Humörsvängningar

Det är något som har hänt med mig. Mina senaste veckor har varit så bra. Allt har känts så lätt precis som om det inte finns några problem jag inte kan lösa.
Men nu, de senaste 2 dagarna har varit helt annorlunda. Mitt goda humör är borta och har ersatts av ett falskt leende.
Ingenting på jobbet funkar, det är bara massa problem jag känner mig stressad hela tiden. Dessutom kom jag på att jag varje dag denna veckan har något att göra. I morgon ska jag på infomötet för de kanske nya jobbet. På torsdag ska jag och Louise på någon jävla obligatorisk kurs som varar från 8-16!!! Ja, precis. Hur fucked up är det??? De är då jag sover så jag fattar inte riktigt hur jag ska kunna vända mitt dygn sådär snabbt. För att sen vända tillbaka det tills på fredag då jag bytte med Johannes på jobbet att jag ska jobba. Sen börjar de enligt schemat igen. lördag- söndag-MÅNDAG. Alltså helt fucked up. Hur fan ska jag orka det?
Och sen såklart tidningarna varje natt och den långa rundan i helgen.
Och ja just de. i 2 dagar har de ringt och väckt mig från tidningarna för att tjaffsa om någon reklamation. Idag blev jag sur och skällde nästan ut henne. Sa till henne att om någon måste ringa så kan min nattchef göra de på natten annars får de se till att sätta en markering på mig att de ska ge fan i att ringa mig. Hon snackade om att de flesta hade vaknat vid den tiden. MEN INTE JAG. Jag har en timme kvar att sova innan jag måste vakna och iväg på de andra jobbet och tycker inte att det är trevligt att bli väckt en timme för tidigt. Jävligt morgonhumör får jag också när jag blir idiotiskt väckt. Och de är inte så att jag har många reklamationer eller så. De har bara bestämt sig för att nu ska vi ringa till ALLA som missar något. Dessutom va de inte mitt fel att den andra idioten hade tagit bort märket på lådan. Ska jag inte lita på märkningen efter helgen?
Ska fan ringa henne en timme innan hon brukar gå upp så får vi se hur kul hon tycker att det är!!!
Ska börja blocka inkommande samtal igen!

Så när jag tänker efter så kanske de finns en anledning till mitt dåliga humör.

Tidningsbudet från Sion

Trots att jag var tidig idag och att jag tittade runtomkring mig när jag körde in på min parkering så smög han sig upp bakom mig.
-"Hej, har det gått bra?"
Jag mumlade något om att det hade gått fort och fortsatte med att plocka ihop mina grejer. Total dissade honom alltså. Tillslut verkade han fatta vinken och går. Då gick jag och la en tidning till Johans mamma och när jag var på väg mot min port så ser jag honom komma gående mot mig igen.
- "Jo, Sion cafét har öppet på fredag...om du skulle vilja komma dit..?"
- "Jag jobbar!"
Tystnad.
- "Jaha, men sen är det gudstjänst på söndag också."
- "Nä, jag jobbar då med. Och jag tror inte att det är något för mig."
- "Det vet du inte om du inte provat." Säger han nästan med attityd i rösten.
- "Nä, det är klart men jag tror inte det. Mona (min kompis mamma) har också försökt få dit mig. Hälsa henne från mig."
Och så börjar jag att gå igen.
- "Ja, jag brukar se henne på söndagarna. De är kl 11 på söndag."
- "Jaha? Jag sover då."
Och jag märker på mig själv att jag inte riktigt kan behärska mig så jag står nästan och garvar lite åt honom när han står där nervös och lite jobbig. Så jag vänder mig om igen och börjar gå. Innan jag får något skratt anfall eller något liknande.
- "Hejdå!!"
- "Hejdå."

Nej tack. Jag vill varken gå på något cafe eller någon annanstans med honom.
Och jag fattar inte varför han frågar mig de igen när jag förra gången sa samma sak.
Suck.
Småpojkar.. att de aldrig lär sig.

Dessutom får jag för mig att han ibland står och väntar på mig. Han vet när jag brukar vara hemma.
Nej Nej NEJ!


The Sisters Of Mercy - Some kind of stranger"All my words are secondhand and
Useless in the face of this
Rationale and rhyme and reason
Pale beside a single kiss
And I've heard so many things
I fail to understand at all
I'd settle anytime for
Unknown footsteps in the hall outside"Paket till mig påväg!

Hihi.. Gissa vad jag nyss beställde hem.
Lite spännande.

Så nu väntar jag på ett paket i veckan.

väntar.. väntar.. väntar..


Gårdagens imorgon, dagens idag.

Idag har det inte gjorts någonting alls. Ska snart bestämma mig för om jag ska beställa kinamat eller inte. Jag orkar inte laga mat och man får så mycket mat när man beställer från Kinarestaurangen att jag kommer kunna ta med mig till jobbet i morgon också. Kanske ska testa de andra stället. De har tydligen både kinamat och thaimat. Inte illa det i lilla Hörby.

Min takfläkt som även är min taklampa slutade att fungera igår när jag kom där mitt i natten. Den blinkade till lite när jag tände den och sen förblev den svart. Och inget fläktande heller. Tror att kontakten inte riktigt är i och det är lite svårt att komma åt där. Förhoppningsvis kommer lillebror och hjälper mig med det i morgon och tills dess får jag överleva i mörkret med endast några lampor och massa stearinljus. Men det är mysigt det med. Hade alltid massa ljus tända förr. Vet inte riktigt varför jag slutade med de. Att tända ljus för mig själv.

Nu ska jag kolla att jag verkligen fick med mig allt hem igen igår.
Fan vad jag är törstig idag. Vätskebrist.

Men fan vad kul jag hade..


Lördags festeriet

Vi hade jättekul. Vi fick med oss Viktor också, så då blev det ju roligare. Jag träffar ju aldrig honom och det är synd för jag trivs verkligen med honom.
Iallafall så träffades vi hos Louise och Rebecka. Försenade såklart. Men vi började shota upp Johans vodka. Och sen drack vi upp de champangliknade skiten jag hade och lite rödvin. Men jag gillar inte rödvin. Har inte lyckats med det.
Vi hade nog kunnat stanna där hela kvällen för de va verkligen trevligt men vi gick till Mods som planerat. Det var ett ganska häftigt ställe men musiken var väldigt hög så vi kunde inte riktigt prata med varandra så efter några drinkar gick vi vidare till stället vid busstorget där Tiger ligger. (tappat namnet vad de heter) Och där satt vi tills de stängde kl 2. Då gick vi till Aremans. Men där va fullt så vi kom inte in och sen blev det väldigt lång kö så vi gick vidare utan att komma in på även nästa ställe. Då gav vi upp och efter kisspaus i buskarna så gick vi till MAX och käkade. Och där efter någon timme så kom lillebror och hämtade oss.

Och det bästa är att jag var sådär lagom full hela tiden. Varken för lite eller för mycket. Och Louise blir ännu roligare när hon är lite (eller mycket) berusad. Så allt var faktiskt helt perfekt. Det var en bra stämning hela tiden och som jag misstänkte så funkar dom tillsammans. Mina två favoriter. Johan och Louise.
Ja, det ska göras om. Snart.

Men nu är jag nykter och har varit de ett bra tag. Börjar få lite ont i huvudet också. Ska nog ta någon alvedon innan jag går och sover.

Men det var mycket roligre än Eslöv någonsin kunnat bli..=)


Bakfylle pizza och paintabletter beställt

Mmm..Misstänkte att Johan höll på med något.
Han ringde mig för några timmar. Bakfull.
Jag sa till honom att sova lite och nu när jag snacka med honom hade han fortfarande inte fått någon till att köpa lite mat till honom och paintabletter. Så nu ska jag dit. Tar med mig allt jag behöver (och som johan behöver) så fixar jag mig där. Hoppas för hans skull att han blir bättre. Annars blir jag jävligt irriterad!!

Damn him.Drömde att några killar på mitt jobb i Lund ordnade morfintabletter till mig. Varför vet jag inte. Men jag tog glatt emot dom och stoppade direkt in en under tungan. Finns de äns morfintabletter?
Konstigt.
Sen gömde jag dom för min pappa.


OH, MY FUCKING GODDESS

Väntar på att mitt hår ska självtorka..
Och under tiden har jag:

Målat naglarna
Smörjt in mina händer, fötter m.m.
Skalat (och ätit) 2 clementiner
Pratat i telefon
Tittat på TV


"It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words it makes me weak"

- Hinder, Lips of an angel

Frågetecken?

 VA FAN?


Städning pågårSå här har jag det nu typ. Så mycket att göra. Har nyss dammsugit och våttorkat golvet i köket och rummet. Ska snart ner till tvätten igen och sen är det hallen som ska röjas och dammsugas och sen våttorkas. Innan jag lägger ut mattan igen som är i tvätten nu. Lite osäker på om de gick att tvätta den på 95 grader. Men vi får väl se hur den ser ut. =/
Jag hatar att städa, jag behöver nästan alltid göra det och jag säger att jag ska städa, men de händer aldrig. Jag måste ha en riktigt bra anledning. Att det behövs, är inte riktigt tillräckligt för mig. Tydligen.
Jag gillar att ha det fint runtomkring mig men de är sällan så här hemma. Rörigt och lite ostädat är det alltid och de kan jag leva med. Men när det är skitigt. Disken är odiskad. Pucko vält ner mjölk på golvet, eller annat som man inte bara kan ta bort. Då är det skitigt. Och nu var det på gränsen till äckligt. För det låg massa kläder i hallen som Pucko hade pissat på. Vädrar nu och ska få ner alla kläder i tvättstugan. Även om jag inte hinner tvätta det idag. Hoppas på att ingen vill in där i morgon eller på hela helgen. Jag är KUNG över tvättnuckeln denna helgen, så fuck off.

Planerar att jag är klar vid 12, det är drygt en timme dit.. Då ska jag sätta mig ner och planera vilken film jag ska titta på. Ta det lugnt och slappna av.
Det är iallafall mitt mål.
Har massa saker som ska ner till förrådet. Det kommer förmodligen inte komma ner där ikväll. Men med en duk över de så ser de inte lika jobbigt ut. Ja, jag fuskar mycket när jag städar.

Vad vill jag bli när jag blir stor?!?!?!

Jag har ju haft mycket tankar om att plugga något nu länge. Och nu när jag byter jobb och ändrar massa saker så tänkte jag kolla upp vad jag behöver göra för att komma in på någon psykologi kurs.
Mína betyg är inte dåliga, men inte tillräckligt bra heller.
Hittade iallafall 3 kurser, på distans som jag tänkte anmäla mig till. Det skadar väl inte?
Sen hittade jag någon religionskurs som jag skulle vilja gå. Men jag har inte läst Historia A på gymnasiet (den kursen ingick inte i mitt program) Och jag valde matte B före historia. Tänkte att jag aldrig skulle plugga vidare ändå så jag valde bort den. Lite dumt idag kanske. Men det är väl alltid bra att kunna lite matte också?
Iallafall så kom underbara Louise med en kurskatalog över Lund till mig idag. Så jag satt och drömde mig bort på rasten. Allt jag skulle vilja lära mig. Allt jag skulle vilja bli. Så jag ska kolla upp de noga nu. Även om jag inte börjar till vårterminen (för de är bara 2 veckor kvar att anmäla sig på) så kanske till höstterminen? Då hinner jag skriva de där högskoleprovet också. Ännu en sak jag struntade i på gymnasiet för att jag inte kände att jag skulle behöva de.
Men jag har ju glömt allt nu. Skulle jag gjort de då hade jag haft det i minnet och förmodligen skrivit bättre på det då än vad jag kommer göra nu. Men det är tydligen bättre att skriva dåligt på de än att inte skriva de alls.

Min städning blev de inte så mycket av. Jag somnade i en väldigt konstig position och vaknade en timme senare. Fixade lite i köket och ska ta badrummet nu samtidigt som jag duschar. Sen måste jag sova. Så trött jag är. Får fortsätta städa i morgon istället.  Det är mest kläder som ligger överallt och skräp.
Fan vad jag är slarvig!


Satt som vanligt inne i mina egna tankar i natt och missade alla ändringar. Kom på de när jag hade ca 15 min kvar på rundan. Sen när jag äntligen kom hem såg jag att jag hade glöm att lämna av nycklarna så jag var tvungen att köra ner igen.  Annars skulle jag vara tvungen att komma ihåg de på dagen i morgon eller de värsta. Vara tvungen att köra ner med dom halv 2 på natten. Nänä..Jag körde ner nu istället.
I morgon kväll ska jag bara njuta.


Min kommande helg..

I morgon ska jag iväg på de där info mötet för de "nya" jobbet. (Är faktiskt lite nervös)
Sen när redan är i Lund ska jag passa på att gå lite i affärer (systemet)
Sen ska jag hem till min förhoppningsvis städade lägenhet (beror på hur mycket jag orkar göra nu) och där ska jag bara ta det lugnt. Har hela kvällen till att slappna av på och gå och plocka lite. Kanske hänga upp de små lyktorna jag köpte för ett tag sen. Sen kanske besök mot natten?
Älskar att vara ledig på fredagarna.

På lördag ska jag festa med kompisen Johan, Louise och Rebecka. Kanske joinar Eve med pojkvän oss också. Vet inte vad stället hette som vi skulle till. Men Louise har förhoppningsvis kollen. Jag ser verkligen fram emot det. Länge sen jag festade och ännu längre sen som jag festade med Johan. Sen att han valde att följa med mig till Lund istället för att hänga med Jocke och resten till Eslöv på pubrundan gör ju saken bara bättre..=)
Förhoppningsvis kan han hjälpa mig dricka upp vinet jag ska köpa.
Tycker egentigen inte särskilt bra om vin, men efter några glas blir det nästan gott.
Men jag ska inte bara dricka vin, sällan. Sist jag hade massa vin som jag skulle dricka blev jag alldeles för full och jag vägrar bli sån igen. Därför ska jag ha tequila också.  =)
Sen har jag fixat med lillebror att han kör in både mig och Johan och att han sen också kör hem oss.
Det finns nästan inget bättre än att komma hem lite smått berusad till sin sköna säng efter att man varit ute.
Är det konstigt att jag gillar att komma hem ensam efter en utekväll?
För jag tycker att de är så skönt att komma hem och kanske sätta på en film eller något annat. Kanske t.o.m duscha. Mitt dygn är ju inte som andras så när de kommer hem och vill sova så kommer jag hem och njuter av att jag inte jobbar denna helgen så jag kan bara vara. Har ju förmodligen någon timme kvar innan de brukar vara läggdax för mig. Så jag är sällan trött då. =)

Ja, det är så min helg kommer bli. Med mycket skratt, roligt folk och förhoppningsvis lite spänning.
Vad ska du göra i helgen?


En bra kväll på jobbet

Jag har en ganska ny liten tant på min runda som har blivit lite av en favorit.
Förra veckan när jag kom dit var hon jätte gullig. och när jag hade kommit in och så sa hon:

- Hur går det med kärleken?
Jag bara log och sa att jag inte hade pojkvän.
- Inte?!? Du som är så söt. Det trodde jag.
Jag bara fortsatte att le..=)

Sen idag så hade jag lite mer tid än vad jag brukar att ha så jag visste att jag kunde stanna lite extra länge.

 - Svart är din färg va?
- Ja, det är väl så.
(helt svartklädd)
- Jag har en sak till dig.


Och så plockar hon fram en jättefin svart sjal, eller sjal är det inte. Om man tänker en poncho som är öppen där fram men ändå inte riktigt. Iallfall så har en ett ryggstycke och sen på framsidan så hänger det som en sjal/halsduk ner på sidorna. Långt ner. Så kan man antingen ha den öppen eller ta den runt sig om man fryser. Jätte fin va den och den va så JAG på något sätt.

- Får jag den?
- Ja, jag köpte den för ett tag sen men den funkar inte så bra på mig så då tänkte jag på dig.
- Va? oj, tack så mycket och så ger jag henne en kram.

Det var inte förrän senare jag kom på att vi egentligen inte får ta emot saker som har ett värde på mer än 50kr eller nåt. Så jag mötte upp Anki och Louise och frågade vad de tyckte. Anki har jobbar där jätte länge och hon sa utan tvekan att det är väl klart jag får ta emot den. Då blev jag glad.=)
Så nu har jag bestämt att jag ska ha den på mig på lördag när vi ska ut.

Jobbet känns lättare nu. Har gjort de någon vecka. Kanske är de för att jag vet om att jag snart kommer att sluta eller så är de för att jag varit så uppåt den senaste tiden. Allt känns lättare, bättre.
Det är dagar som denna som gör att man tvekar på om man verkligen ska sluta. När man känner och märker att man är omtyckt och bra på de man gör.

Jobb sökande och svar

Igår sökte jag ett jobb. På kul.
Chansen att jag skulle få det var väldigt liten, men det gick snabbt att slänga iväg en ansökan.
Det är ett jobb jag skulle vilja ha. Som jag tror skulle passa mig. Lite.
Men idag så mejlade de tillbaka och sa att de hade anställnings stopp men att de skulle spara mitt mejl.
Då blev man kanske inte helt dissad?
De kanske skulle gett mig en chans om de fanns något?
Vem vet..

Men ett annat jobb jag sökte för någon vecka sen hörde också av sig idag och ville att jag ska komma dit på fredag på infomöte. Eller egentligen på tordag, men då jobbar jag på de andra skiten.
Trodde nästan inte att de skulle höra av sig för när jag skickade iväg mitt mejl kände jag mig verkligen inte motiverad och när de tog så lång tid på sig att svara så trodde jag det ännu mer.
Men de hörde av sig och nu är det i rullning.

Börjar nästan bli nervös inför all förändring de blir om jag byter jobb.
Jag kommer tjäna mindre och kanske så kommer jag inte trivas.
Man vet vad man har men inte vad man får.
Men jag ska dit o snacka med dom. Kolla upp hur det egentligen funkar och sen får vi se om jag säger upp mig från de nu i oktober eller till årsskiftet.

De kan verkligen vara värt de att ha mindre pengar och lite mindre stabilitet. Bara jag kommer därifrån.
Men det såg så bra ut när jag ställde mig i kö hos LKF för ett tag sen att jag jobbade för och i Lunds kommun.

Men allting kommer att lösa sig.. =)

4 non blondes - What´s up
Detta var nog den bästa låten som kom på radion i helgen och när jag var hos Johan så lyssnade vi på den igen.
Skit bra ju!
Men ljudet och bilden är inte så synkade.. =/

4 augusti 2007

"Hon hade bara tittat på honom på avstånd.
Attraherats av hans charm och så klart hans underbart blick.
Men nu hade han ställts sig nära henne. Om hon stack ut handen skulle den nudda honom.
De stod där brevid varandra, som om de hade ett hemligt band, ett eget språk med ögonen. De kändes inte länge som om han var så långt borta, så förbjuden.
Försökte han säga henne något?
Hon ryser varje gång han säger hennes namn. Sättet han säger de på, blickarna han ger henne.
Det är nästan lite svårt att andas nu."


Titta vad jag hittade i min gamla "blogg".
Detta skrev jag 4 aug för ett år sen.

Om jag bara visste då vad jag vet nu..=)

Inget hål, sömnbrist och helgplaner

Var hos tandläkaren i morse (11.30), var helt säker på att jag hade ett hål för för några veckor sen så hade jag jätte ont och trodde nästan att jag var tvungen att åka in akut. Sen försvann de och nu idag så hittade han inget hål. Tvärtom berömde han mig för att jag borstar tänderna så bra. (lögn!) Han sa också att jag har en ganska hård tandborste så idag köpte jag en ny. En mjuk.

Sen åkte jag till pappa med lite fika. Han tittade på vad som hade händ med min fönsterlist på bilen och sen åkte han med mig in till Höör. Han tog tåget till Malmö för att han skulle köpa en bil där.
Han fick sin farsdags present i förväg. trodde när jag köpte den at de va nu när som men de är tydligen om en månad och så länge orkar jag inte hålla på de. Så han fick den nu och så får han mer sen. De var bara en väldigt fin och lite annorlunda tesil. Min pappa är te beroende..=) Han hade hittat en sak på blocket som han ville ha. Det verkade som om han tänkte att jag kunde köpa den till honom nu i förväg som julklapp eller antingen farsdags present. Ska kanske göra de också. Får lön på torsdag.

Sen ringde jag Johan och åkte dit för att slänga mig i hans soffa och snacka lite skit.
Jag är väldigt glad över att vi började prata igen. Det känns nästan bättre nu på vissa saker. Eller så vet vi mer nu var vi har varandra. Eller så har jag inte samma förväntningar på honom nu som då.
Bra känns de iallafall.
Vi ska ut i helgen. Johan, Louise och jag. Kanske Rebecka och Eve med pojkvän också.
Louise kände till en liten pub i Lund med biljard och lite sånt. Kommer nog bli kul. Jag behöver komma ut och träffa lite folk och jag vill ju att Johan och Louise ska träffa varandra. För de är båda lite som jag. Och jag tris väldigt bra i båda deras sällskap så då borde de också gilla varandras sällskap. Tycker jag iallafall.
Ska bara tvinga lillebror att köra oss.

Men nu är jag hemma. Ska käka lite, håller på och tvättar och ska sen bara slänga mig och titta på någon film eller nåt. Är lite trött. Fick verkligen inte mycket sömn i helgen så jag ligger back på sömntimmarna.
Resten av städnignen ska göras i morgon så att här är fint till helgen. Min lediga helg. Min fredag-lördag-söndag lediga helg.

Nu ska jag titta lite efter ett nytt (extra) jobb, måste komma därifrån och härifrån!


Sist jag kände mig jävligt nöjd med allt

Dag 2 i lägenheten.
Hade nästan bara en säng här.
Allt man behövde..=)jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb

Jag var tvungen att jobba över till kl 24.00 idag. vanligtvis slutar jag 21.30. Men en av mina kollegor var tvungen att akut åka hem så då fick jag hoppa över till en annan runda och den gick till 24. Sen fick de andra försöka dela på min runda. Kaos.
Jag är jävligt grym på mitt jobb men de är på min runda. Där jag känner mina vårdtagare och där jag vet vad jag sak göra. Vilka mediciner de ska ha. Allt. Här kom jag som en främling och kände mig som en nybörjare igen. Kände mig kass.
Men jag gjorde ett bra jobb och de andra var mer än nöjda med mig, men jag kände mig ganska tafatt. Iallafall där i början.

Så alltså kom jag hem för ca 30 min sen och nu har jag duschat och om 20 min tänkte jag vara på mitt andra jobb. Ingen vila i mellan och jag fick verkligen inte så mycket sömn natten tills idag. ca 3 ½ timme.
Fastnade typ...=)

Köpte med mig lite godis som förhoppningsvis kan hålla mig vaken. Annars hoppas jag på ett samtal som kan.
Trött som fan är jag iallafall.

Fick iallafall 2½ timmes övertid. Kvalificerad övertid. Det är pengar det..

Lykke Li - little bit"Hands down
I'm too proud, for love
But with eyes shut
It's you I'm thinking of
But how we move from A to B it can't be up to me
Cause I don't know
Eye to eye
Thigh to Thigh
I let go"

msn favoriten

Sitter på msn och snackar med min favorit. Tapsa!
Blev inget one tree hill ikväll. Fastanade här.
Det är så sällan vi är på msn samtidigt och jag gillar att prata med honom.


Nu är det snart dax för tidningarna.. =)


Fools Garden - Lemon tree
Den här låten är så jävla bra. Och om man inte kan texten så borde man verkligen lära sig den. Det är fan nästan allmänutbildning. Låten kom någongång på mitten av 90 talet och är redan enligt mig kult.

Lyssna och sjung med.

Jag har den i bilen just nu men i helgen är det långa rundan som gäller och där finns de bara radio och bandspelare. Men vaken har önskenatt och då brukar de vara gamla godingar som man kan ha disco till. Det brukar iallafall jag ha..=)

Snart dax för höstmys

Hösten är kanske inte riktigt här men snart.
Igår när jag körde hem ifrån Eslöv så handlade jag massa soppa, gott bröd och såklart ost. Så att man kan mysa till det ordentligt när man väl har en dag ledig.
Jag gillar hösten. För jag är inte så överförtjust i värme och har inte något problem att ha på mig min palestinasjal när jag går ut. Som jag ska ha i morgon till jobbet. =) Har försökt att ha den lite i sommar men de har varit för varmt men nu är det kanske dax. För någon natt sen var det bara 3 plusgrader ute. Det är kallt. I natt var det närmare 7 och lite mer behagligt faktiskt. Men de är ändå så att man har börjat få ha lite värme på i bilen och kanske skippa T-shirten. (alltså ha något mer på sig än bara en T-shirt. Inte skippa i att vara naken!!!)
Så jag längtar tills alla löven har färgats röda och jag kan sitta inne med lite varmchoklad och läsa en bra bok eller titta på en skräckfilm. =)


Gjorde ett fell köp idag. Kom till mjölken och såg att de ändrat designen, igen. Den var lila och lila har börjat att bli lite min färg så därför köpte jag ut deras nya design istället för den jag brukar köpa. Såg fram emot lite varm choklad när jag kom hem. Men vad upptäcker jag när jag öppnar den. Att det inte alls är mjölk som jag köpt, utan fil.
Lite häpen tittar jag på förpackningen och där står klar och tydligt FIL.
Undra hur trött jag var egentligen.

Jag älskar min kompis Tessan

Sov ca 1½  timme innan jag vaknade och stack iväg till Therese som skulle klippa mig.
Det blev jätte bra. =)
Jag älskar min kompis Therese. Hon är en bra person och har verkligen blommat upp de senaste åren. Vi har en sån där bra relation. Förr umgicks vi ganska ofta men nu blir de mer och mer sällan. Man har jobb och massa annat och sen är vi ganska olika men ändå så anser jag mig själv vara en av hennes nära bästa vänner. För de spelar inte någon roll om vi hörs av en gång om året eller varje vecka. Det är ändå lika lätt att prata med henne.

Och mitt hår blev som sagt jätte bra. Det känns underbart att dra fingrarna genom håret och känna att det slutar på ungefär samma stället.
Hon klippte det, klippte upp det ganska mycket och sen färgade vi utväxten och lite av överhåret. Mitt hår hade blekts väldigt mycket och jag gillade den nya ljusare färgen så jag kände inte behov av att färga hela håret. Det gör inte så mycket att det är lite olika färger i det för de gör det mer levande. Och jag är levande och gillar när det är lite okontrollerat. Jätte nöjd är jag iallafall och jag kan tipsa ALLA att gå till henne.

Skulle vilja lägga in en bild och visa er hur bra det blev men ni får vänta tills vi ses. Där ute i livet.

Tessan ROCKAR!

My tomorrow is yours today

Och som jag hoppades på förföljde min alternativa verklighet med mig in i drömmen den natten. Kommer inte ihåg riktigt nu, har bara känslan kvar, men jag mindes allts så tydligt precis när jag vaknade.
Drömde också om att jag satt i ett väntrum med Tapsa. Lite komiskt för de är han som har drömt om mig tidigare. Ska skicka ett sms till honom och berätta de senare idag.

Nu har jag duschat, bäddat rent i sängen och ska bara försöka borsta igenom mitt hår innan jag lägger mig ner för att titta på ett ansvnitt till av one tree hill. Sen ska jag sova för jag ska upp tidigt i morgon. Klippning hos Therese och jag ska INTE försova mig igen. hon ska t.o.m ringa och väcka mig..=) klippning och lite färgning och köp av superbalsam, för jag har gjort mig beroende av det nu.

Ska kanske hälsa på min farmor i morgon också. Om pappa inte har glömt det. Tänkte ta med mig ett foto på farfar som jag tog för ett halvår sen som jag framkallade själv i mitt mörkrum och ge henne. Jag och min farmor har inte så bra kontakt och jag kan inte riktigt ens säga att jag känner henne. Tyvärr. Därför åker jag dit med pappa för jag skulle nog bara känna mig lite illa till mods annars. Sen känns de lite jobbigt för jag jobbar med sånna som henne. Visst, hon är lite värre än de jag jobbar med men jag har många vårdtagare som borde ha flyttat till hem för länge sen. Men det blir nog bra. Om pappa kommer ihåg det, så får vi se om min farmor fortf känner igen mig. Kommer inte klandra henne annars. Jag har mycket bättre kontakt med min farfar.

Kom till min värld en stund och stanna en livstid eller två

Ibland så känns det lite som om jag har svårt att skilja på verklighet och fantasi.
Jag har varit så inne i en sak nu ett tag och är fortfarande att jag tänker på det hela tiden.
Jag vet vad som är vilket men ibland känns de ändå som om jag får påminna mig själv.

Men vem kan klandra mig?
Min fantasivärld är ju underbar. Så enkel utan problem och förpliktelser Full av spänning och passion.

Jag gör sånt här ibland.
Har haft ett antal Anne Rice fantasier där hennes "karaktärer" finns på riktigt. Ja, ni ser. Jag vill inte riktigt erkänna att Lestat och hela den världen inte finns på riktigt. Att de hon berättar inte händer. Att hennes ord inte är lag.
Jag är inte helt väck eller galen, jag bara gillar att drömma mig bort.
Men nu är det inte mystiska böcker som fångar mig utan något helt annat.
Det är nästan som ett annat språk som jag inte kan läsa, men jag försöker så desperat lära mig det och tolkar alla signaler till min fördel.
Jag behöver något som trycker ner mig på jorden igen.
T.o.m när jag är i Lund och jobbar tänker jag på det.

Telefonen ringde. Jag hann inte svara. Ett nummer jag inte kände igen.
Hjärtat rusar, jag blir varm.
Jag ringer snabbt upp numret innan jag hinner ha chans att ändra mig.
BANG!
Tillbaka till verkligheten.
Jag börjar att andas igen.


Äsch, jag romantiserar allt. Leker med ord. Har inte sovit och börjar få de där konstiga tankarna som man får när man inte har sovit på länge. De som jag brukar ha i bilen på natten. Då antingen allt känns så bra eller så är allt så dåligt.
Precis som om man får en snetändning på livet vissa nätter.  Men i natt kunde jag inte tänka. Mitt huvud gjorde så ont att jag nästan trodde att det ville sprängas. Men nu 4 alvedon senare är det bättre men fortfarande inte över. Förmodligen ett sömnproblem. Men de positiva nu är att min snetändning i natt är en bra en. Allt känns underbart och hoppfullt. Lyckobrus i mängder och hela den skiten. Det är ju bra. De betyder att jag förmodligen kommer fortsätta med min alternativa verklighet in i drömmen. Och det är väl trevligt?

I tell you all about it  tomorrow..

Sometimes I get so weird. I even freak myself out, I laugh myself to sleep It´s my lullaby

Kom till jobbet idag. Parkerade bilen och gick mot entren så såg jag honom.
HAN som tog mig med storm i min fantasi, för länge länge sen en annan kall dag.
Då med sin långa svarta fladdrande rock. Precis som i scenen i face off när Nicolas Cage går ur bilen och rocken flyger i bakgrunden. Såklart i slowmotion. 
Den scenen är fastbränt i mitt minne. Och så såg han ut för länge sen. Men idag hade han ingen rock. Inget slowmotion. Han hade mobilen tryckt till örat och såg väldigt upptagen ut. Inte ens när jag försökte slänga med mitt lockiga hår så tittade han åt mitt håll. Han hade tuppkam, 2 st. Brevid varandra på huvudet. I vanliga fall skulle jag tyckt att det var lite coolt, men idag fnös jag bara åt det. Jävla fjolla. Fatta hur länge han måste ha stått framför spegeln för att lyckas med det. 
Och så snabbt förlorade han sin fantasi-status.

Ja, jag vet att jag dömmer folk väldigt fort.
Men hallå? Jag slängde faktiskt med mitt hår! =)Taizé

Fan vad jag hatar allt ibland. Satt nyss och skrev ett långt, väldigt djupt och eftertänktsamt inlägg om Taizé. Med mina upplevelser därifrån. Folket, vattenkriget, solen, mässandet i templet, hettan, dålig mat och sena kvällar. Men sen på något vis så råkar jag radera allt. Det är så tröttsamt. Så jag ger upp och visar bara upp ett vidoklipp därifrån som inte i närheten kunde säga samma saker som mina ord. Men det ger en känsla av hur det var där. FAN!

På klippet ser man ljuset vandra. Det var ett av mina favoritmoment i deras gudstjänster. Kanske det enda. Och mässandet. Mässandet är underskattat. Sitter man på golvet i en ganska liten lokal men proppfull med främlingar och alla mässar fram samma 2 rader om och om igen i kanske en kvart. Då inser man att man är ganska liten men att man är en del i något så mycket större än en själv.

i´m good

Idag på jobbet blev det sånt kaos. På något sätt så är de de här dagarna jag gillar med de där jobbet. När de händer lite och inte bara är samma samma. Alla dagar kan inte vara sådana här, men lite då och då mår man nog bara bra av.
Dessutom känner man sig lite nyttig. Eller nyttigare kanske man skulle säga.
Dessutom så var jag grym idag och då känner man sig absolut lite bättre till mods att jobba där.

Ringde till vårdcentralen med jag kunde inte boka en tid tills i morgon utan jag är tvungen att ställa klockan på 8 för att vakna och ringa dom då. Och hoppas på att få en tid samma dag innan jobbet. Sen får jag bara hoppas att jag lyckas somna om trots allt jävla sågande, bankande och skit som de håller på med här nu. Sover verkligen inte mycket. De börjar strax efter jag gått och lagt mig och slutar lite innan jag går ut till bilen för att köra till jobbet. Vilket öde.
Vet iallafall vad mitt problem med foten är nu.
Har tydligen inflammation i hälsenan. Några på jobbet kände till de och hade haft problem. Fick lite salva jag sak massera in, men de har jag ju redan försökt med så de hjälper inte så mycket.  Man blir inte av med det förrän man käkat penicillin så det är de jag väntar mig att få om jag nu lyckas med att få en tid till vårdcentralen.
Om hörby är lika cp imorgon som idag så ringer jag Eslöv. Har alltid gått dit tidigare så jag kan nog lyckas lura in mig där.

Ont som fan gör det iallafall och de mobbade mig lite på jobbet när jag omkring med mina inneskor på jobbet. Men de va skönare och dämpade de hårda lite.

Hittade min hemliga blogg idag också. Hade glömt bort den men nu är den hittat och nu ska den nog användas lite mer. Och det är inte lönt. För det finns ingenting som kopplar mig till den..=)
Man får inte vara dum.
Och nu ska jag skriva ner mina senaste fantasier..=)

I´m losing you

"Was it my words

or my silence
I know it hurts
my kind of violence"


'


Det blev en del Sophie Zelmani i bilen i natt. Gick in och kollade på hennes hemsida och som ska spela i Malmö om ca 1 månad. Det ska jag skaffa biljetter till.
Så då är det väl dax att börja lyssna in sig på hennes nya låtar nu. Kan ju i stort sätt alla från albumet Time to kill, men det var ju länge sen hon gjorde de.
Bra, då har jag något att längta till. Då går tiden snabbare..=)

No more böter for me

Var uppe och slängde tidningar på statoil efter jag var klar med rundan och när jag skulle svänga in mot mitt torg på tillbaka vägen så ser jag polisen lite längre fram. Jag bländar av av reflex och svänger. Ser att de följer efter mig. Men jag kör normalt in på min parkering och stannar bilen. De kommer fram och vill se körkort och såklart så fick jag blåsa. Jag berättar att jag kör tidningar och då nästan ursäktar dom sig och säger att jag svängde av när jag såg dom och därför följde de efter. (Ja, för jag bor här!!) Men jag var inte full denna gången heller.

Men jag blir ändå nervös. Fast jag inte hade gjort något fel mer än att varit ute och kört mitt i natten. (och inte haft bälte på mig, men de märkte ju inte dom) Men man gillar ju inte att bli granskad. Att någon nästan letar ett fel på en så att dom kan ge mig mer böter.

Skit bra. Nu har jag typ förstört mitt tangentbord också. De råkade falla i golvet innan och nu är mellanslags tagenten cp på ena sidan. Den sidan som jag såklart använder mest. (högra)

Nu blir det duschen och sen sängen. Hoppas jag kan somna, för jag måste gå upp i morgon.

FAN

Nä, självklart hade inte Preem eller någon annan av de öppna turkaffärena vitlök.
Det är nu man skulle behöva en kompis i Hörby som man kan ringa och låna vitlök av. När det är sånna här akuta saker. Har inte i närheten av den relation till mina grannar som krävs för att gå och knacka dörr för att se om någon av dom har vitlök. Speciellt inte nu 21.30 en söndagskväll.

Hittade bara lite vitlökspulver och lite kokbar vitlöks cremefraiche som jag tog i. Inte i närheten av vad jag brukar ha i.
Men då blir iallafall de på jobbet lyckiga över att jag inte luktar vitlök i morgon. Om jag nu kommer gå till jobbet. Min fot, som jag har ont i har blivit värre. Det känns som om det kommer från hälsenan, inne i foten och jag märker det bara när jag går, alltså när jag trampar i med foten. Och det har blivit värre. Ska ringa vårdcentralen i morgon och hoppas på att de har en tid till mig samma dag. Innan jobbet börjar. Och hoppas att de kan säga vad som är fel och vad jag kan göra åt det. Kan inte komma ihåg att jag har stukat den eller gjort något annat speciellt som kan orsaka denna smärta.

Men att köra bil funkade utmärkt. Har inte samma vinkel på foten då. Så jag kommer kunna jobba i natt utan problem. Har inte så många trapphus eller andra ställen som man måste gå ut på så jag överlever nog det. Men där i Lund kommer det bli väldiga problem. Går ju omkring till alla hela tiden. Ska ha med mig en lärling i morgon så det skulle vara bra att jag var där. Men om det fortsätter såhär så kommer jag inte gå dit på tisdag. Beroende på vad som är fel såklart.

How? I´m asking my self.

Hur kan jag gå runt och existera utan att va vitlök hemma?
Speciellt idag när jag ska göra potatisgratäng.
Nu blir det med stort hopp jag kör ner till Preem och hoppas att de har vitlök där. Men förmodligen inte.

Jävla skit!

Jag och alla mina skräckfilmer

Missade min klippning i fredags. Jag försov mig. Sov igenom alla 4 alarmen som jag hade ställt. Vaknade när Therese ringde och undrade över var jag var. Får beställa en ny tid till nästa vecka och se till att jag vaknar till den. Kass jag är.
Sen när jag vaknade på riktigt så mådde jag inte så bra så jag ställde in mina planer med min kusin också. 

Senare på kvällen snackade jag med Johan och han ville att jag skulle komma till honom med pizza. Så jag köpte med mig Pizza och stack dit några timmar. Skulle inte fastna där men de gjorde jag ändå. Kom hem vid 12 eller något och började mitt skräckfilmsmaraton tills sent in på morgonen.

Idag har jag städat lite, plockat ner massa böcker i en låda som ska ner till förrådet. Håller på och tvättar. I morgon ska jag fixa hallen och badrummet. Och fixa de där personliga brevet som jag ska skicka iväg. Om jag nu kan hitta var jag skrev upp adressen till hans mejl.

Fan sån hicka jag har. Ska dricka upp och ner nu.

Dax för nästa film.
Film maraton hela helgen.

"..What are you doing? I´m watching you.."

Gessle var ju en liten porris!

De var det jävligaste.
lite längre ner på sidan har jag 2 youtube klipp på gyllenetider. Det första är en Livespelning av När vi två blir en. Jag låg nyss och lyssna lite nör jag hör att han sjunger "de blir mest en massa ord som glider, tjejer som rider och gyllenetider" och inte allt de där med myggbett som svider. Va är de för en liten porris den där gessle var i sin ungdom. Sen ser man på honom att han ler lite sådär generat, och att tjejerna skriker. Lyssna själva så hör ni. En bit in i låten.

Nä, nu måste jag nog blunda ett tag. Det är någon sorts 1800-tals marknad på de andra torget här idag som jag tänkt att kolla in lite. Men det finns en stor risk att jag sover igenom hela skiten.


OASIS

"There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how
"

Jag måste ha drömt

I morse när jag skulle sova så låg jag och tänkte lite allmänt som man gör innan man somnar. Men jag måste ha somnat till, även om det inte kändes som de. För plötsligt vaknar jag av att jag hör en hög, bestämd röst inne ifrån mitt huvud säga: MOA!
Jag öppnar ögonen och var helt säker på att jag skulle se någon ligga brevid mig. Men där var ingen. Jag sätter mig sakta upp. Jag måste ha somnat till och drömt rösten för det var ju såklart ingen i min lägenhet. Även om jag kände mig en aning iakttagen Men det blir väl så när man nojjar upp sig..?
Lite läskigt och det var ju inte så  lätt att somna om sen.  Dessuom så höll de på att borra och banka i väggarna så jag vaknade av det flera ggr.

Nu när jag nyss kom hem så står det en lapp där nere att de ska hålla på i morgon igen och att de börjar 7.30. SUCK! Precis den tiden då jag nyss har somnat.


Gyllene tider

"Jag ser på dig, och du ser på mig
Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig" 

 

Jag var inte ens född när de här hände, men jag skulle lätt kunnat vara någon av de där skrikande tjejerna som blir galna av att höra introt.Och här var jag..=)

The day I left behind

För snabb som vanligt på tidningarna men denna gången så råkade jag möte nattchefen när jag egentligen har en timme kvar på rundan som jag vanligtvis brukar mygla bort på något sätt. Men det gick inte denna gången. Sen kom Jan och Stefan också och bjöd på mackor.
Mackor med fruktsallad, ost och skalad gurka. Vem har den blandningen på macka och vem fan skalar gurkan egentligen? Men det visade sig att det var Jan och att han alltid skalar sin gurka.  Ja, alla har vi tydligen tvångstankar eller nåt. Så det var lite fikamöte där nere på preem mitt i natten. 

Var hos veterinären med Pucko igår. Fick örondroppar till honom så nu ska han plågas i 10 dagar. Sen när jag kom hem var jag skit trött så jag somnade. Vaknade när Johan ringde men somnade nästan direkt efter vi lagt på. Sen vaknade jag till när det knackade på dörren. Trodde först att det var Johan så ja tänkte inte gå och öppna. Jag hade sagt till honom att jag inte ville ha sällskap men jag gick upp och då står det en främmande man därute. Så jag öppnade och det var nog en granne eller nåt. Frågade om någon annan granne. Men jag har ju ingen koll på mina grannar så jag kunde inte hjälpa honom. Typ 27 kanske, såg en aning vilsen ut med sin barnsliga ryggsäck och vita t-shirt. Suck.

Sen vaknade jag vid 12 kanske och tittade lite på Buffy och gjorde lite kollage på digital scrapping. Börjar bli lite bra på det tycker jag. Ska snart engagera mig så mycket så jag kan vara med i lite tävlingar jag har hittat på nätet. Lite utmaning med olika teman och sånt. Måste bara börja komma ihåg att ta med kameran när jag åker iväg på äventyr.. HAHA

Ska jobba i Lund i morgon (SUCK)  och sen när jag kommer hem ska jag fixa mitt cv och personliga brev så jag kan söka de där jobbet på riktigt. Ringde dit idag och han bad mig mejla honom.

Inget städandes idag heller, fan vad jag är kass. Men till helgen, för då är jag ledig.


Stockholm 2008

sthlm 2008

Mamma på cafe i gamla stan och fontän-ljus-saken vid sergelstorg.

Nationalteatern i Eskilstuna 2008

nationalteatern 2008


bye bye neongröna skorMina neongröna skor som jag köpte i Sthlm är nu utbytta och nu snart är första gången jag kommer använda dom. Ska snart ut och jobba. Humm.. Jag kommer sakna mina neongröna skor. För snart kommer något par av de nya bli mina favoriter och då står dom där- Ensamma och smutsiga.

Fotot är taget samma dag jag köpte dom, så de har inte hunnit bli så smutsiga än. Dessutom gjorde ljuset ute och min kamera att de lyser sådär mycket. Men det var så de såg ut. Fräcka va? HAHA..


Så, han lyckades hitta min blogg. Väldigt begåvat!

Ytligheter och shopping

Jag kom nyss hem. Var med mamma och handlade lite. Skor va de egentligen. Så vi åkte till Shock i malmö för jag fick för mig att där skulle de ha de perfekta skorna men det var bara döskallar på allt typ. Och jag tycker inte det är lika spännande nu längre när alla springer omkring med det. Har hellre blommor då. Köpte mörklila nagellack iallafall. Men det var ett misstag för i nästa affär som vi var inne i hade samma nagellack för halva priset. Men där köpte jag en nirvana nyckelring. Letade efter en tröja med Kurt Cobain men de hade de inte. Skulle förmodligen få in nästa vecka.
Sen körde vi till Nova i Lund. Fortfarande letande efter skor, men där har de mest mainstream så jag köpte massa underkläder istället. 2 BHar och massa annat. Och strumpor. Jag slängde ju ut i stortsätt alla mina underkläder förra veckan så nu va de dax att inskaffa lite nya. Ska bli skönt att ta på dom efter jag har duschat ikväll.
Köpte ett linne och någon tröja på Indiska, och ett par tajts.
Sen hittade jag äntligen skor. Inte riktigt sånna jag letade efter men några converce kopior, ett par inneskor och ett annat par sånna där bara stoppa ner foten i skor. 3 för 2.
Men jag har bestämt att jag måste ha de där kurt cobain skorna jag hittade på converce hemsida. De som jag måste få skickade från USA. De som är så svin dyra. Jag måste ha dom.

Men nu är jag hemma. Glömde ringa de där nya jobbet jag vill ha. Ska göra det i morgon, ska ställa klockan. Borde städa, men jag sova inte så mycket i natt heller så ja ska kanske bara slänga mig i min sköna säng och titta lite på TV. Städa i morgon, och ringa veterinären om Pucko, och ringa jobbet, och städa, och tvätta, och lite sova..

Fick tid hos Tessan på fredag också.
klippning, färgning och lite lunch.
Jag tycker om therese =)

Sweet dreams... are made of this!

Fan vad mycket det blev de där förra. Men jag har irritation på dom. Dessutom är jag så fruktansvärt trött så jag bara babblar. Nu ska jag lägga mig ner och titta på ett till avsnitt av buffy innan jag ska sova.

Hoppas jag har en sån där bra dröm igen. Jag ska nog börja tyda mina drömmar igen för den senaste tiden så kommer jag ihåg många av dom.
Har ju perioder där jag inte minns mina drömmar alls.

Jävla jobbar kärringar

Den ena av "kärringarna" som jag jobbar med har börjat att bli så dryg. Hon har väl egentligen varit det länge. Men den senaste tiden har det blivit värre. Hon kan upprepa saker man precis har sagt, och säga de som "hennes". Samma ord, samma betoning. Rakt av kopierat de man sa. Varför liksom? Och ibland så kan hon ställa en fråga som någon nyss hade ställt och då får den personen svara igen på samma fråga. Det verkar inte ens som om hon fattar att hon gör det. Sen är hon överdrivet bra på att avbryta en mitt i en mening för att börja prata om något helt annat som har hänt henne. Ok ej att jag inte alltid häver ur mig de mest intressanta sakerna men vad fan är fel på henne?
I förrgår skulle jag berätta om min lilla jag-såg-ett-inbrott.och-ringde-polisen berättelse och när jag precis nästan hade börjat så avbryter hon mig med att fråga om jag ringde polisen, eller rättare sagt:
-"Du ringde väl polisen?" Med en ton som säger typ. Jag tror du är dum i huvudet, så jag måste fråga detta.
Och då hade jag inte ens kommit till den biten då jag skulle berätta om samtalet till polisen. Jag var bara vid inbrottet. Så hon förstörde min historia. Då blev jag en aning irriterad på henne och svarade väl henne ganska surt. Men jag orkar inte bry mig.
Hon är även sån som kan förklara de mest självklara sakerna för en, precis som om detta måste du veta. Och det kan t.o.m vara sånna saker som jag berättat för henne 5 min tidigare. Dessutom är jag ganska bra på mitt jobb. Eller nä, jag är grym där inne och behöver inte få alla självklara saker förklarat för mig. Sånt som alla vet. Sånt som alla vet att jag kan. För jag har ju jobbar där snart ett år med samma vårdtagare och kan dom ganska bra. Så vem är hon som ska komma och berätta saker för mig om någon vårdtagare som hon inte har, som hon inte träffar, som jag träffar varje gång jag jobbar, som jag känner, som jag kan allt med. Ahhhh....Kanske en aning jobbigt att följa med nu. Men jag är jävligt irriterad på henne.
Hon är så osäker och irriterande. Det konstiga är att kärringen är 65 år och faktiskt borde växa upp. Borde sluta lägga sig i och sluta vara så jävla osäker. Om man inte har lyckats bli det när man är 65 så är det ju något fel på en.
Sen har jag faktiskt tänkt på att det kanske är en sån sak som kommer med åldern. Att man slutar lyssna på andra, börjar att avbryta  och upprepa saker. Kanske börjar hon att bli senil? Men då är det väl fan dax att sluta jobba och kanske själv skaffa en liten hemtjänst som kommer hem till henne och proppar i henne tabletter i tid och otid.


Sen finns det en som nästan är likadan. Men hon är ung. Eller runt 25-30 iallafall. Lika osäker och omogen. Upprepar saker som nyss har sagts och kommenterar saker hon inte har en aning om. Förmodligen hittar hon på saker att säga som inte är sanna också. För hennes historier ändras från varje gång hon berättar dom. Och hon berättar dom mer än en gång. Samma sak, igen, för samma människor. Hon hade läst någon bok om en brandman och så berättade hon om det. Men hon fick kanske inte så mycket uppmärksamhet som hon skulle velat fått för det för efter någon minut så berättade hon om boken igen. Samma sak, samma ord. Dessutom lät de som om hon ville ha beröm för att hon läste den.
Jag blir galen på dom.

Jag är absolut inte perfekt själv. Jag vet att ibland säger jag saker som jag inte tänkt igenom alls och det kommer ut helt fel och ibland säger jag saker som låter jätte kul i mitt huvud som när jag säger de högt låter de skit skumt.
Men jag har ofta något intressant att prata om, något som inte handlar om jobbet.
För deras jävla kärringsnack går runt runt runt. jobb jobb jobb. Har de inte något annat att göra? De är även de här kärringarna som längtade tillbaka till jobbet och tyckte att det var skönt att börja jobba igen. Suck. Och de har jobbar där, på samma ställe i typ 30 år. Fy fan, hoppas jag aldrig blir sån. Och om jag börjar att bli det hoppas jag att någon säger de till mig.

Tur att jag har Louise så att jag kan hålla mig någorlunda lugn och inte får ett anfall av irritation på dom.Finns det något som heter undertrött? Motsatt till övertrött? Eller det finns kanske bara trött? Tröttsamt!

Idag hade jag en sån där sjukt bra dag.
Hela dagen har gått snabbt och jag har gått omkring med massa sprudlande bubblor inom mig.
Mycket av det beror på att jag inte sovit så många timmar i natt så jag har varit i ett övertrötts tillstånd hela dagen. Och jag gillade det. Det blir så mycket lättare så.

Ringde t.o.m Johan på vägen in till jobbet. I needed to telll him something..=)

Sen så jobbade Louise idag och då blir det ju mycket roligare, på alla vis.

Är nog i ett annat trötthets stadie nu. Allt jag tänkt skriva låter så dumt så jag raderar om det. Har nog skrivit om detta inlägget 4 ggr nu. Och varför? Jo, jag kan inte riktigt formulera mig så som det sägs i mitt huvud. Jag får inte fram de rätta orden. Det känns bara stopp.

Därför slutar jag. Ska göra mig en liten räkmacka och sen ska jag se ett till avsnitt av Buffy.
Kanske sova lite innan tidningarna? Men vem vill sova när man kan titta på Buffy?

I just feel so happy now.
Och en aning yr..=)


Han är ganska intressant

Ibland så kan folk överraska en.
Idag på jobbet så hände det.
Väldigt spännande.

Kan inte sova, har väl för mycket att tänka på.

Undra om han kommer leta efter min blogg. För jag sökte på mitt namn och jag hittade hit ganska enkelt så då borde ju även han lyckas med det. =)
Hej! isåfall..

Kände mig faktiskt ganska psykad, och lite nervös. Det var länge sen jag var nervös för något, eller med någon.
Härligt att känna att man lever.
Han hade ju faktiskt en del rätt intressanta saker för sig.

Vi är lite lika, han och jag.

Jag ringde nyss polisen!!!!

polisbilJag satt och tittade på TV när jag hör glas splittras ute på torget.
Det har hänt en gång för ett tag sen också. Men då såg jag inget och trodde att det bara var något som hade ramlat. Och den gången visade de sig att de hade varit inbrott. Men nu så hörde jag efter ett tag igen något med glas så jag tittar ut och ser någon som är vid antikaffären här på torget. Det ser ut som om han kliver ut och sen går därifrån. Så därför ringde jag polisen. För denna gången hade jag ju faktiskt sett något.

Efter ett tag rullar polisen in på torget och de lyser på affären. De går ut och efter ett  tag så ringer min mobil. De frågar lite om vad jag såg och jag gick ut för att prata med dom. Han frågade mig om vilka kläder han hade och åt vilket håll han gick. De skulle skicka hit en hund-patull som kunde sniffa runt lite. Sen gick jag in till mig igen.

Konstigt nog är jag lite skakis. Eller skakis är inte riktigt rätt ord. Nervös. Mina möten med polisen brukar inte inte vara så trevliga och fast jag inte gjort något fel så blir jag nervös för att de ska hitta något med mig som kan ge mig böter. Och jag vill inte ha mer böter.

Nu står de iallafall 2 bilar där ute och jag känner mig lite som en sån där skvaller kärring som inte kan ge fan i att lägga sig i andras liv. Men samtidigt tycker jag att jag gjorde rätt. Eller?
Eller det vet jag att jag gjorde.
Har aldrig ringt polisen innan.

Känner mig lite duktig.
Nu ska jag gå och kika ut lite till..=)

Go Gay!

På baksidan av sydsvenskan idag så stod det om en gen som gör att personen inte lika lätt kan älska eller att personen inte riktigt vill. Eller älska är fel ord. Men personen har ofta problem med sina förhållanden och har svårare för att binda sig. Även att vara trogen i ett förhållande. Och detta har de gjort studier på.
Det lilla på något vis självklara i den här studien är att det bara är killar eller män som kan bära på den.
Förklarar inte det så mycket?
Förklarar det inte redan något som vi visste?

Jag blir förbannad, nästan arg när jag läste det.
Så nu har killar en anledning till att de inte kan vara trogna eller att de har svårt att binda sig.

-"Nä, men förlåt. Men det är inte mitt fel. Jag har den där genen och det kan inte jag rå för."
Fuck YOU!!

Jag blir så trött på allt.
Kanske är det dax att utveckla sin lesbiska sida..=)RSS 2.0