Today is a new day. Just like yesterday was and tomorrow will be.

Idag var jag i Malmö med mamma. Vi åkte och lagade däcket på samma ställe som jag var på innan och han flinade stort och kom verkligen ihåg mig. T.o.m vad jag jobbar med och var jag bor. Sen gav mig rabatt och sa till mamma att om jag följde med när hon skulle byta till vinterdäck så fick hon också rabatt.. Hehe.. He wants me.. Han satte dessutom fast min registreringsskylt som var lite lös, bara för att vara snäll.

Sen gick vi i lite affärer. Jag ville bara in på Sök och finn och inget mer, för jag har inte pengar till att handla något alls. Men mamma skulle BARA kolla efter en sak på Lindex och såklart slutade det med att hon inte köpte något men att jag gjorde de. En klänning. Jätte söt. Svart.
Sen käkade vi thaimat och åkte vidare till center syd. För ja ville kolla om de lila ballerina skorna som jag köpte där för länge sen fanns kvar. Och de fanns. Så jag köpte 2 par. I olika storlekar.
De töjer sig så jävla lätt, men om jag har en storlek mindre så kanske den passar perfekt när den töjt sig lite. Sen sa jag stopp och vägrade gå in i fler affärer. Så vi körde hem.

Beställde tvålsaker av Dan sista ja va i Hässleholm, men han verkar inte ha fått de än för han har inte hört av sig. Ska ringa och kolla vad som händer senare, eller i morgon. Jag är så taggad och har så många ideér så de skulle ju vara helt perfekt om jag kunde få de till helgen då jag är leeeeedig.

Helgen ja. Johan och gänget ska ha inflyttningsfest Och jag med min nya klänning ska dit. Sen ska jag förmodligen på jägers (JA, FAKTISKT) med Therese och Malin. Om det inte är så kul hos Johan att jag fastnat där.. I morgon ska spriten inhandlas så ja slipper stressa med det på fredag.

Mmm.. nu ska jag käka popcorn och titta på ett avsnitt av Lie to me.

Vem vinner mina diskussioner med mig själv om det inte är jag??

Jag är så seg.
Har bara legat i soffan hela dagen och tänkt. Funderat, pratat med mig själv och tänkt lite till.
Har inte riktigt kommit fram till något heller. Jag tycker att jag brukar vinna mina diskussioner med mig själv. Men idag känns de som om jag har förlorat. Och då är ju frågan vem fan som har vunnit..??

Dessutom har mitt huvud bankat i ett dygn och jag gav bort mina sista paintabletter för ett tag sen så de har bara varit att försöka tänka bort smärtan. Men det gör ont när jag tänker.
Snett ovanför mitt vänstra öga. Där inne pulserar smärtan och strålar sig ner mot ögat och sen vibrerar smärtan över resten av huvudet. Brutalt.

Har iallafall äntligen kommit igång och duschat och nu ska ja bara klä mig och sen köra iväg och köpa nya paintabletter och mat som jag ska laga till Johan och gänget. Sen ska ja dra till Hässleholm och umgås, titta på Supernatural och beställa tvålsaker.
Och jag räknar med att min huvudvärk har försvunnit innan jag kommit dit. Annars blir jag fan inte nådig.

Punka mitt i natten..

I natt blev jag klar rätt tidigt. Det var inget strul och tidningarna kom tidigt.
Och när jag satte mig i bilen så kändes det skönt att jag var på väg hem. Men när jag kör ut på E22 så hör jag ett konstigt ljud om bilen och den drar väldigt mycket åt höger.
Jag har aldrig haft punka innan, men jag var helt säker på att jag hade det. Körde fram till macken och självklart var de punka.
Suck, stön och fan..
Ringde mamma, som också jobbade i natt. Hon var inte klar än, men kunde komma och hjälpa mig sen.

Jag vet hur man byter ett däck. I teorin. Jag har sett de göras säkert en miljon gånger och jag har hjälpt till. Men jag har aldrig behövt göra de helt själv. Ja, jag vet. Jag är bortskämd på sånt. Har både en pappa och lillebror som är bilmekaniker så de har alltid gjort sånt till mig när de de har varit dax att byta däck. Och jag har stått brevid och hejat på, typ.

Så jag kunde vänta på mamma så att hon fick göra de åt mig, eller så kunde jag iallafall testa själv först. Trodde inte ens skulle få av däcket, men ja kunde ju försöka. Så jag gick ut och började med att ta fram reserv däcket och allt de andra som behövdes. Sen testade jag att få av de. Det rubbades knappt. Men sen tog jag i med hjälp av fötterna och allt och då fick jag fan av en bult. Sen fick jag av resten.
Ringde mamma för att säga till henne att hon inte behövde stressa mer och att jag inte behövde någon hjälp för jag klarade att få av bultarna själv och sen är ju inte resten så svårt.
Några minuter senare hade jag bytt däck och stod och spände de nya däcket som fan. För jag vill knappast tappa de halvvägs hem.
Och sen var jag på väg hem igen.

Känner mig faktiskt jävligt stolt. Att få punka har varit en fasa för mig. Att bara stå där och inte kunna göra något. Men nu vet ja att jag kan. Så om jag får punka med min bil eller med företagsbilen så klarar jag av de snabbt och lätt. Grym som jag är..=)

Lite äventyr på morgonen.. Men nästa gång jag står på knä så hoppas jag att jag håller på med något helt annat.  hehe.. =)

2 jävligt bra låtar som är.. bortglömda?

Melinda Wrede - Relationsteorin

"'Vad vill du ha yao?'
Jag vill ha kärlek och respekt,
nån som vet hur man gör när ljuset är släckt
'Hur ska han va yao?'
Han ska va passionerad, omtänksam
det en kvinna vill ha: en riktig man"


Lambretta - BIMBO

"She´s been feaking since day one
a friendly kiss includes no toungue
Who´s she, tell me
Now she´s sleeping in my bed
Oh God I wish that she was dead
I need to know
Who´s that bimbo??"



Jag ska göra tvålar

Johans ena sambo (hehe) jobbar på panduro och får 50% rabatt!
Och direkt när jag fick veta de frågade jag om han kunde köpa lite saker till mig. Och de kunde han ju så klart. Så idag har jag tittat lite i panduros katalog och jag fastnade för en ny sak. Tvålar. Att göra sin egen tvål. Låter inte det helt underbart och helt rätt?
Dessutom verkar de vara väldigt lätt. Man kan ju göra de komplicerat och göra allt från grunden. Men jag tror att jag ska börja med att köpa färdig tvålmassa som jag bara tillsätter doft och färg till. Sen kan man ju ha lite andra saker i själva tvålen. Det finns oändligt med saker man kan ha i sin tvål. Och sen kan man göra de i vilken form man vill.
Jag vet att jag har gjort egen tvål med mamma när jag var liten någongång. Då tyckte jag inte att det var någon hit, men nu är jag jävligt taggad.
Det finns massa tips på nätet överallt men jag har nog redan rätt klart för mig vad jag vill testa att göra först.
På panduro kan man dessutom köpa hela kitt. Formar, färger, dofter. Allt i ett. Eller så kan man köpa de för sig och helt själv välja vad man vill ha.

Jag ska göra tvålar som doftar citron och ha blad av citronmeliss i. Sen måste jag så klart göra lila tvålar också. Jag har lite svårt för lavendeldoft, som borde vara de självklara valet. Men jag får hitta någon annan doft som också passar. Viol t.ex. Viol står för hemlig kärlek. Kärlek som inte kan visas öppet. (står de iallafall i min bok) Så viol blir de. Dessutom doftar de ju underbart.

Jag tycker att detta med att göra sin egen tvål passar helt utmärkt in i min nya inriktning i livet. Jag kan använda mig av de jag läser om i tvålgörandet. Använda färger och dofter som passar de jag vill uppnå.
Dessutom kan man experimentera hur mycket som helst.

Och det är nästa som att baka. Man kan dekorera hur mycket som helst. Helt perfekt nu när jag slutat att baka.
Ja, detta är helt rätt.
Nu ska jag bara se till att bestämma mig för vad jag ska börja med och sen beställa de genom Dan och sen få det. Hoppas att det går snabbt så att jag kan börja redan nästa helg när jag är ledig. Men helst så fort som möjligt. Helst i morgon. Hehe.. men så snabbt går de inte. Jag får passa på att samla inspiration så länge.

 

CUPCAKE TVÅLAR:



Haha.. Jag är nog ändå lite bohem iallafall..=)


58:- i LÖN??

Jag gick in på min internetbank igår för att se vad jag skulle få i lön på fredag. Och så stod de LÖN 58:-
58KR??????
Vafan liksom. Tidningsbärarna måste fuckat upp allt när jag hade semester. Sen tänkte jag att jag väntar tills jag får lönespecifikationen innan jag ringer och bråkar.
Sen idag så kollade jag internetbanken igen och då ser jag att på fredag kommer en betydligt högre LÖN in på kontot. Men den andra lönen på 58kr står fortfarande kvar. Jag har bara ett jobb nu och det var länge sen ja slutade där i Lund och har fått alla löner därifrån. Så vem ger mig lön på 58kr på fredag? Och vad fan är de för slavjobb som jag gjort och glömt bort?? HAHA.. lite intressant. Hoppas jag får en lönespec från slavlönen också så jag vet var pengarna kommer ifrån. Kanske är de så enkelt att de är något som de i Lund glömt bort att ge mig eller något som jag får retroaktivt. Har ingen aning iallafall.
Men jag tar gärna emot lite små slavlöner lite då och då utan att jobba för dom. So just keep on coming..=)


Humm.. kom på att jag gjorde ett par besvärjelser för att hjälpa en vän som behöver pengar. Tänk om den gått fel och istället för att han får pengar så får jag pengar. Inte fel de heller, men de va ju inte tanken. HAHA..

Run away whit me..

Ringde upp Johan och bestämde med honom att vi ska se på supernatural ikväll. 2 avsnitt. Det ska bli vår nya tradition har jag bestämt. Så har vi en anledning att ses om det inte bara räcker med att vi vill. Han skulle först plugga så ja ska dit senare ikväll vid 7.
Och innan dess ska jag organisera i köket, duscha och lyssna lite till på Miss Lis nya album.

Jag gav föresten mina blommor lite vatten häromdagen så de ser inte så döda ut längre. Än finns det hopp..

Har nyss också sökt runt lite på lägenheter runt lund. Suck. Helt hopplöst ju. Och jag har bara stått i LKFs bostadskö i lite mer än 1 år.
Jag kommer ju fan aldrig komma härifrån...


"Different style, different move. Damn I like the way you move."

Var och hälsade på Therese lite idag. Det var skönt. Vi delade på lite kinamat, snackade, åkte hem till henne, fortsatte snacka och lyssna på Ayo Technology med Millow. Jag har spelat sönder den, men den är ändå bra.
Sen åkte vi och pantade tillsammans.
Jag hatar att panta och jag har väl gjort de en eller max 2 ggr sen jag flyttade hit för snart 3 år sedan. Jag samlar alla tomglas i sopsäckar som jag sen bär ner till mitt föråd och slänger in där. Sen slipper jag tänka på de. Men nu har jag saker jag vill få ner dit som inte riktigt får plats för det är massa skräp där nere. Saker som jag bara ställt där istället för att göra mig av med.
Iallafall så tog jag med mig två sopsäckar med pantflaskor idag när jag skulle till Eslöv och Therese hade två små kassar och sen åkte vi och panta. Och jag blev ju nästan lite rik. =)

Det är så avslappnat att prata med Therese. Hon är underbar.

Nu är jag trött, ska nog krypa ner i soffan och sätta på en film.


Organiserat

Jag har nyss röjt i min hylla och omorganiserat en del.
Lagt ner alla DVD filmer i lila förvaringslådor och flyttat runt en del så jag fick en plats till alla rökelser, ljus, oljor och sånt. Dessutom spikade jag upp ett par spikar i hyllan på gaveln där jag hänge lavendel och lite citronmeliss för att torka. Så allt de där har nu fått sin egna lilla hörna i hyllan. Innan hade jag rökelserna i fönstret, men de blir mycket bättre så här.
Omorganiserade bland böckerna också så jag fick plats med alla New Age böcker och liknande. Innan låg de lite här och var i lägenheten. Men nu har de också sin egen plats i hyllan.
Nästa steg är att slänga alla torkade rosor som är överst på hyllan och hitta något annat att ha där. Vet egentligen inte varför jag har spart alla jävla rosor genom tiderna. Av nostalgi tror jag. Men jag känner de inte längre.
Dessutom är de kanske dax att slänga ut de gamla och börja om. Börja samla på rosor från nya älskare och vänner. Hittade en låda för ett tag sedan med lite gamla kärleksbrev och kort som jag fått. Som jag även de spart av någon nostalgisk anledning. Men jag tittade bara på de någon sekund innan jag slängde hela lådan med allt innehåll i sopan. Borde kanske tagit rosorna samtidigt. Men bättre sent än aldrig. Dessutom är blommor vackrast när de lever.

Jag fick iallafall lös en liten hylla som jag hade i hyllan. Som jag tänkt att ha i köket istället. För jag får ju inte plats i alla skåp där. Har alldeles för mycket köksredskap och annat som jag tycker passar i köket.

Sen är de runt soffan och speciellt soffbordet som ska röjas. För nu ligger ju där massa saker som var i hyllan innan som inte har någon plats. Och om jag inte hittar en plats till de så får jag ju slänga de.
Måste försöka hitta min nya sten också. Den är nog under soffan eller i soffan. För jag har bara haft den där. Och nu saknar jag den.

Har tvättat som en idiot idag också. Sen är de bara de otroligt tråkiga jobbet kvar att lägga in allt i garderoben. Jag brukar hoppa över de och istället gräva i den nytvättade tvätten tills jag hittar de jag letar efter. Och då ligger de nytvättade kläderna på golvet och då måste de snart tvättas igen. Ond cirkel. Men nu ska jag bli mer ordentlig.

Nu ska jag käka. Jag har gjort thaimat. Kyckling med röd curry och massa chilli. gott gott..

"And I was trying to act as good as I could. And I tried to look just as cute as I could be. Though I could hardly breathe. Is this the end of you and me?"

Nu har jag legat, stått och suttit och lyssnat in mig på Miss Lis nya album. Och det är bra. Is this the end och Stuck in the sand är mina favoriter. 
Snart kan jag alla texter.

Is this the end:


Igår åkte jag in till Lund en stund. Gick i lite affärer. Det var väldigt skönt att gå runt lite helt ensam faktiskt. Det var sol och det var ett tag sedan som jag var i Lund.
Köpte gula, lila, gröna och off white färgade ljus, ett lila anteckningsblock, en kruka med lock och lite andra grejer. Det var väldigt skönt att komma ut ur lägenheten en stund och inte bara åka fram och tillbaka till jobbet.

I natt är det jobb igen och denna helgen har redan försvunnit. Jag behöver mer. Har inte fått så mycket gjort och jag har inte fått rätt på mina sovtimmar.
Men ändå känner jag mig rätt avslappnad.
Fick något annat väldigt skönt och underbart i lördags som gör hela tillvaron lite lättare.



Im free this weekend

Jag sov i stortsätt hela dagen igår och trodde inte att jag skulle lyckas somna efter tidningarn i morse, men visst gjorde jag det. Är helt slut.
Sov några timmar och sen vaknade jag. Ganska utvilad men jag känner mig seg.
Åt lite frukost, måste försöka få in rutin på de.
Sen har jag suttit och hållt på med datan lite och nu ska jag börja dagen på riktigt.
Jag har redan startat en tvättmaskin som snart ska in i torktumlaren och nu ska jag ut i köket och fixa med disken.
För idag ska det fixas här hemma.

btw.. JAG ÄR LEDIG DENNA HELGEN!!!
Första ledigheten sen jag kom tillbaka från semestern för nästan en månad sen.


Mer drömmar

Drömmen jag hade i natt liknar en annan dröm som jag hade för nån månad sen eller nåt.
Inte att jag drömde om samma sak eller att jag var på samma ställe. Men situationen var liknande. Stämingen var samma. Pressande, nervös och orolig. Och den innehöll samma person.

Jag minns den inte riktigt och jag ska inte försöka mig på att förklara den eller försöka tyda den. För ja tror jag vet vad den handlar om.

Jag tror att drömmar återspeglar vårt undermedvetna väldigt mycket.
Jag har en vän som säger att när vi drömmer om en person så är de den personen som astralt kommer och hälsar på lite. Kanske att den personen vill säga något.
Jag vet inte. Mycket möjligt att är så också. Det finns ju garanterat olika sorters drömmar och man drömmer fler än en dröm per natt. Men de är sällan man kommer ihåg mer än en. Iallafall för mig. Jag minns ofta den senaste jag hade innan jag vaknade. Ibland kommer jag inte ihåg, men jag är ganska bra på att komma ihåg mina drömmar. Mycket för att jag vill komma ihåg dom.

För om de är så att det är olika personer som vill berätta något för en eller om det är ens undermedvetna som vill påpeka saker så kan de ju knappast skada att komma ihåg de.
Sen drömmer nog olika människor olika sorters drömmar.

Mina är oftast väldigt personliga och oftast vet jag varför jag drömmer om det. För jag kan utan problem relatera till mitt liv just då.
Sen ibland drömmer jag såklart om något helt främmande. Det är nog då man kanske ska försöka tyda genom symboler i drömmen. Och om man drömmer om en person, speciellt någon som man kanske inte känner eller som man inte träffar eller tänker på. Då kanske den personen kommer till en astralt. Eller så betyder de kanske att jag ska vara lite uppmärksam på den personen.
För ja ser en del av mina drömmar som varningar och de är ofta väldigt intensiva.

Men ibland kan de ju slå fel och jag kan misstolka de totalt.
När jag var runt 11år så drömde jag om min killkompis Calle. Vi var riktigt bra kompisar och han är en väldigt bra person. Men i min dröm var han elak och han jagade mig. Jag var riktigt rädd för honom och förvirrad, för vi var ju kompisar.
När jag träffade på honom i skolan dagen efter var jag väldigt nervös. Jag pratade knappt med honom på hela dagen och var nästan tvungen att undvika honom. Så skumt kändes det.
Han är fortfarande en bra person (vad jag vet, jag har inte så mycket kontakt med honom idag) Men om han går over to the darkside skulle jag inte bli förvånad..=)

Så mina drömmar påverkar mig väldigt mycket, ibland lite för mycket.
Men jag gillar det.
Speciellt om de är härliga drömmar. Då har jag inget problem med behålla drömmen och ta med den in i dagen, tvärtom. Det kan vara väldigt mysigt.

Dream on


Drömtydning??

Jag drömde härom natten (dagen) att jag tattuerade mig och att de inte alls gjorde ont. Fast att jag var beredd på smärta. Jag kan tyvärr inte komma ihåg vad de va som jag tattuerade in.

Om jag skulle ge mig på att försöka tyda drömmen utan att slå upp symboler i en bok skulle jag nog tro att den betyder att något som jag tror kommer göra väldigt ont, (fysiskt eller psykiskt) kanske inte kommer kännas så mycket när de händer.
Men jag kan också tänka mig att den kan betyda att någon förändring kommer ske, som kommer vara väldigt permanent. Som en tattuering är.
Fan att jag inte kan minnas vad de var som jag tattuerade in. För jag kan tänka mig att de kan ha ganska stor betydelse vad det var.
Eller så drömde jag de bara för att jag är så uttråkad och längtar efter lite spänning och spontanitet. Och en tattuering skulle för mig vara ganska spännande och inte riktigt vara något som förväntades att jag skulle göra.


Jag vaknade iallafall och hade väldigt stor lust att sticka och tattuera mig. Och om jag skulle tattuera mig så skulle de nog bli ord. En mening, ett citat, en sång text. Något sånt. Eller ett hjärta. Ett hjärta som fattades en liten bit i ena hörnet. Som att en del av mitt hjärta var borta.


Jag lever igen till helgen.

Det går rätt bra på den nya rundan.
Missade en väg i helgen men allt var hittat i natt..=)
Min nattchef ringde mig när jag va klar.

"- Hej, var är du ungefär?
- Jag blev nyss klar.
- Jaså? Det var ju duktigt.
- I know..=)
- Jaha ja. Då behöver ja inte säga de till dig fler gånger."
Haha..

Annars har ja inte gjort så mycket mer än sovit. Känner mig helt slut. Har jobbat alla nätter utan en sen jag kom tillbaka från min semester den 23aug. + Att ja lärt mig en ny runda och de är fan ansträngande i början. Har några dagar kvar denna veckan men i helgen är jag ledig. Helt ledig. Så jävla härligt. Det känns verkligen att jag behöver vara det. Inte för att mitt liv annars är så ansträngande, men ändå.
Men i helgen ska jag se till att leva lite.

Jag sov i stort sätt hela dagen igår så jag kan inte sova nu. Ska försöka vara vaken hela dagen. Har massa saker jag ska göra så jag hoppas att jag kan hålla igång. Sen sova några timmar innan jobbet i natt och sen borde min dygnsrytm vara rätt igen. En stund, innan jag vänder den igen. Jag är bra på det.

Mitt brev från en känsla

Jag skulle kunna skriva ett brev till dig. Men skulle du läsa det?
Skulle du verkligen förstå mina ord som bildar meningar? Och skulle du förstå meningen med de meningarna? Kan du läsa mellan mina rader och förstå det jag vill säga, de jag vill skriva utan att jag skriver det?
Jag skulle kunna beskriva allt detaljerat för dig om jag ville.
Men jag kanske vill att du ska försöka själv. Kanske vill jag att du ska engagera dig i mig. Men skulle du förstå att du skulle försöka förstå mig. Eller skulle du ge upp? Sluta läsa och nöja dig med att du inte förstod..?
SKULLE DU VERKLIGEN NÖJA DIG MED DET? Att inte förstå, att inte förstå mig..
För isåfall förstår jag inte dig. Isåfall vill jag inte känna dig.
Då är de kanske bäst att du slutar läsa och drar åt helvete. Nu.
Men om du fortsätter en liten stund till så kan jag berätta vad som döljer sig mellan mina rader.
Då kan jag berätta vad det är som jag vill att du ska förstå. Vad det är som jag vill att du ska kämpa för. För jag har en hemlighet.

Jag tror att jag kan älska. Och kanske så älskar jag just i denna sekunden. Och då menar jag älskar som i verkligen älska. Inte bara den ytliga kärleken. Utan den andra. Den som behöver ett nytt namn. Den som kanske inte ens finns. Jag är kluven där. Men kanske så finns den inte förrän just jag skapar den?
Och isåfall gör jag de nu. Så nu finns den och jag kallar den för Den själviska kärleken.
För den tar inte hänsyn till något, eller någon. Och framför allt tar den inte hänsyn till dess ägare. Inte för att man kan äga den, knappast. Den krossar dig om du tror det. Den kanske krossar dig ändå, bara för att den kan och bara för att den vill. För den är vild. Men också passionerad, lycklig, spontan, befriande och alldeles alldeles underbar.. Den är din bästa vän.
Tills en dag då allt förstörs. Då blir den din värsta fiende. För när du väl har hittat den, när du känner den. Då lämnar den dig aldrig. Den förändras, men dör aldrig.
Den krossar ditt hjärta och river sönder din själ. Den river sönder den i små små bitar och slänger ner dig på marken. Oigenkännlig. Och det är fruktansvärt smärtsamt när själen rivs sönder.
Du blir aldrig den samma och du blir aldrig hel. Även om du lyckas plocka upp bitarna och limma tillsammans dom så är du för evigt ärrad. Du kommer aldrig se världen på samma sätt och du kommer aldrig se likadan ut för världen. För du är förstörd på insidan.
Men den själviska kärleken struntar i biverkningarna. Den charmar sig fram och förtrollar din värld. Den struntar i moral och etik. Den ger samhället fingret och beordrar religionerna att hålla käften. Den är riktigt brutal och många borde bara passa sig.
Men det är så totalt värt de.
Du har inte levt innan du har kännt den. Det är få som vet om att den existerar. Men det gör den. För jag skapade den nyss, minns du?
Så njut av den själviska kärleken. Älska med den, älska av den, älska p.g.a den. Se bara till att älska så mycket du kan.

Jag vet inte om jag är där riktigt än, jag har fått förtrollande stunder som smakprov. Och jag är redan beroende. Jag struntar i vad som händer med mig i en avlägsen framtid. Bara jag får känna så snart igen. =)




Uppd.
Jag lät orden bildas, det tog lång tid. Jag gjorde de i den stunden på dagen som man inte behöver försvara sig eller förklara sig för någon. Stunden precis innan man somnar. Då slipper man stå till svars för vad man känner, säger, skriver eller tycker. Då slipper man stå till svars för vem man älskar.
Respektera den stunden och respektera mitt brev från en känsla.


"Can I be the girl that you met in a coin laundry?"

I natt har jag kört hela den nya rundan helt själv. Killen med rösten satt så klart där bak och sa vilka tidningar som väntade och sa till om jag körde fel. Som jag gjorde på ett par ställen, men inte så mycket. Första timmen gick väldigt bra, tills vi kom till Harlösa. Harlösa gick bra, men de tog mycket längre tid än vad jag trott de skulle göra. Sen var de landsbygd igen. Och de gick väl ok igen. Men den biten har ja inte lika stor koll på som jag hade på första timmen. Men nu i natt kommer ja ha mycket bättre koll känner jag.
Vi var klara strax före 7. En timme sena. Rätt ok ändå för att vara min första gång. I morgon ska jag vara snabbare. =)

Nu ska jag käka lite frukost, sätta på ett avsnitt till av Rebus och somna..


Btw.. Johan och deras lägenhet var väldigt fin. Mycket dörrar och väldigt vit, men den kommer nog snart kännas mer beboelig när de fått upp saker på vägarna.
Dan lagade thaimat och vi andra åt..=)
Jag tror faktiskt att jag gillar Hässleholm. Har inte riktigt haft någon uppfattning innan, men det är rätt mysigt där faktiskt.  Sen så bor ju numera min bästa kompis där så då kommer ja åka dit oftare.
Och de fick sin första blomma av mig. 3 små blommor som tydligen ska vara ganska svår att ta dö på. Men de kommer nog lyckas ändå.
Hehe.. Dan jobbar på Panduros lager och han får 50% rabatt där. Som jag ska utnyttja det. Ska skriva ihopa en lista och ge honom..=)

Jag har föresten en ny favorit sångerska. Som jag hittade igår.. Lisa Mitchell heter hon. Sjunger med mjuk härlig röst och är så där skönt laid back.

 

"Oh do you have a story
Do you have a story for me?
Do you know the one where
We'll all live happily


Do you, do you
Do you, do you"


Going to Hässleholm

Min första natt på den nya rundan gick väldigt bra. Mycket att ta in, men de verkar inte vara så svårt. Var rätt nervös innan faktiskt. Han som ska lära upp mig, han med den härliga rösten va väldigt trevlig och han garvar på samma sätt som Peter i Sthlm gör.

Jag har inte sovit mer än en timme sen igår.
Men nu ska jag iallafall klä på mig och köra upp och hälsa på Johan, Stålis och Dan. Men de blir nog inte så länge för ja måste sova innan ja ska med i natt igen. Måste ju vara pigg och redo att ta in massa fakta.
Det är faktiskt ganska spännande.
Hoppas anställningspapprena har kommit idag. Be borde ha gjort de, men vem vet..

Jag tyckte att Johan skulle laga thaimat till mig, men de tyckte inte han.. Vi får väl se..=)

FAN

Pratade nyss lite snabbt med Johan.
FAN VAD JAG ÅNGRAR ATT JAG INTE ÅKTE TILL JÄGERS!
Även om jag var tvungen att vara nykter. Jag skulle åkt dit ändå. FAN!


Jag tänder på fina röster..

Jag överlevde natten.
Killen hade kass humor och pratade hela tiden. Så ja missade hela önskenatten på radion..
Förstod faktiskt inte varför han skulle åka med mig. För han försökte inte memorisera hur jag körde eller ens försöka följa med i listan. Han bara satt där i min varma bil och hade kass humor.
Han har ju redan lärt sig hur han ska gå den så de hela kändes bara onödigt. Jag tycker att ja kunde fått ledigt och dansat runt på jägers istället.

Träffade på de andra buden där nere också. Och de va fan trevliga mot mig. Speciellt Babbel. Hon vinkade åt mig och ville ja skulle komma fram till henne. Sen berättade hon en massa om hennes gamla runda som ska bli min nya. Gav mig tips och svarade på en del frågor som jag hade. Hon var riktigt jävla trevligt. Så trevlig har hon aldrig varit förr. Hon sa även att ja gärna fick ringa henne på nätterna om jag hade problem. Ja kunde t.o.m få deras hemnummer. Men de va kanske inte så smart. För de gånger som hon är hemma på nätterna så jobbar ju jag och ja tror inte hon vill att ja ska ringa och telefonterra henne mitt i natten. Haha.. Men hon erbjöd sig gång på gång att hon kunde hjälpa mig om ja behövde något.
Väldigt skönt.
Skönt att hon var så trevlig och skönt att hon erbjöd sig att hjälpa till. För nu kommer ja kanske ringa henne om jag står och är förvirrad någonstans. Och hon har ju erbjudit sig så nu får hon skylla sig själv.
Hehe.. kanske var hon så trevlig för att hon tyckte att de va skönt att bli av med mig.. =) Men de tror jag inte. Träffar ju aldrig henne så ja kan väl knappast ha stört henne så mycket.
De andra buden sa inte så mycket. Inte ens lycka till eller hej då. De borde ju vetat att de var min sista dag. Eller iallafall att de var snart. Men vad spelar de för roll?? I´m gone now..

Sen sitter min nattchef och killen som ska lära upp mig och fixar med den nya rundans lista. Väldigt skönt de med. För den är tydligen helt i oordning och då är de inte så lätt för mig.
Jag ringde upp killen som ska lära upp mig. Björn heter han. För att kolla att min telefon inte var spärrad till hans nummer. Och de gick.
Och hihi.. vet ni vad? Killen hade så sjukt härlig röst. Jag har något för röster alltså. Ja tror inte ja skulle kunna vara tillsammans med någon som inte hade en skön telefonröst. Även om de låter lite ytligt. Men ja gillar att prata i telefon och gör de väldigt mycket. Och om ja inte gillar killens röst så sitter jag och irriterar mig på de hela tiden. Men den här killen hade en härlig röst.. Jag fick honom t.o.m att skratta fast att vi bara pratade en minut eller nåt.. Hihi.. Han lät ung. Fan att ja inte frågade Babbel hur gammal han var. Men hon blev stormförtjust när ja nämnde att de va han som skulle lära upp mig. =)
Men jag har haft fel förr. Alla med en härlig röst har verkligen inte en härlig personlighet. Han är kanske skitdryg i verkligheten. De märker vi i morgon. Men de känns bättre nu. Jag ser fram emot i morgon nu..=)

Jag har faktiskt dissat en kille för att han lät så jävla töntig och dryg i telefon kom jag på.
Vi hade snackat på nätet rätt länge och smsat en del. Sen bestämde vi att vi skulle ses och jag ringde honom innan jag körde. Men fan va dryg han lät. Och dessutom hade han en väldigt ljus röst och hela min bild som jag hade fått av hur han var genom msn och sms bara försvann. De va så jävla avtändande så de blev inget. Jag störde mig så mycket på hans röst att jag avslutade telefonsamtalet snabbt och vi bestämde att vi skulle ses en annan dag. En annan dag som aldrig skulle komma. Jag bara undvek honom och sen rann det ut i sanden.

Så fina ögon, ett härligt skratt och en skön röst. Det är viktiga saker de.
Och Hetingen har de, och mycket mycket mer..=)

Ödet skriker åt mig att STÄDA!!

Min plan för kvällen var att gå på jägers..faktiskt.
Men jag fick inte ledigt. =/ "helt omöjligt"
Så då ändrades planen och ja skulle upp och hälsa på Johan som nu har flyttat till Hässleholm. Han skulle egentligen också på Jägers från början, men hans pengar tog slut.
Men så ringer han upp 5 min efter ja pratat med honom. "De bjuder mig på jägers och allting, de har redan bokat biljett."
Så min plan sabbades igen. Fan, ja ville ju fan också till jägers.

Nu sitter jag här och har hittat en blogg som tipsar om filmer. Speciellt skräckfilmer. Och hon tipsar faktiskt om filmer som jag inte redan har sett. Men så ligger TPB nere.. så klart!

Egentligen är de rätt bra att alla mina planer förstördes. För ja behöver städa och nu känns de nästan som om ödet skriker till mig att jag måste städa. Så de ska ja nog göra.
Jag köpte nya krukväxter igår. Med lila blommor. De är väldigt fina. Får se hur länge de överlever, ja har en tendens att lyckas döda krukväxter genom att inte ge dom vatten. Just nu är de nog lugnt, men så fort som de börjar bli riktigt kallt ute och ja behöver sätta på elementet så blir de ju sjukt varmt för dom och behöver vatten dagligen. Men de får de ju knappast.

Inte för att ja behöver fler anledningar till att städa, men ja har ett par saker ja vill börja hålla på med. Men ja kommer inte kunna slappna av ordentligt förrän de är fint här. Och jag är väldigt spänd på att börja. Sitter och läser lite i min bok, samlar regnvatten, plockar lavendel och planerar inköp av färgade ljus.
Kan du gissa vad jag ska testa?

Mmm..men nu ska jag höja musiken och börja städa!

Regnvatten

Självklart börjar de regna nu när det snart är dax för mig att sticka ner till jobbet..=/

Men jag sprang ut i köket och hittade en liten skål som jag satte i min blomlåda för att samla in regnvatten. Japp, jag ska börja samla regnvatten..=)




I like you bad..

Åkte till Eslöv för att träffa Therese. Vi käkade tacos (igen) och snackade en massa.
Hehe.. Jag tror att jag börjar smitta av mig lite då henne.
Vet inte om de är något bra eller dåligt bara. Man måste hålla en balans till det. 

Men det som vi kom fram till, igen. Var att man skulle göra de man ville. De som kändes bra och de man känner för utan att tänka så jävla mycket på alla andra. Man måste få leva i sitt eget liv.

Men igen. Balans..=)


RSS 2.0