Han med stort J

Natten tills igår så hade jag en väldigt intensiv dröm.
Intensiv på det sättet att hela gårdagen så gick jag och tänkte på den.
Hade den i bakhuvudet hela tiden. Hade kvar känslan.
Jag tycker att de va lite konstiga att jag drömde om honom. Jag har inte tänkt på honom på väldigt länge och det var ännu längre sen som jag träffade honom.
Men han är speciell. Han är äkta.
Och nu flera år senare så kan jag se tillbaka på det med perspektiv.
Han är min favorit, han är min absoluta favorit.
Kanske var det all nostalgi musik som gjorde att jag kom tillbaka till den tiden,
till honom.
Det är iallafall väldigt mysigt att minnas.


På plats nummer 19

Är snart klar med Therese present. Men jag håller på och ändrar mig hela tiden och gör om så de tar längre tid än vad det borde göra, men jag vill ju bli nöjd. Sen så har de visat sig att ja inte alls kommer vara ledig på fredag  som de var tänkt. Så vi kommer komma sent till Therese. Men förhoppningsvis så kommer vi iallafall komma. Jag är alltid så trött efter jag har jobbat så ja vill bara åka hem och slappa men jag hoppas på att jag är pigg och på festhumör. Och att Eve också är det, för då kommer de nog bli väldigt kul..=)

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Körde min nya bil på rundan i natt för första gången. Det tog längre tid, men inte så mycket längre tid som de kändes som. Det var på en hel del ställen som jag var tvungen att gå ut eller sträcka mig sådär onaturligt långt för att få in tidningen ordentligt. I natt hoppas jag på att jag har fått sånna lappar som ja kan lägga i brevlådorna där det står Klipp häcken/parkera inte framför lådan Tack! och sånt. Vissa ställen måste jag köra rakt in i busken för att nå ordentligt. Men det kommer jag inte göra med min nya bil.

Tydligen ligger mitt namn Moa på 19 plats över populära namn år 2007. 
Vi blir fler och fler..=)

pysseldax

Hämtat min nya bil hos pappa idag. Sååå härligt. Jag älskar min nya bil och hatar min gamla. Den är så lättkörd och ja, helt bra bara. Pappa hade kollat upp på blocket och samma bil kunde kosta typ 24000:- så vi fick den väldigt billigt. Det känns bra för om vi fixar de småfelen som är där så skulle vi kunna sälja den och tjäna lite på den. Inte för att jag vill sälja den men de känns bra att ha en bil som är lönt att sälja.

Nej, nu ska jag fixa therese present. Den kommer bli sååå bra. Jag gillar att komma på överraskningar och sånt och när man väl har hittat något som verkligen är en bra överraskning så får jag nog mer glädje av att ge bort den än den som få den.

Fixat lite ny musik och en ny favorit är Hästpojken. Gillar sättet han sjunger på och när han sjunger så har han något konstigt uttryck eller något sånt. Jag vet inte riktigt vad det är, men det är något som ja lägger märke till när jag ser hans video. Inget dåligt. jag gillar det. Iallafall är hans album bra. Tips Tips!

Pain

Hittat massa bra och ny musik. Men det är svårt när man väl sitter där. Då har man ingen aning om vad man är ute efter. Men en hel del har jag ändå hittat. Ska till pappa i morgon och hämta bilen och lite sånt. Så skönt det ska bli att slippa min jävla fula mazda. Jag gillade verkligen den innan men nu när ja kört den nya ett tag så känns de skumt att ja någonsin gillat den. De är så olika att köra. En helt annan klass på bilen. Så jag är väldigt nöjd med mitt köp. Och då ska det ju såklart bli väldigt skönt att få hem den.

Nu är jag jätte trött och har fruktansvärt ont i huvudet.
Har inte sovit än, men nu ska jag sätta på mitt sista avsnitt av Buffy och gå och lägga mig.

NN (som emilia brukar skriva)


Älska mig

Är det så fel att försöka?image56
Är det så fel att lura sig själv lite?
Att glömma?


Dagen idag började bra, jag var ganska utvilad och pigg. jobbet gick smidigt. Inga problem där. Pappa ringde för att berätta att han fixat bilen. Allt va bra. En "date" ställdes in, men det var ganska väntat och jag brydde mig inte så mycket då. Hade ett underbart långt samtal med Evelina. Ett sånt där som vi har ganska ofta. Sitter i timmar och snackar om inget och allt. Saker vi gått igenom, diskuterat och sen gått igenom igen. men det är skönt. Att bara babbla utan anledning. Att det inte blir krystat eller tyst eller konstigt. Jag gillar verkligen henne. Kanske inte för att de va en så stor överraskning. Hon och jag har kommit varandra väldigt nära den senaste tiden och vi trivs tillsammans.
Dessutom var jag glad idag för jag trodde på något, på någon. Jag trodde att det skulle kunna bli bra nu. Att det skulle lösa sig. Utan att riktigt tro för mycket så trodde jag iallafall på något. Och det var ganska länge sen jag gjorde det. Men det visade sig vara fel. Falskt, kanske man skulle kunna säga. Jag ville det så gärna att jag inte såg problemen. Han hade inte fel. Tvärtom. Det tar bara så hårt att höra det igen. Att höra orden uttalas högt. Att han inte trodde på mig så som han borde göra. Han borde gett mig en ordentlig chans. Men det spelar ingen roll. Någon som inte vill kan jag inte tvinga. Och jav vill inte ha någon som inte vill ha mig, på riktigt. Jag bara önskar att han kunde kommit på det lite tidigare innan han fick mig att tro, fick mig att hoppas.
Varje gång detta händer undrar jag varför jag låter de hända? Jag visste på sätt och vis att detta skulle hända. Jag visste det när han kom och jag visste det absolut när han gick. Men varför låter jag det hända? Varför lyssnar jag inte på mig själv när jag tycker att alla andra ska göra det?
Men jag överlever. Ont i huvudet och i ögonen, men jag överlever. Jag klarar mig alltid. För jag är stark. Alla har sina svaga egenskaper, men mina starka vinner. Tänk på det nästa gång vi möts. Jag är stark och jag vinner över dig.

Watch me..


Nu ska jag återgå till det som jag skulle gjort idag. Innan allt annat hände. Nu ska jag bara lyssna på bra musik och njuta. Dessutom är jag väldigt älskvärd!Min nya bil, min Ego

Nu har jag äntligen ny bil. Det är en Hyndai Accent, mörkgrön metallic. Skit snygg och härlig att köra. Den heter Ego p.g.a. registrerings nummret. Är helt över lycklig..=) Så här fin bil har jag aldrig haft, lite nervös är jag att ja kommer repa den när jag jobbar men jag ska vara väääääldigt försiktig.

Håller på och städar upp lite här nu. är inte direkt så jätte ostädat men jag har lite olika projekt på gång så de kan uppfattas som lite kaos här just nu.

Trött i benen är jag också. och lite hungrig. undra om ja kanske ska göra ett par mackor som ja kan ta med på rundan. Det vore väl en bra ide..?

iiiiiiiiiiiiiiiih..min nya bil..=)

No Car today

Nä, det blev inte någon ny bil idag. Den första vi tittade på var väldigt snygg. Röd-rosa färg och lite sportig på något sätt. Men den hade ett missljud i motorn och pappa visste inte vad det var och jag orkar inte köpa en ny bil för ganska mycket pengar som har problem direkt. Sen kollade vi på 2 till men ingen av domva något speciellt. Jag jämförde ju med den första så de va ju inte så lätt men de va skräp.. Lite synd, för jag va ganska övertygad om att  ja skulle ha en ny bil idag. Men vi tittar vidare. Pappa har redan hittat en likadan som den första vi tittade på, men typ grön istället. Han ska titta på den i morgon, jag kan inte riktigt då för jag ska jobba men jag litar på honom så vi får se. Vill ju hälst se den själv innan vi köper den men de löser sig nog på något sätt.

Ska sanrt iväg och jobba. Lite jobbigt känns de. Har ju varit sjuk i en vecka nu så det är lite drygft att ja måste gå tillbaka till jobbet. Men jag kommer nog snabbt in i det igen.

White Stripes - Seven nation army


"And I´m talking to myself at the night because I can´t forget.."
Ny bil i morgon?

Evelina var just här. Vi käkade Pizza och tittade på en film. Efter ett tag så kom vi på vilken film de måste vara. Disturbia. Den var faktiskt ganska bra och både jag och eve satt på helspänn lite då och då.
Sen tittade vi efter en ny bil till mig. Jag vill köpa den i morgon för jag får lön då och om jag väntar 3 veckor så har jag inte kvar pengarna. Så fort som möjligt alltså. Sen vill jag ju ha en automatare men pappa hittade en jätte fin bil som inte är automatare men jag blev lite sugen på den ändå. Vi ska köra ut på lite turne i morgon så jag ska försöka somna lite tidigare idag än vad jag gjort resten av veckan, för i morgon ska jag upp tidigt. Jag bara hoppas att vi hittar en bra bil. Är jätte sugen på de. Vill inte ha min längre. Den är ful och tråkig och bara jobbig att titta på.

Så i morgon: hoppas hoppas hoppas!!!

Fullt upp med ingenting

Tittar påklart på buffy idag med men hade en väldigt lust att scrappa så ja pausade buffy för att ta fram allt som jag behöver men kom på att de vore tervligt att veta vad jag kommer få i lön denna månaden. Tydligen så kan man se de ett par dagar om man kollar på internet. Pengar som kommer men som inte riktigt är där än. Glad blev jag iallafall av den. Ny bil ska inskaffas så fort som möjligt, INNAN jag har använt upp alla pengarna på massa skit saker. Är riktigt dålig på att hålla i pengar eller spara. Ett ord som inte riktigt har hittat sin väg in i mitt liv än. Men nu är det ändring. Nu får jag mer i månaden och jag har bara mig själv att tänka på och Pucko såklart. Så jag borde kunna spara en hel del varje månad. Visst har de hänt saker de andra månaderna som gjort att jag inte riktigt har sparat undan. De var jul och sen den där jävla boten och lite sånt. Men nu är jag på plus så jag borde kunna spara lite. Eller jag SKA spara lite varje månad. Kanske inte denna månaden, för jag ska ju köpa bil så de blir kanske inte så jätte mycket över att spara. Men bil är ju en grej jag har sparat till utan att riktigt spara. Humm..
Iallafall så har jag nu Buffy på paus, scrap sakerna ligger i sängen. (tar bara fram de jag tror ja kommer använda) och jag fastnade vid datan. Först banken, sen en gammal gammal "kompis" blogg och nu min egen. Lite koll måste man ha på de gamla. Och hon lever sitt liv. Det går bra för henne, men det visste jag alltid att det skulle göra. Hon var redan på högstadiet speciell och visste vad hon ville ha. inte på ett jobbigt och irriterande sätt. Hon har alltid varit väldigt odmjuk. Men av någon anledning, vet inte vilken så bestämde hon sig för ja, vad är det nu. 1½ år? eller är det mer? ja, hon bestämde sig för att inte snacka med mig mer. Inte ta mina samtal eller svara på mina sms. Jag ringde henne ganska intensivt ett tag men även jag måste någongång inse att hon inte vill snacka med mig så ja slutade ringa henne. Även om det känns konstigt att tänka på henne och inte förstå hennes val så önskar jag henne såklart ALL lycka man någonsin kan få i detta livet och jag hoppas att vi kanske om några år möts igen och kan vara vänner som vi en gång i tiden var.
För den tiden var bäst.

Buffy maraton

image55

Är mycket sämre idag men jag ligger och glor på Buffy. Så jag klarar mig nog. Det är de avsnittet där de har sex och sen förlorar han sin själ igen och blir elak. Jag hatar detta avsnittet.
Dessutom är de så jävla typiskt. Han ska bli elak, bli ond efter de tillslut haft sex.  Blir så irriterad på det.
Sån jävla amerikansk sensmoral.

AAAAAAh!!!!!

...margarinet låg på dass!!


HAHA..nä, jag bara skoja.
Men det var inte jag som la det i kastrull skåpet. tror jag inte iallafall. =/

vem flyttade margarinet????

NÄ, NU BLEV DET NÄSTAN ÄNNU LÄSKIGARE.
Jag håller på o lagar mat och hade ställt in margarinet i kylen....trodde jag..
Jag skulle ta ett lock till kastrullen när jag ser att margarinet är i kastrull skåpet!!!!!!!
Där ska det inte vara, varför är det där? Jag har inte lagt det där, varför skulle jag gjort det?
Leker min hjärna med mig nu? La jag verkligen smöret i skåpet och inte i kylen, fast jag har en klar bild av att jag öppnar kylen och lägger in det där. Jag minns att jag gjorde det. Eller?
Pucko är lugnt. Djur är väl mycket mer känsliga än vi på sånt där? Då skulle han ha märkt något. Han skulle ha reagerat. Ja, det skulle han och det gjorde han inte.

Men hittar jag margarinet någon annanstans än i kylen fler ggr ikväll så flyr ja nästan härifrån.

Inte ensam?

Nyss när jag igenom min lägenhet så var det precis som om någon gick brevid mig. Det både hördes och kändes som om jag inte var ensam.  (min lägenhet är inte stor) Jag gick på toaletten för att tvätta händerna och det var så skrämmande att om jag hade tittat upp hade jag inte blivit förvånad om de hade stått någon i dörren mellan hallen och badrummet. Så verkligt kändes de. Jag vågade såklart inte titta upp. Feg som jag är när det väl gäller. Efter ett tag, ganska snabbt gick de, så försvann känslan och jag kunde gå ut ur badrummet och gå igenom min lägenhet ensam igen.

Lite läskigt. Vem var det som var på besök?


Mitt i natten

Jag har som sagt kolla på massa Arkiv X avsnitt nu när jag varit lite sjuk. Men i natt när jag satte i en ny skiva så såg jag att det stod cdrom uppe i ena hörnet. Jag tänkte inte så mycket på de förrän ca 16min in i avsnittet. Kan min dvd ta cdrom skivor?!?! Då kom jag på att en kompis till mitt ex för länge länge sen hade fixat Buffy säsonger till mig, men jag hade inte kunnat se dom förde va inte rätt format till dvd. Men jag hade såklart sparat skivorna så jag hoppade upp där mitt i natten för jag var ju tvungen att testa. Och ja!! Det funkade. Jag kunde se Buffy. Det var tyvärr ingen text men va fan. Men fattar ni mitt problem? Här har jag bott i lite över ett år och i ganska många år har jag gått omkring och tjaffsat om min jävla Buffy och så har jag haft de 3 första säsongerna i bokhyllan hela tiden. Jag känner mig lite cp.
men det var väldigt kul. Så nu har jag massa Buffy att titta på..=)

Det är frågan det.


Kan jag sakna något som aldrig var mitt? 


Arkin X

Nu har jag hållt på och ändrat lite färger i min blogg. Har inte kunskap att göra så mycket mer än så. Får testa mig fram jätte länge innan jag hittat rätt sak som jag ska ändra. Men det blev lite ändring.


Har kollat på massa Arkiv X avsnitt nu när jag varit och är lite sjuk.
Det är ju sååå bra, fortf. image54
Jag mår mycket bättre idag än igår men det känns fortfarande inte helt bra så jag sjukanmälde mig. Ganska skönt så kan jag ta det lugnt och se till att bli av med all huvudvärk.
Nu ska jag hitta något gott att dricka i kylen och sätta på lite mer Arkiv X.

Karma

"All your actions will come back to you, in one way or another"

Är lite sjuk. Vet inte varför eller vad det är för fel på mig. Ont i huvudet, yrsel och ingen aptit. Köpte proviva för en kompis tipsade mig om det. Men det är ju sjukt äckligt. Föredrar nästan mer att vara sjuk än att dricka de där.

Pappa var här innan och satte dit en ny backspegel på min bil och fixade till plåten så att jag kan öppna dörren ordentligen. Sen min lilla krock för någon dag sedan. Men pappa håller redan på och letar efter ny bil till mig och vi har hittat en. En högerstyrd automatare. helt perfekt. Jag får pengar på fredag så hoppas den är kvar då. Annars kommer de väl fler chanser och fler bilar. Min går ju faktiskt framåt änsålänge. Kanske inte så jätte länge till, men ett tag till.

Nä, nu ska jag gå och ta nya pain-tabletter och sätta på en film.

Längtar

Såg just den där filmen Number 23. Var lite tveksam för jag gillar inte Jim Carry alls men den va ganska bra faktiskt. Lite sådär psykisk. Som jag gillar det. Ska jobba i morgon i Lund igen, sen är jag ledig. Så skööööönt. Har inget planerat i helgen. Kanske smörgåstårts görande med Eve? Eller kanske inte. Jag behöver sova. Det skulle vara trevligt att sitta och scrappa lite. Eller jo, kanske fixa de där vätskorna så jag kan sätta upp mitt fotolabb? Det ska jag iallafall ha upp tills min semester vecka i februari. Då ska jag hela veckan bara vara instängd i min lägenhet och framkalla massa. Lära mig allt jag vill veta, testa nya saker och så. Den veckan ska jag göra allt som jag har velat göra nu i flera månader (år?) . Härligt som fan ska det bli iallafall. Har t.o.m fått en ny kompis som kanske vill vaar snäll och lära mig på nytt..? Vi får se. Hörde att de finns en affär i Lund som tydligen ska ha sånna vätskor och sen ska de tydligen finas en i Kristianstad så det finns hopp.
jag behöver verkligen vara ledig. Det finns så mycket jag har velat att göra som jag inte gjort. Så många som ja inte har träffat på länge, ska beställa en tid hos underbara Therese. Hoppas hon kan hitta en tid till mig i slutet på dagen så att vi kan umgås lite sen också. Det var så länge sen. Har bara jobbat, jobbat, jobbat nu den senaste tiden.

Men vecka 9 i februari ska det bara vara jag. Ska kanske t.o.m stänga av alla telefoner och allt så att ingen kan få tag på mig. Jag fyller dessutom år ca 1 veckor före den veckan och jag ska önska mig Buffy sesonger och om jag inte får dom så ska jag köpa iallafall en som jag kan sitta och glo på. Mys på HÖG nivå.

2 Bad

Har inte så mycket att säga.
Visst, de kändes kanske inte som på telefon. Kanske inte alls. Men det kändes inte dumt heller. OK är väl ett bra ord som beskriver det.
Det kändes ok att han kom och det kändes ok när han gick.
Thats it.
Lite tråkigt att telefonen är så tyst bara. Man vänjer sig snabbt och man vänjer sig nog snabbt tillbaka till det vanliga igen.


The "date"

Nu är han påväg hit. Det är lite spännande. Kommer de vara som de är på telefon? avslappnande.. Eller kommer de bli helt jobbigt? Man sitter i varsitt hörn av lägenheten och bara glor.
Mycket tankar som snurrar i mig nu. Jag är nervös, samtidigt som jag inte är de. Det är svårt att förklara. Men nu är han påväg. Han borde snart vara här.
men vad är det värsta som kan hända? (Förutom om han är en mördare eller något liknande)
Det är att vi eter typ 20 min märker att neeej, detta funkar inte. Detta klickar inte. Då är de ju bara för honom att gå och jag är ensam kvar  min nystädade lägenhet. isåfall ska jag scrappa lite. Så jag klarar mig nog oavsett.
Mamma kommer ringa och kolla att allt är bra lite då och då, men de känns som om de blir bra. Evelina sitter också lite på vakt och nu vet Emilia också. Så försvinner jag så vet alla vem det var som tog mig.

Så önska mig lycka till.


Fjärils influensan?

image53Mysiga sms, härliga samtal, livliga fantasier...
Kan det bli mycket bättre?
Efter tisdag vet vi.
Kanske går det åt helvete med ett visst Klick som inte finns där, men de kan också gå bra. Väldigt bra!
Nu är jag bara glad och trött. Ska skicka ett sms och sen somna.
Glad, nyfiken, förväntansfull.. men också väldigt orolig.


 - please don´t breake me.


De fördömdas drottning

Fick min bok idag som jag köpte från tradera. De Fördömdas Drottning av Anne Rice..=) ÄNTLIGEN
Nu fattas de bara en och sen har jag hela "serien", så bra så bra.
Va ute på Pema och köpte nytt lim som inte bubblar mitt papper och lite andra roliga saker. Skulle egentligen hållt på lite med de ikväll men de har inte blivit så mycket. Ska kanske börja snart men ja ska fixa lite annat också. Imorgon efter vi varit och grattat min kusin så ska vi hämta hem mitt bord som pappa gjort till mig. Han är jätte duktig. Och jag tror att de kommer passa in här helt bra. Ska nog lägga upp en bild på de sen. Så alla kan bli avis på mig.

jag ska gå med i någon jävla bak klub för då får jag en mixer som svarspremie och en mixer skulle vara trevlgit att ha. sen ska jag direkt gå ur. Smart va?

Jag fattar inte

image52
Men hallå??
Har någon börjat att fatta att det är 2008 än?
Inte jag iallafall.
Kommer nog skriva 2007 länge till.


Mina minnen

"Mina minnen kommer och går
Några bleknar för varje år
Andra känns så starka som om allt var igår
Mina minnen är det jag har
Och alla frågor utan nåt svar
De som du lämna till det barn jag då var"

Jag har börjat kopiera mina dagboksinlägg från min lunar. Det är de jag ska göra innan jag kan ta bort den. Ett tag tänkte jag bara ta bort den utan att kopiera över dom men det är så mycket som jag har skrivit om där. Även om de inte säger andra särskil mycket så minns jag hur jag kände mig när jag skrev just det. Vem jag menade o.s.v. Så de där orden betyder gansak mycket för mig. Även om de är massa tjaffs och i början så va de massa fjortis skriverier så var det ändå jag då. Så jag skrev och kände då var ju just hur det var då. Och tydligen så var jag väldigt fjortis då även om jag egentligen aldrig tyckte det då. Men nu i efterhand så måste jag nog erkänna att även jag också var fjortis. Jobbigt att erkänna men så var de nog. Läste ett där de nästan inte kände igen mig. De kändes knappt att det var jag, samtidigt som de kändes väldigt mycket jag. Svårt att förklara. Testa att läsa ett 5-6 år gammalt dagboksinlägg själva så får ni se. Det var också väldigt skönt, för jag insåg hur mycket jag har förändrats. Även om jag vetat att jag har förändrats så var de skönt att ha svart på vitt på något sätt. Men fan va snabbt tiden har gått. För de känslorna jag hade då kommer ibland tillbaka till mig. De gör sig fortf påminda.
Jag tror att de är inte förrän efteråt man kan veta om de va kärlek, på riktigt. Om man ca 5 år senare fortf kan känna de där lycko pirret och ifall man är helt säker på att ifall man skulle få en andra chans så skulle man tagit den direkt. Det spelar ingen roll hur man förändras eller var man är i livet. Kommer chansen så tar man den. Det är väl då de va kärlek? På riktigt? Eller är de så att man "är kär i kärleken" så mycket att man inbillar sig att de där känslorna fortf finns efter så många år? För att man på något sätt vill att de ska finnas för att de är sött.

Nu känns de som om jag svamlar lite. Men det är säkert någon som förstår vad jag menar. Eller inte, för imorgon när jag sovit så kanske jag inte själv förstår vad jag försöker få fram.

Tandläkaren

Var hos tandläkaren idag. När jag satt där i de där väntrummet med färg glada lampor i taket och blev mer och mer irriterad över att de faktiskt hade varit min tur nu i 7 min. Satt så jag såg in i personalens rum. De där rummet som är inglasat där de sitter och bara sitter typ. Så kom jag på att de där rummet är ljudisolerat. Förmodligen för att de kanske pratar om sekretess saker men min teori är att de sitter där och snackar skit om alla idioter som sitter på utsidan och som inte kan höra dem. 
Tillslut blev det iallafall min tur och jag var tvungen att sitta där och plågas med bedövning i munnen. dessutom har jag kommit på att jag har stora problem att hålla min lilla lilla mun så öppet som han vill ha det så länge. Jag fick riktigt ont. Det var nog det värsta med hela besöket. Att hålla munnen öppen så länge, så stort.
Och jag vet att jag gnäller.
Men annars gick de ganska fort och sen var jag tvungen att åka till jobbet. Så hela dagen idag var bara väldigt dryg och jobbig och jag ville bara hem o sova. och nu är jag hemma. Ska inte sova riktigt än, kanske inte sover alls innan nästa jobb. Men det bästa är att jag inte ska jobba i morgon. Sova läääänge.

ner med julpyntet?

Nu har jag nyss beställt en film till min kusin som fyller år på fredag. Klurigt att komma på saker till honom men jag fick hjälp av hans mamma, min faster. Så den borde komma senast på onsdag. Vad spännande, jag har faktiskt inte beställt något via internet förut, inte själv.

Det var egentligen tänkt att plocka ner allt julpynt i helgen. Har inte riktigt gjort det. Blev distraherad av Buffy istället så nu när jag sett klart på buffy så kanske jag ska göra det idag. Jobb i natt och i morgon igen. Drygt. 12 dagar tills nästa gång jag är ledig. Men tiden går ganska snabbt.

Min katt har fått sågot cp-ryck och springer omkring och hoppar på allt och nu bara la han sig ner. Trött kanske? HAHA!! Han är så söt.

shyy shyy hha hha   (ljudeffekt från fredagen den 13)

Lite snökaos

Jag har 2 avsnitt kvar av Buffy, lite sorgligt. Har kommit in i de nu och vill sesong 2 nu direkt. Men jag ska nog vänta tills nästa månad innan jag köper den. MItt nya tagentbord och mus funkar mycket bättre än mina gamla, vilket är väldigt positivt för min gamla datamus va riktigt dålig. Den ville inte hänga med mina rörelser alls, men de gör den nya. Den lyser t.o.m lite rött och vitt. Skit häftigt ju! Haha

Kom hem fran Eve för ett tag sen. Vi käkade tacos och glodde på film och snackade en del. Sådär perfekt lördags mys. Det var ju lite trafik kaos igår verkade det som och jag körde i 60 på motorvägen. VÄLDIGT mycket mindre än vad jag brukar köra. Dessutom ringde jag Eve var 10 min så hon visste att jag inte kört av vägen eller nåt. Men det gick ju bra.
Min lillebror är uppe i småland och ska köra hem i natt. Med en bil som det inte finns någon värme i, där ena rutan baar trillade ut för någon dag sen och som han dessutom ganska nyligen har köpt. Helt jävla idiotisk är han. Tur är att han inte är ensam i bilen, han har en kompis med sig men ändå dum som fan. Kör de fast eller något sånt så kan vi inte komma och hjälpa honom. Sjukt korkat tycker jag. Men han tycker väl att de är ett "äventyr" så han körde fast vi tyckte att han kunde vänta tills i morgon. Dessutom är han inte ens hälften så bra förare som han själv tycker att han är.
Hoppas att det går bra iallafall. Lång tid kommer det att ta för honom.

BUFFY

Idag var jag iväg och handlade lite saker jag tänkt länge
på att jag behöver. image51Detta är typ första dagen som jag är
ledig, riktigt ledig sen jul och typ en vecka innan jul.
Köpte ny datamus och tagentbord, sterio.
Men viktigast av allt, jag köpte första sesongen av BUFFY!!!
Ja, ni hörde rätt. Nu har jag den första. Bara 6 kvar.
Är så nöjd. har kopplat in sterion o allt så nu sitter jag
här och lyssnar på radio, något jag inte har gjort hemma
på as länge, eller sen Pucko välte ner den andra så den
inte ville funka längre. Jag lyssnade jämt på radio innan.
Så lycklig.
Att saker kan göra en så lycklig. Det är nästan skrämande.
Material girl.


Håller på att laga mat så jag skriver mer sen. Om jag har tid. För ikväll och i
natt blir det BUFFY

Don´t speak

You and me
We used to be together
Everyday together always
I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end


Början på detta året började ganska bra tyckte jag. Men nu står de väl stilla igen. Jag har märkt hur jag har förändrats på ett sätt förra året. Jag tappar lätt tron på folk. Har de svikigt mig eller har de bara förändrats genom mina ögon så kan de aldrig komma tillbaka på samma sätt igen. De kan aldrig bli som de var för mig. Detta påverkar väl mest folk som jag inte riktigt känner. Jag ger upp och slutar att bry mig mycket tidigare än vanligt. Jag tröttnar fortare också. Varför ska jag gå och kompromissa och ge med mig, när jag inte vill ha mindre än vad jag förtjänar. Mindre gör mig inte nöjd och jag kommer aldrig kunna bli lycklig om jag går omkrig och är missnöjd hela tiden. Nu låter de som om jag är en bortskämd idiot men det är inga speciella saker jag vill ha. Bara grundläggande saker. Ska det vara så svårt att hitta det?

Ska iväg och köpa sterio idag hade jag tänkt, och kanske en ny data mus. Min är helt cp och följer knappt med mina rörelser längre. Nytt tagentbord behöver jag egentligen också. De har fallit i golvet för många gånger och nu fattas de knappar och vissa knappar är där men funkar inte. Ska ta med mina filmrullar också hade jag tänkt. kanske hittar något ställe där jag kan lämna in dom, eller iallafall några av dom. har ingen aning om vad som är på, eller om de är något på. De är så gamla att de kanske är försent. hoppas inte. För det borde vara en hel del bilder där som jag vill ha kvar. men egentligen, hur kan jag vilja ha kvar något jag inte sett eller märkt att jag saknar? Men så som de är nu är bara jobbigt. Bättre att veta att de inte finns något kvar. har 7 rullar. Så om jag kan lämna in 3 eller 4 så kan jag ta de andra sen. Beror på vad det kostar.
Har valdigt inspiration att scrappa lite också. Ska bara städa upp lägenheten först så jag kan slappna av sen. Är ju ledig i helgen så det är mycket att göra.

Nu ska jag sätta på en film som jag köpte igår och försöka sova lite.


mitt nyår

Jag har ont i huvudet, verkligen ont. Ska snart gå o leta upp mina verktabletter. Sen ska jag se om de finns någon pizzeria öppen. jag tycker att de borde ha öppet, trotts att de är en väldigt röd dag. Alla är väl ganska bakis idag och ingen vill väl stå och laga massa mat då. Skulle jag ha en pizzeria skulle jag ha öppet idag. HAHA

Igår va väl ganska revligt, Emil, som vi var os hade kpt massa mat som hans 2 kock kompisar tillagada och de va väldigt gott och väldigt lyxigt. Som förrätt fick vi hummer med någon sorts röra i. Jag har aldrig ätit hummer och tror inte att ja kommer äta de så ofta i fortsättningen heller. de hade gjort en röra på något annat också men jag tror att det va hummer som va i som jag inte gillade. Sen fick vi oxfile som huvudrätt med potatisgratäng och svampsås. Jätte gott. Och ill efterätt va det fruktsallad med smältchoklad över och glass till.
Märks det att jag är hungrig?
Sen blev vi bjudna på vi och snapps och typ vad annars vi ville ha. Han va typ sprit samlare och hade typ allt.
Sen vid 12 lyckades jag ringa mamma och önska henne gott nytt år. Emil bjöd på champange vid 12. Så  allt kändes vädigt lyxigt.

Nu ska jag klä på mig o gå ner o hämta min pizza.

RSS 2.0