Alla helgons natt på kyrkogården

Sov några timmar och vaknade av att Johan ringde. Han ville bli körd och trots att jag inte hade någon lust att lämna lägenheten så gjorde jag det. För snäll som man är. Han hade aldrig gjort samma för mig.
Träffade iallafall en annan Johan också, även kallad Ryssen. Iallafall förr. Han har planer på att lämna Skåne om några månader. Jag tycker om honom. Vi har alltid kommit bra överens, så jag ska träffa honom minst en gång ordentligt innan han flyttar. Så vi bytte nummer, har ju bara varandras gamla gamla.
Sen körde jag hemåt. hade ingen lust att gå in med dom på festen i mjukisar och min nya pundarmössa. Hehe..

Men jag var i närheten av Höör kyrkogård så innan jag hunnit tänka så var jag på väg dit.
Det var väldigt mörkt men väldigt fint med alla tända ljus. Minneslunden var full med ljus. Jag hade inget med mig. hade inte planerat att åka dit och värmeljusen och tändaren som jag alltid hade i bilen innan hade jag tagit ut. Det var den förra bilen dessutom. Men det spelade ingen roll. Jag satt där en stund.
Kanske inte så länge, 10 minuter eller något sånt. Min fantasi som var lite efter kom tillslut ikapp mig och då befann jag mig på en kyrkogård mitt i natten på alla helgona. Dessutom var bänken jag satt på isig så det finns en möjlighet att jag kommer få urinvägs infektion p.g.a det också.
Nä, men det var väldigt lugn och ganska skönt att sitta där "ensam" i mörkret med massa levande ljus överallt. Men lite nervös blev jag tillsist när alla tusentals skräckfilmer jag sett började att göra sig påmind.

Skickade iväg några halloween sms, tyckte att det var lite lämpligt att göra de när jag satt där. =)

Christoffer

19åttiotalet

Radiokanalen 19åttiotalet är igång och snart jag med. Ska bara vila ögonen lite..=)

"87, 87  vart har du tagit vägen nuuu?"

Ointressanta ytligheter och vindruvor

Idag har jag faktiskt varit vaken när det var ljust ute och fått massa bra saker gjorda. Varit väldigt effektiv faktiskt.
Började med att åka in till Eslöv vid 10 i morse. Träffade Josse och Therese. Tanken va att vi skulle luncha tillsammans som man så snobbigt kan säga. Men Therese hade fått extra kunder och jag och josse tog för lång tid på oss att fixa maten så vi hann inte. Lite snack i 5 min, köp av super shampoo/balsam/efter behandling och sen var jag tvungen att sticka vidare.
Pappa hade beställt en tid till mig för hjulinställning, som verkligen behövdes. Slet snett på däcken och körde typ sönder ett däck på 2 månader. Nu har jag faktiskt vinterdäck på, med dubbar. Trotts att man kanske inte riktigt får ha de än. Men jag kör tidningar på nätterna och det är kallare då och snart, väldigt snart kommer det bli is och snö. Sen efter hjulinställningen så pumpade jag däcken. Som pappa har tjatat på mig om.
Sen bar det iväg till Lund. Ut till Nova. Behövde tajts och hittade en väldigt fin topp också. svart så klart. Med lite snören i urringningen som man skulle knyta till en rosett. Sen blev de lite underkläder och en mössa. En sån pundarmössa som jag kallar dom. Den är lång och stor så man kan dra ner den ordentligt vid öronen och ändå hänger de lite där bak. Skit svårt att förklara, men om ni träffar mig snart ser ni. Åkte förbi ÖB också och köpte skivor och tavlor faktiskt. Svart vita med blommor på. De ska sättas upp ikväll tänkte jag. Köpte även min första julklapp. Till lillebror.
Sen ringde jag Sara och mötte upp henne. Vi tog en runda ner till centrum och in i klockaffären brevid Indiska. Jag köpte sån där strumpa som ska skydda mobilen (med jing och jang märke på) och Sara köpte en klocka.
Sen cykla Sara hem och jag körde mot Hörby. Ringde de som skulle sälja sopsorterings kärlet och åkte och köpte de. Till pappa i farsdags present. Han sa att annonsen var borta, men de va den inte. Och den va kvar. Men inte nu längre. Sen åkte jag faktiskt till ICA och köpte massa läsk. Var där igår och köpte massa till pappa med. Tvekade på om jag skulle köpa de. Jag kommer ju vilja börja dricka julmust snart. Men cola blir ju sällan gammalt så de är väl ok om de står där så länge. Kommer ändå ta lång tid att dricka upp. 15 st för 130 Inklusive pant då.

Och nu har jag kommit hem, plockat upp en del av varorna och satt på mig mjukisarna. Tänker på om jag ska knalla ner till systemet och köpa lite dricka. Har inga planer på att åka hemifrån ikväll. Men det känns som en kväll där de passar sig att lära sig dricka lite vin. Jag vet inte. Jag känner en konstig lust att dricka. Kanske inte bra att känna sug eller lust att dricka vin, speciellt inte när man planerar att vara ensam. Men jag dricker så sällan så det är lugnt.
Eller så struntar jag i det har inte riktigt bestämt mig än.

Pucko har vält ner en öppnad påse med hjärtpaljetter så nu har jag blänkande röda hjärtan på golvet som han drar runt. Lite gulligt ser de ut, men de måste damsugas upp snart. Kommer nog kunna hitta de i månader framåt ändå.
Har lite att hålla på med här hemma. Ska slänga i lite tvätt, plocka upp saker pucko vält ner under natten och så dammsuga lite.
Och klockan är bara halv 5. Helt sjukt. Vanligtvis brukar jag vakna nu och tänka på om jag vill gå upp eller vänta lite. De dagar jag är ledig från Lund förstås Annars hade jag flängt runt där nu. Räknat tabletter och värmt äcklig komunalmat. Nä, det är härligt att vara hemma. Vara ledig och se ljuset.
Kallt som fan börjar de bli. Jag kan inte längre ha balkongdörren öppen hela kvällarna som jag brukar ha.
Köpte inte någon Pumpa. Köpte små gröna kärnfria vindruvor istället. Mycket godare.


Ja, ibland kan jag också skriva om ytligheter och rent allmänt ointressanta saker.
Eller är de kanske så att jag alltid skriver om ointressanta saker.
För de få intressanta sakerna som händer i mitt liv är hemliga och om jag börjar skriva ut de här, (som jag gjorde lite förr) så kommer de inte vara hemliga sålänge till. Och vem vet vem som läser och förstår de undertonade. De som sägs mellan raderna. Så man får börja passa sig lite. =)


Tydligen ledig natt till lördag..=)

Är det bara jag som inte har insett att det är röddag på lördag? Och att det i praktiken betyder att det inte kommer några tidningar och det betyder att jag är ledig..?
Jag visste att det är alla helgons eller halloween eller både och nu i helgen men jag visste inte att det var röddag för det. Jag har bara struntat i att bry mig om det för jag tänkte att jag ska jobba så då har jag inget liv ändå.
Men det är väl härligt när det är på de hållet. Att man är inställd på att jobba och sen får man reda på genom en tjurig nattchef att man är ledig. Tycker att det borde ha stått på överarken att OBS! NI ÄR LEDIGA PÅ LÖRDAG!! GLÖM EJ!!!
Precis som de gick ut med i låååång i förväg att man inte skulle glömma de där med klockan.
Men jag klagar inte på lite ledighet. Tvärtom.
Så då kan jag alltså göra vad jag vill på fredag kväll utan att bry mig om tidningarna. Har ju bytat med Louise så jag har fredagen ledig från Lund med. Vad skönt.
Jag slår vad om att mamma inte har koll på att hon är ledig på lördag heller.

Humm.. men vad ska jag göra på fredag? Jag har inte brytt mig om att skaffa planer för jag trodde att jag var ledig. Ska ringa Johan i  morgon och höra vad han ska göra. Annars är ju sova och titta på skräckfilm väldigt mysigt det med.
Ja, jag vet att jag är väldigt asocial och väljer ofta soffan och ensamheten framför fest och massa folk.

Men kanske ska man fixa en halloween pumpa ledigheten till ära?
Eller kanske inte. Min franska balkong är lite liten för de och att ha en brinnande pumpa inomhus är kanske inte riktigt vad som är tänkt? Eller det kanske funkar med en lite mindre, som man kan ha i fönstret?

Mitt tjaffs

Min nya bärbara dator gick ju sönder dagen efter jag fick den. I lördags.
Igår ringde jag HP och berättade mitt problem. De hade ingen aning om vad det kunde vara eller varför den bara dog men de skulle höra av sig om 1-3 dagar och sen komma och hämta den.
De ringde idag och de ska komma och hämta den i morgon när jag är på jobbet. Så jag får ta med mig datan till Lund. Men ändå service. Att de kommer och hämtar datan hemma eller vad jag nu skulle befinna mig den dagen.
Sen ska de ha den i typ 10 dagar sa de. Hoppas så klart på mindre.

Ringde även 3 på vägen in till Lund. Ville tala om för dom att jag var väldigt missnöjd och att jag inte ville betala på datan eller modemet under den tiden som jag inte kunde använda något av de. Och att distansavtals lagen skulle förlängas så jag kan testa allt i lugn och ro och sen bestämma mig om jag vill behålla det eller inte.
Sen berättade jag IGEN att det nya numret inte funkade och att det nu också hade blivit något skumt med mitt vanliga nummer. Att den hade ändrat abonnemang av någon orsak. Men han skulle försöka fixa det. Tänker inte betala på det nya abonnemanget förrän jag kan använda det heller.

Så det har varit och är fortfarande massa problem med allt. Lite tråkigt för jag har annars alltid varit nöjd med 3. Och jag gillar både min nya mobil och min data. Bara önskade att allt funkade som det ska göra. För det är så fruktansvärt tröttsamt när det inte gör det och man måste ringa runt och förklara samma sak igen för massa personer som inte förstår vad som är problem eller varför det är så. Suck!

Och min privata 3 person. Ha. Sen jag skickade sms till honom om att datan dog så har han inte hört av sig.

Därför hade jag ingen lust att ringa honom för att klaga idag. Även om det kanske skulle kännas skönt att få skälla ut honom men jag tror inte att han kan klara upp problemet han har skaffat mig och jag behöver inte mer tekniska problem.


Nettre

Vissa nätter känner man sig totalt odödlig, helt oövervinnerlig och bara helt nöjd.
I natt var en av de nätter.
Det var väldigt stjärnklart och det brukar betyda att det är ganska kallt och det har ju börjat att bli det.
Av ingen orsak så va det här en av de nätter då jag var hög på livet eller vad man nu ska säga utan att det blir för kliché artat. Allting funkade. Tisdagsnätter är väldigt sköna. Man behöver nästan inte alls tänka på vad man gör utan kan helt och hållet koncentrera sig på allt annat.
Jag som såg det senaste avsnittet av True Blood precis innan jag lämnade lägenheten var nästan inne i min vampyrdimma igen. Inte alls som förr men den serien påminner lite om böckerna och jag älskar den känslan som böckerna ger mig. Böckerna om Lestat. Som jag så ofta här i bloggen har skrivit om. Det är snart dax att läsa om dom. Hela vampyrkrönikan. Kanske nästa gång jag tar en mini semester ifrån Lund?
Så att jag har tid att sträckläsa dom. Och inte behöva lämna lägenheten förutom på nätterna. Men det är ok. Jag kör runt och kallar på honom då. Hoppas att han ska höra mina tankar, förstå min vädjan, bota mitt beroende. Med den odödliga kyssen...
Ja, ni ser, jag fastnar där så lätt. I deras värld, min fantasi.

Iallafall vad det radion som gällde fram tills typ 4. Då sattes min musik igång. I natt var det en del The Kooks, Miss Li och Lilly Allen.
Jag har en ny favoritlåt med The kooks. Vet inte vad den heter men det är nummer 13 på min skiva i bilen. Hehe..ska försöka kolla upp vad den heter nu.

Hittad!
Lyssna på de där uuuuuhuuu som kommer. Det är ju helt underbart.

The Kooks - One last time"A,B,C,D,E,F and G
Oh that reminds me of when we were free
Before life began to tear us apart
Remember those classes when we thought we were so smart"


sista dagen på min mini "semester"

Jaha.. då var det dax för jobbet i Lund i morgon igen.
Har ju varit ledig därifrån i en vecka. Fy fan vad skönt.
Men jag har fler semesterdagar kvar och fler veckor med få jobbdagar i. Så jag kommer kunna ta ut fler veckor som denna. Det är ju skönt.

Min bärbara funkar fortfarande inte. Ska ringa till Hp i morgon och hoppas att de kan säga vad som är fel eller fixa de lite sådär smidigt. Ska göra det innan jobbet så kanske jag kan lämna in den någonstans innan jobbet. Det hade varit det smidigaste. Eller att den bara börjar funka hade också varit väldigt bra. =)

Nu ska jag skura badrummet och sen ta en dusch. Duschar innan tidningarna idag för omväxlings skull.

Travis - Hit me baby one more time
"There's nothing that I wouldn't do
It's not the way I planned it
Show me how you want it to be
Tell me baby 'cause I need to know now, oh because"

The Pipettes - Why did you stay?


Ord som får en att tappa andan


in an effort to get people to look
into each other's eyes more,
the government has decided to allot
each person exactly one hundred
and sixty-seven words, per day.


when the phone rings, i put it
to my ear without saying hello.
in the restaurant i point
at chicken noodle soup. i am
adjusting well to the new way.


late at night, i call my long-
distance lover and proudly say:
i only used fifty-nine today.
i saved the rest for you.


when she doesn't respond, i know
she's used up all her words,
so i slowly whisper i love you,
thirty-two and a third times.
after that, we just sit on the line
and listen to each other breathe.


- "the quiet world" av jeffrey mcdaniel


Nu är jag uppkopplad till världen

Fick min nya data idag. Min bärbara data. Det är lite spännande och nytt.
Men internetet är väldigt långsamt. Kanske tycker jag det för att jag är van vid att ha väldigt snabbt. Men vi får väl se.
Ringde kundtjänst och hon sa att det beror på hur många de är som är inne på internet samtidigt som jag eller pratar i telefon över 3G nätet. Och klockan 7 en fredag är det väldígt många. Tur för mig att jag är vaken på natten när ingen annan är det.
Men jag ska testa detta nu, för jag gillar min bärbara data. Det är lite lyxigt.
Sen kanske jag kan koppla in mitt vanliga internet till denna datan för jag måste ju ändå gå och betala på det i 3 månader till. Då kan jag lika väl använda det också. Speciellt om det är snabbare.

Fick min mobil nu för någon dag sen också. Den är fin och lila..=)
Men simkortet ville inte registreras så jag har inte kunnat använda den än. Skulle säkert kunna stoppa in mitt gamla simkort i den men jag vill ha koll på när mitt nya nummer kommer kunna börja användas.
De skulle försöka aktivera om det och det skulle ta 1-2 dygn. Är det inte igång i morgon ringer jag igen och då får de väl skicka ett nytt simkort.

Annars har jag ju min personliga 3 person på msn. Och hans nummer så han kan ju räkna med att bli terrad om det inte funkar som det ska.
Han är väldigt trevlig.
Trots att han är väldigt olik mig. Som två olika världar.
Har snackat en del med honom både på telefon och på msn. privat då. Inget jobbsnack. Lite kul.
Han är en av de få som snackar mer än mig. Han bara kör över mig med ord och jag har ingen chans att säga något. Men det är lite trevligt att inte alltid behöva vara den som håller samtalet igång.
Dessutom måste han väl andas någongång..?
Han bor i Göteborg. Staden med spårvagnarna och med den goa dialekten. Han mobbar såklart mig för min skånska även om jag inte tycker att jag pratar så skånskt. Om man jämför med andra här nere.

Nu måste jag släppa datan lite.
Ska fixa lite käk och städa.
Har en känsla av att jag kommer att fastna här, vid den nya datan hela natten ändå.

Sophie Zelmani konserten

Sophie Zelmani var mäktigt.
Vi kom väldigt nära henne på tredje raden. Så vi såg ansiksuttryck och alla blickar.
Hon är väldigt osäker på scen och tittade sig ofta omkring på sina musiker som gav henne lugnande blickar tillbaka.
Och hon har så liten. Jag visste att hon var kort men när hon kom in med sin vita, lite förstora klänning och GUMMISTÖVLAR så såg hon ännu mindre ut. Väldigt petit.
Men hennes osäkerhet på scen spelade ingen roll så fort hon började att sjunga. Hon har sån otroligt bra röst.
En sak som hon gjorde som var väldigt förvånande men kul var att hon skickade runt ett block där hon ville att publiken skulle skriva lite i. En hälsning eller något liknande som hon kunde ha som minne. Verkade vara en väldigt kul sak. Och självklart skrev jag och hyllade hennes texter och röst.
Men hon spelade nästan bara låtar från hennes nya platta. The ocean and me. Lite tråkigt men vad skulle man vänta sig när hon nyss har släppt en ny platta och åkt på turne. Men i slutet så spelade hon både Going home och Dreamer som extra nummer. Men inte losing you eller people som jag satt och hoppades på så innerligt varje gång det var dax för en ny låt.

Men hon var väldigt bra. Och det var en riktigt skön känsla att se henne och höra henne live.
Sen kan man tänka sig att det kanske skulle varit bättre med en lite mindre lokal än den de va i på konserthuset. Det var inte fullsatt även om det var mycket mer personer än vad jag hade trott.

Hittade tyvärr inte min kamera innan jag var tvungen att åka hemifrån men både jag och mamma tog lite foton från hennes och hon kommer skicka de till mig senare. Tillsvidare..Men vad bra. Jag hittade foton från hennes hemsida där hon har exakt samma klänning (och gummistövlar). Ja, exakt så såg det ut. Hur de har ställt upp allting. Att de sitter runt henne och att hon bara ser ännu mindre ut på det viset.
Så exakt såhär såg det ut. Det skulle kunnat vara foton från igårkväll. Njut!

På väg..

Nu ska jag snart köra. Bara sminket och strumprona kvar.
Glömde ladda batterierna till kameran.(!!!)
Så jag ska se om jag hittar några vanliga här någonstans. Men öhhh.. var är kameran??
Nu börjar jag bli sen, som vanligt.

Ska ju se Sophie Zelmani idag. Så spännande. Det kommer vara så kul. Har lyssnat in mig ordentligt på hennes nya sånger nu den senaste tiden, så att jag kan sjunga med..=)

I tell you all about it later.. med bilder förhoppningsvis!!

Schizofrena tankar och så "jag"

Det behövs så lite för att jag ska bli hög på livet.
Sväva på rosa moln och se kärleken och livet i allt som existerar.
Men samtidigt behövs det så mycket mindre för att jag ska falla ner i ett mörker med förvirrade röster som skriker till mig, även kallad verkligheten.

Varför är det så?
Varför söker jag bekräftelse som bara varar en kort stund?
Som ljuger för mig, vilseleder och förstör.

Jag måste ha gjort de hela mitt liv. Att jag aldrig lär mig. Att jag aldrig förstår vad jag försöker säga mig själv.
Jag kan inte tyda mina egna signaler.
Jag vet inte vad jag vill, så varför skulle någon annan kunna veta då?

Varför fortsätter jag vilja ha kicken det ger mig?
Känslan av att vara nykär, förälskad, när man möter en personlighet som bara klickar med en själv, när man ler och skrattar så mycket att man nästan får träningsverk i smilemuskeln.
Egentligen, varför fortsätter jag inte? Varför söker jag inte den kicken hela tiden?
Det är ju den jag drömmer om på nätterna, den jag saknar när jag vaknar och den jag förtränger när jag gömmer mig.

Jag kan lura mig själv och tro att detta räcker för mig. Enstaka möten i följd av lyckorus, oändliga samtal om känslor som inte existerar på riktigt.
Men det räcker inte för mig.
För jag kommer alltid vilja ha mer. Det kommer aldrig att vara nog. Jag tror inte att jag någonsin oavsett hur mycket jag har eller vem jag har. Så kommer det inte räcka för mig. För jag villa ha det omöjliga Jag kommer aldrig att bli så lycklig som jag vill bli.

Och det värsta är att det förmodligen bara nu när mitt huvud bankar och tabletterna inte hjälper som jag verkligen inser sanningen. Att jag aldrig kommer bli lycklig.
Men jag vet att om några timmar, när jag sovit. Så kommer jag se allt ur en annan synvinkel. Då kommer jag vara "jag" igen.
Det är då jag ser allt från ett annat perspektiv.
Allt är bra då.
Men vilket är sant och hur kommer jag någonsin få reda på vilken av mina sidor som är Jag?


Sophie Zelmani - People"It's not that you're not welcome
You're amazing in my eyes
It's me that change too much
Around you

You are one of those people"

naiv och självironisk

Ibland så kan jag bara garva åt mig själv. Jag försätter mig i situationer jag inte har en aning om hur jag kom dit. Eller vad jag gör där.
Ibland är jag för naiv och förstår inte bättre. Blir 15 igen. Osäker, påträngande, klängig.
Och ibland är jag avvisande, irriterande och väldigt ointresserad.
Men det är inte så att jag är avvisande när jag har en anledning att vara de eller påträngande när det passar (om det nu någonsin passar). Det slår alltid fel.
Jag missbedömmer folk och situationer så fel ibland och allt jag önskar är att folk bara är uppriktiga mot mig. Säger var vi står. Inga lekar, inget dolt. Öppet och klart. Är det verkligen så svårt?
För då skulle jag slippa vissa konstiga känslor och situationer.
Så därför garvar jag åt mig själv och hoppas att jag inte gjort bort mig för mycket denna gången. Och hoppas på att jag ser det direkt nästa gång. Men förmodligen inte.
För även om jag gärna vill vara oberoende och självsäker i alla lägen så är jag fortfarande jävligt naiv. Tror de folk säger till mig för varför skulle de ha en anledning att ljuga? Varför skulle de ha som mål att vilseleda mig, leka med mig? Vad får de ut av det?

Så därför garvar jag åt mig själv, för lite självironi är det ju klart att man måste ha. Speciellt i mitt liv.

Höst

Jag gillar hösten.
När löven blir gula och röda och när de faller ifrån träden. Och sen doftar det höst, speciellt när jag sparkar i lövhögarna utanför mig port.
Att det blir lite kallare stör mig inte. Jag tar bara på mig min palestinasjal och knallar ut.
Men att det regnar mer och att mörkret kommer tidigare stör mig. För jag lever på natten och behöver iallafall några timmars dagsljus. Har jag märkt det senaste året. Eller iallafall en. Det har gått perioder förra vintern där jag inte gick ut på hela dagen. Jag levde bakom mina svarta gardiner och nerrullade fönster. Och det funkade väl det med. Bara man hade något att göra. Men jag försöker att öppna upp för ljuset nu när jag åker hemifrån. Men kanske mest för att Pucko gillar att spana ut genom fönstret och ner på de lilla folket som rör sig på torget utanför.
Annars har jag inte så stora problem med att det blir mörkare. Jag har aldrig varit sån som gillat att ligga och steka mig i solen på sommaren. Blir aldrig brun ändå. Dessutom är det tråkigt och varmt.
Så detta är lite min favorit tid på året.
Och jag njuter..Telefonsamtalet som gjorde min dag

Det ringde en väldigt charmig försäljare från 3 idag.
Och nu kommer jag få ny mobil, nytt abonnemang, nytt nummer, ny DATA, ny internetopertör. Ja, det gick inte att säga nej till honom. =)
Och gissa vad mitt nya nummer kommer vara. MITT PERSONNUMMER. Så fan ta den som glömmer min födelsedag framöver.
Johan blev lite avis när jag berättade de för honom. (han fyller ju år på min födelsedag)

Så min städning idag uteblev. Lite tvätt har tvättats men inte i närheten av vad som skulle göras.
Det "nya" jobbet i morgon. Kanske lite städning då. Bara de görs innan helgen. För då ska jag njuta..=)

Sophie Zelmani - I can´t change

Nu har jag hela veckan ledigt från Lund. Ska till det nya jobbet tisdag och torsdag.
Sen ska jag ju på konsert på onsdag. Sophie Zelmani.
Det kommer bli så härligt. Äntligen.

Och i morgon ska jag städa och tvätta och sånt.
Sen har jag hela helgen ledigt. Så skönt.
Jag behöver verkligen lite tid för mig själv nu.

En av hennes nya låtar. Annars är jag mer för de äldre, från albumet time to kill. Men denna är riktigt skön. Jag älskar hennes texter. Speciellt losing you. Men den hittade jag inte på youtube. Det är min favorit. Hoppas att hon spelar den på onsdag.

Bästa nattlåten

Amy Macdonald - This is the lifeLätt den bästa låten som gick på radion i natt.
Då höjdes radion så mycket att jag knappt hörde mig själv. =)

blaha blaha blaha

Johan ringde för att berätta ett ordspråk som han tyckte passade in på mig. Speciellt efter vårt telefonmaraton i torsdags.
Om du ser för mycket i backspegeln, så ser du inte framåt.
Förstår ni?

Och ja, det gör jag väl. Jag lever mycket i det förgångna. Minns saker, tänker tillbaka på hur bra det va då. hur kul vi hade och hur mycket lättare saker va. Men framför allt vad man hade för förväntningar på framtiden. Och nu är jag i framtiden och min framtid stämmer inte med vad jag trodde och hoppades på. Jag är inte helt besviken men jag trodde de skulle kännas annorlunda. Jag trodde att man skulle känna sig mer vuxen. För när man var 15 och tänkte på var man mentalt skulle vara när jag var 21 så tycker jag inte att det stämmer riktigt.  Ibland märker jag av förändringen men oftast tycker jag att jag tänker på samma sätt och mycket samma saker. Och nu har jag förväntningar på hur jag kommer vara när jag t.ex är 30. För då är jag garanterat vuxen och måste tänka som en riktig vuxen.Jag tycker såklart att jag är vuxen nu också, ibland iallafall. Jag är mer vuxen än många andra runtomkring mig i samma ålder. Men jag ser mig fortfarande ibland som en tjej och inte en kvinna. Och jag tar absolut inte för mig så mycket som jag borde göra som en kvinna. Men ibland överraskar jag mig själv över hur mycket skinn på näsan jag har. Jag har ofta i hela mitt liv undvikit att komma i diskussioner med folk som jag inte orkar bråka med. Jobbet, skolan, privat. Jag släpper det istället för att gå in i en diskussion som jag vet inte kan sluta bra. Men den senaste tiden letar jag ibland efter en diskussion som jag kan gå in i och verkligen säga vad jag tycker utan att bry mig om att den jag diskuterar med inte håller med eller blir arg. Men det är fortfarande så att jag släpper mycket. För det tar så mycket energi att bråka. Jag tror att det går hand i hand med att jag har börjat att lära mig säga nej. För jag gör det mer nu. Men fortfarande inte tillräckligt Jag gör mycket för andra som jag absolut inte har lust att göra och där jag vet att personen i fråga aldrig skulle ställa upp på mig på det sättet. Men jag gör det ändå.

I högstadiet hade jag en period där jag försökte få folk att se mig som en bitch typ. Jag ville inte vara den där snälla tjejen som alla gillade. Jag ville nästan vara lite hatad. Låter kanske konstigt men jag ändrade lite mitt sätt. Blev kaxigare och undvek att vara i centrum. För jag märktes ganska mycket  på högstadiet. Massa folk runtomkring mig, massa vänner, massa sms. Så jag försökte vara lite mer i bakgrunden, inte märkas så mycket. Slutade vara så fruktansvärt social.
Men det funkade inte så länge. För det var ju inte riktigt sån jag var. Jag var snäll (är) och tillslut fick jag vänja mig vid att uppfattas som snäll. Kanske inte så dumt ändå?

Nu uppfattas jag nog fortfarande som snäll och det är jag. Men jag har även en lite mörkare sida, såklart.
Där jag knappast lever upp till många av mina värderingar och egna etiska regler.
Det gör mig ganska ofta till en hycklare.
Men jag tror att det beror på att jag håller på att ändra mina värderingar. Jag håller inte riktigt med mig själv längre.
Och jag har gjort mycket som rakt av har stridit mot vad jag tycker. Men det har inte stoppat mig.
Och jag har mycket som jag inte gjort än som strider mot det. Men jag är inte så säker längre på att jag fortfarande tycker så. Jag vet kanske att det är "fel", men det känns rätt. Och hur kan något som känns rätt och bra vara fel?¨
Egentligen kanske de bara är att jag har blivit mer självisk. Som alla andra är. Att mina behov och lustar går över andras känslor. Men trots det så stoppar det inte riktigt mig. Eller nej, det stoppar mig inte alls.
Gör det mig till en dålig människa eller kanske bara mänsklig?


"The littlest things that take me there
I know it sounds lame but its so true
I know its not right, but it seems unfair
That the things are reminding me of you
Sometimes i wish we could just pretend
Even if for only one weekend
So come on, tell me
Is this the end?"

- Lily Allen

Radio Kärlek

Jag har hittat en ny radiokanal som jag har börjat att lyssna på. Gimmi Indie. Webradio. Sjukt mycket bra musik där. Jag gillar att lyssna på radio. På nätterna blir det alltid P3 iallafall till klockan 4, sen brukar jag köra igång min egen musik för då börjar utlandstimmen. Och den tycker jag oftast är väldigt tråkig. (och oftast har jag inte så mycket kvar att köra då)
Men det jag gillar mest med radio är att man inte vet vad för låt som ska komma efteråt. Det är oftast en bra blandning på nätterna. Både gammalt och nytt. Mycket nytt förstås, men ändå. Så det blir lite spännande att höra vad som kommer. Och ibland kommer ens favorit låt. Då är det bara att höja radion och sjunga allt man kan. Sen upptäcker man så mycket musik som man inte lyssnar på annars. Då brukar jag vara snabb och skriva upp titel och band så att jag kan leta upp dom senare.


Hehe..Nu spelas The Pipettes - Judy på gimme indie. Är det inte helt underbart?

"I knew a girl and her name was Judy
She used to do things I thought were rude
But I never said anything to her face,
'Cuz my friends I thought she'd kick my arse all over the place.
Used to think she was kinda cool (kinda cool)
I saw her walking all around the school (around the school)
All the older boys would stop and turn their heads,
All the older girls wished that she was dead."

Vad vore livet utan radio egentligen?


Snälla rara underbara, kan jag få låna dina ögon?Från mitt projektarbete sista året på gymnasiet. Tror faktiskt inte att jag använde de här fotot alls. Mitt fototema var ögon och jag hade massa bilder med ögon. Och de är tyvärr inga ögon på denna, även om den skulle passat.
Så jag tror att jag behöll den för mig själv.

Behöver jag säga att jag fick MVG? (det är 5a för er gamlingar) =)

True Blood

Vad är det egentligen med mig och de där vampyrtemat. Jag fascineras så otroliga av det och kan inte riktigt få nog. Nu har jag hittat en ny vampyrserie som faktiskt är en blandning av Buffy och Anne Rices böcker om Lestat.
Anne Rices sofistikerade vampyrer. Där de är kloka varelser och inte alls monster. Och buffys kärlekshistoria mellan Buffy och Angel. Den blonda flickan som blir förälskad och sen djupt kär i en vampyr. På många sätt omöjlig kärlek. Men är inte all kärlek det?
Och självklart förlorar hon oskulden till honom. Hoppas inte han vänder och blir ond efteråt som Angel blir i Buffy.
Sookie som hon heter i denna serien (True Blood) är telepatisk och kan höra andras tankar. Förutom då vampyrers, såklart.
Ja, den här serien har allt.
Sex, (Ja, massa sex) kärlek, fördomar, bönder, svartsjuka, droger, bögar, otrohet, död.
Vad kan man mer begära?

Och denna kärleks scenen är väldigt vackert filmad. Hon springer till honom precis när solen går ner bärandes en vit, nästan genomskinlig klänning som fladdrar i vinden. Och sen möts de i en kyss. Han bär in henne och sen älskar de och i slutet ger han henne dödkyssen. Är det hela inte bara så otroligt passionerat och fint?
Jag önskar att de skulle hända mig..


Jag måste tillbaka till verkligheten snart... I morgon kanske =)

Anmäld till högskolan.. (hoppas jag)

I natt bland alla andra tankar så kom jag på att det är sista dagen idag att anmäla sig till högskolan. Så jag skyndade mig hem, duschade och har nu anmält mig till 7olika kurser som jag tycker verkar intressanta. Psykologikurser och en del religionskurser. Skulle säkert ha hittat många fler som jag skulle vilja gå men det var lite ont om tid. Alla är på distans och inga träffar. Bara Internet Är lite orolig över att jag kanske har gjort fel eller så. Jag borde kunna se mina gymnasiebetyg tycker jag men de kunde jag inte. Hoppas inte att de har blivit något problem där. Att Bergaskolan inte var uppkopplad till övriga världen eller något.
Lite irriterad är jag över att jag inte läste Historia på gymnasiet för de fanns en del religionskurser som jag skulle vilja gå, men då krävde de historia A. Och det hade inte handel automatiskt av någon skum anledning och jag läste retorik, matte B/Mental träning och bild och foto istället. Och det ångrar jag inte. Kanske så tycker jag att jag borde kunnat läsa in matte B ensam sidan om som de va tänkt och då hade jag kunnat välja historia istället. Men jag hade nog inte gjort det ändå. För jag var på väg att läsa engelska B, men ångrade mig för att välja matte B istället. Men jag klarade inte riktigt av matte B helt själv och när jag ser Johan ha problem med den nu så förstår jag varför.
Hade dessutom väldigt klart för mig att jag absolut inte skulle plugga vidare och behövde därför inte läsa historia som jag då tyckte va väldigt ointressant. Bild och retorik verkade mycket roligare. Envis som man är.

Hade jag gjort om gymnasiet nu hade jag aldrig valt handel. Jag hade valt estetisk bild som jag gjorde först och sen hade jag sett till att jag skulle ha läst alla viktiga ämnen. Och mina betyg hade varit jävligt grymma.
Men så är det inte.
Handel gick jag och lärde mig massa om marknadsföring och annat tjaffs. Ingenting viktigt och ingenting jag  har nytta av idag. Tvärtom. Skulle jag bli arbetslös och gå ner till arbetsförmedlingen och säga att jag gått handel hade jag blivit tvingad att söka alla jävla affärsjobb som finns. Och jag är verkligen inte intresserad av att jobba på Ica eller liknande. Kanske som extrajobb men aldrig mer än så.
Men det sa jag om vårdjobb med. And look at me now, one year later..

Vill ju ha mitt eget, min dröm.

"Jag vill ha någon som kan vidga mina vyer. Som kan visa mig en värld som jag inte trodde fanns"

"Det skulle vara fint om du kunde tända mig intellektuellt.
Men jag minns en nämnare som inte är sexuell.

Det skulle vara fint om du kunde prata mig omkull.
Men inte rusa på, inte kladda så.

Det skulle vara fint om du kunde klä av mig med bara dina ord.
Och berätta saker för mig som jag inte kan förstå."

FRIDA - Låt tanken vara med

In Lust We Trust

Du vet att du kan förföra mig med dina blickar.
Du kan uppfylla min fantasi, för DU är fantasin.
Det är ganska spännande när jag vet att du vet.
Jag slutar att andas när du tittar på mig och ryser när du talar till mig.
Jag känner passion och lust. Möjligtvis yrsel.
Du kan komma in i min värld, in till min säng och snurra hela min verklighet.
Men sen för att gå. För det är lånad tid.
Jag vet att du är orolig över att jag kanske inte kan hantera det.
Men jag kan.
Jag vill.
Kom.Jonas Brother - SOSI dagen samhälle så är det tydligen Jonas Brothers som regerar. Tror jag. Jag vet inte mer än att de är bröder..?
Men man kan ju inte undvika alla de där små popidolerna som blir dyrkade av småflickor (och pojkar) runtomkring i världen. Hade jag varit 13år hade nog jonas brothers varit mina favoriter med. Because he got the moves.
1.52 in i låten är mitt favorit stycke. Han glider fram lite tjusigt samtidigt som han får ur sig ett litet uuuh. HAHA..

Men va fan? Jag hittade nyss en sång OM jonas brothers. Den handlar om att hon och många andra är beroende av dom. Fan vad fult. Jaha.. de va kanske lite större än vad jag trodde.

Kids today..Inget viktigt

Körde nyss ner för att köpa lite grädde. Jag ska laga kycklinggryta. Och inte med curry som vanlligt utan med massa vitlök. Lagar mat sällan nu för tiden. Lite synd för jag tycker det kul men jag har inte tid med det och jag orkar inte laga mat när jag kommer hem om jag inte ens är hungrig. Så det blir en ond cirkel.
Men ikväll lagar jag mat. Massa mat så att jag kan ta med mig till jobbet i morgon och kanske dagen efter där också.

Jag tror att mitt nya jobb kommer att bli bra. Nu när jag sitter här och tänker på att jag ska jobba i hemtjänsten i morgon får jag lite ångest och önskar att jag skulle till det andra istället. Det är nytt och blir därför mer spännande just nu. Hoppas de fortsätter att vara spännande. För isåfall kommer det bli väldigt bra allting. =)

Pucko vill inte leka med sitt klätterträd. Så jävla onödigt. Men jag kan inte tvinga honom eller berätta för honom att det är OK att klättra och leka på den så jag vet inte vad jag ska göra med det. Får väl ge det till mamma kanske. Hennes katter kanske uppskattar det mer. Puckot Pucko.

En favoritbildJag gillar den här bilden.

Work

Blev nyss förfrågad om jag kunde köra tidningarna i natt. Den långa rundan.
Och jag har ju inget annat för mig. Har ju inte ens städat idag så det är väl lika bra att tjäna lite extra pengar.
Så jag hoppas att Johan tar sig hem själv. Erbjöd mig att jag kunde hämta honom men de kommer inte gå nu. Han skulle till Lucky med massa folk och frågade om jag ville följa med. Men jag hade brutal huvudverk och var inte alls inställd på att träffa massa folk. Trött var jag också. Så jag passade på det. Dessutom tror jag inte att Lucky är något för mig. I Höör liksom Nej tack. Men det var trevligt att han frågade mig och inte glömde bort mig eller struntade i mig. Så något har han lärt sig..=)

Men jag var på mitt "nya" jobb i morse. Min första testdag.
Det gick ok. Jag var väldigt nervös i början men sen i slutat flöt det på bättre och mitt sista samtal var väldigt bra tycker jag. Så det känns bra.
Mitt andra samtal var ett sånt där jobbigt samtal.
Han hade tydligen hemligt nummer och blev väldigt paranoid när jag ringde. Men vi slumpar fram numret så det är precis som att man slår några siffror på måfå och sen ringer dit.
Man hade en del dötid mellan samtalen. Många av samtalen gick till telefonsvarare och andra nummer fanns helt enkelt inte. Så nästa gång ska jag ta med mig lite block och pennor så kan jag sitta och rita lite samtidigt. Kladda som jag alltid gör annars.
Men det var ganska intressant, dessutom träffade jag en ny kompis som jag fick ganska bra kontakt med. Och det är ju kul. =)
Ska dit 2 ggr till innan jag kan börja jobba på riktigt. Och sen får vi se hur det går med de mitt hemtjänst jobb. De tar ju bort dagar från mitt schema nu, men förmodligen bara under en viss tid.

Jaha..då ska jag samla ihop mina saker och köra för att byta bil och sen jobba. Hoppas att det är bra musik på radion i natt och att tidningarna är tidiga.

Be proud!

Jag fick beröm av min chef idag.
Jag vet att jag gör ett bra jobb och att många av mina vårdtagare har mig som sin favorit. Egentligen är jag gjort för något sånt är jobb. Med att hjälpa människor. Och jag trivs på många sätt med det. Men samtidigt inte.
Dagligen får jag bekräftelse på att jag är duktig och omtyckt. Men det är sällan någon säger det rakt ut till mig. Och jag har problem med att ta beröm. Jag vet inte riktigt varför men jag blir lite generad.
Sen har jag ofta haft kompisar runt omkring mig som jag inte riktigt kan prata om det med. Precis som om de dömmer mig eller inte riktigt håller med.

I högstadiet hade jag en bästa kompis som jag tyckte jätte mycket om. Vi umgicks mycket i skolan och på något sätt så tävlade vi alltid. Eller hon tävlade alltid med mig och alla andra. Jag lät henne hållas för ibland tävlade jag tillbaka med henne. Men oftast inte. Jag vet att jag är riktigt  bra på vissa saker och mindre bra eller suger rakt av på andra. Det är OK.
Men jag minns så tydligt när jag fick MVG i hemkundskap och i svenska och min kompis tittar på mig med sån blick innan hon vänder sig till läraren:
-"Men vadå? Moa fick ju MVG, då borde jag också få det."
Och istället för att glädjas för mig den dagen gick hon omkring och nästan var sur och klagade över att hon inte fick MVG när jag fick det. Jag förtjänade det kanske!
Hon fick bättre betyg än mig i många andra ämnen och lämnade högstadiet med 5 poäng mer än mig totalt.
Jag hade mibna ämnen som jag gillade och där jag var riktigt duktig. Bild, Svenska, Hemkundspak. Och det berodde inte på att läraren gillade mig och att jag fjäskade. Utan jag fick det för att jag var bra och att jag förtjänade högsta betyg.
Men hon kunde aldrig glädjas för mig, även om hon ibland försökte.
Jag var glad för hennes skull för hennes betyg. Men hon kunde inte komma över att jag var bättre i något.
Så jag kände aldrig att det var ok att skryta, att vara stolt över mig själv. För hon var det aldrig över mig trots att jag så ofta var stolt över henne.

Och det är lite samma sak nu.
Jag är bra på mitt jobb men det verkar inte som om mina kompisar håller med om de. De säger det nästan rakt ut.
För länge sen när jag nästan precis hade börjat så kom jag till jobbet en dag och hade fått massa beröm över en sak kvällen innan. Jag hade bara gjort mitt jobb egentligen men de va så många som hade uppmärksammat det, som hade tyckt att det var bra att jag upptäckte något så många andra hade missat.
Senare den kvällen pratade jag med min kompis och frågade om hon inte var stolt över mig.
-" Nä, varför skulle jag? du gjorde bara ditt jobb."
Ja, jag gjorde bara mitt jobb men jag tycker att hon borde kännt sig lite stolt över att jag verkligen klarade av de där jobbet och att jag gjorde det bra. Hon visste hur osäker jag kände mig. Och hon borde kännt sig stolt över att hennes kompis var duktig. Precis som jag känner mig stolt över henne när jag hör bra saker om henne.
Men tydligen inte.
Jag tycker inte det är konstigt att man kan vara stolt över sina kompisar. För jag är väldigt stolt över många av mina och jag säger det till dom. Ofta.

Jag minns mitt första MVG på en svenska uppsatts i 8an. Jag var så chockad och så glad och när jag mötte William i korridoren och berättade om det så blev han så glad för min skull. Kramade mig hårt, gav mig en snabb puss och sa:
-"Fan vad grym du är Moa."
Han var stolt över mig, min kompis W.

Musik kan hela

Jag har inte varit så inlyssnad på The Kooks. Konstigt nog.
Men nu har jag fixat deras album och ska ha dom på hög volym i bilen i natt.
Det är deras ärliga indie stil som jag gillar. Deras texter som pratar med en. Annars vet jag typ ingenting om de där bandet. Men jag ska läsa på nu. Jag älskar när man "upptäcker" ny (gammal) musik. Att totalt ge sig hän och sitta och sjunga med när man vet att man inte kan ett enda ord i texten. Hela ens värld får en ny färg och man gungar fram i takt med musiken i ens huvud.
Med The Kooks får jag en brun färg, men på ett bra sätt. Ljus brun, lite mot gul. Som sepia kanske.

The Kooks vs Lily Allen: NAIVE

The KooksLily AllenVilken är bäst?
Själv gillar jag Lily Allen starkt. Hon har en härlig klang på hennes röst. Men den bästa låten på hennes skiva är faktiskt denna och detta är inte ens hennes låt. Jag hörde den först och sen hörde jag den andra med The Kooks i bakgrunden i en serie jag tittar på och var tvungen att hitta den. Och han gör den väldigt bra. Och det är ju hans låt. (tror jag) Dessutom är jag lite svag för han hesa röst och halvlockiga hår. Tufft.

Vad tycker ni?

Amy Winehouse - You Know I'm No Good"I cheated myself
Like I knew I would
I told ya, I was trouble
You know that I'm no good
"

Hur jag vill ha dom

Jobbade med Rebecka idag. Det kändes faktiskt bra. Vi kommer nog komma överrens, nu.
Men min förkylning blir bara värre och värre. Har börjat att hosta nu också. Om det inte var för att det var så mycket jag var tvungen att göra denna helgen och att jag vet att de blir så mycket problem på jobbet så skulle jag sjukanmält mig oh bara stannat hemma i min säng. Tittat på skräckfilmer och ha seriemaraton. Ätit ostmacka och soppa och druckit varm choklad. Och såklart massa vitlök. har ju faktiskt köpt hem de nu. Men de får vänta tills efter helgen. Är jag inte frisk då så måste jag nog sjukanmäla mig. För det vill inte gå över och det blir bara värre och värre.

Det var en "ny" kille på jobbet idag. Han kom från bemanningen och hoppade in för de va någon sjuk. Lite skum var han. Tystlåten, och på de sättet att man knappt hörde när han pratade men han tittade på en som om han verkligen var intresserad av vad man sa. Han sökte ens blick på ett ganska scarry sätt. Och av någon anledning så ville jag inte hålla ögonkontakt med honom. Något jag annars är ganska svag för. Blickar.
Men inte med honom. Jag vet inte riktigt varför. Kanske för att det inte var så intensiv blick som man förväntade sig efter att han sökt upp den. man blev besviken. Eller så va de vibbarna av psyko han gan en. Jag vet inte riktigt. På håll var han nästan snygg. Men inte alls min typ.

Vad är min typ?
Johan sa att jag inte hade någon. Men jooho, det har jag.
Och när han smet in i sovrummet för att visa mig rocken han fått efter sin pappa och tog på den och kom ut. Lång svart rock, halvlångt rufsigt hår som stod rakt upp och en väldigt bakis stil så visste jag precis vad min typ var.
Och han gjorde mig så generad att jag knappt kunde titta på honom. Nä, jag kunde inte titta på honom. Jag vände bort ansiktet och tittade mellan fingrarna. När fan blev han så snygg?!?!
Men jag vet precis vad min typ är. Jag möter sånna killar dagligen.
Sen att alla mina pojkvänner varit olika typer spelar ju ingen roll.
Hade jag verkligen fått vad jag vill ha. Min typ. Så hade jag aldrig släppt honom. Kanske är de därför jag söker mig till andra som verkligen inte är i närheten av min typ så jag slipper behålla honom för evigt..?
För blonda, idiotiska puckon kommer aldrig att tända mig så som min "typ" gör.

I want them dangerous, black and wrong..

Dåligt omdömme?

"Because when I'm with you
There's nothing I wouldn't do"

Do not disturbed!

Sån fucked up dag.
Va hemma ca 2 timmar efter tidningarna i morse innan jag var tvungen att åka in till Lund till den där kursen. Som var låååååååååååååångsam och jävligt ointressant. Den är tydligen under uppbyggnad eller nåt för de andra som gått kursen före oss har fått en helt annan information och de som går den efter oss kommer få en annan än vi.
Det handelade mycket om hur allt ska dokumenteras och tydligen gör vi väldigt fel nu och sen ska vi dokumentera på 3 olika ställen istället för en som nu. Helt idiotiskt.
Dessutom höll jag på att somna hela tiden. Förutom när jag hade min övertrötts period. Då måste jag varit skit kul. Stackars Louise.
Nä jag väl kom därifrån klockan 16 så åkte jag nästan direkt hem och slängde mig i sängen och sov. Så nu har jag sovit kanske 6 timmar och ska nu sticka ner till tidningarna. Kommer ha problem med att somna sen igen bara. Mitt dygn är ju helt idiotiskt nu. Ska dessutom jobba i Lund i morgon. Det kommer ju bli kul, speciellt om jag inte kommer kunna sova sen..!

Håller på och bli riktigt sjuk också tror jag.
Men det passar sig inte denna helgen. Jag har för mycket att göra.


"Sometimes I drive so fast, just to feel the danger. I want to screame, It makes me feel ALIVE."

Var ganska sentimental i natt.
Kanske berodde de på att det var Den natten igår eller kanske på att hela den dagen var så jävla dålig.
Iallafall kom jag på mig själv med att jag satt och hade ett samtal med mig själv.
Inte så att jag svarade mig själv men jag gick igenom ett samtal som jag snart kommer att ha förmodligen. Hur jag vill säga det för att det inte ska komma ut fel. Så att jag inte blir missförstådd.
Kom även in på samtal som jag hade haft för länge sen. Hur jag skulle vilja gå tillbaka och ändra lite. I det stora hela hade det inte spelat någon roll men de finns en del saker jag skulle velat ha sagt annorlunda.
Gick även igenom samtal som jag inte skulle vilja ändra på. Som jag bara spelade upp för att jag skulle vilja ha det igen.

- "Hej älskling."
- "Hej." Och så tar han mig närmare honom. Håller om mig. Han var full.
- "Varför tycker du inte om mig?"  Frågar han med allvar i rösten.
- "Klart jag tycker om dig *******. Det vet du."  Och så kramar jag honom hårdare.

Eller är de kanske bara såhär jag önskade samtalet gick? Kanske har jag romantiserat de i efterhand så mycket att jag inte längre minns vad som egentligen hände. Ändrat detaljer. Men vad spelar det för roll nu? Det är så jag minns de, så jag minns honom.
Jag saknar honom.

Iallafall så höjde jag tillslut musiken så att jag inte kunde höra mig själv prata och bara var tvungen att sjunga med istället.

Så uttråkad..

Idag när jag var på Netto för att köpa fler sånna där korgar så kommer de upp en kille bakom mig som pratar i mobil.
Jag uppmärksammar inte honom direkt men efter en stund slås jag av den likhet han hade med mitt gamla ex. Rösten, tonläget och den jävla irriterande, överlägsna attityden.
Då var jag tvungen att vända mig om för att se vem fan de är som står och snackar VÄLDIGT högt i mobil bakom mig. Det var inte han men han liknade honom t.o.m till utseendet. Kroppsbyggnaden, kläderna, kepsen, den där "bonniga" stilen och de genomborrande ögonen.
Det enda som fattades var moppehjälmen under armen.

Lite chockad står jag kvar en halv sekund och bara granskar honom innan jag vänder mig om för att gå därifrån.
Mitt paket har kommit

Jag var på de där infomötet idag. Det verkade bra och det känns lite lättare nu.
Men jag håller på att bli sjuk.
I natt regnade det hela tiden och jag blev blötare och blötare och därför kallare och kallare. Så idag när jag vaknade så gör de lite ont när jag sväljer. Inte jätte mycket men jag känner att det är påväg.
Rebecka ska gå med mig i helgen på jobbet. Vi lyckades äntligen övertala Ingela att de va bättre än ingen iallafall och att hon kunde ge henne en chans. Så det passar inte riktigt att bli sjuk just nu.

Kom ihåg apoteker idag iallafall.
Och sen hämtade jag mitt paket som kom idag..=)

Jag tycker det är så spännande med paket även om jag beställt de till mig själv. HAHA..
Och ja, det var väl ett trevligt paket.
De tittade lite konstigt på mig när jag hämtade ut det.
Visste de va de var i eller va jag bara sådär otroligt het just idag? =)

och NEJ, de va inte Kurt Cobain skorna. Tyvärr.
Det va något annat..=)

RSS 2.0