgen så det kommer att bli sååååå skönt.

Vet ni vad jag hatar?
Det där jävla cp programmen  som ALLA kanaler nu har typ. Där det är ett skit lätt ord som INGEN kan. man får ledtråd efter ledtråd, tillslut får man ju hela ordet. men ingen ringer och man sitter där i soffan helt frustrerad över att tjejen på Tv nästan visar hela sina bröst samtidigt som hon måste prata HEEEEELA tiden med en sån där riktigt gnällig röst. Hon nästan skriker åt en. varje gång jag ser ågot av de där jävla programmen täbker jag på att hon kan ju verkligen inte tycka det där är kul. och var fan hittar man sånna jobbiga människor med sån jävla irriterande personlighet???? växter de på träd eller? Och sen när någon väl kommer fram och svarar rätt ord så vinner han typ 1500 trotts att de skriker om jackpoten hela tiden som är på 150 000 typ. (Har någon någonsin vunnit jackpoten???) Jag blir iallafall helt galen på det. Om jag skulle bestämma så skulle de där programmen försvinna. Om man nu åste ha ett program där man försöker lura alla att ringa hela tiden så kan de väl iallafall ha ett lite mer ojobbigt program? utan fuskbakgrund, halvnaken tjej med gnällig röst och utan de där ynkligt lätta orden som får en att känna sig idiotförklarad. Skulle det vara fel att ha lite svårare ord så att man fick sig en liten kluing? Lite hjärn gympa sådär mitt i natten. Skulle det vara fel????
Oh Oh..Nu har de 41 000 i fast pris och 2 av 3 som ringt in och kommit fram har "laggt på" de sitter säkert där själva och ringer bara för att alla ska tro att det är så lätt att komma fram. För vem fan skulle ringa, komma fram och sen LÄGGA PÅ TELEFONEN??????
(med riktigt bred skånska) - "jaa halllllåj?"
- "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEj det var inte rätt"
Hatar

Grattis Jocke


Var och grattade Jocke idag. han fyller år imorgon men jag jobbar då så jag var där idag. Har varit hos honom på hans födelsedag varje år sen vi blev kompisar. Flyttat hade han också så det var ju dax att sticka dit och hälsa på. Gav honom kaktusar, får se om han kan ta dö på dom. Och tårta, men hans föräldrar kom med tårta de med så han sparde nog min.  Han sa att han inte skulle bjuda på tårta så jag tänkte rädda dagen,men nääää.
Trevligt att träffa honom iallafall. Det var länge sen.

Hittade mitt körkort tillsammans med mitt bankkort i bilen efter många timmars ångest. Visste att de förmodligen låg någonstans men var???
Ångest som fan när man inte hittar sånt.

perspektiv


Var ute hos pappa och fick mina nya vinterdäck pålagda. Fick även en lista med saker på som jag ska köpa till bilen. Säkrast att han skriver upp det så att jag vet vad jag ska ha.
Sen åkte jag till mamma för att titta på hennes nya soffa en snabbis. Skulle kåäka och snacka lite skit med Evelina. Vi bestämmde oss tillslut för att käka Tacos. Stor beslut ångest. Förmodligen ett bra val för vi blev mätta som 2 idioter som äter alldeles för mycket bara för att det ä så gott. Sen satt vi och frös. Det var sjukt kallt i min lägenhet. Hade stängt av all värme tydligen. men nu är det skit varmt.. Men det är säker minusgrade ute så det kommer bli skönt att komma hem efter jobbet och krypa ner i min väldigt varma säng då. (den står vid elementet).

Behöver få lite perspektiv på saker. Behöver vara lite ledig. Efter nyår, nästa år. Då ska jag se till att jag är lite ledig. Stänga av mobilen, alla telefoner.Inte starta data. Inte öppna dörren ifall någon knackar. Bara ladda upp med mjölk och sen bara vara. Läsa en bra bok. krypa upp i min nya sköna soffa med lite varm soppa. Det vill jag. Kanske få lite kreativitet, hämta stafflit hos mamma. framkalla foton. Framkalla de själv, i mitt labb som jag nu behöver vätskor till men ifall jag inte får de i jul så kommer jag fixa det själv så jag kan börja. För jag vill de. Bara gå in i det. framkalla, framkalla framkalla.. Bli blind av den röda lampan. Bara fokusera på mig (och pucko) Inte prata med någon.
Ja, det är efter nyår det. Kanske i februari, när det är som kallast. Då bilen fryser fast och allting är som mörkast.
Men det är månader dit.

..men tills dess. Kurt Cobain på hög nivå i bilen om nätterna, fläckten riktad på MIG och långa varma duschar. Sådär på gränsen till för varmt. Mycket vitlök och kyckling. planera julklappar, dammsuga och dricka varm oboy.Jag klarar mig själv. Det har jag alltid gjort. ♥


ps. Dra åt helvete ds.

SpännandeLinas första dag på mitt nya jobb (och nu hennes med) och det verkade som om allting hade gått bra för henne. =) Nu är jag ledig i 2 dagar. Helt super skönt.
Imorgon ska jag hem till min pappa för han har köpt vinterdäck till mig, med mina pengar dock. Så vi ska lägga på dom. Hoppas att det inte regnar för ja tänkte damsuga min bil samtidigt. det är smidigt att göra det hos pappa. Sen efter det med mina nya däck på ska jag hem till mamma för att titta på hennes nya soffa. Om den nu gick in i hennes hus. det är en stooor härlig soffa och hennes dörrar är ganska små. Skönt att jag slapp bära. Jag jobbade idag och soffan skulle levereras nu på kvällen.
Spännande spännande..

På Onsdag har jag planer på att besöka Joakim. Det var länge sen, typ 6 månader. Dessutom har jag inte sett hans lägenhet som han ganska nyligen flyttat till.

Nu ska jag ta det lugnt några timmar, typ 2 och sen ska jag jobba igen. men sen, sen kan jag sova jätte länge..=)

Favorit Skådisarna


Träffade Hetingen i natt. image30image32
Blickar och ord utbyttes.
Underbart.


Kirstien Dunst på TV. Hon är min nya
favorit skådis. Eller ny och ny.. Hon och
John travolta är nästan på samma plats.
Det är någonting med henne jag gillar.
Men jag gillade inte henne i Spindelmannen.
Kan bero på att jag inte är så fasinerad
av spindelmannen eller andra seriefilmer.
Inte min typ av film.
nu tog filmen slut och jag ska laga mat. Kyckling
och curry gryta. MUMS. Är egentligen sjukt sugen på pannkakor men de blir lite jobbigt att ta med sig till jobbet i morgon. Visst kan kalla pannkakor vara jätte gott men neeeej. Kan göra pannkakor nu när jag är lite ledig i 2 dagar. Ska ringa Lina, eller skicka sms till henne om i morgon. Hennes första dag. Så vi ska samåka. Hoppas att det går bra. =)

Nu fryser jag jätte mycket. brrr..

Ännu en månad..

7 Månader..image28
 image29
           Christoffer
           Alla ljusen är för dig

RSS 2.0