2008 VÄLKOMMEN HIT

image49


Nu är det dax. Detta året är äntligen slut.
Det känns annorlunda detta året.
Som början på något nytt och fantastiskt.
Som början på ett nytt liv.
Ett nytt år.
2008

image50


2008, VÄLKOMMEN HITSummering av år 2007

Detta året har varit ett långt år och mycke har hänt. Det finns 2-3 saker som jag minns extra mycket.
För att göra det lätt så tänkte jag försöka ta de i någorlunda kronologisk ordning.

Helvetet började en månad in i 2007. 31 januari om jag inte minns fel. Björn dog. Jag kännde inte honom så bra. Men han var bästa kompis med en väldig när och kär kompis till mig. Det var iallafall väldigt chockerande och omtumlande. En jobbig period och en väldigt jobbig början på året.

I februari fyllde jag 20 och klarade ett av mina "mål". Det var att jag skulle ha flyttat hemifrån innan jag fyllde 20 och hemifrån har jag ju flyttat så det kunde jag bocka av.

1 April, dagen då Svampen, ♥Christoffer Åkerberg♥ dog. Allting förändrades den dagen. Chocken efter Björn hade om de nu någonsin skulle kunna göra lagt sig lite och då kom detta. Svampen (som han alltid var för mig) var en kompis, en nära kompis. Jag har så många minnen av honom. Ett av de senaste var att han ringde mig flera gånger den dagen jag skulle ha min födelsedags fest. Han ville komma, men hade lovat sin bror att gå på jägers med honom. Iallafall efter många samtal så kom han fram till att kom och käkade smörgåstårta med oss och sen stack lite tidigare för att gå på jägers. Jag är väldigt glad, både nu och då att han kom. Han kom och åt och stannade mycket längre än vad han egentligen skulle gjort. Han var glad, han var alltid glad. När jag tänker efter kan jag inte minnas honom på något annat sätt än glad. Och det är så jag vill minnas honom.
Hans beravning som hölls ganska strax där efter. Den 12 om jag inte minns fel. Den var fin. Jag hade sån ångest för det skulle vara ljus klädsel och alla som känner mig vet att jag inte brukar springa omkring i vitt. Men det löste sig. Efter begravningen var vi hos Sofie, Björns flickvän. Vi grillade, ett helt gäng med personer. Veckan efter hans död försökte jag jobba, jag hade min mamma md mig vissa nätter och någon natt var min kusin med mig. Ville ine vara ensam och sen den torsdagen som dödsanonsen kom ut i tidningen så kunde jag inte längre. Veckan därpå sjukskrev jag mig, det var samma veckan det var begravning.
Alla vi "gamla" kompisar blev kompisar igen,om vi nu någongång inte vade varit kompisar. Men det är väl ganska normalt att en sån sak för folk samman. Men ganska snart efter tyckte jag att det lev som de va innan, värre t.o.m. Jag vet att det inte var så för alla, men de var så för mig. Idag har jag inte så mycket kontakt med dom. Vissa, få. och inte som innan. Men det är väl sånt som händer. Kompisar förändras. Men fan vad jag tänker mycket på Svampen. Det är nog det värsta jag någonsin varit med om. Det gör också att man börjar tänka. Vi kommer inte leva för evigt och det är inte en självklarhet att vi alla kommer bli gamla. Det kan hända vilken dag som. Jag hörde någonstans att man är nära att dö 6 gånger om dagen. Ibland vet man om det, men oftast så vet vi inte hur nära det var. Det är skrämmande tycker jag. Svampen är iallafall jävligt sakna av så många och ingen kommer att glömma honom eller den dagen.

Sen gick de ett par månader. Han som jag är vikari för på tidningarna skulle komma tillbaka ble de snack om så jag började söka nytt jobb. Utan att riktigt hitta något. Visste inte riktigt om ja skulle få något annat distrikt, men tillslut så kom han tillbaka och jag körde ett annat distrikt i typ 1½ månad. Sen blev han pappa ledig och sjuk och tog semester så de enda han har kört är den där månaden typ. Bra för mig för då har jag jobb, men jobbigt att inte veta riktigt vad som händer.

Under sommaren (som var regnig) speciellt i slutet på den så tappade jag kontakten med en av mina bästa kompisar. Jag blev arg och besviken, vet inte ens om han fattar det. Han fattar nog inte vad som hände. Men jag vet. Jag slutade iallafall att ringa honom och han hörde inte av sig. (han har aldrig riktigt varit bra på det) Visst, jag visste att det var till stor del p.g.a mig att vi hade hållt kontakten och varit kompisar så många år, men jag trodde nog aldrig att han inte, inte skulle ringa. Kanske att han skulle låta det gå några dagar, en vecka men sen skulle han ringa. Men det gjorde han inte. Och det faktum att han inte hörde av sig, att han inte fattade gör mig bara ännu mer arg och besviken. Till slut skickade han iallafall ett sms, men vi har fortf inte träffats eller snackat i tele sen början på augusti. Och detta är en person som jag nästan pratade med varje dag, såklart i perioder. Men nu har det gått 4 månader typ. Jag har lite koll på honom, han ska flytta hemifrån, han har flickvän och han är lycklig, hoppas jag iallafall. Han förtjänar verkligen att vara lycklig. Vi är inte ovänner och jag vet inte vad som kommer att hända med honom. Just nu har jag vant mig att vara utan honom och även om vi blir "kompisar" igen och snackar igenom saker så kan de nog inte bli som innan, vi kommer nog aldrig bli så nära som vi va innan. Det gör mig ledsen, för jag saknar att ha honom som vän. Saknar att kunna ringa och berätta om mina bisarra situationer som jag hamnar i ibland, eller bara prata. Jag saknar verkligen att prata med honom.
Men sånt är väl livet? Det förändras.

Jag har börjat på ett jobb till. Inom vården. hemtjänsten rättare sagt. I Lund. Jag har alltid varit väldigt skeptiskt mot att jobba med sånt men min ganska nyvunna kompis Eve jobbade där så jag tänkte att ifall hon kan jobba med de så kan jag med. Så jag började i oktober, tror jag. Har jobbat där sen dess och ska skriva papper nu i dagarna tills mars tror jag. Jag har kommit in i det och trivs konstigt nog. Visst saknar jag all min ledighet som jag hade när jag bara körde tidningarna, men de ger inte särskilt mycket oh med detta jobbet ocks så får jag som en normal person och jag jobbar nästan lika många timmar i månaden som en normal person. I Lund jobbar jag bara kvällar (15.30-21.30) Och det funkar ganska bra. Jag är väldigt trött ibland och jag skulle vilja lägga upp mitt schema på ett anna sätt. Egentligen skulle jag vilja gå ner i timmar men det kan jag tydligen inte. Jag måste tydligen ha minst 20h/veckan. Får se ur länge jag jobbar där. Nu har jag blivit ganska beroende av de extra pengarna så de blir svårt att sluta utan att ha något annat. dessutom är det bra om tidningsjobbet försvinner. Då har jag en liten B-plan. tack Eve för att du rekomenderade mig.=)

Och det är väl typ där jag är nu..
Jag längtar som fan tills nästa år för att se vad som händer då. För de kan inte, får inte bli värre än detta året.

De förväntingar och önskningar jag har till nästa år är nog att jag får tidingsjobbet fast, att det är mitt. Sen så vill jag såklart flytta och ja, jag inser att jag inte kommer ha kvar tidningsjobbet här om jag flyttar. För om jag flyttar så kommer det bli mot Lund och jag kommer inte köra hit bara för att köra tidningar. Kanske börja plugga psykologi. Det skulle vara väldigt trevligt. Jag ska var mer kreativ. Börja ordentligt med mina foton, jag har ju faktiskt ett sånt labb så de ska väl inte bli svårt. Humm.... Jo, jag skulle vilja bli kär. Ha de där pirret. =) kanske ganska fånigt, men det var verkligen länge sen som jag ärligt kan säga att jag var kär. och det var så härligt att vara kär. Besvarad eller inte.

Nu blev detta skit mycket men det här hänt mycket detta året. dessutom skriver jag det inte för någon annan än för mig själv. Att skriva ut sånt här ger mig terapi. Jag kan bearbeta det i min hjärna, i text och sen i min hjära igen varje gång jag kommer läsa de.
Och om någon pallat att läsa eller bara har skummat igenom så kan de vara lite kul. Men inte så viktigt.

men om detta försvinner nu när jag ska publisera det så kommer jag fan dö. Därför ska jag kopiera det först, så ifall det försvinner så är det inte helt borta. Smart jag är va??

Nästa år är mitt år

image47
Snart är detta skit året slut. Jag längtar tills nästa år.
Det året ska bli ett bra år.
Mitt år, vårt år, allas år.
Jag tycker faktiskt att det är väldigt spännande att
se vad som kommer hända i framtiden.
Hur kommer mitt liv att förändras.
Var är jag om 10 år?Var är du om 10 år?


PANIK

Min bil ville inte starta när jag skulle till jobbet innan idag. PANIK!!! Mamma kom och hjälpte mig, men de räckte inte med att använda startkablar utan vi fick försöka starta den genom att mamma bogserade min bil och i farten så skulle jag starta den.Och då kom den igång. Sen körde jag en runda och stängde av den och då stratade den igen. Sen kunde jag köra till jobbet. 30 min försenad, men jag hann med allting som jag skulle. Mina kollegor hade tagit alla nycklar till mig så de va bara att sticka ut direkt. Väldigt bra väldigt bra.

Nu är jag hemma och jag ska plocka undan i köket så jag kan få plats med min micro. Vet inte hur allt ska få plats bara. Dessutom har jag bara ett uttag så ja måste förmodligen köpa extra sladdar och så. Men det löser sig.  Sov med mina nya fina sängkläder. de är styva, inte mjuka alls, men efter typ 1000000 tvättar är nog de också mjuka. Men det gick bra att sova i och de är vääääldigt snygga.  Lilla Pucko ligger i mitt knä nu och sover nästan. Han är så söt. Nu tittar han upp på mig.
Ska till pappa och fira jul lite med honom. Får bli en snabbis. Har massa andra saker som jag måste göra också. Typ tvätta.

Min Jul

Nu är jag hemma. Så skönt samtidigt som jag tycker att denna julen gått alldeles för fort. Bara för att jag jobbade hela julafton. Men det ger pengar och jag hann ju ändå fira julafton, missade dock min pappa men vi ska dit på torsdag. Min enda lediga dag i mellandagarna, vill köpa sterio. Det är typ den enda som ja inte fick som jag önskade mig.

Jag fick :
BÄNKDISKMASKIN
Micro
Kudde
Handuk
Sängkläder
Galgar
Pengar
Scrapooking klistermärken

Humm...Sen var de säkert något mer, som ja inte kommer på just nu. Men bäst måste ha varit bänkdiskmaskinen. Fan vad jag hatar att diska och nu är den tiden förbi. Men nu är det Bad Santa på TV som jag ska se. Inte för att den egentligen är så jävla bra, men vad ska man annars glo på??

Men min jul har varit väldigt bra. Mycket mat och godis och mys. Hur var din??

God Jul!


Nyårs planer =)

Idag (igår) blev alla julklappar inhandlade. Ska bara förbi Linas affär en snabbis i morgon och köpa ett par saker till, till mamma. Dessutom har jag slagit in allt också. Det enda som är kvar är Leos julklapp. Jag ska ge honom biljetter till en sak, men problemet är att biljetterna inte har släppts än så jag ska tillverka egna biljetter och ge honom på julafton och sen när biljetterna släpps ska jag köpa riktiga till honom. Roligare så, annars får han ju ingen av mig på julafton. Ska trycka ut fakta om det också, så att han kan läsa om de och drömma. HAHA. Det kommer nog bli bra, tror jag.

Har nyss gjort klart en "julgrupp" till Mona, Stålis mamma. Det är en julgrupp, men inte riktigt ändå. Den är inte så julig. Det är liljekonvaljer, ett glas kors, en fjäril, ett kort och lite band. Jätte söt är det tycker jag. Jag kör ju tidningar natt till julafton så jag ska köra förbi henne sen och lämna den i brevlådan och sen skicka ett sms till henne när jag vaknar att hon ska kolla brevlådan. (annars gör man kanske inte det) Det är min plan. Bra va? Hoppas att hon blir glad. Men det blir hon säkert.

just de. Nyårs planer är bestämda. Ska till Lund (såklart) till saras kompis kompis emil eller joel. Något sånt. Blir nog trevligt. Förhoppningsvis mycket nytt folk. Jag är ju ledig och allt så jag kan verkligen festa. Ska bara se om jag kan försöka komma hem också. Då hade allt varit perfekt, men jag tror inte att mamma vill sitta helt nykter på nyår och det går väl inga bussar?? Det blir nog bra ändå.


Snart ska jag packa in allt som jag ska ha med till mamma i morgon. Alla julklappar..=)

Dan före dan före dan före dopparedagen.

Kommit hem, ska slappa en stund, kolla in vad jag vill se på TV. Diska lite behövs, sen ska jag ganska tidigt försöka sova. Ska åka ut och julhandla i de sista julsakerna i morgon. Hur fan de nu ska gå till med allt jävla folk. Ska först till lund, till Tiger, ÖB och Rusta. Sen kanske ja går runt där i stan ett tag. Skulle egentligen behöva åka till malmö också kanske, till Ikea. Får se om ja hittar allt som ja ska i lund eller vad som jag inte hittar där. Har iallafall ganska stor koll på vad som jag ska köpa och till vem.
Sen ska jag åka hem med ALLT och slå in det. För sen på söndagen ska jag hem till mamma o då ska allt vara färdigt.

Lycka till, till mig!

Var är snön?

I don´t know why, I don´t know how
I thought I loved you, but I´m not sure now

Det är snart jul ifall någon har missat det. Det känns som om det är ganska lätt att missa att det snart är jul detta året. Var fan är snön??

Min lilla Pucko ligger i mitt knä nu och tittar förvånat på mig för att jag slutade att klappa honom för att skriva på tagentbordet istället. HAHA. Så söt han är, min lilla Pucko. Tänk att man kan tycka om honom så mycket. Han är helt underbar. helt perfekt, nästan iallafall. Och det bästa med honom är att han är min och att han älskar mig och hör ihopa medmig, bara mig. För man känner sig så älskad när man vaknar och han ligger tätt tätt intill en och går fram för att bli klappad en stund tills både han och jag somnar om igen. Min söta älskligs Pucko..=)

Juldekorationer året runt?

Nu har jag julpyntat lite. Med kulor i badrummet och i dörrhålet mellan köket och rummet. Har även fäs upp glitter längt kanterna i bokhyllan och klockor under vägghyllorna. Det blev jätte fint och jag kommer inte vilja ta bort det efter julen. Kan man inte ha juldekorationer året runt? (Som Pema) Det är ju faktiskt jätte fint nu. Visst, kanske tröttnar man på det men nu är det fint..
Tål att tänkas på.

Skulle egentligen ha gjort ett julkort ikväll men jag lagade mat och sen somnade jag någon timme, jätte skönt. Min plan va ju idag att sova hela dagen tills jag vaknade av mig själv, MEN det ringde hela tiden i telefonen så de va ganska omöjligt att sova. SÅdärför är jag fortfarande trött. Men jag har iallafall helgen att se fram emot. Då är jag helt ledig och ska ut och fixa mina sista julklappar och slå in och bara ha de mysigt och sen på söndagen ska jag hem till mamma för att hjälpa till med julmaten.


Min lampa som jag fick efter min morfar blinkade just till. Det sitter en lågenergi lampa i den. Varför blinkade den? de har den aldrig gjort innan. Lite läskigt tycker jag..

Leos julklapp?

Lite mer julsaker är inhandlat. Det är egentligen lite sent nu, jag vet. Det tycker affärena också för det satt röda prislappar på ala julsaker. Men mitt badrum är inte pyntat alls så lite julkulor i olika färger kan kanske ge lite stämning även på dass. Mitt största problem är faktiskt att jag inte har en julskiva. Hade jag haft det så hade det varit julstämning på hög nivå. Men jag klarar mig nog ändå. Det är ju faktiskt snart julafton. Det är dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dopparedagen. (Blev de rätt nu??)
Jag har kommit på en sån bra julklapp till min lillebror. Hade egentligen tänkt att leta efter lite andra saker, men den här är bra. Han behöver fortfarande de andra (jag kan inte skiva ut de ifall han skulle få för sig att läsa)men de här är en bra sak. Något han älskar, tror jag iallafall.

Mamma ringde nyss, hon hade en helt annan ide. Eller nästan helt annan och den ärännu bättre. Nu har ja nästan bestämt mig, detta kommer jag att ge honom och detta kommer han att älska. Ifall han inte gör de så är han störd som fan!!!!

Bekännelse

Jag har en bekännelse att göra. Det är svårt att brätta och jag skämdes bara jag tänkte tanken. Men nu är det faktiskt gjort.
För många många år sen när BSB och Spice Girls var The it, så föraktade jag dom båda och alla liknande band. Självklart kunde jag som alla andra, alla texter och melodierna sprang omkring som terrorister i huvudet på mig. Min granne försökte få mig att "bli kär" i Nick i BSB, bara för att hon typ var de. Jag fattade aldrig riktigt poängen eller så. Kanske var jag lite för ung för att få idolfeber eller så ligger det inte riktigt för mig att bli sådär löjligt löjlig över kändisar eller artister. Den enda som ja känner att jag skulle spåra ur genom att träffa är john travolta, men jag tror inte att jag skulle kunna stå och skrika eller börja gråta ifall jag råkar träffa på honom. Men jag skulle tycka att det var väldigt häftigt att träffa honom.
Men.. tillbaka till min bekännelse. Jag har fixat Spice Girls skiva. The best of Spice girls. Fattar ni hur pinsamt det är och jag fattar inte att jag inte kan hålla tyst om det. Det förvånar mig kanske så mycket att jag måste berätta för alla så jag börjar att fatta det sen. Men jag hade en av deras jävla låtar på huvudet hela jävla tiden, jag menar i månader så jag var bara tvungen att höra den och förhoppningsvis så slipper jag den i mitt huvud nu.
Men sjukt pinsamt är det..

Julklapp =)

image46Jag har fått min första julklapp. Av en abonent.
En Aladdin ask, jättegullgt tycker jag. Man blir glad
och sen sitter man där i bilen sjunger och bara ler hela tiden.
Det var av samma abonent som jag fick förra året.
De är mina absoluta favoriter nu..=)


Lite självanalys

Jag hatar nog henne lite. Det är inte hennes fel, det är hans. Det är nog han som jag borde...humm.. inte hata, men det är han som jag borde vara arg på. Och det är jag men jag kan inte låta bli att samtidigt tycka illa om henne. Jag vet att det grundar sig mycket i svartsjuka och avund, jag kan analysera mig själv och jag har självinsikt. Iallafall så vill jag gärna tro det. Men jag kan inte undvika att vara lite småsur och irriterad över situationen. Inte riktigt att de är tillsammans eller va de är, för jag vill att han ska vara lycklig och ifall han tror han är och blir det med henne så önskar jag de all lycka som finns. Det som stör mig är att jag inte längre verkar räknas. Det var ofta jag och han innan. Inte på någon romatiskt vis, som kompisar. Bästa kompisar. Jag gillade att ha någon att ringa, någon som kände mig och som ibland iallafall kunde prata med mig, förstå mig. Även om jag är ganska säker på att jag ville att han skulle förstå mer än vad han egentligen gjorde, någonsin gjorde.
Jag har alltid velat vara den som skulle "rädda" honom, kanske inte för att han behövdes räddas så ofta, men jag ville vara den som fixar situationen. Jag hoppas att han vet att jag skulle ha gjort det, om han bara bad mig, om han bara gjorde att jag någonsin skulle fått en chans att visa att jag kunde göra det. Men han bad mig inte och jag tror inte att han någonsin velat ha min hjälp även om jag skulle gjort allt jag kunde och inte kunde för att hjälpa honom.Han bad andra. Han gav andra en chans att visa att de fanns där. Men som sagt så hoppas jag att han vet att jag fanns där, finns där. Alltid.  Även om jag just nu är besviken, arg och sårad på min kära vän så kanske  det löser sig, kanske inte. Huvudsaken är att alla är glada och lyckliga. Så därför har jag försökt att släppa mina problem och även om de ibland lyser igenom så har jag ganska väl gömt de. Och de kommer alltid vara gömda. Gömda eller borta. Men nu ska det inte överdrivas, så mycket problem har jag inte med att han inte hör av sig. Den första veckan va värst, den första månaden. men nu har det gått 4 nästan 5 månader så jag har börjat komma över det. Börjat vänja mig vid att vi inte längre är vad vi va.
God jul och all lycka i livet!

I let you fly away now..


Sömnbrist

Kommit hem från jobbet. Somnade faktiskt mellan jobbe. Det är ganska ofta som ja vill försöka somna men väldigt sälla jag verkligen gör de, men idag (igår) va jag helt slut. Jag var t.o.m hungrig men jag orkade inte äta så jag gör mat nu. Lite skumt, men jag är jätte hungrig nu och ganska pigg. dessutom är jag ledig i morgon så jag gör hur jag vill nu. Egentligen är de inte så konstigt att jag är trött. jobbade både i lund och på den långa rundan i helgen så de har inte blivit särskilt många timmar sömn. Ska på en sån där utförsäljning i morgon, se om ja hittar kläder till min bror. Men nu ska jag käka och titta på min nya favvo serie Home and away..=)


psst..om exakt en vecka är det julafton...=)

Julstressigt

Känner mig en aning stressad. Julstressad. Visst, en del julklappar e köpta och inslagna. Både mammas och pappas "stora" julklapp är klar. Men jag ska köpa lite små saker också. Mamma är lätt att köpa till. Jag vet precis vad jag ska kolla efter. Men till pappa har ja noll koll. Jag har köpt en datamus til honom. En trådlös, för hans är sönder. (min med) Men sen vet ja inte vad ja mer kan köpa till honom. Vill komma på den ultimala pappa julklappen, men den finns nog inte. Vissa år har han önskat sig verktyg eller någon maskin och då har jag och min lillebror kunnat lägga ihop för att köpa den. Men detta året har han inte önskat sig någonting, skit bull. Min lillebror kommer förmodligen få kläder, om ja hittar något som kanske kan passa honom. han har inte heller typ önskat sig något. Bara saker som ja inte förstår eller vet vad det är. Så det är också tråkigt som fan.
Har inte heller någon aning om vad ja ska köpa till Eve och Sara Jag ska ut på lördag och köpa resten av ALLA mina julklappar. Slå in de för sen på söndag ska jag och allt annat hem till mamma (pucko med). Sen ska jag hem och sova hemma innan jag dagen efter ska in och jobba (på julafton). Och när jag slutar där ska jag köra till mamma för att försöka fira lite jul. Men den 25, juldagen så är jag helt ledig. Jo, natt till julafton ska jag köra ut tidningar också..=) Det blir full fart.. Hoppas pengarna är värda allt.

Kanske inte så konstigt att jag känner mig lite julstressad.
Ska göra några julkort också. Hemma gjorda..=)

Så sexigt

Intellektuella personer är så jävla sexiga. Kanske för att de finns så få. Visst, jag fattar de hela med gangster looken. Jag är fast där med.  Farliga killar är grymt sexiga, men smarta killar. De finns inget annat som gör en kille sexig än om han är smart, intellektuell och seriös. jag gillar dessutom att de kanske är lite blyga. Tycker de är as sött. Man kan nästan se vem som är intellektuell eller inte. de har ett visst sätt att föra sig, annars så märker man de ju direkt när de börjar prata. Jag träffade en sån här kille igår, på jobbet. Han var och hälsade på hos en av mina vårdtagare. Han var äldre än mig, men han såg så jävla intellektuell ut. Och när han pratade så lät hans ord som poesi. dessutom var han doktor i något ämne, kommer inte ihåg vad.
Det är en sån kille jag är ute efter, allt annat än de är bara tidsfördriv. Jag vill träffa någon som jag känner att kan lära mig något av. 

Nu målar jag upp mig själv som värsta smarta intellektuella personen, men de är faktiskt så att jag tycker att jag är smart (såklart inte alltid) men jag har logiskt tänkande. Och som ett hån så träffar jag bara på de mest aspuckade killar. Jag vill ju bara ha någon jag kan diskutera t.ex politik med. Men även som jag kan skratta och ha kul med. Någon som är riktig och inte försöker vara någon han inte är.Är törstig, ska snart gå och hämta julmust och titta på Face Off
image45som går på 4+. John travolta är ju så fucking het trotts att han är typ 54.
Jag bryr mig inte, han är hetast.
Pucko mår mycket bättre, han ligger å min dataskärm.
Precis som han bruka..*älska*


Julkort

Är snart påväg till jobbet. Pucko mår bättre men fortfarande inte helt bra. Han är fortfarande väldigt stilla. Men de är egentligen inte så konstigt, han hade faktiskt feber innan idag och förmodligen igår också. Tur att vi åkte till veterinären.

Jag har faktiskt slagit in några julklappar. Jätte fina blev dom och sen hade jag lite kreativitet så jag gjorde ett julkort som jag tänkt att ge Stålis mamma Mona. Jag tycker själv att det blev jätte fint. Jag ska jobba julafton och tänkte köra och lämna de i hennes brevlåda efter min runda, på så vid så får hon det på julafton..=) Vill göra fler julkort, men jag vet inte vem jag skulle kunna skicka ett till..? förslag?? Vem vill ha ett hemma scrappat julkort av mig?

Men nu är klockan 1 och jag ska göra mig färdig. Ska ju köra upp till Statoil och byta till företagsbilen men före de ska jag slänga in min tvätt i torktumlaren, ta dricka och hitta min munktröja.

Kommer kanske träffa H..=)

Pucko var sjuk

Min Puko är sjuk, vi har nyss varit hos veterinären och han hade feber, 40.5 och en katt har vanligtvis 38.0. Men han sa att det va tur att vi åkte in när vi gjorde för han hade kunnat bli ännu sämre och t.o.m dött.
Nu har han gått och lagt sig någonstans, ska snart kolla var,

Har totalt glömt bort att jag måste äta, de har varit så mycket denna dagen så jag har inte kännt efter riktigt. Ska gå och fixa något snart. Ska först bara flytta in alla saker i badrummet igen.

Är min söta lilla Pucko sjuk?

Jag tror, eller jag är ganska säker på att min söta lilla katt är sjuk. image44 
Nojjade upp mig som fan på rundan och va nästan helt berädd på att jag skulle finna honom död när jag kom hem. I morgon ska jag ringa en veterinär om han inte mår bättre. Han har sovit hela dagen och när jag gav honom kladdmat så tittade han knappt på det. Åt ännu mindre. Så jag är väldigt orolig.

Min söta lilla Pucko..

Lussevaka

Jag har sån härlig julstämning idag. jag vet inte om det beror på att det är Lucia imorgon. Inte för att jag kommer märka det riktigt. De va ett tag sen som jag såg ett luciatåg live. Eller ja, 2 år..typ. Och nu kom jag på en sak. Det är ju Lussevaka idag. ohhhh...Sånna minnen man har till den här kvällen. men detta året sitter jag här och har julstämning men ingen fest.  Dessutom behöver jag städa. Ska kanske göra lite ikväll och sen lite i morgon så jag kan julpyssla och julfixa klart min lägenhet på fredag och inte behöva städa på fredag

Jag kommer ihåg lussevakan i 9an. Och luciatåget dagen morgon. Jag och Mia var tomtar. Hihi.. Det var trevligt.

Nä, nu är jag för trött. Ska nog sova en stund..
Natti

Do you have the time?

Kom typ nyss hem från Eve, vi har bakat lussebullar och sen körde jag skit fort till Eslöv för jag ville handla på lågpris för där hade mamma hittat våra favorit godisar.
Nu håller jag på med att laga mat och snackar lite med Emilia. Hon säger att jag måste lägga ut en bild på min nya klänning som jag tjaffsar om hela tiden. jag har den på mig nu desutom. Ska göra de, snart. kanske inte idag och förmjodligen inte i morgon, men kanske på fredag för då är jag ledig igen.

Till er som inte känner mig eller som inte vet så jobbar jag med att köra tidningar på nätterna (2-5) och sen sover jag innan jag jobbar inom hemtjänsten i Lund (15.30-21.30) Sen efter det kommer jag hem och slappar lite innan jag ska ut och köra tidningar igen. Jag jobbar inte varje dag i Lund, bara ca 50 % så de blir ca 4 dagar i veckan. Tidningarna kör jag hela tiden, varje natt. Är bara ledig varannan helg.
Och idag va jag på jul-landgången på tidningsjobbet och där fick jag reda på att jag hade förlängt till i mitten på februari och förmodligen februari ut. Ingen tror egentligen att han kommer tillbaka alls men man blir ju ändå nervös när de är några dagar kvar och ingen hört av sig. Men det var lugnt denna gången också.

Nu är min mat snart klar så jag ska fixa såsen.

Home and away

Mackor och oboy, såååå gott när man kommer hem kall och frusen. Ska snart in i duschen, fixa till sängkläderna och sen lägga mig ner i min varma sköna säng för att sova. I morgon kl 13.00 kommer mamma och de andra för att hämta mig. VI ska till Kristianstad på julbord.

Det går en ganska löjlig serie nu på morgonen när jag kommer hem. Home and away heter den och jag har börjat komma in i handlingen lite. Den är fortf löjlig men den är ganska bra faktiskt ändå. Jag vet att det motsäger sig själv lite men den är de. Det går typ 2 avsnitt varje morgon, ibland 3 och det är bra för de är lite korta.

Jag är faktiskt lite yr. Jag känner det när jag blundar. Kanske p.g.a sömnbrist..?
Sak iallafall duscha nu så jag är färdig och ligger i sängen lagom till Bevery Hills börjar. Fan va jag hatat Kelly, hon är så jävla bitchig. Kan inte minnas att hon var sån innan. Men förmodligen var hon ju det men jag var annorlunda då och ser henne på ett annat sätt nu. Nu är hon bitchig!!


Lussebullsbak igen

Det var gott med julbord idag och jag hoppas att det blir gott i morgon med.
Är lite nervös för mitt vikariat går ut på fredag och de har inte hört av sig om förlängning. Jag tror itne att han kommer tillbaka, men de finns ju alltid en risk. I morgon så kommer förmodligen min chef vara på julfesten så jag hoppas att hon har några svar och vet vad som händer. Jag kommer bli ganska sur om han ska komma tillbaka och de inte har fixat något annat till mig. Men vi får väl se. Jag hoppas att han slutar och jag får hela linjen fast. Då är den MIN.

Lussebak blir det ju i morgon också förmodligen. Jag är ju ledig och det skulle bli gott med massa lussebullar med massa saffran i. Med Eve. Sara ville inte vara med och baka, tråkis hon är. Baka som är sååååå roligt.

Sen när jag går ut för att jobba så ska jag slänga in alla mina kläder i tvättmaskinen så de är tvättade tills i morgon och jaaa, jag ska ha min nya snygga klänning på mig.
Nu är jag sjukt törstig så jag ska gå och hämta dricka.

Why are you so fucked up?

Jag förstår mig inte längre på dig.
Förstår du själv vad fan du håller på med?


Peter

Fick nyss höra att Peter har problem med sina lungor. Pneumothorax heter det tydligen. Tydligen får unga, långa smala män det lätt. Det är typ lung kollaps eller något liknande. Tydligen har han haft det en gång för ca  1år sen också. Han måste börja gå upp i vikt. Han har alltid varit smal, för smal. Han dricker liter av cola varje dag och typ alla andra som lever på cola skulle gå upp i vikt av det men inte han. Men han äter aldrig riktig mat. Hemlagad riktig mat. Inte mackaroner och ketchup. Mer köttfärsås eller något liknande, det borde han äta. Men bor man med sin pappa som inte lagar mat så ofta utan köper en pizza istället så blir det ju så att han inte heller lagar ordentlig mat till sig själv. De lever ungkarls stilen.

Jag är väldigt orolig för honom.
Det har varit väldigt mycket för honom detta året.
Egenligen skulle jag ha åkt upp till honom för ett tag sen, i slutet på denna sommaren men det blev inte av då.
Jag tycker så mycket om honom. min lilla Peter. Han har nyss fyllt 21 dessutom. Men han måste börja ta hand om sig själv.


Julbord x2

Idag efter jobbet åkte jag för att handla på Willys köpte jag superlim som ja har glömt köpa, eller inte riktigt brytt mig om att jag behöver på över ett år. Men idag så köpte jag det och nu har jag limmat min jul-speldosa och fick såklart lite lim på fingrarna, men de har jag snart pillat bort.
Imorgon är det julbord på mitt nya jobb i Lund och min chef sa att de skulle ta undan till oss på kvällen så vi behöver inte ta med oss mat i morgon. Men jag ska ta med mig några mackor för jag har hört att det inte är ett vanligt julbord utan ett italienskt julbord och om de är så som ja fick de beskrivet för mig så är det inte säkert att jag är så förtjut i det så jag tar backup mackor med mig.
Sen på Onsdag så är det julbord med mitt vanliga gamla jobb. Det är traditionellt julbort, var de förra året iallafall. Inte så mycket eller speciellt på något sätt men gratis mat är aldrig fel. Sen måste jag baka lussebullar och ifall ingen vill baka med mig så ska jag göra det själv. Tänkte göra det på onsdag iallafall. Köpte saffran idag men glömde att köpa jäst. jag har någon jäst hemma. Sån torrjäst, men den kanske är gammal. Om den kan bli gammal..?

Köpte vita hyasinter också. Det är mysigt. Har en redan som är på gång att slå ut men man kan aldrig få för mycket fina doftande blommor tycker jag.


Trodde att de va han som hade ringt, var så glad. Men nä, tydligen inte.

Min helg

Vi åkte i fredags kl 14.35 från Lund. Det tog nästan 2 timmar innan vi var i Köpenhamn och incheckade på båten. Som hade 11 våningar. Vi bodde längst ner, under vattnet!! i en liten liten hytt med 4 sängar, våningssängar. Inget fönster, ett litet litet badrum med en ännu mindre dusch. Men det var mysigt. En inbyggd radio fanns det också. Som bara fick in 2 olika danska kanaler (även när vi var i norge!!)
Vi började med att packa upp lite och softa en stund, jag var väldigt trött men försökte göra allt för att inte visa det. För i fredags var det ju Eves födelsedag.
Sen gick vi för att fixa något att äta. Vi hade med oss eget bröd och mjukost men vi tänkte ju äta något annat också. Jag beställde en ganska äcklig macka för 139 norska. Vet inte riktigt vad det blir i svenska men kanske olite över 150 svenska?? dyrt som fan iallafall.Speciellt för att jag inte tyckte den var god. Sen började vi förfesta och senare den kvällen var vi på båtens pubar? Det fanns 2 ställen som var nog lite mer för os unga. Men det ena stället var det ganska mycket dansmusik på. Inte riktigt Arvingarna men ändå. Det andra va mycket mer disco stuk så där var vi en hel del. Inte riktigt min typ av musik men de kom några godingar ibland. Jag hade nya skor som jag inte riktigt hunnit gå in än så jag fick väldigt ont i fötterna. De klämde lite och de andra som jag hade med mig va fodrade så de kunde jag inte riktigt byta till. Men det löste sig.  Vi gick ut ibland och då kylde jag ner mina fötter i vinden lite.

Sen på lördagen när vi vaknade av att de hade MASSA medelanden så var vi i Oslo. Vi gick runt och letade efter ett öppet cafe, vi var där ganska tidigt så de va inte så mycket öppet.Men tillsist hittade vi ett öppet cafe så vi käkade bagels och jag drack varmchoklad. Sen gick vi runt och kollade i affärer. Massa skor affärer för tydligen är Sara någon sort skofetich. Men till sist köpte hon skor och Eve hittade ocså skor. Jag köpte skosnören där det stod Green Day på. Ville ha de på mina nya skor men de var för små till de skorna så jag ska ha de i mina gamla skor. För jag älskar mina gamla skor och kommer nog inte slänga dom på ett tag. Sen käkade vi i land innan vi gick på båten. Sen sov vi någon timme innan vi började göra oss färdiga för att festa igen..=)

Nu ska jag fixa mat.

Hemma

Nu är jag äntligen hemma men det känns fortfarande som om det gungar. Jag måste lägga mig ner och sova väldigt snart. Jobba i natt och i morgon i lund.
jag blir så trött..

Skriver om min helg senare.

Helgkryssningen

Jaha, fan vad dryg jag är då. Tog ledig för att jag skulle kunna sova, men har jag gjort det?? NÄÄÄÄ!! Eve kommer döda mig om jag är trött imorgon (eller senare idag rättare sagt) Men jag brukar vakna till liv på kvällen och de e då jag behöver vara vaken.
Det är så spännande tycker jag.
Jag ska ju på kryssning över helgen..=)
Så jag har faktiskt packat en del, men de är mycket som ja inte kan packa förräns imorgon. Jag är säker på att jag kommer glömma något. Jag brukar alltid packa för mycket men denna gången känns de som för lite. ja, allt är inte packat ännu men jag har inte alls så mycket kläder med mig som jag brukar. lite ångest över det och jag har inte äns lämnat lägenheten.

Iallafall så ska jag imorgon göra:

1. Packa ner det sista. (Smink.Sprit. Skorna. Kameran. Batterierna. Mobil laddaren. Bok)
2. Handla engångs glas, bröd och tubmjukost, läsk, godis, baguette.
3. Åka och hämta min lillebror som ska ha min bil över helgen.
4. Tanka bilen.
5. Hämta Evelina (Grattis!!!!)
6. Vara i Lund före 13.00.
7. Möta upp Sara
8. Växla pengar och se till att vi står på rätt busshållplats.
9. Inte glömma något och komma på bussen innan kl 14.00
10. Njuta

Hoppas att det blir kul. Jag har iallafall duschat, fixat mina naglar, hittat mina smycken, städat (inte diskat), tagit insomnings tablett så nu kommer jag kunna somna snart. Annars är det illa. jag ska gå upp kl 11.00 Skiiiit. 3½ timme. Ojoj..men jag klarar det.=)
Nu börjar jag nog bli trött. Får iallafall hoppas det. Annars får jag slå mig hårt i huvudet så jag deckar.

Lite irriterande är att jag inte hittade mitt favvo halsband. Men jag klarar mig nog ändå.

Så hoppas att ni alla får lite kul i helgen för det kommer jag att ha, lita på det. =)
Bye Bye

psst.. Ring inte mig i helgen för då kommer det att bli dyrt för mig, eller rättare sagt. Jag kommer inte att svara..


avklippt =(

men va fan?  Jag har inte ens börjat men nu har jag rast för att titta på sex and the city.

Vet ni vad jag gjorde igår? nä, förmodligen inte.
jag klippte mig. jätte mycket. typ 15 cm Det var så slitet och även om de va långt så det var dax att klippa det.
Men jag tyckte att det var lite för mycket som jag klippte och nu hatar jag mig själv för att jag klippte det. Även om det verkligen behövdes. Det är fortf långt och Eve såg igen skillnad men jag märker det. =(
Men mina toppar slutar på nästan samma ställe. Det värsta är att mitt hår blir så jävla lockigt ju kortare hår jag har. Och när det regnar lite sådär smått som det gjort hela dagen idag så lockar det sig mycket mer så jag ser fan ut som en blöt pudel typ..

Ahh.. jag är arg för att jag klippte mig.. Och nu är sex and the city slut så nu måste jag börja städa.


Stress

Kom hem från jobbet nu. Känner mig en aning stressad. I morgon efter jobbet ska jag och sara till eve och typ överraska o gratta henne lite i förväg (det blir jobbigt att ta med presenten på kryssningen). Sen kommer jag förmodligen köra sara till lund igen och då måste jag hem och städa det jag inte orkar städa idag. (förmodligen dammsuga) och kanske packa. Ska försöka göra en del nu, men jag kan nog inte dammsuga nu. klockan är 23.52. Så det känns lite stressat, men de löser sig nog. Jo, jag skulle behöva köra en maskin tvätt i morgon också, så att ALLT är rent till helgen. Behöver nog inte allt med mig men ja har ju mina favorit kläder. Och även om det bara är över helgen så behöver jag mer än ett set av kläder. Aja, det löser sig nog. Men nu ska jag börja för jag vill se reprisen av heroes kl 1.00 om ca 1 timme.

psst.. Min nya klänning är het!


Önsketänkande?

På vägen hem från mamma så kör jag förbi ett gammalt ex hus. Eller iallafall där han bodde då. Jag körde faktiskt in på hans väg, såg huset bättre så. Jag är ganska säker på att han inte bor där nu. Men jag har ibland tänkt på att jag vill köra in där och se hur det ser ut, men jag har aldrig vågat. Är kanske lite rädd för att han ska bo kvar. Eller så är det önsketänkande. Iallafall gjorde jag det idag. Men det var mörkt så jag såg inte så mycket och som min fasa var så kunde jag inte köra ut så jag var tvungen att vända för att komma ut på vägen igen. Tur att det inte var ljust och tur att han inte dök upp.
Ifall jag springer på honom någon gång så hoppas jag att jag har min nya snygga klänning på mig. Då, då ser han vad han missar. Det skulle kännas såååå härligt. Fy fan vad jag skulle må bra efter det.Nya kläder

Idag var jag iväg för att handla kläder tills helgen.För några veckor sen var jag och mamma iväg för att tittade på kläder och då hittade jag den sötaste lilla klänning som jag älskade direkt. men den jag testade var egentligen för liten och de fanns inte större i den affären. Och nu när vi skulle iväg så hade jag bara den på huvudet. Finns den kvar???? Denna gången åkte vi till malmö och inte lund som sist. Först blev det triangeln, men jag kunde inte släppa den klänningen så vi va tvungna att åka till Indiska direkt för att se om den var kvar och det var den!!!!
Det fanns t.o.m i större storlek så nu passar den perfekt. Den är så söt. Den gör att mina bröst ser ut som en stor rosett. HAHA, Lite svårt att förklara, får kanske ta en bild sen när jag har laddade batterier i kameran.
Sen köpte jag stor också. Hittade precis sånna som jag ville ha i vinter och sen köpte jag ett annat par som egentligen kanske inte passar för vinter. och sen htade jag ett par ganska fula men som ändå skrek MOA om. De var också typ sånna sommarskor men de va döskallar på. Egentligen är jag lite emot döskalle saker, bara för att det är så jävla populärt nu. Men jag kunde inte låta bli dom. Vet inte riktigt när jag ska använda dom men det var 3 betala för 2. Så va fan?
Jag köpte strumpor också för mamma mobbade mig jätte mycket för jag hade fula älgstrumpor.Och dessutom så behövde jag helsvarta strumpor. Men jag blev jätte nöjd med mina köp och nu sitter jag i sängen med min nya gråa klänning, mina nya döskalleskor och mina nya svarta strumpor. Och det är så mysigt. men nu måste jag ta av mig detta innan jag har använt den så mycket att jag måste tvätta den innan fredag.

Jag kommer vara så het i baren på båten..=)

Bullbakande

Var hos mamma idag med Pucko. han va jätte cool.  image43
Var lite blyg i början men sen låg han soffan precis som om han alltid gjort det. Han ska bo hos mamma i helgen när jag ska iväg..=) och sen i jul ska han också vara med där.
Vi bakade lussebullar, jätte många, jätte goda stora lussebullar.. Det var jätte gott och man fik verkligen sån julkänsla. Sen hade mamma köpten 7armad ljusstake till mig som man ska ha i bilen. Så nu är även min bil julpyntad.

Imorgon ska jag iväg och köpa kläder. Hoppas att jag hittar något som jag kan ha i helgen som känns lite lyxigare, eller nä, de va fel ord. Något som känns...humm...högtidligare? nä, jag vet inte. jag behöver något som jag blir lite fin i som jag kan ha när jag ska vara lite fin.


Förvirrad på City CROSS

Kom just hem från jobbet. Är inte trött, jag har ju vänt mitt dygn helt fel. Men det är ok, för jag är ledig i morgon. Ska hem till mamma med Pucko i morgon. För han ska bo där i helgen när jag ska på kryssning...*iiiih*.Så jag ska dit honom nu imorgon så han vänjer sig lite och så att vi får se att han inte blir mobbad.

Igår när jag körde till pappa så stannade jag till på CITY CROSS. Det har nog varit öppet ett tag men jag har inte varit där än så nu när jag körde förbi och det var öppet så tänkte jag gå in och kolla läget. Pappa bad mig köpa lingon och senap men när jag kom till pasta och ketchup så hittade jag ingen senap eller lingon. Jag gick fram och tillbaka och tänkte att jag måste vara blind för jag såg ingen senap. Tillslut så fortsatte jag gå, kanske var de på något annat ställe eller så kanske jag skulle träffa på någon som jobbade där. Vilket typ ingen verkade göra för jag gick genom halva affären innan jag hittade någon jag kunde fråga. och då visade de sig att senap, med lingonen stod på helt andra sidan affären. Helt stört. Och då va klockan så mycket att jag inte hann gå där och strosa mer. Jag kom inte ens till mjölken. Men sen hittade jag min kusin i kassan så lite bra är ju affären då. Ska åka dit en annan dag när jag har tid att gå vilse där inne.

Nu ska jag försöka sova.

Telefonmaraton

Har telefonmaraton med Eve. Hon har satt upp sina julgardiner och lite sånt och jag fick lite ispiration så jag har också satt upp en röd julgardin i mitt lilla lilla fönsteri köket, och det blev så mysigt så ja tänker nästan ha kvar den året runt. den är röd med röda hjärtan och passar lixom in alltid i min lägenhet. Får se om jag är trött på den efter jul eller inte..=)

Var och hämtade mina böcker jag beställt av mitt kusinbarn från jultidningarna och lämnade massa cola till pappa och hämtade upp mammas julklapp. Sen när jag kom hem så beställde jag kina mat som jag krängde i mig och blev så mätt att jag nästan somnade. Men då ringde Eve och vårt maraton började.
Det är härligt att man kan snacka med henne länge utan att riktigt snack om något, men de blír inte tyst i telefonen ändå.Visst, vi kommer kanske in på samma saker om och om igen ibland men va fan? Då behöver väl de diskuteras mer bara..=)

Nu ska jag snart till jobbet, har inte varit på jobbet på typ 1 vecka nästan men i natt ska jag jobba. Och det regnar så de blir drygt. Hoppas inte jag blir sjuk igen. Eller egentligen så skulle det vara härligt att vara hemma denna veckan med. men nej nej, måste jobba lite innan jag glömmer bort hur man gör.

Mina favoriter

Ibland blir man så glad över att snacka med vissa personer. Man blir glad bara man ser dom eller när någon annan snackar om dom. De är de som är favoriterna. Genom alla år har jag skaffat mig några favorit. De är egentligen inte särskilt många, men de är riktiga favoriter. De som man inte träffar så ofta men när man gör de så blir man så glad och man snackar som om ingen tid har passerat.
Men de kan inte riktigt bli favorter förrens lite tid här gått och man har perspektiv på dom. Det är då man märker vilka som sticker ut från resten av massan.
Så hur vet man att man är någon annans favorit?
Jo, man märker det ganska lätt. Kommer personen ihåg dig och ni pratar som bästa vänner fast det har gått typ 5 år. Då kan man nästan räkna med att man antingen är en favorit eller en speciell.

Jag har väldigt få speciella, men de jag har är riktigt speciella.


Vad dålig jag är på att välja

Filmerna var kassa, men de brukar de vara när jag väljer. Det är sant, jag är skit kass på att välja bra filmer. Jag vill se skräckis men får alltid med mig thrillers hem som jag tror är jätte bra men de är alltid skit kassa. Nästa gång ska jag ta den som ja minst känner att jag vill se. Då kanske den är jätte bra.

Och nu ringde Eve och sa att hon kommit hem säkert.

Vi ska se på skräckis

Nu har jag gått ner och hyrt 2 skräckisar. Eve är på gång hit. Jag fick 2 påsar mickropopcorn när jag hyrde filmerna men jag har ingen mickro. Skit jobbigt. Och bara därför så är jag jäte sugen på popcorn men nu är allt stängt i lilla Hörby så jag får nöja mig med det jag har. Har iallafall massa gott att dricka. Desutom blir de första filmkvällen i mina nya soffor. (när de är mer än jag själv då) För när ja glor på film ligger jag i sängen. Kommer inte ihåg vad filmerna hette men Buffy va med i en av dom och neeeej, det var inte the grudge. HAHA.

Fjantfilm

Ligger och tittar på en fjantfilm som går på 5an. Men jag gillar fjantfilmer. Man behöver inte tänka och man vet att det alltid kommer att sluta lyckligt. Katie Holmes är med i denna. Det är något med henne som gör att jag gillar henne. Hon är iallafall presidentens första dötter och ska ha en "vanlig" collagetid. Något som inte verkar funka så bra, såklart.
Men den är ändå OK tycker jag. gillar när de har eftermiddag/kvälls filmer. Ska se vad som går på TV ikväll och ifall de inte kommer något kul så ska jag gå ner och hyra minst en film.
Eve ville kanske komma förbi, vi får se.
Jag ska iallafall efter filmen städa upp (dammsuga) och sen ta fram mina julsaker. För det är faktiskt första advent i morgon.
Så mysigt med jul..=)

Nu ska jag gå och göra en underbart god rostbiff baguette.. MUMS MUMS

Så sött

"du är rolig på nåt gulligt sätt"

Vad sött sagt, tack!


Idag är det den 1 december

Det innebär att:

..det är exakt 8 månader sen Svampen dog.
..nedräkningen till julafton har börjat.
..vi är inne i den sista månaden på detta skitåret.
..att om exakt 1 vecka, den 7 dec åker jag på kryssning till Oslo.

Köpte ett väldigt fint kalenderljus igår,
har dock ingen chokladkalender men jag tror jag klarar mig.RSS 2.0