"Somliga går med trasiga skor, tills de har slutat gå. Djävulen som i helvetet bor får sig ett gott skratt då."

Var iväg och handlade med mamma idag. Vi köpte skor. Fick ett presentkort av jobbet för att köpa arbetsskor och jag hittade ett par "arbets" skor..=)
Men de va lite konstigt. Jag hade ringt min chef för att kolla om jag kunde köpa vad jag ville där inne med presentkortet eller om det bara var speciella skor jag hade att välja på. Hon sa att jag kunde köpa vilka skor jag ville och annat med, men att det var ju tänkt att jag skulle köpa arbetsskor så jag skulle nog se till att göra det också.
Men det var inga problem. Jag behövde skor och jag hittade ett par. Hade 150kr r på presentkortet och hittade lite strumpor. Men sen i kassan säger de att presentkortet inte gäller strumporna, utan bara skor OCH egentligen inte de skorna jag valde heller. Men att de inte är så strikta på det. Egentligen gäller presentkortet bara de skor som är på bilden brevid. Jag säger att min chef godkänt att jag fick köpa vilka skor jag ville, men då säger hon att hon måste ha misstolkat det. Men att det är ok. Jag får köpa de skorna med presentkortet, men att det egentligen inte var meningen så.
Så jag fick mina skor ändå. Struntade i strumporna, valde ju bara de för att det var pengar kvar på presentkortet. 

Sen gick vi vidare till de andra affärena och jag köpte lite andra kläder och stuff. Rosett örhängen t.ex. Mamma köpte lite smink till mig, för jag var för snål för att köpa det till mig själv. Hatar verkligen att lägga ner pengar på smink. Känns så jävla irriterande. Sminkar mig dessutom så sällan att de hinner torka ihop innan det är slut.
Men hittade iallafall två toppar och en kjol. Självklart allt i svart.
Jag skulle gärna vilja gå i lite färg, men de funkar inte. jag har ett par likadana tröjor men i två olika färger och när jag står där hemma och väljer så är det alltid den svarta jag väljer. Tar bara den andra när den svarta är i tvätten. Helt hopplöst. Men mina rosett örhängen är vita. De fanns svarta med, men jag valde de vita för att annars skulle de inte ens synas när jag använde de. Så jag siktar in mig på att ha färgrika detaljer istället.

Väldigt intressant va?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0