Jag fixade skrivaren..=)

Jag höll på med min skriva igår kväll. Eller i natt kanske man ska säga. Men den ville inte som jag ville. Jag lyckades få upp den och installerad i datorn och allt sånt. Men den ville inte riktigt ta emot pappret.
Höll på as länge och försökte trixa och pilla och kolla men den ville inte.
Det var en sak mitt i som såg ut att vara i vägen men den gick inte att rubba och jag vågade inte ta i med våld.
Sen gav jag upp och struntade i den för tillfället. Ibland behöver man bara ta några steg bakåt och se de med andra ögon. Typ dagen efteråt. Som jag  också gjorde.
Med pappa i örat så kollade jag och höll på med samma saker igen. MEN sen lyckades jag trycka in något på den där saken som var i vägen och då rör den sig i sidledes och efter de fick jag ner pappret utan problem och ALLTING funkar som de ska. Jag är grym!

Tryckte ut lite bilder och de blev faktiskt rätt bra..=)
Sen tryckte jag ut lite lappar och scannade in en sida ur en bok och allting funkade utmärkt och verkade väldigt enkelt.

Så nu är jag jävligt nöjd med mig själv..

Come and dance whit me next weekend..

Jag tror att jag har lyckats göra mig ledig nästa helg.
Egentligen ska jag lära upp den nya killen på min runda, men han kommer ju inte köra med bil så som jag gör utan han kommer gå runt med en vagn och dela ut tidningar. Idioti tycker jag, men jag struntar i det. Iallafall så finns de ju ingen anledning att jag lär han hur jag kör om han inte ska köra. Snackade med ett annat bud som brukar vara snabb som fan att ta extra jobb och han hade redan tänk samma sak (såklart). Så nästa helg när han ska lära upp sig så kan de andra budet lära honom och då blir jag ledig. Vilket jag gärna är.

Fick höra att det är raggarjägers nästa helg och jag har en del kompisar som ALLTID går dit. Jag har inte varit på jägers sen min egen utspartk för över 3år sedan. Men jag har alltid sett till att jag haft kul.
Så idag ringde jag Johan och självklart har han och hans familj redan planerat att gå dit. De ska äta där också och bokar platserna i morgon. Jag får nog vänta tills jag fått klartecken att jag verkligen kan vara ledig innan jag bokar något. Men det verkar lösa sig väldigt bra.
Sen vet jag inte om jag känner att jag måste äta där. Det skulle vara trevligt, men ja klarar mig nog ändå. Om nu platserna hinner ta slut. Då sticker jag dit efteråt. Det är garanterat andra som ska dit senare också.
Sen gillar jag att det är mer blandade åldrar där när de är raggarjägers än när de är vanlig club jägers.

Tycker det skulle kunna bli väldigt trevligt.
Jag har inte så stor koll på vad det är som är 50-60 tals musik. Det är väl The beach boys och sånt? Jag får kolla upp de lite. Tycker att Grease borde vara lite 60tal. Men filmen kom i slutet på 70talet.. Men de är väl ändå lite 60tal över dom låtarna? =)

Det kommer bli kul.


Idag ska jag rensa ut ett hyllplan i min bokhylla och sätta upp min skrivare som jag köpte för rätt länge sen som inte ens har kommit upp ur förpackningen. Hoppas den funkar för jag är nog lite osäker på var jag har kvittot. Och sen kommer jag väl leka med den resten av kvällen.. =) Hoppas att den skriver ut fina foton.

Ska nog läsa lite ur min nya spännande bok om magi också.. =)

Boooring

Ska väl sticka till jobbet om en halvtimme eller nåt. Sabina ska höra av sig när hon kör hemifrån så vi kan sammanstråla nere på macken.
Ja, de blev jobb för mig i natt trots att de är min lediga helg. Jag har svårt att säga nej när folk ber mig om hjälp. Dessutom när ja behöver pengarna. Men i morgon natt ska jag iallafall vara ledig.

Tittade på en film innan ikväll. London hette den. Ganska underhållande. De stod i ett badrum i stortsätt hela filmen. Sniffade kola, söp och hade brutalt djupa samtal. Om gud finns eller inte t.ex.
Men det roligaste va nog när de nästan tävlade om vem som hade mest smärta. Den ena killen blev dumpad och hans tjejs nya kille hade en 26.5cm stor kuk. HAHA..
Då berättade den andra killen som tyckte att hans smärta var värst nästan bara för att han var ca 20 år äldre och hade varit med om mer. Men även för att han inte kunde få upp den. Han hade haft en väldigt vacker fru som älskade att knulla 4-5 ggr /natt och han lyckades inte få upp den. ´
Snacka om frustration.

Jag garvade lite då och då. Det var sånt klimax och man trodde aldrig att de skulle gå ut ur de jävla badrummet. Men de gjorde de ju tillsist. Sista 10min av filmen.

Ganska värdelös film egentligen och verkligen inte någon som man pallar se igen.. Någonsin.


Åkte och handlade på ICA innan idag. Innan jag hade duschat och hoppades att jag inte skulle stöta ihop med någon som jag kände. SJÄLVKLART så gjorde jag ju de, just idag. Eller jag  såg dom och de såg nog mig med, men jag undvek dom hela affären. Gick omvägar och vägrade få ögonkontakt. Men de va ju överallt för helvete.
Kom iallafall tillslut ut ur affären och hade glömt hälften. Men jag är ändå sån som vägrar göra en lista före. Hur svårt är de att komma ihåg vad man behöver? Idag var de tydligen väldigt svårt. Men jag överlever.

Just nu sitter jag i soffan med datan i knät och de är ju fan omöjligt att hitta en bekväm ställning. Dessutom fryser jag om mina fötter, som vanligt. Har inga strumpor på mig. Och mitt hår är fucked. Jag väntade för länge innan jag borstade det efter duschen. Då är de kört. Men vem bryr sig? Ska ju ändå bara jobba.
Funderar på att åka ner till jobbet i mina mjuka pjamasbyxor. Om de inte var så att de slutade på vaden så hade jag gjort de. De har börjar bli lite kallade ute och jag pallar inte frysa. Så de får bli mina gamla gröna mjukisar istället. De är också sköna.

Fan va trist jag har nu.
Kan man bli mer uttråkad?
Ahh.. ja kan ju måla mina naglar under tiden ja väntar på Sabinas samtal.

"I wanna scream, it makes me feel alive"

Jag vill flippa ut. Dricka mig full och göra bort mig. 
Leva helt enkelt.

Jag har egentligen helgen ledig och det var lite snack för ett tag sen med Therse om att festa lite. Men inget bestämt.
Sen så fick jag idag ett sms av min chef där hon undrar om jag kan jobba i helgen. Jag vill inte. Jag vill vara ledig och leva.
Jag vill träffa nytt folk. Jag vill träffa Suze och Therese. Jag vill ha kul.
Jag vill skratta tills jag gråter och sjunga tills rösten tar slut.

Nä, de ska fan inte bli jobb för mig i helgen!


Ryktet stämde!

Ringde min chef. Tydligen hade jag råkat skriva att jag skulle ha semester till den 24. Spelar inte så stor roll. Det var väldigt skönt att åka hem igen. Men lite snopet..

Iallafall så när jag väl hade henne på linjen så berättade hon om den andra rundan. Det som jag redan hade hört genom lite rykten. Och det stämmer, allting!
Jag kommer ta hans runda och han kommer ta min. Ett byte. Ett väldigt stort byte uppåt för min del. Till en stor bilrunda på 4½ timme. Och det känns väldigt spännande. =)
De ska ha ett offentligt möte om de hela på onsdag då beslutet ska fattas, fast att det redan är bestämt. Men man vet ju aldrig. Inte förrän man har de på papper. Men på min chef lät de som om de var helt säkert.
Så sjukt skönt.
Det kommer ge mig en hel del mer varje månad så jag slipper ha något extrajobb på dagen. Kommer inte bli rik, men kommer slippa vara så fattig.


Det känns som om denna hösten kommer bli helt underbar..


Tydligen semester en dag till..?

Körde ner och skulle jobba.
Såg att mina tidningar inte var där. Funderade om de hade missat att jag skulle börja jobba idag. Ringde nattchefen som sa att i deras dator står de att jag fortfarande har semester och att min första jobbdag är i morgon tisdag. Lite snopen la jag på. Jag är ganska säker på att jag skrev på min semesterlapp att jag skulle ha semester till den 23. Men nu blir jag ju lite tveksam. Ska ringa min chef i morgon. Vi åkte ju hem från Sthlm på lördagen just för att jag skulle jobba natt till måndag. Nu hade vi ju kunnat stanna en dag till.

Men det var ändå lite skönt att kunna åka hem och slänga sig i soffan igen. Men jag var ju helt inställd på att jobba så nu känns de ju lite fel. Lite skumt.

Strunt samma. Nu ska jag sätta på en film och krypa ner i soffan igen.. =)


Im on my way to Stockholm

Nu är jag färdigpackad och det är dax att åka och hämta mamma. Tanka ska jag också göra.
Det är lite pirrigt faktiskt. Som de ska vara.
Men det kommer bli skönt att komma iväg några dagar.  Sen när jag kommer hem är det dax att börja jobba igen..

Ja, nu lägger jag ner här.
Hihi..

Malmöfestivalen

Igår kväll var jag på Malmöfestivalen med Therese. Nicklas, hennes kompis åkte också med in, men han åkte hem igen nästan direkt. Vi mötte upp Suz, Christina och hennes kille mitt i Miss Li. Och fan va bra Miss Li är på scen. Therese sa innan vi kom dit att hon är riktigt bra på scen men de va mycket bättre än vad jag hade kunnat tänka mig. Sån scen närvaro. Den lilla kvinnan i knallröd klänning, knallröd rosett i håret, knallröda naglar och knalllrött läppstift totalt ägde den stora scenen. Hon var riktigt grym och de va väldigt kul att se. Och gitarristen som tydligen är hennes pojkvän var brutalt snygg.
Det var även väldigt kul att träffa Suz igen. Hon är så skön. Man kan inte annat än att älska henne..=)

Efter Miss li var de 45 min innan Veronica Maggio skulle upp på scen. Så jag och Therese köade oss fram med alla andra som förmodligen tänkte samma sak till Gustav och hittade ett thai ställe som vi beställde mat ifrån. Sen köpte jag lite brända mandlar innan de va dax att köa sig fram till Stortorget igen.
Det var mycket mer folk som tittade på Maggio, men även om hon är bra så gick inte hennes framträdande riktigt att jämföras med Miss Li. Men hon spelade Inga Problem som andra låt. Det var oväntat och jävligt kul. Hon har gjort den låten tillsammans med Petter och Snook.
Sen spelade hon en del av hennes nya låtar och en del av hennes gamla hits. Helt ok faktiskt. Min favoritlåt (Jag kan inte säga nej) spelade hon inte, men de hade jag inte trott heller. De är ingen av hennes hits. Men den är jävligt bra ändå.

Sen hittade vi tillbaka till bilen rätt snabbt och körde och köpte isvatten på Mc donalds. Som var gratis.. =) Sen körde vi hem med Avril Lavin ur högtalarna i bilen. Släppte av Therese i Eslöv och körde vidare hem. Jag var så trött när ja kom hem att jag bara slet av mig kläderna och däckade direkt i soffan. Det var jävligt skönt..

Miss Li - Sorry, he´s mine (En live spelning, men inte i närheten av samma ös som de var igår)

´


Veronica Maggio - Stoppad (Sjukt bra låt, lyssna på texten)"Mycket vatten ska rinna under många broar, innan jag glömmer dig.."

Mina bilder är tillbaka

Min pappa ringde mig igår och berättade att han hade lyckats att laga min dator. Det var en kontakt från moderkortet som hade hoppat av. Det var de enda så nu finns mina bilder och min musik och allt annat jag hade sparat på den datorn kvar. Och det känns helt underbart.
Så senare idag när jag sovit ska jag dit och bränna ner allt på skivor och sen flytta in i min nya lilla dator. Och sen ska jag se till att hitta ett backupsystem som passar mig så att det aldrig kan hända igen.
För denna gången hade jag tur..=)

Smultronställen i Stockholm..

Tanken är att åka in till Malmöfestivalen ikväll och titta på Veronica maggio och Miss Li. Men det regnar och det är bull. Men de kanske blir lite bättre till kvällen.
Ska in med Therese och någon mer av hennes kompisar. Jag skulle gärna åka in trots att de småregnar lite. Det är i stort sätt enda dagen ja kan åka in.

Sitter iallafall och försöker lyssna in mig på Veronica Maggio. Jag har inte lyssnat så mycket på hennes senaste skiva. Bara enstaka låtar. Man måste ju kunna sjunga med i texten när man står där och dansar i regnet.. haha..

Kollade vad som hände i Stockholm nästa vecka och det verkar inte vara så mycket. Street market är nerlagd och kulturfestivalen är denna veckan så den missar vi. Lite bull tycker jag. Men Zapatha är kvar och då klarar jag mig. Skulle vilja kolla in Beyond Retro också. Har hört mycket om den affären och de skulle vara kul att leta upp den och kolla läget. Så nu har jag adressen och på kartan ligger den på Södermalm så de kan väl inte vara så svårt.

Sen har jag hittat en bar som ja vill till. Eller som jag MÅSTE till.. Den heter Vampire Lounge. Behöver ja verkligen förklara varför?? =)
Dessutom har den ett rykte om att ha de godaste drinkarna. Ska också enligt kartan ligga på södermalm, nära Medborgarplatsen.
Hummm.. de har en åldersgräns på 23 år. Vad är de för jävla stil.. Men de verkar som om de har cafe och resturang från klockan 17.00 så då borde man ju kunna komma in ändå. Jag ska in!!

Sandra som skriver bloggen niotillfem gjorde för ett tag sen en guide över hennes favoritställen i stockholm som jag nu gått igenom och jag ska besöka både ett och två och kanske fem av hennes smultronställen. Mysigt..=)

Nu ska ja hoppa in i duschen.

Planen för idag

Gissa vad jag gör. Som jag nu sagt att ja ska göra i en evighet..? Jag städar. Ja, fattar ni.. Städar, äntligen!!!
Och jag har en plan för idag. Jag ska städa tills klockan 12. Oavsett hur långt ja har kommit då. Sen ska ja duscha. Sen ska alla datorer som just nu bara står i min lägenhet ner i min bil. Sen sak ja till malmö för att byta däcken på min bil. De är nästan inget mönster kvar på dom och ja drömde härom natten att ja blev stoppad av polisen och att de gav mig massa massa böter för de. Har knappt kört med bilen på 2 veckor, men nu inför Sthlm och allt så MÅSTE det fixas. Sen ska ja åka till Höör och leta reda på min lillebror som ska byta blinkersrelät på min bil. Sen ska ja vidare ut till pappa och lämna av alla datorer där. En är hans och min gamla som just nu inte funkar ska han kolla på och möjligvis köpa. Jag vill bara bli av med det.
Sen ska jag hem igen. Och beroende på vad klockan är, hur trött jag är och hur långt ja kommit med städningen så får vi se vad som händer. Förmodligen däckar jag direkt.. För ja har inte sovit i natt.
Men då ska de mesta ha blivit gjort.
Resten får ja göra i morgon. Men allt måste se till att vara tvättat på söndag. För då ska ja packa för Sthlm resan. De är inte så många dagar ja ska vara iväg så de är inte så mycket som behövs. Bara en del kläder. Sen ska ja fota lägenheten och printa ut fotona på min nya skrivare som ja inte ens testat. Så att min lilla mormor kan se hur min lägenhet ser ut. Och peter, om han nu bryr sig..

och ja just de.. ja måste försöka laga min säng lite också. Den va ju med om lite äventyr för ett tag sen..=)
Nä, nu ska ja tillbaka till städningen. Som började i köket

Jag älskar hur det doftar i tunnelbanan..

Berättade nyss för Peter att ja kommer upp nästa vecka. =) Måste ju varna honom så han hinner städa sitt rum..
Förra gången ja va uppe hade vi inte särskilt mycket tid att träffas på. Och vi kommer inte ha så mycket denna gången heller, för vi kommer inte vara uppe särskilt länge. Från måndag till lördag bara. Men ja ska se till att ja har minst en kväll ledig för honom. Så får vi se vad vi hittar på.

Vi känner varandra väldigt bra (eller kände, för vi har inte haft särskilt mycket kontakt de senaste året) men de blir alltid lite spänt och blygt mellan oss i början när vi ses. Speciellt han, för han är lite blyg. Går ju så klart över rätt snabbt också.

Hihi.. Jag börjar få lite Stockholms känslor. Det känns alltid på ett speciellt sätt när jag är där uppe.
Går inte att förklara, men det är något som ändras.
Det börjar som ett svagt pirr i magen när vi kör förbi gränna och som sen blir till fjärilar när vi kört förbi alla köpingar. Och jag minns sen tydligen doften som finns i tunnelbanan. Jag älskar den doften. Och jag minns Zapata. Min favorit affär, som ligger på söder. Och jag ser drottninggatan framför mig, folket, turisterna, trängseln. Och någonstans bakom mig, framför mig, brevid mig så hör ja alla tala riktig jävla stockholmska. Den värsta sorten. Men det är underbart. Och jag ändrar min egen dialekt lite. Lite för att passa in och vara en av dom, lite för att de faktiskt ska fatta vad jag säger och lite omedvetet. Men när ja pratar med någon här hemma så gör de mig direkt medveten om de. Och jag älskar det.

Till STOCKHOLM

Mamma överrakade mig häromdagen. Hon hade tänkt att bjuda mig på en resa till köpenhamn men istället så undrade hon om jag ville åka till Stockholm istället. Jag hade ju planer på att åka dit, men de blev inställda när ja inte fick tillbaka så mycket på skatten som jag hade trott att jag skulle få. Way out west blev också inställt. Men nu fråga mamma om ja ville åka dit istället. Och det vill jag ju så klart.
Så vi kommer åka på måndag. Antingen på eftermiddagen eller på kvällen. Beroende på vädret. Det är inte skönt eller kul att sitta i en varmbil hela resan upp. Så om det är lite mulet gör vi på eftermiddagen, men om de är fint så kör vi på kvällen när solen har börjat att gå ner.
Och nu längtar jag..
Drömde t.o.m om Peter i natt, så de märks att de börjar närma sig.

Men tills dess så ska jag städa och vända mitt dygn. Sover väldigt konstigt och när ja väl vaknar är de inte lönt att göra något så inget blir gjort. Men nu ska det ändras. Idag sov jag tills klockan 23 nästan, så jag ska vara vaken hela natten och hela dagen. Så länge jag kan för att ja ska få en så vanlig dygnsrytm som möjligt.

Min favoritplats i Sthlm är Gamla Stan..Och sen älskar jag vattnet i stan.


Äntligen beställt Victoria Francés saker

Nu har jag nyss beställt lite saker som jag har velat ha väldigt länge. Som jag gått och tänkt på, spanat på och längtat efter.
Och nu har jag klickat hem dom. Hoppas de kommer snart..=)
Det är tarotkort, en tavla och en kalender med bilder av Victoria Francés. Hon har den senaste tiden har blivit min favorit konstnär. Jag älskade hennes bilder långt innan ja hittade vem de va som gjorde dom. Och då speciellt hennes gothiska vampyr bilder. Såklart! =)
Visst är den här bilden något av de vackraste ni sett?
Butterfly, heter den. Har beställt den som konsttryck.

Artmade i Eslöv

Vaknade kl 22 igår. Hade då sovit hela dagen.. igen.
Skulle egentligen på fest i Eslöv, men kände mig bara seg och förvirrad på dagarna och allt. Så ja kände inte riktigt för att träffa massa folk och festa. Dessutom hade ja inte fixat att någon kunde köra mig.
Men så ringde jag Therese när jag vaknade. Och hon berättade att Artmade skulle spela i Eslöv, nere vid trollsjön. Och hon lät så besviken för att ja inte pallade komma in, så ja bestämde mig för att snabbt klä på mig, sminka mig lite och köra in ändå. För jag ville ju inte missa Artmade, igen. Hade mindre än en timme på mig innan de skulle börja spela. Men jag var snabb och kom in precis i tid.
De körde inte så jätte många låtar och jag kan inte dom. Inte så som Therese iallafall, som kunde fler. Hon tipsade mig om bandet för ett tag sen och då lyssnade jag in mig lite grann, men sen har jag glömt bort de.
Men de va bra och någon låt här och där kände jag igen och kunde lite text i refrängen. Och de har en jävla skön känsla på scen. Speciellt den ena gitarristen som stod till vänster. Han hade en riktigt skön stil, man kunde knappt slita öponen ifrån honom..=)
Det var väldigt lite folk där, vilket var lite tråkigt. Och de va inga lampor ut över publiken, så de såg bara de som va närmst. Så efter några låtar så flyttade jag och Therese närmare scenen och satte oss på gräset.
Och nu hittade jag deras album 1614 på spotify (har letat innan också, men nu fanns dom), så nu ska jag lyssna mer på dom så att jag kan alla låtar nästa gång. De sålde albumet efteråt och hade jag haft pengar ute hade jag köpt deras skiva. Men tyvärr. Jag får njuta av dom på spotify istället.

Här är deras låt Ghost. Inte min favorit. Men det var den enda ordentliga videon jag hittade på youtube.Min favoritlåt är nog This is eller Dont belive you (som de spelade för tjejerna på plats)Såg nu i efterhand att Linnea också spelade på 0413-festivalen vid trollsjön idag. Men de missade jag..tyvärr.
Träffade på Affe efteråt. Det var trevligt.

Im just babbeling because I love to write on my new computer..

Jag har inte somnat än, eller jag har inte ens gått och lagt mig och försökt somna. Har suttit med min nya dator i soffan och bara myst. Tittat på lite filmer och ett och annat avsnitt av en serie.
Jag är så totalt uttråkad faktiskt. Just nu.
Har massor som jag borde göra, men nu är det för sent (för tidigt??) och jag har nog sabbat denna dagen också. För när ja väl somnar så kommer jag sova hela dagen.
Men va fan? Jag har semester..

Körde och hämtade Johan och Stålis i Sösdala igår. Och vägen mellan Höör och Sösdala kör jag nästan aldrig på. Men ja vet att när vi kör upp tills Sthlm kör vi där. Och nu när jag körde där kände jag hur jävla skönt de skulle vara att åka till dit. Egentligen mycket för själva resan. För jag gillar att köra bil..=)
Jag hoppas verkligen att mina skattepengar kommer nu i veckan och att de gick igenom som de skulle. För isåfall sticker ja. Så fort ja kan typ. Och om jag fortfarande är sugen så blir de göteborg på hemvägen. Way out west. LILY ALLEN!!!! Men vi får se. Kanske blir de inget. Kanske blir de bara köpenhamn denna sommaren.

Fick kort av Louise och Rebecka som är i Motala. De hälsar på Louises familj och lite vänner. Tyckte att de va väldigt gulligt och kortet sitter nu på min kyl. Tillsammans med mina nya ordmagneter. Köpte kylskåpspoesi, men ord som hade kärlekstema. Lite sött tyckte jag. Mitt kök är tråkigt och de ska bli ett ordrum. Jag har köpt texter som man ska klistra på väggen som ja ska sätta upp där. På köksluckorna t.ex. För de finns inte så mycket vägg. Fixat ska det iallafall bli. Nu på semetern.

Therese frågade om ja ville med på fest i helgen. Hos Suze. Fick någon inbjudan från henne på facebook för ett tag sen också. HAHA.. facebook. Mmm.. ja har nog blivit lite beroende av de nu. Har en del spel ja spelar och man måste ju hålla lite koll på vännerna. Som hela jävla tiden uppdaterar sina jävla statusar och gör tusentals quiz. Men ändå kan ja inte sluta kika in där dagligen och oftast ett par ggr per dag dessutom. Inte bra, inte bra..
Men iallafall så skulle Suze ha fest. Jag gillar henne, har inte träffat henne så många ggr men vi klickade ganska bra första gången vi sågs på Thereses förra inflyttningsfest. Hon gillade också Hästpojken..=) Och hon garvade åt hur ja hade tolkat orden i ena låten. Jag tyckte att de lät som om han sjöng "Säg de med glädje" när han egentligen sjön "Shane Macgowen". Säg de med glädje lät så mycket bättre tyckte jag. Så jag sjunger fortfarande så när ja hör låten. Han borde faktiskt ändra texten tycker jag.
Humm.. Hästpojken finne inte på spotify. Irriterande.
Iallafall så ska jag dit i helgen, om jag inte har rymt till Sthlm innan dess..=)
och ifall ja rymmer, så kanske de är dax att höra av sig till Peter.. För ja har ju tänk att bo hos honom. Eller hos lilla mormor. Beroende på humör..


Jag känner mig nästan lite berusad, faktiskt. Tröttheten som börjar kännas.
Och jag skriver massa strunt, bara för att jag gillar hur de känns att sitta med den nya datorn i knät och trycka på alla tagenterna som bildar ord. Dessutom gillar jag ljudet.. Hehe..=)
Nu ska jag ringa min telefonbakn och kolla om jag blivit rik. Jag har slarvat bort min lilla datadosa. Kommer garanterat hitta den under sängen när jag väl får för mig att städa. Senare idag, eller i morgon.. snart helt enkelt.
OCH JAG VET, JAG ÄR SEG/LAT/DRYG...


Wallander kväll

Nä, ingen städning ikväll heller. Men i morgon, då jävlar..=)
Istället så har jag ätit tacos och ska nu titta på ett gäng Wallander filmer och poppa popcorn.

Lite mysigt..

Jag dansar med blommor i håret och ögonen stängda

Jag hade kul igår. Både på festen hes Josse och sen efteråt i Eslöv. Tycker att de blir mycket vad man gör de till. Man ska inte förväntar sig att någon annan ska göra att man har kul. Gör något åt det själv!

Träffade lite gammalt folk som man inte sett på länge och det är ju alltid kul.
Träffade t.o.m på min gamla "bästis" Marika senare på kvällen i Eslöv. Det var lite skumt. Någon knackade på min axel och där var hon. Med långt hår, hon som aldrig lyckades få längre än till axlarna. Fejk såklart, men ändå. Vi kramades om lite snabbt och sen fortsatte ja dansa runt med Therese. Det finns en anledning till att vi inte är bästisar längre.
Men jag hade alltid väldigt kul med Marika. Hon var jävligt rolig att vara med och när man väl va kompis med henne så var hon en väldigt bra kompis också. Det var kanske de som kom som en sån stor kontrast när vi någonstans slutade vara kompisar. (Om man nu någonsin slutar att vara kompisar.)
Jag har många roliga minnen med henne och det bästa är nog en gång när ja skulle sova över hos henne och vi håller på att bädda på en madrass till mig. Jag går förbi henne som står nerböjd och håller på att plocka upp sängkläder ur en låda. Jag ler lite och snärtar till henne så hårt jag kan på röven och hon skriker till. Sen vänder jag mig om och fortsätter gå mot köket, lite nöjd med mig själv, när jag ser att Marika står och stirrar på mig i köket med stora ögon. Jag vänder mig snabbt om och ser att det är Marikas mamma som jag snärtat till. Sen börjar vi alla garva och jag kan börja skratta igen när jag tänker på de. Sen skämdes jag, en aning..=)
Det är ett minne som jag aldrig kommer glömma.
Men egentligen finns de så mycket.
Men något hände på gymnasiet, (eller egentligen redan i slutet på högstadiet) som de ofta gör och vi gled mer och mer ifrån varandra. Tillslut var det inte ens lönt att försöka hålla kontakten. För det krävs vilja för sånt och det hade nog ingen av oss särskilt mycket av. Vi är väldigt olika och det va de jag gillade med henne, men tillslut blev vi för olika.
Iallafall träffade jag på henne igår och de va ju lite kul. Sist va väl ca 3 år sedan.

Men jag dansade runt med Therese, Milla och Malin.
Therese är så skönt härlig.
Och jag hade massa blommor i håret. Det var sött.


Semester

Nu sitter jag med min nya bärbara i sängen och surfar runt. Håller på att fixa ner den nya versionen av msn och har nyss laddat ner spotify. Håller på att göra den Moa-aktig. Alltså personlig. Sen i morgon eller i natt ska jag försöka se om ja hittar några skivor med bilder som ja spart någongång i tiden. Så jag iallafall har lite bilder på datorn. Vi får se vad jag hittar. Johan ska kolla på den gamla datorn i morgon. Den står just nu mitt i rummet och skriker åt mig att ja borde dammsuga den invändigt lite. Och kanske gör ja de.. sen.. Som vanligt.

Men det är så sjukt skönt att ha en bärbar. Just nu har jag sladden i. För batteriet var inte särskilt laddat.
Hihi.. ja, jag sitter nog och myser lite. och jag kommer nog sitta här hela natten.. SEMESTERN HAR NYSS BÖRJAT!!

RSS 2.0