Flowers for him

Nu har jag köpt lite uteblommor som jag ska sätta i en fin kruka och ta med til minneslunden i morgon. Har lite planer på att åka dit efter jag varit i Lund på Kittys vernisage. Om det är fint väder och så såklart. Jag har satt igång maten och tänkte göra den nu under tiden. Köpte  lite andra saker som jag kan sticka ner i den också.

För det är faktiskt snart ett år sedan. Det känns inte som de, de känns som kanske några månader, max 5. Men på tisdag har det gått ett år.

Annars har jag inga planer ikväll. Har hyrt en film som jag ska titta på sen och bara ta det lugnt.


Gele Alien. Som är osynlig, fast inte.

Evelina åkte nyss. Vi har käkat tillsammans. Jag köpte en fritös innan idag som vi såklart invigde. Pommes och fläskfile. Mums. Sen tittade vi på någon kass ubåtsfilm.

Vi hade lite planer på att vi skulle baka kladdkakemuffins men vi kom inte längre än att ligga utslagna på soffan. Men nu är jag lite sugen. Men orka. Ska nog bädda rent i sängen och sen lägga mig där och slappa till någon film. Mamma ska snart börja jobba så ja ska ringa henne om ett tag. Så jävla skönt att jag inte ska jobba att ja bara kan lägga mig en i sängen och slippa tänka på tiden. Slipper gå upp när jag precis har somnat.
Men det är inget på TV och jag har sett alla mina filmer så många gånger att de inte är roliga längre. Men ja, kanske ändå. Nu bara flummar jag, Jag vet inte vad jag ska göra. Så lite som möjligt iallafall.

NN

Mina mörkaste hemligheter

Igår skrev jag ett långt väldigt intressant inlägg där jag berättade mina heligaste hemligheter. Jag beskrev sexakter i detalj och lät alla ta del av mina mörkaste tankar. Men...

..sen strulade min data och allt raderades.. Osis. Visst hatar vi alla när det händer.

Fröken Sverige

I morgon är det våffeldagen. Eller idag är det våffeldagen. Jag sak snart ut och jobba, har tänkt att börja tidigt i natt så kommer jag hem tidigare. Det är kallt som fan ute och massa snö och is. Så förmodligen tar det lite längre tid än vanligt men om jag packar in all bra musik jag har på datan på ett minneskort snart så kan jag koppla in de i bilen och sen rocka hela natten lång. Då spelar de ingen roll att man håller på att frysa ihjäl och att man inte kommer fram till lådorna ordentligt.

Var hos mamma och hade lite påskfirande utan riktigt något påsk tema. Vi käkade friterat. Massa friterade saker. typ allt vi kunde hitta i skåpen. Men godast var ju friterad banan, såklart.

Hittade min fjärrkontroll idag som varit borta i typ en vecka. Ibland ramlar den ner på golvet och Pucko leker bort den. Men jag brukar alltid hitta den någonstans på golvet. Men inte denna gången. jag tittade överallt och ingenstans fanns den. Helt jävla otroligt. Men så idag när jag sorterade lite tvätt så låg den där inrullat i ett lakan. Sån jävla tur att jag inte tvättade lakanet först innan jag hiittade den. Så nu kan jag byta kanal, höja och stänga av tvn utan att behöva resa mig. Underbart.

Såg den där filmen Fröken Sverige för någon dag sen. Den är faktiskt ganska bra. Efter så fick jag sån där energi att jag klarar allt. Kanske för att jag känner igen mig i tjejen, som dessutom heter Moa. Så nu har jag lite inspiration att framkalla lite. Är ledig i helgen så jag har tänkt att göra klart kollaget till Kitty så hon kan få det lagom till hennes utställning på Söndag.


Äntligen hemma

AAAAAAAAAAAAAAAAAAh, vad skönt. Min jobbiga jobb vecka är över och jag är ledig i natt. SOVA är ett måste snart. Är faktiskt ganska stålt över mig själv att jag pallar den här veckan. Jobbar mån-tis-onsdag och sen fre-lör-söndag i Lund trotts att jag Alla dagar jobbar natt. Men det är skönt när det är över. Som de är nu.
Lite tråkigt att jag och Louise inte alls jobbar samma dagar nästa vecka. Det är mycket roligare när vi jobbar samma dagar, tycker jag.

Tydligen hade jag kört sönder något på företagsbilen i lördags natt som gjorde att den inte gick att styra knappt. Så jag fick köra min gamla runda och så kom de någon annan som körde den långa, jobbiga, landsrundan istället. Skit härligt för min lilla runda går ju snabbt trotts att de var snö ivägen överallt som hade frusit och blivit is. Så jag kom vem ca 2 timmar tidigare äv vad jag hade varit hemma om jag kört den långa. Så jag fick sova lite längre.

Mitt jobb i Lund kanske försvinner väldigt snart. Vår chef har fått dille på att spara pengar och när en tant dog så tycker hon att min tjänst är onödig verkar det som. Men det är den absolut inte. Hon har inte sagt det till mig än, men jag har hört de av de andra som hon har diskuterat det med. Finns inte så mycket att göra. Har kommit in i de  och trivs faktiskt ganska bra. Inget jag har planerat att göra jätte länge men tänkte iallafall hålla på över sommaren och till oktober. För då ha jag jobbar där i ett år och sen kan jag ta en paus. testa något annat. har ju blivit så fruktansvärt beroende av lönen därifrån så något annat är ett måste. Eves syrra jobbar på något ställe. De ringer runt och gör undersökningar. De säljer inget. Man får bestämma sina dagar själv, något som skulle vara helt perfekt för mig. Och de söker tydligen nytt folk hela tiden. Dessutom är de nästan samma lön där som jag får ut på det andra stället i lund. Så om det försvinner är det mitt första alternativ. Men det känns som om det kommer att lösa sig. Det gör det alltid på något sätt.

Ska hem till mamma i morgon och fira lite påsk. Har jobbar alla påskdagarna så de har inte blivit någon påsk alls för mig. Bara påskgodis, utan påskägg!! Men i morgon ska vi äta gott. Mamma har köpt en fritös och har nu snöat in på att hon ska fritera allt så i morgon ska vi försöka fritera banan för första gången. Mums.

Nä, nu ska jag gå och käka lite svindyr glass..


Vem fan är Elsa?

Ja, vem fan är du?
Vad ger dig rätten att tycka?
Om man har något att säga, som man STÅR för så behöver man ju inte vara anonym.
Du är totalt idiot förklarad!
Jag tänker inte ens godkänna din komentar.
För om du vet de minsta lilla om vad du snackar om så borde du bara skämmas och be om ursäkt.
Inte till mig, till henne. För jag antar att du känner henne.
IDIOT!


Some sweet music

Jag har en ny favoritlåt. Eller den är egentligen inte så ny, jag hade bara glömt bort den ett tag. Ibland så kommer man över musik som man itne lyssnat på på länge och då blir den typ ny igen. Ny som man direkt kan texten på.

"Jag har förändrats, kanske just på grund av dig.
Du vet att jag har svårt att säga nej."

- Lisa Ekdahl & Bo Kaspers Orkester, svårt att säga nej


Lestat de Lioncourt

"Evil is a point of view.
God kills indiscriminately
and so shall we. For no
creatures
under God
are as
we are, none so
like him as ourselves."

--- Lestat de Lioncourt, "Interview with the Vampire."

Vi är barn av vår tid

Antonio har varit här och satt in ljudkort i min data. Så nu har ja massa nostalgimusik som jag lyssnar på. Det har varit väldigt handikappat att inte kunnat lyssna på musik med datan. Men de där viruset eller vad det är som jag ville få bort är fortfarande kvar. Vi formaterade inte datan som jag vill utan han laddade ner något program som skulle plocka bort det, men nä. Tydligen inte. Så det är väldigt drygt.
Men kan man vara på dåligt humör när nationalteater hörs ur högtalarna? Så härligt, så många minnen. Det var faktiskt länge sen som jag hörde dom. Tappat bort den där cdn jag hade för länge sen som egentligen var pappas. Kanske har han fått tillbaka den?!?!?
På malmöfestivalen förra året tror jag, så spelade dom faktiskt där. Inte orginalbandet såklart, inte alla. Men det var härligt att se dom, att höra dom. Visst, jag var en av de yngsta som stod där och sjöng med men de va en härlig upplevelse. Det fanns (finns) en som jag speciellt skulle velat dela den med. Men det har hänt något med henne, eller åtminståne med vår relation, något som gör att hon inte hör av sig. Men jag vet att hon mår bra. Hon har precis blivit mamma och hennes liv verkar vara som som hon vill att de ska vara. Jag tror att hon är lycklig. Jag bara saknar henne bland. En sån här kväll hade det varit mysigt att skicka iväg ett litet sms om min nostalgi. Hon hade förstått hur det kändes, för hon är där ibland själv. Hon hade kunnat dela mina minnen.


"Vi är barn av vår tid
Vi är barn av vår tid
Är du rädd för ditt eget barn
Lilla mamma...?"


Dear Friend

Evelina åkte nyss. Hon kom hit efter jag jobbat med färdilagad mat som de bara var att värma. Potatisgratäng och kyckling. Inte illa alls. Och så när hon satt och skrev in mig i en del bostadförmedlingar i lund så dammsög jag golvet och skurade det. Sen åt vi lite, tittade på en konstig film och sen käkade vi negerbollar som hon också gjort speciellt till mig. Med pärlsocker, inte kokos för jag tycker inte om kokos. Så de har varit lyx idag. Hade hon inte hört av sig och velat träffas nu på kvällen så hade jag kommit hem, slängt mig i sängen, skitigt i att städa och bara typ sovit. Men nu fick jag en massa gjort. + väldigt trevligt sällskap.

I morgon ska vi till Louise och Rebecka. Planera inför LDN resan. Kanske förboka en del saker så att de blir smidigare och billigare när vi väl är där. Man får inte vara dum. Sen ska vi käka lite (förmodligen vegetariskt) och kolla på melodifestivalen. Som sagt är ju Nordman med så det känns nästan som ett måste att titta på. Sen ska jag hem och slappa lite. För på söndag kommer Antonio för att hjälpa mig med min data. Sen är det jobb igen. suck.


Nawww...fick nyss ett gulligt jag-kom-hem-ordentligt sms av Eve. =)

wake me up, please

"Jag ser ju att du blöder, men jag fortsätter att slå"


 

Jag är trött, för trött. Jag orkar inte något längre. Jag orkar inte ens framkalla när jag ahr några dagar ledigt. Jag är inte inspirerad, har ingen kreativitet eller lust. Något måste hända. Det måste hända någon förändring i mitt liv. NU! Dagarna går snabbt ibland och ibland väldigt sakta. Det är nästan så jag får för mig att jag går i slow motion. Sakta sakta.

Vad fan ska behöva hända för att få mig att vakna?

Psst..

..var är du?
Nordman Äger!

HAHA.. Nordman vann över Carola. Jag sitter och tittar på reprisen nu för ja jobbade när de gick på TV. Jag visste ju samma dag som den gick att nordman kom vidare, men de  fanns inte så mycket annat att se på. Sen va de ju ganska kul att se Carolas min när de sa "melodi nummer...2"
Jag tror inte att han kommer vinna i finalen men att han slog Carola va ju helt underbart.
Dessutom diggar jag hans låt starkt. Den påminner om Carrie, Stephen Kings bok och film.

Annars så har jag haft en totalt skit dålig dag.
Inget gick bra och dessutom var jag yr och väldigt trött. Sen hjälpte det inte att jag låste in mina bilnycklar i bilen. Pappa kom (igen) för att hjälpa mig. Efter de så käkade jag lite och mitt blodsocker som va väldigt lågt höjdes så efter pappa hade kommit och räddat mig så kändes det bättre. Så med Lisa Ekdahl i sterion så kändes allt bättre. Så de gjorde nästan inget att mitt sista besök drog ut på tiden  jätte mycket så ja va var ca30 min försenad. Men de andra kom och hämtade mina saker så jag slapp åka in på kontoret o kunde köra hem direkt. Snällt snällt. Sen käkade jag våfflor när jag kom hem. Jag har ju faktiskt köpt ett sånt. 


Nu kom den igen. "Kan hon gå på vatten som hon sagt? Har hon lurat döden med sin makt? oooh.. i lågornas sken" Fan vad snyggt det är när hon brinner. Hehe, han är så härlig. Nordman äger!

Be Mine

image64I saw you at the station, you had your arm around what's-her-name
She had on that scarf I gave you
you got down to tie her laces
You looked happy and that's great
I just miss you, that's all
Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

Bästa stunden på dagen

Ordnat lite med bloggen. Vad tycks?

I morgon ska pappa förmodligen hjälpa mig lite med bilen och sen lite senare på kvällen ska ja hälsa på mina kusiner som är ensamma hemma. Freddy och Tina.  De ska vara ensamma hemma i en vecka och iallafall en av dom kommer inte laga någon mat under den tiden. Så ja tänkte sticka dit, laga massa mat, umgås, fota och lite sånt. Det ska faktiskt bli väldigt trevligt. Har faktiskt en liten överraskning som ja tänk att ta med. =)

Ska snart sticka ut och jobba, är ganska trött, men det ska nog gå bra.

Jag har kommit på att den absolut bästa stunden på dagen är när jag jobbat med tidningarna, kommit hem och bara kan ta det lugnt. Sätta på en film eller läsa lite i en bok. Men denna stunden är bara bäst de dagar ja inte jobbar i Lund dagen efter. För då är de där stunderna stressade. Då måste jag gå och lägga mig direkt och typ tvinga mig att somna. Men idag när jag kommit hem så är det ingen stress så jag kan slappna av. Härligt. Men i helgen är det mycket jobb och stress hela tiden. Längtar tills tisdag, för de är nästa dag som jag är ledig.

En perfekt dag

Jag körde och handlade innan, sen när jag nästan var hemma igen så ville jag fortsätta köra. Jag älskar att köra bil så jag körde runt lite här på småvägarna runt min by. Jag känner inte till byn eller omgivningen omkring så de va ganska spännande och se vart man hamnade. Och hur det såg ut där. Detta var på kvällen, runt 5 och solen var påväg ner så det blev ett sånt där härligt ljus.  Jag körde förbi massa trevliga småhus överallt och det va små dammar och forsar lite här och var. Det var väldigt synd att jag inte hade kameran med mig. men nu vet jag lite mer vad som finns här så ja kan köra dit en annan dag också.

Den här dagen har varit väldigt bra. Jag känner mig väligt lycklig och glad. Jag hade lite planer på om jag skulle köra till minneslunden i Höör, men jag kände inte att jag orkade idag. Dessutom har ja så mycket som ja borde göra hemma i lägenheten så de får bli en annan dag, snart.


Eric Gadd

Jag gillar Eric Gadd. Han har alltid varit en av mina favoriter.
image62Förmodligen för att mamma lyssnade mycket på honom i någon period. Och hans nya låt är väl ok, ja gillar de gamla bättre men även han måste kanske förnya sig. MEN sen såg jag honom på
TV, reklam för 3 och hans låt typ. Han ser ju helt skum ut.
Det ser ut som om han är översminkad och överstilad.
Inte alls en passande lock för honom tycker jag.
Det är nästan så att jag bli irriterad när jag ser han.
Jag har alltid tyckt att han är en snygging
Så det stör  mig faktiskt väldigt mycket.

image63
Min favorit låt är nog Do you belive in me (såklart) eller My personality.
Eller ja, kanske kom hit och ta. Den är sexig.
Det är något med hans röst. Den är så härlig.
Ska nog fixa hans album. Antingen de där gamla,
om jag kan komma på vad det heter eller om han kanske har någon samlings skiva med alla hitsen.

Med enkla ord

Jag är så trött idag. Ska snart ut och jobba. Det är typ snö ute. Helt sjukt är det.
Korta meningar ikväll, och enkla ord.
Mejlade hon med böckerna som jag inte fått. Hon mejlade tillbaka och sa att de är skickade och borde komma i morgon. Hoppas. För i morgon är det typ lite städ dag och sen mys/sov dag. Skulle passa väldigt bra med böckerna då.

Min data klöddar som fan. Internet stängs ner, msn med. De kommer upp reklam helt plötcligt. Måste verkligen ha hjälp med den snart. Vill formatera om allt och starta om. Skulle vilja köpa en helt ny data, men de lär inte hända innan London resan. Alla pengar som jag kan spara ihop innan dess kommer gå till resan.

Kalle, han på mitt jobb. Han ska ha spelning i Lund den 14. Skulle gärna gått o kollat på honom. Får se om Lina kan jobba för mig den kvällen. Sen lördagen därpå så ville Louise att vi skulle titta på finalen av melodifestivalen tillsammans. God mat och dricka till. Låter mysigt tycker jag. Jag är ledig den helgen och skulle förmodligen se på den där skiten.

Nu ska jag gå och ta något att dricka innan jag törstar ihjäl.

Jävla snö

Det snöar ute. Helt konstigt. Och mycket dessutom. Sjukt irriterade. Jag tog en vecka semester i februari för jag trodde att jag skulle slippa snön och nu första dagen efter semestern så är de tok mycket snö. Jävligt surt.

Men det var en väldigt trevlig dag idag. Jag som brukar gå ensam gick med en kile, skit snygg är han. Jag har träffat på honom i fika rummet innan för han brukar jobba på den andra avdelningen och vi äter på samma ställe. Så jag kände till honom innan. Har pratat lite med honom ibland och så. Så det var mycket trevligt. =)

Nu är semestern slut

Jag är helt slut idag och jag har inte mått särskilt bra. Va ute hos pappa ganska tidigt idag men jag var så trött att jag nästan somnade i hans soffa. Nu har jag kommit hem, ätit lite, tittat på skärgårds docktorn och nu hade jag tänkt att kanske sova några timmar. Höjde värmen på elementet också. För jag är kall o väldigt frusen. Skulle varit härligt med en lång varm dusch, men jag orkar inte riktigt duscha igen. Duschade innan idag.

Nu är iallafall min semster slut. Skit fort ahr det gått. Jag har kommit i¨gång med framkallningen men som jag trodde så skulle de kännas som om ja inte gjort någonting. Så i natt är det dax att börja igen och i morgon är det jobb i Lund igen. Och så är vardagen igång igen. Skulle verkligen vilja ha en vecka till, minst. i maj är nästa långledighet. Då vi ska till London.

Buhuu

Niklas kom inte vidare till någonting men Nordman kom vidare till andra chansen. Men där kommer han möta Carola så de känns lite ja, lite irriterande kanske.
När jag var liten så såg jag Nordamn i Sthlm. Min mamma och Peters pappa överraskade oss med en Nordman konsert. Skit häftigt va det. Efteråt så var vi på en stor båt där vi "barn" fick en rundtur överallt i båten. Ner i maskin och så. Skit häftigt är det.

Ett riktigt härligt barndoms minne. Och trotts att Carola var min stora idol när jag var liten så hoppas jag på att Nordman vinner över henne. Men jag tror inte riktigt att han gör. Carola är på något sätt väldigt folkkär, men jag tror att hon har börjat att tappa det. Hon är för mycket, för ofta.

Ja,

..jag har helt klar fortfarande a thing för honom..

Kanske fortf lite förälskad..?

 Det gick bra igår med Eves nya säng. Jätte avensjuk är jag. Jag vill också ha en stor säng. Jag köpte nytt lakan. Ett mörklila, sådär typ bordell lila. Lakan och 2 kuddfodral i lila. Dessutom va de lite blankt tyg. skit snyggt. Köpte ett svart säng överkast också. Jag har ett likadant i rött som jag har underbäddmadrassen så det hänger ner på sidorna. Men ett svart kan man alltid behöva.

Nu börjar melodifestivalen. Jag ska nog se lite på de faktiskt. Nordman ska ju vara med och han är ju en gammal gammal favorit.
ÅÅh, Niklas Strömstedt ska också vara med. jag hade en liten, eller ja. Ganska stor förälskelse i honom när jag var liten. Och vem vet? kanske fortf lite..=)


RSS 2.0