vad pinsam han är


En gammal kompis ringde i morse. Det var väldigt trevligt att prata lite med honom. Men han fick mig att sakna en annan person väldigt mycket mer än vad jag redan gjorde.
Och haha, han berättade att han hade träffat på ett gammalt ex till mig igår i Eslöv. Det var lite kul. Han hade inte förändrats ett dugg. Dessutom verkade de som om han hade gått och gömt dig för Jocke, eller nåt sånt. Vet inte riktigt. Det skulle inte förvåna mig, men ändå. HAHA. Fan vad han är och var pinsam. Men jag såg det inte så innan.

Så naiv man var.

Det gick lite för snabbt ja


Jag går fram, det är snart min tur och jag vill inte missa det.
1 nummer före mig, jag tittar lite snabbt på löpsedlarna. Ser den. Just då blir det min tur och jag tar den snabbt i handen, lite förvirrad, en aning stressad. Går fram till kassörska.
- "Vad måste ja köpa för att få den här?"
- "Aftonbladet."

Jag gick tillbaka och tar en aftonbladet.
Med lyckobrus sätter ja mig i bilen och ringer och berättar för Eve om mitt fynd. Hon fattar inte riktigt min extas men de gör ingen.
Kommer hem och någon timme senare kommer mamma. Självklart har ja redan berättat för henne om mitt köp också och när hon kommit och vi sattit oss för att käka en korv så öppnar ja förpackningen. Det finns bara en. Ja stelnar till. Det är bara en, det fattas 2. 
Med panik i blicken visar jag det för mamma och vi packar snabbt ihopa, ja letar fram kvittot och vi kör ner till affären. Med en "fan" känsla går jag in, berättar att det fattas 2 av mina John Travolta filmer och får sen höra att det ska vara så, att man får en i veckan. +  att det står där längst uppe på införpackningsplasten.
Skamsen, besviken och utskämd går vi ut från affären.
Så jävla pinsamt. Det gick lite för fort där ja.. HAHA.. Så nu måste jag komma ihåg att ja ska köpa nästa och nästa film också i kommande veckor.

DuKänner du inte min saknad?
Ser du inte min ensamhet?
Bryr du dig inte längre om mina problem?
Bryr du dig inte längre om mig?
Saknar du inte mig?
För jag saknar dig otroligt mycket-
Jag drömmer om dig.
Tänker på dig.
Hela tiden.
Varför ringer du inte?
Varför kommer du inte och väcker mig längre, och vill att ja ska göra pannkakaor till dig?
Varför kan du inte visa att du fortfarande bryr dig?
Att du förtfarande är min vän.
Ska du inte komma på att jag fortfarande finns kvar?
Snälla, bara kom hit till mig!


En lång dag

Ont

Idag var min första prov-jobbar-dag på det nya jobbet. Som  ja KANSKE ska börja på. Det är faktiskt ganska intressant, även om jag tycker att det lite jobbigt också. Hoppas arr ja kan komma över det. För alla verkar vara jätte snälla och trevliga och jag behöver lite socialt i mitt liv. Tidningsbärarjobbet ger mig inte särskilt mycket social tillfredställelse. Det är ett ensamt jobb. Som jag visserligen älskar men ja behöver ha lite kontakt med människor också. Man fick för mycket av det i skolan så det har varit skönt att vara ensam ett tag. men nu börjar det bli lite ensamt.

Fick iallafall mycket motion idag av all cykling. Även en hel del ont också. Det var länge sen som ja cyklade, men det kommer väl att bli lättare. Både med motionen och med mitt onda.
Jag hoppas verkligen att ja kan klara av det, både för mig själv och sen för Eve som har föreslagit mig till sin chef och för att alla räknar med mig. Det är väldigt mycket press. Hoppas ja kan använda pressen till att få det att funka. Vill ju inte göra någon besviken.
Kommer inte jobba varje dag då, eller jo, med tidningarna blir det varje dag men inte med det andra. och det är bra. För idag så har ja inte gjort så mycket mer än att att jobba och sova lite därimellan. Några dagar kan jag ha det så men inte alla, det skulle nog inte funka. Beror såklart på vad det är för jobb.

Mamma ska hit i morgon och låna min data lite och sen kommer Eve hit och sover hos mig. Mys mysigt..!
Pucko är också på myshumör nu. Han kryper upp i knät på mig. Aj, nu fan biter han mig. Grr..

Nu ska jag dra och jobba, är så trött så jag ska vara snabb idag.=)
ledig i helgen iallafall.. Så Skönt!

I´m fine. Now!


Var på arbetsintervju och det gick ju bra verkar det som. Mycket information. Men de ska nog gå bra får jag hoppas. Ska dit på min första provdag imorgon. Jobbar 15.30-21.00. Så jag missar både Akademin för det okända och Heroes. Hoppas det går i repris. Heroes vet ja går i repris senare på natten.

Lämnade tillbaka min hemtelefon som ja hade köpt också. den ville inte riktigt funka som den skulle tyckte jag. Så ja och Eve åkte till Rusta och fick en ny. Hon i kassan tittade knappt på vad de va för telefon vi tog o den eve hade tagit såg nästan likadan ut som den ja lämnade in. MEN... När jag kom hem och öppnade så va de först massa fler sladdar och ett sånt där Via direkt headset. Sen koppla ja in den och allt såg likadant ut som innan tills ja satte telefonen på plats och det kom upp en väldigt färgstark bild på en strand med palmer. Och jag hade INTE färg display innan. Dessutom så finns det fler knappar och sånt. Jätte spännande ju. Så jag fick en mycket fetare telefon än den ja lämnade in. Vet inte om det var medvetet eller om det var hon i kassan som inte tittade ordentligt. Det är inte mitt problem iallafall. Ska gå och läsa bruksanvisningen på min nya telefon nu så ja kan fatta och använda alla coola funktioner jag har. Sen ska ja sätta på en film som ja lånade av mathias och somna till den. Får inte glömma att ställa klockan. Annars missar ja tidningarna.

Jo, min chef ringde mig innan idag och berättade att han inte kom tillbaka nu, att han fortfarande var "sjuk" och att ja hade fortsatt. Det var bra. Men hon visste inte hur länge. Kan han inte bara sluta?!?!?


Såg att  en smygtittare hade läst några av mina dagboksinlägg på lunar. Några gamla. HAHA..  Lame


Jag vill ha puppor i magen

Natt till Tisdag

För pupporna förvandlas snabbt till små söta fjärilar som flyger runt runt runt. Det vill jag ha. Fjärilspirr i magen. Och ifall det är de som krävs, att man ska ha puppor i magen ett tag först så välkomnar ja dom.
För fjärilar är ju underbart.


Har arbetsintervjun imorgon, sen ska ja shoppa lite. Tar tiger innan Eve slutar för ja tror att de va hon som inte tyckte om den affären, eller om de va Sara. Ska kanske träffa Mathias lite undertiden ja väntar också. Om han inte e på kollonin. Ja, just de. Jag ska inte glömma att ta med min hemtelefon och kvittot om ja nu fortfarande kan hitta det. Den vill inte riktigt funka så ja vill lämna tillbaka den. Inte för att jag använder den så mycket men ibland gör ja ju och då vill ja att den ska funka. Drygt som fan när saker inte funkar som de ska göra.
Nu ska ja gå och ta fram kläder som ja ska ha på intervjun imorgon. Måste ju se till att vara respektabel. Kan inte komma dit i mina sönderklippta T-shirts. Tur att nästan allt är tvättat, för ja hade helt glömt bort att tvätta idag. Är lite nervös för de i morgon, men de ska nog gå bra. Vad är de värsta som kan hända? Att jag får det eller att jag inte får det. Det är nästan 50/50 där. HAHA. Det ska nog gå bra.

Brukar tänka så. Vad är det värsta som kan hända?
humm..ja, men det kan ja klara av.
Det är när man förväntar sig det värsta som man ibland blir positivt överraskad. och jag tycker om att bli positivt överraskad. (vem gör inte det?)

Vad har ja mer för planer, jo. Ska kanske åka till Landskrona imorgon om ja orkar efter en dag i Lund. (och ifall ja hittar) HAHA, men ja snodde tillbaka min karta från mamma som ja köpte för fan 100kr när Jeanette tog studenten. Då var ja ju också på det hållet.

Det värsta är ju att ja åker hem med ännu mindre självförtroende och lyssnar på Sophie Zelmani högt i bilen.
Och ja, det kan ja nog klara av..=)

"men om jag vill pussa dig?"Har tankar på ifall ja ska åka till Landskrona i veckan. Det är egentligen lite för tidigt tycker ja. Jag brukar inte göra sånt, speciellt inte så här fort men de verkar som om de e det enda sättet att lära känna honom. Och jag tror att jag vill det. Oavsett vad så kan man ju bli kompisar.
Det var iallafall länge sen som jag log och ett bra tag sen som ja hade de där underbara pirret och han får fram både pirr och leende hos mig. Och det är ju bra. Dessutom är han söt, väldigt söt. (För söt för mig?)
Och han bär inte det fördömda namnet.
Och även om han inte frågar så mycket, så skriver han ibland de helt perfekta meningarna. Precis de som man vill läsa, men som man kanske inte riktigt tror på. Kanske inte för att ja tror att han ljuger om de, men för ja tror inte att han vet vem jag är. "vill ha dig"  Är rädd för att allting bara förstörs när vi ses och han inser att jag inte alls är vad han vill ha.
Isåfall, let me down easy, please.


"Nu i tveksamhetens tid
här i frågornas land
ber jag dig komma hit
får jag hålla din hand
får jag luta min panna
mot ditt trygga bröst
vågar jag be dig att stanna
får jag höra din röst"- Lisa Ekdahl, I tveksamhetens tid


Vad jag vill ha

Jag är redo nu, nu vill ja bli kär.
Saknar t.o.m att sitta där och titta på telefonen och hata honom för att han inte ringer som han sa att han skulle. Och att ringa och berätta om alla bisarra saker ja gör om dagarna, som egentligen inte spelar någon roll. Men som man känner att man vill berätta för någon. Ha någon att diskutera musik och TV serier med.
men framför allt saknar ja att ha någon som tycker om mig, någon som bryr sig om mig. Som vill hålla om mig på natten och kyssa mig godmorgon när jag vaknar.

Vad vill du ha?

Törstig


Söndag

Var nyss i Lund.
Först ringde Eve och väckte mig, ja duschade och åkte sen hem till henne och hjälpte henne flytta lite möbler, hon ska få nytt golv. Sen åkte vi till Sara, beställde Pizza och käkade. Eve visade mig vart ja skulle gå på Tisdag och sen körde jag hem. Så ja kom nyss hem. Är sjukt törstig, trodde ja hade en cola hemma men de hade ja inte. Imorgon hopppas ja att min chef ringer, annars ringer ja henna och sen ifall de är färdiga med Eves golv så ska ja hjälpa henne "flytta in" igen. HAHA.
jag har köpt ett överkast till min säng, ett rött. Jätte fint blev det.=)

Nu ska ja fixa något att dricka och fortsätta titta på TV.

Loppisen

Lördag

Några böcker av t.ex Stephen king inhandlades på loppisen, några amplar och lite annat. gjorde av med 30 kr. Sen så köpte pappa ett bord till mig för 40kr. Och nu har han kommit hit med det så nu står de på plats. lite intressant. Det är snyggt, men de passar inte riktigt in här. Det är en annan stil på det. Eller så är det bara nu i början när jag inte är van vid det. Det blir kanske bättre sen. Har fyllt lägenheten med rökeledoft också. Det skulle dofta jasmine men de luktar inte riktigt de, tror ja. Det börjar sticka lite i ögonen nu. Så ja ska kanske gå och öppna dörren så ja kan vädra lite.  Sen ska ja nog sova några timmar, är så otroligt trött. Eve kommer ringa så så de är nog inte lön att gå och lägga sig före dess. Sen kan ja somna mysigt till en film.

Luktar iallafall inte kattpiss någonstans länge..

Underbart pirr

Fredag (lördag)Ska iallafall skynda mig hem efter rundan så ja hinner sova lite innan min faster kommer och hämtar mig imorgon så vi kan åka till Loppisen vid farmor och farfar. Hittar alltid massa roliga fynd där. Känner sig lite som en VIP där. Men en VIP som blir utskälld. HAHA.
De som håller i loppisen tycker inte om att släkten kommer dit tidigare och går runt och tittar. Vi får göra de, men de tycker inte om det.


Och nu e de dax att åka ner o jobba och jag har något nytt som ja kan sitta och tänka på. underbart pirr


I´m not like them, but I can pretend

Torsdag                                                                                                                                    

Jag vet att jag kanske anstränger mig för mycket. Att ja är lite överdriven ibland. Men jag vill ju bara bli omtyckt. Jag vill inte vara den som för samtalet alltid. Vill kanske att någon annan någongång ska gå in och ta mig med storm. Att de ska ställa frågorna och lyssna på mina svar. Verkligen lyssna. För jag har kanske något som ja vill berätta.
Det är kanske därför som jag inte ringer honom. Jag vill, men ja vill mer att han ska ringa mig. Vill att han ska kämpa för mig lite. Att han ska visa att han vill vara min vän. Och de har han inte gjort. Och ifall han inte kan visa de så är vi kanske inte så bra kompisar som ja har trott och hoppades på. Och sen den där killen ja har på msn. Känner mig lite dissad av honom faktiskt. Tycker inte om att känna mig påträngande och jobbig. Jag orkar knappt med min msn längre. Är lite uttråkad på allt. Trött på att alltid vara kontaktbar. Men när ja inte har den igång så undrar jag vad jag kanske missar. HAHA. Sjukt. Men ja har Emilia på msn och hon är oftast kul att prata med. =) Nu ska ja försöka ragga nya kompisar.

Psykologi fantasi

Onsdag


Varit på arbetsförmedlingen idag, och på banken för att skaffa internet bank. sen ringde ja Eves chef och bestämmde att ja skulle in och träffa henne på tisdag nästa vecka kl 14.00.
Intressant.
Sen åkte ja hem och sov en timme till typ. Var så trött.

Det börjar att ordna sig lite nu, allting faktiskt.
har t.o.m stora planer på att plugga psykologi. Det skulle vara riktigt intressant. I lund då förhoppningsvis.
Men snart är det sista ansökningsdatum och ja har ingen aning om vilken kurs eller om ja ska plugga. kanske väntar till nästa hösttermin. Så hinner ja tänka till ordentligt. Men fan va kul det skulle vara att läsa lite enskilda kurser Psykologi och samla poäng.
Ett riktigt guldläge va ifall ja fick min runda fast och att ja kunde plugga psykologi samtidigt.
Underbara tanke.

Höstmums

Tisdag

Jag vaknade, tittade ut på den fina men kalla solen.  Var väldigt sugen på soppa efter att Emilia snackat om de igår. Klädde på mig, gick ut och sparkade i högen med höstlöv som ligger på gårdsplanen. Kör till affären, köper massa olika sorters soppa och gott bröd som ja kan doppa. Kommer hem, väljer gulachsoppa och mumsar i mig det. Härligt värre. Kan inte riktigt minnas när ja käkade soppa senast, men gott var det.
Sen har jag gott och plockat lite. Ska se desperate housewife om typ 10 min och sen kanske lite senare ta en skål soppa med ostmacka till. Mumsigt!
Det kommer bli mycket soppa i höst, tack för tipset Emilia.

min underbart roliga helg

Söndag

Ja, då var min helg över och jag har en huvudvärk som konstaterar detsamma. Men jag har haft sådär underbart kul. Det var länge sen ja verkligen gjorde något och hela helgen. Annars brukar ja bara ta det lugnt, iallafall en av dagarna. Är ju ledig så sällan. Men men.. Detta gjorde jag:Fredag
Gick upp, lite för sent, slöa in i duschen. Försökte duscha snabbt. Packade vad ja skulle behöva ha med mig. Upptäckte att min älskade gamla skolväska som ja hade tänkt att packa i var illa luktande så den kunde inte användas. Packade i plastkassar istället. Gick till bussen, kanske lite för tidigt. Men ja ville vara i god tid. Kom på att ja inte hade tagit med mig någon tjocktröja eller jacka av något slag. Men det fanns inte tid att gå hem och hämta det. Satt där och försökte komma på vad mer ja hade glömt, örhängena hade j också glömt. Bussen var sen så ja hade faktiskt hunit gå tillbaka och hämtat tröja. Hade nästan glömt hur man gör när man åker buss.
Kom fram lite sent till Lund där Janne hämtade upp mig och sen åkte vi och hämtade upp sara och Jeanette. Sen var det lång väg till Ystad, stannade på en mack och hemma hos Janne, han var tvungen att lämna av lite saker. Sen efter 1 ½ timme kom vi fram till lägret. Janne började med maten och vi packade in oss i våra rum. Ganska snart var det mat och de små komfirmanderna var väldigt högljudda och fattade nog inte riktigt att de faktiskt var på ett komfirmation läger, för att bli komfirmerade och då ska man göra vissa saker.
Efter maten hade vi lite lekar med dom. Gjorde allt för att de skulle bli slutkörda. Prästen gjorde sina "snälla" lekar och Sara sina "elaka" lekar. Men de va väldigt snälla av sig denna gången. När alla lekar var klara, ville de såklart ha mer men nej nej. Då var klockan redan runt 23.30. Prästen gick och la sig och vi började spela lite kort. Tiden gick och tillslut sa vi till de att var tysta för de fanns några som ville sova. Runt 2-2.30 gick vi in på våra rum. Sara somnade ganska snabbt men ja och Jeanette låg och snackade någon timme till. Gick upp o skällde på lite komfirmander och sen sa vi godnatt och skulle sova. Men de gick inte så en timme senare gick vi upp igen, då var klockan typ 5 och vi var riktigt förbannade. Ingen sov och alla förde massa oväsen. Vi hittade en del tjejer bland killarna och en del killar bland tjejerna. Sa till de att gå och lägga sig, i SIN säng, vara tysta och släcka lyset. Det gick 2 min sen var lyset tänt och de sprang fram och tillbaka till varandra igen. Vi satt på vakt och såg allt. Precis osm om vi inte varit i den åldern och gjort samma saker. Gick in, hotade med att väcka prästen. Släckte lyset igen och satt igen på vakt ett tag. Sen kom Janne och kunde ta över så vi gick och la oss. typ 5.30.

Lördag
Vaknade lagom till lunch, ingen hade vågat attt väcka oss tidigare.
Eve kom och hämtade oss vid 12 och vi körde den långa vägen in till lund. Lämnade av alla och körde hem till Mathias och Malin där ja kunde borsta tänderna, sminka mig och sen lagom till att Linnea skulle spela gick vi ner för att lyssna på henne. Hon var riktigt bra. mer folk denna gången än vad det var i Eslöv. Vi satt där med solen i ögonen och lyssnade när det kom fram en man till Malin och frågade henne ifall hon visste vem det var som spelade. Hon sa att det var en kompis till mig. Direkt när Linnea nämde att man kunde köpa hennes demo så gick han fram och köpte den. Efteråt berättade Malin att han var med i något lokalband som alltid var med och spelade överallt i lund och att hans typ bästa kompis på något sätt hade hjälpt Timbuktu. Vet inte så noga, men han köpte Linneas demo, så ja hoppas på det bästa. För hon är grym. Har haft med hennes skiva i bilen när ja jobbat någon natt.
Och Johan var där. Såg först någon som likande Josef och sen såg jag Johan. Fy fan va härligt att se honom. Han hälsade först, det var skönt. Visste inte hur de skulle bli att träffa honom. Sen gick jag fram och hälsade, kramade honom, länge. Jag har saknat honom, väldigt mycket. Så det var riktigt skönt att de inte var konstigare än det var, efter all den här tiden som vi inte har snackat. (undra om han har tänkt på att det gått typ 1½ månad)  Men det var så härligt. För en liten stund fick ja se honom, min älskade kompis. Tog ett foto på honom så ja kan minnas honom ifall this is it.
Efter Linneas spelning gick vi hem till dom igen, beställde pizza och jag fick ett jätte fint ljus och en 1½ L Doodlys av dom, som var lite drucken ur men mer än hälften var kvar. Sen vid halv 6 hämtade vi Sara o körde henne och hennes kompis till en fest lite utanför Lund och sen körde vi till Eve i S.Sandby. Var så trött att ja hade kunnat somna där direkt. Vi hade ju planer på att gå ut, men ja försökte tänka ut hur ja skulle kunna undvika det. Men vi började dricka. lite vin som va riktigt torrt och en massa doodlys så klart. Sen snappsade vi t.o.m lite. Trotts att Eve inte brukar göra det. Så sen var man lite på topp, fixade att Leos kompis kunde köra oss dit. Dit? Jo, till Björka Loge.. HAHA... Det låter värre än det är. Så redan vid 22 skulle han komma typ. Han var lite sen, men de gjorde igen. Vi åkte iallafall dit. Kollade först in läget lite. Var inte så mycket folk då. Köpte en cider i baren och satt och laddade upp innan vi inte kunde behärska oss så vi hoppade upp på dansgolvet och rockade järnet. Sen gick resten av kvällen åt att dansa. Fan va roligt det var. Och vår fanclub förföljde oss lite då och då men vi struntade i dom. När vi hade lite paus där ute så kom en av dom fram och ville att vi skulle hälsa eller säga något till hans kompis. För han gillade vår stil. Vi bara jaha? Sen erbjöd han oss 20 kr för det. Vi bara neeeee. prostition på hög nivå lixom. Nästan direkt på kvällen, när ja trodde att här kommer ja inte träffa på folk ja känner så kom Nylen vinglandes. En gammal, hum. Skolkompis, fast kanske utan kompis. Vi hälsade lite men ja tror inte han riktigt fattade vem jag var. Under kvällen såg jag några till som ja kände igen och sen på kvällen träffade jag på Camilla lite. men fan va kul vi hade, dansade hela tiden nästan. I slutet hade ja brutalt ont i huvudet men va fan, vi fortsatte ändå. Grymt kul. Sen kom min lilla lillebror och hämtade oss. Körde hem Eve och hämtade alla mina saker och sen körde de hem mig och Leo lånade min bil. Försökte komma ut på nätet men de funkade inte så ja satte på en film. Wild Hogs och somnade ganska snabbt.

Söndag
Vaknade, var grymt törstig, huvudet bankar. Ringde min bredbands support och de starta om något och nu funkar allt igen. Ska snart äta något, ringa Eve och tacka för en underbar kväll och sen kanske sätta på filmen igen så ja kan se klart den, eller se om den. Kommer inte ihåg riktigt. Inget städande idag iallafall. bara slapp. För sen i natt ska ja jobba igen.
Men det var riktigt tur att vi stack dit, det var ju skit kul. Liknade faktiskt Jägers lite, förutom att man inte känner ALLA. Alla var glada och inget bråk typ.  Men de har tydligen bara öppet på sommaren och nästa helg är sista gången. Men då jobbar jag. Men nu har vi varit där och dit kan man absolut åka igen.

Nu blev detta jätte långt, är det någon som har orkat att läsa så ger ja er en stor kram.
Nu ska ja ladda in lite bilder tror ja faktiskt. Tog ju faktiskt en del bilder på Linnea.

Iko Iko


Fortf Torsdag

Jag hittade låten. haha.. Så bra. Annars vet man aldrig hur länge som ja skulle gå runt och tänka på de.
Iko Iko heter den.
Vad bra. Vad glad jag blev nu.
Det finns dessutom många versioner av den, ska lyssna igenom och ta den som ja tycker låter bäst.

Helgens planer


Torsdag

Försöker hitta en låt. Som ja hörde i en film för länge sen. Det är inte så lätt för det enda jag vet om den är hur en mening i refrängen går.   "..your grandma and my grandma sitting by the fire.."


Det går en bra serie på tv nu. Om stenade ungdommar.
Skins tror jag att den heter.
Imorgon ska jag ta bussen till lund, möta upp Janne och sen ska vi hämta upp Sara innan vi kör låååångt ner mot Ystad, utanför Ystad dessutom. Där ska vi slå läger, med en massa små människor som ska sysselsättas, lekas med och disiplineras.. haha. Sen ska vi dagen efter in till Lund igen, till Mathias för att duscha och hälsa på och sen ner och se Linnea kl 15.00 och sen kanske hem till Evve eller så fortsätter vi vara i lund på kulturnatten.
Ringde nyss Mathias, har försökt innan att få tag på honom men de svarade inte innan så ja ringde nu. Han sov, men de gjorde inget. Vad härligt att prata med honom, han blev glad över att ja skulle komma. Det var längesen jag träffade honom. Jag saknar honom. Förr va ja jämt i lund och alltså då ofta hos Mathias och Malin. Det var min tillflyktsort, min fristad när man ville komma bort en stund och bara ta det lugnt.
Ooooh, vad det ska bli härligt att träffa de igen. Speciellt nu efter...... men det verkar som om han är utom fara. Hoppas att han inte bara slätar över de när han pratar med mig. Att han får det att verka bättre än det är.
Men det är med spänning och lite nostalgi som ja ser fram emot denna helgen.
Allt var så mycket lättare i högstadiet.


Nu ska jag bara hinna städa undan det sista och packa inför min helg.
Jo, alkohol har det också inhandlats. Och godis till imon. Det minns jag. Man kanske vill ha godis på lägret. Får inte glömma mina nya bok. Kommer kanske få lite tid att läsa den. Precis som om ja inte har tillräckligt med tid över. haha..


Mjölk måsten

Fortf Onsdag


Jag har varit lite sjuk idag.
Haft ont i huvudet nästan hela dagen och fick därför inget gjort.
Inget som ja hade tänkt att göra gjorde jag.
Förutom att åka och handla, men det var ett måste, för min mjölk var slut.
Annars har ja bara glott på TV o försökt att vila.
Tog huvudverktabletter men de ville inte riktigt funka.
Har fortfarande lite ont, så ja ska försöka sova lite till innan ja ska till jobbet.
Hoppas att det går över innan dess, annars blir det drygt.
Tråkigt har jag också.

Mjölk är gott.
Så som rökare räknar allt i hur många cigg så räknar jag i mjölkpaket.
Skum, jag vet.
Men Mjölk är verkligen gott.
DRICK MERA MJÖLK


Inspiration

Onsdag

Jag har lite inspiratíon idag. Ska nog städa undan, tvätta, hänga upp mina gardiner ordentligt och sen bara njuta. Kanske göra ett armband som ja så länge har tänkt på att ja ska göra. men de blir nog inte idag. Och sen ikväll kommer Heroes och det ska jag se.

Ledig i helgen och det verkar som om de kommer bli fullfart. Ska iväg med Sara o min gamla präst på komfaläger och sen ska de förmodligen bli lite party på lördag. Antingen i Lund eller lite där utanför, eller både och. Inget är riktigt bestämt än, men jag hoppas att det blir kul. För jag behöver kul. Ska bara få Leo till att köra mig. Lina kunde köra mig hem när hon slutat, men jag vet inte om det kommer vara kul så länge. Börjar kanske bli gammal och tråkig?

Fick sånt dät reklam häfte igår med massa erbjudande. Och denna gången fanns de massa sånna erbjudande där man går med och sen kan gå ur dirket efter man fått de där paketet eller böckerna. Så jag ska gå med i massa klubbar nu som ja sen ska gå ur direkt.
Men nu ska ja käka något. Toast kaske??

Emofuck"Och på tal om ingenting. Jag har nu haft en period i livet där jag var svarthårig, och jag har kommit fram till en slutsats. Förhelvete emojävlar, det är la inte så konstigt att livet känns mörkt och dystert. Man har ju förihelvete svart hår i hela fejjan.

När jag var en liten "trasig" emofuck, började jag skriva deppig blogg på lunarstorm. Det är ett måste för alla emosar. Skriv ner förhelvete. Dessutom skar jag mig i handleden, tröttnade på det, skar mig i armen, tröttnade på det, skar mig i armhålan, tröttnade på det och.. Eller va fan, låt oss bara säga att min balle numera ser ut som en jävla crossbana. "

- Citat från ojvadniklas krypin på Lunarstorm

Hon finns inte kvar


Jag behöver inte dina sympatier eller dina meningslösa ord.

Jag grät och jag skrek
Kan det bara vara en elak lek?
När ska det vara över?
Jag knaprar piller som söver.
Minns du vem jag var?
För hon finns inte kvar.


UMKom hem från eslöv och um för ett tag sen. Var där med lilla Emilia..=)
Fick en tid den 1 okt.. Skit lång tid men va fan. Har kanske inte särskilt bråttom med det ändå. Har haft min i 3 år nu. Åhh, jag kommer ihåg den dagen som ja satte in den. Antonio var med mig, höll mig i handen. men ja hade ingen bedövning. Hade satt bedövningen på fel arm och sen när ja bytte så ville de inte riktigt fästa så de va inte bra. Men denna gången så fick jag en salva som ja ska smeta på 2 timmar innan ja ska dit.
Men, det är ju lång tid tills dess

Ska gå och fixa lite food nu, nu börjar ja bli riktigt hungrig.

Sunday, soldag?Inga missar på jobbet natt till lördag. Hoppas att det fortsätter så. Känns så bra att vara grym. träffade h.

- Hej. (dröjde kvar blicken)


Sen efter ja jobbat så träffade ja på honom uppe på Statoil igen. Snackade lite, skämtade. Samtidigt som ja ville stanna i hans närhet så märkte jag att ja nästan skyndade till bilen för att komma ifrån honom.


Annars är det en skön dag idag tror jag. Söndag. En bra film kommer på TV om en timme och jag ska bara mysa hela dagen. Har inga måsten, bara ett skönt lugn.

Musik och hemtelefon

Linnea

Var i Eslöv idag. Orkade först inte kändes det som men efter jag fått igång min hemtelefon så var jag så uppåt att är Josse rinhde så tvekade jag inte. Sprang in i duschen och slängde på min lite kläder och sen 2 minuters sminkning. Trodde hon skulle börja att spela kl 8, men när ja ringde Josse påvägen in så sa hon att hon började kl 9. Så ja hade inte behövt att stressa så mycket.
Kom in till Eslöv, glömmer alltid vilken port hon bor i så ja gick lite fel men ja träffade på lilla Rita istället och det var ju trevligt, för det var länge sen.
Kom upp till Josse, hälsade på alla. Snackade lite. Sen var det dax att gå ner till ungdomens hus eller mötesplatsen 0413 som de tydligen nu heter.
Lite folk och de blev sena men sen skulle Linnea spela och vi flyttade oss framåt.
Hon var riktigt bra faktiskt. Har nog hört henne i skolan kan ja tänka mig, men ja visste inte riktigt vad för typ av musik som hon skulle spela. Om ja skulle jämföra henne med någon så är det nog Sophie Zelmani, som ja älskar och lyssnar väldigt mycket på. Så jag diggade Linnea Starkt. Hon spelade typ 30 min kan ja tänka mig. Försökte ta lite bilder men mina batterier till kameran va inte laddade så ja tog med mobilen men de blev inte så bra.  Sen bara njöt jag.
Efteråt köpte jag såklart hennes demo skiva och fick den signerad t.o.m. =)=)=)

Sen åkte jag hem, behövde äta och hade inte så många timmar innan ja skulle börja jobba.
Men det var kul. Var en bra dag.

Hon ska spela på Lunds kulturnatt nästa Lördag. Stick dit och lyssna på henne då, för det ska jag.

brödrost men ingen sterio, längre..


Idag (igår) var jag i Lund med Evve och handlade sånt där som ja har tänkt att köpa väldigt länge, men ja har alltid kännt mig för snål av olika anledningar. Men nu har ja köpt en bärbar hemma-telefon, BRÖDROST, gardinringar, nya borrar till mamma och lite annat.
Ska snart gå och inviga min nya brödrost, så gott med rostat bröd. MUMS.

Sen efter handlande beställde vi Pizza o hämtade upp Sara för att åka hem till Evve och käka. Sen blev det musiklyssnade och lite kortspel och mycket mycket lekande med katterna. Sen körde ja hem Sara, Evve skulle jobba imorgon. och då berättade hon att min kära präst skulle ha komfaläger igen och ville att vi skulle vara med och det ville ja ju såklart. Så nästa helg, fredag till lördag ska vi iväg. (som förr) det kommer att bli så kul.  Vara med Sara o kanske Jeanette o bara vara.

Och nu välte min katt ner min sterio i golvet igen, men denna gången gick den riktigt sönder. Jaha, då måste ja köpa ny sterio också. Har tänkt göra de ett tag nu men fan, nu är det ju panik. Jag måste ju kunna lyssna på musik!
Ja, då blir det ingen ny klös-leksak till pucko på en månad, MINST!!!


En vampyrs bekännelse på tv, rostat bröd med choklad pålägg och mjölk. Mums.

Möblerat om"Varför fråga när jag fruktar hans svar?"


Var på sån där lager rensning igår och lite idag. Köpte lite nya tröjor och en hel del tights och 2 st BH.
Har också möblerat om här i min lilla lägenhet. Det blev bra men kanske inte som ja hade tänkt mig. Ska på en loppis nere hos farmor o farfar i slutet på månaden och där brukar de alltid finnas mycket bra saker. Kanske hittar en ny soffa och kanske ett nytt databord eller något liknande. Finns nästan alltid bra att ha saker där och väldigt billigt. Ska försöka få min pappa till att bygga ett soffbord till mig också.


Jag har ont i min hand, ja rätt, i handen. Det känns som om mina ben i handen ligger fel. När jag inte gör något mer den så är det ok, men när jag lyfter något eller när jag vinklar den så känns det. När jag jobbar känner ja de mest, för då använder ja den handen hela tiden och håller på och vinklar och sånt.

Idag är det Torsdag och då är det min städdag och jag har faktiskt redan tvättat all min tvätt som ja har legat efter med väldigt länge. Och nu efter jag är klar här ska ja diska, innan klockan blir 8. För då ska ja se på Veronica Mars.
"A long time ago, we just to be friends.."

Heroes


Tittade (tittar) på den nya serien Heroes. Verkar vara grymt bra.

Jag har en fasa, en mardröm kan man säga. Det är att ja ser mig själv i spegeln och att min spegelbild tittar tillbaka, stirrar på mig rakt i ögonen. In i min själ. Det är fortfarande jag men ändå inte. Precis som hon blondinen i serien lite. Riktigt skrämmande. Detta kommer bli min favorit serie, som ja stenhårt kommer att följa.
Jag tycker om att fastna i serier, eller annat. Som en väldigt lång film.

Ja, nu ska ja se andra avsnittet.

Om du lämnade mig nu

balkongen


Jag har vaknat, men inte gjort
något än. Ska börja med
att tvätta och sen ska
jag sätta upp mina gardiner.
Det är så spännande.
Jag tror att det kommer bli
så snyggt.


Jag tycker om den där bilden.
Den är tagen när det riktigt
ÖSregnar på min franska
balkong. Min snurra som
man ser på bilden försvann
ca3 dagar efter att fotot är taget.
Lite tråkigt tycker jag. För den va så fin när den va där, snurrande i vinden. Saknar min snurra..=/


Lars Winnerbäck har en ny låt med Miss Li. (om du lämnade mig nu)  Det är en riktigt bra låt. Kommer vara en stor favorit länge nu. Skaffa den, du kommer älska den!

..med en kvidande Kurt Cobain i öronen.

Efter jobbet


Nu har jag äntligen kommit hem ifrån jobbet. Är jätte trött, lyckades bara somna typ 1 timme innan de va dax att jobba. I morgon (idag) ska ja kanske åka till Lund och träffa Evve. Såg att Rusta hade en billig bärbar telefon som ja tänkte skaffa också. Men om ja inte orkar imorgon så åker ja in på fredag istället. Jag vill hänga upp mina gardiner också. Var hos mamma och hämtade de. Orkade inte hänga upp de innan idag, men imorgon, då ska ja göra de. Ifall ja åker in till Lund idag så ska ja inte glömma att köra förbi Jysk också för att köpa fler sånna ringar som ja har. Tror att ja behöver några till, har så väldigt mycket typ till mina gardiner.

Var hos pappa idag också och fixade massa musik. Nu när ja har en sterio i bilen som funkar och med USB ingång och minneskorts läsare så har ja laggt in MASSA bra musik på minneskortet. Nirvana, Janis Joplin, Lily Allen, Imperiet m.m.


Men nu ska jag stänga datan, släcka nattlampan och krypa ner i min säng och somna till en kvidande Kurt Cobain i öronen.
Kan man somna mer underbart?

Vill bara bli älskad


Nattfunderingar


Vem försöker jag egentligen lura?
Jag inte bara vill ha, jag behöver någon.
Någon att vara kär i, någon som tycker om mig, som kan hålla om mig på nätterna och någon som jag kan diskutera mig dag med.
Självständig i all ära, men ibland så vill man inte vara ensam längre.

Jag har alltid trott att om jag fick chansen så skulle jag få vilket förhållande som helst att fungera. Att det var lätt att leva med mig. Men jag känner mig bättre nu och jag vet vad jag vill ha.
Jag är förmodligen inte lätt att leva med, eller lätt att tycka om.
Men jag har så mycket att ge. Så mycket som ja vill uppleva.

När jag var mindre minns jag att jag och en dåvarande kompis diskuterade framtida planer. För mig var det en självklart att man skulle hitta någon, få barn, bli kär och så vidare. Men för henne var de inte alls så självklart. Hon oroade sig redan då och detta var i 6an att hon inte skulle hitta någon att bilda familj med. Jag förstod aldrig hennes oro, förrän nu.
Tänk om jag inte hittar någon. Tänk om ja aldrig får uppleva de där folk kallar oövervinnerlig kärlek.
Att få vara nykär och sen se det övergå till en djupare kärlek som övervinner allt. Som alltid finns där och alltid försvaras.

Att le av berusning när man får sms istället för att ha ångest för vem som nu vill bråka med en.
Att gå och vänta på ett samtal i dagar, att gråta över att han inte ringer för att sen bli så överrumplande glad över att han helt plötsligt knackar på dörren.
Att våga öppna sig själv och hela sin värld för någon och se denna göra detsamma för mig.
Att ha långa diskutioner om musik och politik.
 Att bråka om småsaker och sen bli vänner igen.

Jag vill ha det. Jag vill verkligen. Just nu kan ja säga sanningen även om ja i morgon när det är dag och jag inte är lika trött kommer läsa detta och förneka det. För det är på kvällarna man vet vad man egentligen vill ha. Det är då man är så svag att man låter det man döljer om dagen komma fram.


Jag vill bara bli uppskattad och älskad för den jag är och den jag kommer att vara i framtiden.

Imperiet

Saker som hon gör


Lisa ligger naken, bredvid sin industriman
Hon ligger tyst och vaken, en docka vid sin barm
Hon läser sin dagbok, varje sida är som ett brev
Hon viskar i hans öra, det här är vad jag skrev
Hon ser sitt liv på film den kvällen
Ser ängen där hon lekte varje vår
Hon minns den första kyssen
Som om det var igår
Och kvällen blev natt,
Kvällen blev natt så fort...

Katarina klockor ringer och natten är vår
Katarina klockor ringer och natten är vår

Kommer du ihåg den kvällen, vi träffades i industriland
Och solen sken så starkt och klart, och vi låg med varann
Hon ser sig om i rummet, som delar hennes hemlighet
Dom här fyra åren känns som en evighet

Katarina klockor ringer och natten är vår
Katarina klockor ringer och natten är vår

Lisa skriver dagbok, smeker hans hand
Älskling du får önska vad du vill, för vi ska till ett annat land
Hon kysser honom varsamt, där han ligger stel och kall
Säger adjö till sin dagbok, med en pistol i sin hand

Katarina klockor ringer och natten är vår
Katarina klockor ringer och natten är vår
Katarina klockor ringer och natten är vår

Bara saker som hon gör
Bara saker som hon gör


Imperiet- Saker som hon gör


Ensam är stark

 
Idag var min mamma och min lillebror här och hjälpte mig borra hål i vägg så att ja kunde sätta upp mina hyllor som ja har köpt. Vi fick upp gardinstången och 3 av hyllorna. Mer klarade inte hennes borrar, de va sånna där billiga så ja ska köpa borr nu i veckan så vi kan sätta upp resten. Men det blev skit snyggt. Svarta svävande hyllor mot mina röda väggar. Satte de omlott på varandra också, 3 st i olika höjder. snyggt snyggt. När jag tittar på dom så ler ja. Mina hyllor gör mig lycklig.
Så nu ska ja bara hitta saker som ja ska sätta upp där. Just nu står där bara en blomma, en murgröna.
Ska hem till mamma i veckan och klippa till mina gardioner o sen ska de på plats och då ska ja möblera om så att sängen står ut från fönstrena. Det kommer att bli så snyggt sen när de lååånga svarta gardinerna hänger ner till golvet på sidorna och min snygga säng (tack lina) står i mitten. Dessutom så tror ja att det kommer vara skönt att sova med sängen där. Hade de så den första tiden innan ja fick in alla andra möbler i lägenheten. Och jag minns att det var skönt att sova så. och då kommer sofforna stå i andra hörnet, där ja sitter nu med datan. Måste bara komma på var ja vill ha datan stående. Men när allt är klart ska ja bara sitta här och njuta. Njuta över att det är mitt och att ja kommer klara mig ur alla problem och ångestmoment som ja har och kommer få i framtiden.
För jag är sån, jag klarar mig alltid! (hoppas jag iallafall)

Det gör mig så ledsen att du inte längre finns i mitt liv.
Att du inte ringer och att jag får höra via andra hur du mår och vad du gör.
Ditt liv verkar ha blivit bra och ifall jag förstår rätt så är du lycklig.
Men varför hör du inte av dig? Varför slutade du att svara när jag ringer?
Jag känner mig så ensam och jag saknar dig så otoligt mycket!

pssst..jag har nu också skaffat en sån där bilddagbok. Gå gärna in och titta på den: konstiga.bilddagboken.se

Sänder en tanke


Idag var det 5 månader sen.
Jag tänker på honom ganska mycket, väldigt mycket.
Saknar honom.tallrik
Så jag vill sända en tanke, en kram till alla som
saknar honom.
För jag vet att det är många.
Väldigt många.


Så Cristoffer, eller Svampen som du alltid var
för mig. Du ska veta att du aldrig kommer att
glömmas bort. Aldrig.

RSS 2.0