En hjärtformad ask

(från i måndags natt, men de vill inte publiseras då)

Kom hem från jobbet nu. Ljudboken hade kommit ner så jag lyssnade på den när jag jobbade. En hjärtformad ask av Joe Hill (Stephen Kings son)
Den är ganska läskig och då lyssnar jag på den när jag jobbar ensam i en bil hela natten. Min nattchef tyckte att jag var skum och bara garvade åt mig när jag berättade de när hon kom och lämnade en bunte skånska till mig som jag fattades. Och ja, jag är kanske lite skum. Men jag gillar att skrämma mig själv lite, att utmana mig. Det värsta är att jag måste gå in och duscha i ett badrum där lampan i taket har slutat att funka och nu har jag bara en sån där nattlampa som jag haft vid sängen innan. Det är inte riktigt ljust där inne och visst brukar de vara så att precis innan man dör i skräckfilmer så ska man såklart gå och duscha. Så...önska mig lycka till..=)

Ps. Dessutom verkar min blogg lite skum. Den har inte publiserat mina senaste inlägg. Hoppas detta publiseras.

WOW..

 Mina inlägg har börjat att synas igen. Härligt.=)

Min valborgs kväll

Mina inlägg syns inte. Men jag skriver ändå.
Valborg idag, och såklart jobbade jag.
Men min plan var att hyra lite skräckisar efter jobbet så jag kunde ligga och glo på film. Är faktistk ledig i natt och i morgon så slapp på hög nivå. De har laggt ner filmuthyrningen här i byn men jag tänkte att de har filmer på preem som man kan hyra. Dyrt men vad har jag för val?
Slutar jobbet vi 21. Var väldigt tidig idag. Kör snabbt, misstänker att preem stänger 22. Kommer inrullande i byn. Preem är redan stängt, stängde kl 18. Vad ska jag göra? tänker snabbt och gasar sen iväg. Kör till grannbyn. Kanske har någon av deras mackar öppet eller så har kanske inte deras videouthyrning slagit igen. Jag chansar.

Kommer in i grannbyn. Videouthyrningen har öppet i kanske 10 min till. jag går in, hittar 2 filmer och när jag ska betala så tar de inte kort. Får köra och hämta ut pengar. Tillslut så har jag mina skräckisar och jag kör en liten runda i byn med hög musik. En nostalgi runda. För jag minns en valborg för många många år sedan. 6 år sedan. Vi var alla tillsammans, ja han med. Jag körde ner om skolorna och dammen där. Där va de lite eld kvar. För 6 år sedan hade vi varit där och tittat på elden. Sen hade vi gått till statoil macken och "hängt". Då hade han kysst mig och sen lämnat mig där för att åka iväg på fest på sin fula jävla moppe.
Dagen efter hade han gjort slut. P.g.a mina kompisar sa han. Han kan dra åt helvete!!!

Nu så många år efteråt kan jag minnas tillbaka på den kvällen, ångrar många av mina handlingar men ändå välja att se de positiva, se de roliga och minnas känslan av att bara vara. Jag hatade mycket av det då men den tiden var den bästa i mitt liv. Den sommaren, de vännerna, den tiden.
Men förhoppningsvis kommer jag vara med om bättre somrar, bättre vänner och bättre tider. Jag undrar bara när..?


Men nu är nu och nu har jag 2 skräckisar som väntar på mig. Hoppas de är bra. Jag är så totalt dålig på att hitta bra filmer. dessutom görs de så otroligt dåliga filmer nu för tiden. Det är få filmer som skrämmer mig på riktigt.
Jag lyssnar ju på en ljudbok på nätterna i bilen. Den blev väldigt läskig i natt. Böcker är bättre på det sättet. Jag får själv fantisera ihop vad som händer utifrån orden. Och jag har en jävla bra fantasi så jag skrämmer nästan slag på mig själv ibland. Men det är en härlig känsla, att vara rädd. Inte alltid såklart men sådär ibland.

Kom på att jag kommer aldrig kunna säga till mina framtida barn att "spöken" inte finns utan att ljuga. När jag är övertygad om att de verkligen finns.

TV-maraton

Mamma var här en snabbis, hon ville kolla in min nya soffa och hon gillade den starkt.

Snart kommer det ett maraton med Hemsökta hus och Mannen som talar med andar som jag tänkt  att titta på. Ska kanske laga lite mat också.

Annars så är det ju EFIT dagen idag. Något jag inte riktigt tänkt på. Tog lite bilder men vi får se. Gör kanske min EFIT dag till i morgon istället.
Då är det vardag igen. Jobb i natt och i Lund + att jag ska besiktiga min bil innan jobbet i morgon. Fullt  upp. Men jag har iallafall en härlig soffa som jag kan komma hem och slänga mig i sen.
Det är min hjobbar vecka där jag jobbar nästan varje dag. Förutom torsdag, men jag ska se om jag kan byta och bli ledig Fredag istället. För då hade vi som ska till london tänkt att snacka ihop det sista innan resan om ca 10 dagar (den 7maj) Annars så jobbar jag som vanligt och åker till Eve när jag slutat isället. Funkar det med.
Sen fyller min lillebror Leo 19 på lördag. Så jag får väl åka dit efter jobbet då med. Fullt upp men sen blir de lite ledigt i 2 dagar innan London resan. Då ska jag packa och vända mitt dygn till de normala personernas värld. Good luck 2 me.


Jag älskar den killen i svart

Jag älskar den killen i svart.
Han med de mörka magiska ögonen som så intensivt tittar på mig.
Jag älskar den killen i svart.
Han som aldrig kommer vara som dig.
Jag älskar den killen i svart.
Han som tar med mig på erotiska resor i fantasin när han ler.
Jag älskar den killen i svart.
Han som bara mig ser.

Soffan på plats

Soffan står nu i min lägenhet. Den var lite trixig att få in för den är ganska stor men de gick till sist. Allt gick faktist väldigt snabbt. Så efter vi hämtat den, kört hem den, tagit ner allt som inte skulle vara i min lägenhet och fått upp den nya soffan så fick pappa köra hem (efter att förstört hans fredag) och Leo och hans kompis återgick till festen så körde jag och Eve hem mina gamla soffor till henne. Bärde ner de till hennes förrådet och tog in mina gamla, hennes nya.
Det var ganska jobbigt men det gick snabbt och sen satte vi oss ner, pustade ut och käkade vår uppvärmda pizza som vi köpt med oss från hörby. Sen satt vi bara och og det väldigt lugnt. Det var en lång dag men nu äntilgen har jag en helt perfekt soffa. Gillar den starkt. Pappa var t.o.m avensjuk och ville ha den. Men den är min. Han har en liknande, fast lite större och mamma har också en liknande. En annan färg och lite annorlunda men nästan samma. Sen har hon ju en 2a och en 3a. Som hon köpt för massa massa pengar. Min var billig, väldigt billig.
Super glad just nu, och trött. Ska sätta på en film, kanske saw 4 och käka lite popcorn. Eller nä, kanske inte saw 4. Tror inte att man kan käka popcorn till den. Mysa ska jag iallafall. Mysa i min nya soffa med Pucko, han gillar den också...=)


Ändrade planer

Planerna blev ändrade. Bumbi bestämde sig för att åka till Nova med någon brud och på så vis komma hem vid 5 tiden. Det gör att vi aldrig skulle hunnit in till malmö, hämta soffan, köra hem, bära ner mina gamla och bära upp den nya innan de skulle vara tvungna att åka på innebandy träning kl 7. Jag vet inte om han inte fattade vad han så villigt erbjöd sig att hjälpa mig med igår eller om han inte bara tänkte. Iallafall så förstördes planerna. Lite knäckande, så ja fick ringa runt til johan och jocke och säga att de blev inställt.
Sen ringde jag pappa och bad han om hjälp. Något jag trodde jag skulle slippa. Men han ska hjälpa mig. Så de nya planen är att klockan ca7 åker pappa hemifrån (min lillebror har bilen med drag) och då möts vi i malmö, jag hämtar upp Eve på vägen. (Eve kan man lita på) I malmö möter pappas kompis Bobby upp oss och hjälper oss ta ner soffan. Sen kör vi hem och hemma kommer Leo och någon av hans polare hjälpa oss ner med allt som ska ner och upp med min nya soffa. Så jag kommer få hem den ändå.
Sen kan pappa ta min bil hem till sig och jag och Eve kör hem sofforna till henne och försöker få in dom i hennes lägenhet och när vi är klara där kör jag hem och byter bil hos pappa igen.
Så ser planen ut. Det kommer ta väldigt lång tid tror jag men sen kommer jag ha min nya soffa i lägenheten och då kommer de vara värt allt slit och allt jobb.
I´ll be fine anyway..

66% av ljudboken är nere. Underbart.

Vad har jag gett mig in på?

Mitt nya databord är på plats och datan är dit flyttad. På mitt nya databord så fanns dej hjul. Fanns. 2 av de trillade av och då blev ju bordet helt snett och ostabilt så först försökte jag palla upp med böcker men det stod fortfarande inte tillräckligt stabilt så till sist så tog jag fram hammaren och slog av de andra hjulen. Så nu har databordet inga hjul, men de står stabilt.
Min dataskärm är verkligen stor. Den är av den gamla sorten, ser ut som en liten TV. Lika stor på alla håll och man märker verkligen nu hur stor den är. Skit fult. Databordet är också fult, men praktiskt antar jag. Just nu får det funka iallafall. Jag är fortfarande inte riktigt klar med min möblering/städning. Har lite kvar i köket och i badrummet men sen orkar jag verkligen inte mer. Klockan är nästan 8 nu och jag är helt slut. Det härligaste är att alla möbler som just nu bara står i hörnet ska antingen ner till mitt förråd eller bara bort, det ska iallafall ut ur min lägenhet och det kommer göra att jag kommer ha mycket mycket plats här. Hoppas nu bara att vi kan hänta soffan direkt när Bumbi slutar så vi hinner med allt innan de ska träna inne bandy. Jag är faktiskt väldigt osäker på om vi hinner åka in till Malmö, hämta soffan (bära ner den från trappan, få in den i Jockes van, köra hem), bära ner alla mina möbler som just nu bara står i vägen och sen bära upp den nya soffan. Väldigt osäkert. Nu blir jag lite nervös. Vad har jag gett mig in på? Hoppas verkligen att Jocke och Rickard möter upp oss hemma hos mig annars blir de knivigt. Kanske kan se om Jocke kan följa med in till Malmö och hämta den också. Lite tveksamt om man klarar de på 2+mig. Den är tung och stor. Ja, jag ska nog ringa Jocke vid 3, då jag tänkt att gå upp för att höra om han inte kan följa med in till Malmö också. Säkrast så tror jag.

Så skönt att de ställde upp för att hjälpa mig. Jag hade förstått om de hade haft "annat" att göra. Väldigt skönt var det att Johan direkt sa att han kunde hjälpa till. Då kan han få sin present i morgon som jag inte slagit in. Undra om de vet vad de gett sig in på...=/

Bloggläsande

Jag läser inte så många bloggar regelbundet. Har mina favoriter under favoriter och har nu hittat de är bloggkoll men jag tycker nästan att mitt system är bättre. En blogg som jag ganska nyligen börjat följa är tumadre. Hon skriver om sin vardag med sina 2 små söta barn. Jag har inte barn själv, inte på långa vägar men det är något som gör mig intresserad och som gör att jag fortsätter att läsa. Det behöver inte vara massa intriger och extrem högerpolitik i bloggen. Man måste inte skriva om saker som man vet retar upp andra för att folk ska läsa, som en annan väldigt känd bloggare gör. Tänker inte göra mer reklam för hennes blogg för jag gillar inte hennes överlägsna, snobbiga, högertänkande attityd.
Men tumadres blogg kan jag rekomendera varmt. Hon är äkta.

Sen läser jag en del kompisars bloggar. Det är lite intressant att se vad alla har för sig nu för tiden.
Men när jag ahr tråkigt och inget att göra snurrar jag omkring överallt och läser massa massa. Men det är få som fastnar och som man tycker är bra på riktigt.

NU ska jag börja städa igen..

Från inget jobb till soffköp

Dagen började med att min telefon ringde. De va en person som ringde tillbaka efter att jag mejlat henne om en soffa på blocket. (jag letar efter ny soffa). Hon var väldigt trevlig och vi bestämde att jag skulle komma senare på kvällen och titta på den. Sen somnade jag om.

Sen ringde det igen, det var min chef från tidningarna som ville höra hur jag mådde (sjukanmäld). Sen berättade hon att den dagen har kommit, den dagen han kommer tillbaka och tar mitt distrikt ifrån mig. Så den 2 Juni blir jag av med mitt underbart härliga jobb. Hon hade inget annat till mig men nu i sommar är de en hel del som ska ha semester så jag kan hoppa in lite här och var då. Men det räcker inte för mig. Jag måste veta att jag har jobb och att jag har en fast inkomst. Visst, jag har kvar jobbet i Lund, iallafall ett tag till. Men det är knappt att jag kommer kunna ha kvar det. Med den bensinkostnaden som jag har för att jag kör dit så kommer de nästan inte bli kvar något av den lönen. Men hon skulle tänka på mig. Jag är väldigt bra på mitt jobb så hon vill ha kvar mig. Sen skulle hon kolla med sina kollegor i Lund/Malmö och se ifall de har något till mig där. För det är där jag jobbar på kvällarna och det är dit jag har planer på att flytta.  Men även om de har något till mig i t.ex sommar så kommer jag inte kunna flytta härifrån så snabbt så då kommer jag få en väldigt mycket större bensinräkning. Köra till Lund 2 ggr om dagen.
Så det känns lite jobbigt, eller väldigt jobbigt så nu är jag ute och letar jobb igen. Mamma som jobbar på dagis hade pratat med ett barns förälder och de kanske hade något. Han äger den där kiosken nere i trollsjön i Eslöv. Vill inte jobba där men jag sitter inte ritkigt i en situation där jag kan vara kräsen. Så vad som känns de som. Bara de ger pengar.

Efter det hade jag ingen lust att åka och kolla på någon soffa men då pratade jag med Eve och hon kunde följa med efter att hon fått hjälp med att fixa sin punktering. Så vi åkte, men först kollade jag på blocket om de fanns något intressant skrivbord/databord i malmö som vi kunde titta på samtidigt. Och det fanns det. Jag hade sett det innan men fått för mig att de fanns i helsingborg. Så jag ringde henne och sa att jag var påväg. Sen hämtade jag Eve och vi körde till Malmö.

Efter att ha pratat med henne som hade soffan så kom vi äntligen dit. Hon var jätte trevligt och soffan var helt underbar. Precis en sån som jag var ute efter. Sån amerikans modell. Man känner sig så liten i en sån soffa och det är så härligt att sitta i den. Titta på film, läsa en bok. underbart. Den var gul/orange/ljusbrun med något mönster. Väldigt mexikans stil över den. Hon hade en extra klädsel, likadan men den var inte använd så mycket. De hade en liten hund som var jätte mysig. Det var ganska konstigt att komma dit, det var precis som om vi kände dom och skulle dit på middag. Vi satt där i soffan och snackade om hunden och grekland och allt möjligt. Ganska länge också. Jätte trevligt. När vi väl kom därifrån så trodde jag nästan att hon skulle krama mig hejdå. Jag ska hämta den i morgon. Dessutom var den jätte billig.

Sen ringde jag runt bland massa gamla kompisar som jag inte snackat så mycket med den senaste tiden och frågade om de kunde hjälpa mig hämta och bära upp den nya soffan OCH bära ner den gamla. Det kändes lite dumt att be de om hjälp efter all tid men de ställde upp. Jätte snällt. Så vi ska låna Jockes van, Bumbi och Johan ska åka med in till Malmö. Jocke och förmodligen Rickard kommer möta upp oss hemma hos mig när bytet av soffan ska göras och sen hoppas jag kunna låna vanen för att köra hem mina gamla soffor till Eve som ska få ärva dom. Och allt detta ska hända innan kl 7 för då ska de spela innebandy. Hoppas bara att vi kan köra direkt efter Bumbi slutat och att de har kommit hem, de vi ska köpa den av. Annars får vi se hur vi ska lösa det. Men det är så spännande. Det är inget fel på min nuvarande soffa förutom att den är lite för stor för min lägenhet och att den inte riktigt är sån amerikans som jag vill ha. Men den är mycket skön att sitta i. Den jag ska hämta i morgon är bara en soffa och en 2 sitsig men storleksmässigt en 3a minst.

Sen körde vi och köpte det fär databordet också. Det var också jätte blligt och mycket mindre än det jag har nu. Vilket är bra för jag har en liten lägenhet.

Så det är en hel del på gång. Igår natt (ja, NATT) så möblerade jag om. Bytte plats på soffan och sängen. Jag har ingen granne under mig så jag hoppas att jag inte störde för mycket. Har en del att göra nu i natt också så att det blir lättare i morgon.
Och det ska jag börja med nu.. Sen ska jag sätta på en film. (jag har fått en kontroll av Sara till min DVD för min var borta men nu när jag städade så hittade jag den, så nu har jag 2)psst..Fick en väldigt bra lön denna månaden. Det behövs nu inför London resan om ca 2 veckor.


Jag är inte den..

Jag är inte den som brukar få kommentarer för mina kläder
Jag är inte den som tror på allt du säger bara för att DU säger de (men jag låter dig gärna tro det ett tag)
Jag är inte den som älskar dig bara för att du säger att du älskar mig
Jag är inte den som vill dig illa om du inte sårar mig
Jag är inte den som den, jag är den andra

Lång dag

Det har varit en lång dag och det har hänt en del. Men nu kom jag hem, skulle sätta mig framför datan. Såg att de flyttat över min blogg till nya stället så gick ja ruint och tittade vad det var som de hade gjort nytt och råkade trycka på "väl stilmall" och då raderades hela min som jag så slitsamt gjort. Har sparat de någonstans, men jag formaterade om min data och har ingen aning om var jag sparade de. Men det löser sig. Får väl göra om de senare i natt. Var ändå inte särskilt nöjd med det. Nu ska jag fortsätta men vad jag håller på med. Skriver mer sen..=)

Ser ni det???

image76


Jag älskade de här när jag var liten. Då bestod de va massa osammanhängande mönster.
Ni som inte kan se, titta nära och flytta er sen länge och längre bak. Stereogram kallas det. Det kommer fram en 3D bild. Ser ni den?? Vissa ser direkt (som jag) medans andra aldrig riktigt kan lära sig att se de.
Det skulle vara riktigt psykat att ha något sånt här som en tavla på väggen.=)

Hittade den när jag kollade runt på den roliga sidan tjuvlyssnat.se

Ensam ska vara rädd

- Följ med mig!
- vart?
- Till min stuga.
- Varför det?
- Vi ska lära känna varandra lite.
- Prata?
- Ja, just de.

Jag vill inte följa med, tänker jag. Ska han kunna tvinga mig mot min vilja? Hur ska jag kunna säga i mot honom? Han är allt för stark. Mina muskler regerar inte som innan. Vad var det han gav mig? Jag känner hur tankarna snurrar runt och jag känner att jag vet vad som kommer hända men jag kan inte göra något åt det. Jag är hjälplös.

Resten är lite suddigt.
Kommer ihåg en knapp som knäpps upp, ett par byxor som dras ner och ett bart bröst. Jag försöker minnas men jag tror att jag vid detta laget har somnat.

När jag vaknar dagen efter känns det som om jag sovit i en evighet men jag är fortfarande trött. Jag ligger på någons trappa utanför ett hus. Jag reser mig vingligt upp och ser upp mot huset. Det är mitt hus, mitt hem.


Visst är min söta katt söt?

image75


Jag har ett nytt sorts photoshop på datan som jag testade lite nu i natt/morgon.
Det är på Svenska, något som gör allt mycket lättare för mig.

I´m still looking

Jag såg den där snyggingen som jobbar någonstans på mitt jobb. Förmodligen i jouren. Men denna gången kom han inte gående i slowmotion med en sån där lång svart kappa, som fladdrade i vinden precis som Nicolas Cage rock gör när han kliver ur bilen i Faceoff. (visst älskar vi alla den scenen??) Men jag såg direkt att det var han ändå. Jag har bara sett honom på håll och jag vågade inte gå in till jouren för att ha ett fake ärrende bara för att se om han verkligen jobbade där. Det är lite skumt att jag kan ha pratat med honom i telefon massa gånger utan att veta att det var han. Därför är jag extra trevlig när det är manlig som ringer från jouren, men vet aldrig. Men fan va fjöntigt det låter nu. Det lät bättre i mitt huvud. =)

Fick en kontroll till min DVD av Sara, hon hade en extra och jag har slarvat bort min på något konstigt sätt. Förmodligen kommer den fram u när jag har en annan. Den funkade faktiskt på min DVD, sånt är inte alltid säkert. Men nu har jag slarvat bort min fasters filmer istället som jag skulle titta på. Alltid är det något. Imorgon ska det bli ordentlig städning så jag hittar alla saker som är borta. Jag trodde att jag slarvat bort nyckel till företagsbilen nu i helgen. När jag skulle åka så var inte myckeln där den brukar ligga och jag greps av panik. Jag visste att jag hade sett den någonstans. Jag ringde min nattchef, skulle fråga vad jag skulle göra (då hade jag letat i 10 min) och precis när hon svarar så ser jag den. Så jag slapp göra bort mig. Skönt!


Sunshine in the rain

 image74image73Min franska balkong en väldigt regnig dag förra sommaren

Tråkdag i morgon

Jobb utan Louise i morgon, det är tråkigt. Inte ens Eve jobbar, bara jag. Jag ska sätta ihop en skiva med Nationalteatern bästa låtar till Louise. För det verkar inte som om hon har någon. Och det måste man ju ha. För jag tror hon har missat en massa genom att typ bara ha hört Hanna från Arlöv. Det är en favorit, men de har gjort så många andra också som är bra. Idag efter vi hade varit på larm mitt i vår rast så satte vi på den i bilen och sen rockade vi hela vägen in till kontoret. Det är då det är härligt att jobba. Annars jobbar jag vanligtvis ensam.

Natten till igår när jag var ute i mörkret och delade ut tidningar så såg jag en bil som kört i diket och när jag körde förbi såg jag att det satt någon i bilen. Jag körde tillbaka och då var de en ensam tjej i min ålder som satt där och grät lite. Jag stannade, frågade hur det var med henne. Hon hade redan ringt efter sin mamma men jag stannade där och väntade på henne. Hon var OK, ganska chockad för det var inte det lilla diket. Sen kom hennes mamma och jag körde vidare. Men jag tyckte att det var snällt att stanna, många hade nog bara kört förbi. Så i natt gjorde jag dagens goda gärning.

Dessutom på tal om morötter, jag försov mig i morse igen. Vaknade 15.15 när jag börjar jobba 15.30. Jag är nog tröttare än vad jag vet.

Lite klastrofobi känsla

Min lägenhet är väldigt för liten om man tittar på hur många storma möbler jag har. Innan har jag inte haft problem med det men den senaste tiden har jag fått lite klastrofobi känsla ibland är jag kommer hem. Speciellt om det är ner rullat för fönstrena. Så nu håller jag på att leta efter nya möbler. Jag har en 3 och2 i soffväg och det behöver jag inte. Det skulle räcka med en stor vräkig soffa och kanske en fotölj. Sen skulle jag nog vilja byta ut mina bokhyllor och ha något annat att ha TVn på. På så vis skulle det bli mer plats på den väggen och inte se så trängt ut. Missförstå mig inte. Jag tycker att min lägenhet är väldigt mysig på många sätt men den är för liten och tills jag flyttar så får jag ju försöka göra det bästa av vad jag har. Vill bara så gärna ändra om lite. Göra det lättare att städa. Jag jobbar så mycket nu så jag orkar knappt städa så när jag väl gör det måste det vara lättstädat. Jag har massa saker överallt som egentligen inte behöver vara framme.
Så det kanske jag ska hålla på med nu när jag har 2 dagar ledigt från Lund. Jag måste bara fixa lite med bilen. Vi får se hur mycket jag orkar men någon sorts städning kommer nog hända.

En super bra dag

Idag har jag haft en sån där underbart bra dag.  Allt på jobbet bara flöt. Det är otroligt mycket mer roligt att jobba när man ska jobba med Louise. Jag köpte t.o.m glass och bjöd mina kvälls kollegor på. För det var sån där bra glass dag. Typ den första tycker jag. T.o.m mjukglassen har kommit igång. Sen kom jag hem, slängde in tvätt i maskinen för alla mina kläder var smutsiga och jag orkade inte göra något igår. Nu har jag fixat massa massa bra musik. Den musiken jag hade på datan innan tog jag bort för de va därifrån jag fick viruset och det ena albumet strular i bilen i min bilsterio så jag tog det säkra för de osäkra. Så nu försöker jag hitta massa nytt, och gammalt såklart. Duffy spelas just nu. Nytt, men låter gammalt. Första gången jag hörde den låten (mercy) trodde jag att de va en gammal låt men sen kom den mer och mer och till sist så fattade jag att de va en ny. =)
Sen lite oasis och sånt. Försöker få enr en låt av Looptroop. De ahr gjort en covers eller nåt på nationalteaterns låt Botaniska. Eller nåt sånt. Jag fattade inte riktigt om de va nationalteaterns låt eller vad. Det låter som en typisk nationalteaternlåt, men man vet ju aldrig.

Ska snart jobba och jag måste käka något först. Men jag vet inte vad. Borde laga riktig mat men jag har varken tid eller lust att göra det nu. Kanske lite avokado (stavas de så?) och mackor. Men choklad mjölk..? Får se vad jag hittar.

Ringde Johan när jag var påväg hem från jobbet. Sällan man snackar med honom. Det är sjukt att så mycket har förändrats. Jag försöker prata med honom som jag gjorde förr, men de går inte riktigt. Det blir ju inte bättre av att han ibland låter så jävla ointresserad över att ens ha kontakt. Jag tror inte att de är så men när han kommer med dåliga ursäkter om varför han inte ringt, när jag inte ens har kommenterat de så känns de bara desperat. Jag tänkte mer på de innan. Att han inte hörde av sig. Men nu, jag bryr mig knappt. Han var min bästa vän, men saker förändras och nu har vi en helt annan typ av relation och det är OK tror jag. Det vore ju trevligt om han någongång faktiskt hörde av sig och tog sig tid för mig så vi kunde sitta ner och snacka om vad som hänt oss de senaste typ året. För de är de jag saknar. Våra snack och viktiga och oviktiga saker. Om gamla minnen och problem.
Jag vill så gärna ringa och berätta om vad jag tänker på, vad jag har gjort.  Höra hur han har det nu när han har flyttat hemifrån och verkligen höra det från honom och inte från andra som jag frågat i hemlighet.
I just miss my bestfriend thats all..

EFIT= Ett Foto I Timmen

Nu har jag blivit medlem där och nästa EFIT dag är den 27 april. Man ska ta ett foto i timmen den dagen. Lite kul så det ska jag börja med. Inte för att jag gör så mycket spännande om dagarna, men ändå. Pucko är ett gulligt foto-offer tycker jag. =)

27 April, Nästa EFIT dag

Min lediga dag =)

AAAAAAAAAah, det är så mycket som jag borde gjort idag som jag inte har gjort. Det enda jag har gjort är att åka till Lund och köpa ett par väldigt billiga skor. Jag behövde verkligen ett par sommarskor som inte sulan är helt öööh.. sönder? Iallafall så har jag haft lite olika skor men ett par jag har är helt cp. Jag måste ha köpt fel storlek eller nåt för jag kan inte gå in dom. Jag har gått och gått i dom och det gör fortfarande ont när jag har dom på mig. Så nu ger jag upp dom och köpte ett par andra istället. De var rutiga för de prickiga var slut i min storlek. De prickiga var dubbelt så snygga. Men de funkar och var sjukt billiga så va fan.  Evelina tyckte de va OK, men jag vet att hon egentligen förmodligen inte tyckte om dom. De är inte henes typ av skor. Hon hade aldrig köpt dom. Men de är mer min typ av skor och jag behöver ett par skor, minst. Men sålänge så funkar de här att jobba i.
Nu ska jag faktiskt rusa iväg och ta en bild på dom. Bra jag är va?
Vänta lite...


image70image71Pucko fick också vara med. Han tyckte att det var spännande när jag rörde på mig lite. HAHA..


Lite tröttis-snack

Nu är jag hemma, ha varit det ett tag faktiskt men jag fastnade framför datan och sitter här fortfarande. Har inte duschat heller. Ska göra de nu och sen gå och lägga mig. Är så trött. 2 daga kvar att jobba innan min enda lediga dag på fredag. Den kommer bli riktigt skön, den fredagen.

Ja, lärlingen var med i natt. Han var väl inte i det sliskigaste laget men knappast särskilt fräch heller (stavas det så??) Iallafall så är hans bil sönder så han kan kanske inte köra i morgon heller och de är på ett sätt lika bra. Vi ska dela ut en jävla massa reklam till ALLA hushållen förutom de som har texten "nej tack till reklam". Drygt drygt. Så de är kanske bäst jag kör då för de kommer ju ta överdrivet lång tid ifall han ska köra då.
Men det gick ganska bra. Helt slut i rösten och mitt huvud har massa tankar som inte fått sin dagliga bearbetning som den brukar få på nätterna. Hoppas jag inte drömmer mardrömmar nu bara för de..=)

Trött sa jag att jag var va?

Gonattis

Suck Suck

De ringde från tidningabärarna i morse och berättade att jag skulle ha med en lärling i bilen i natt som ska lära sig min runda. De frågade ju om de va ok, men vad ska man svara på de? Nä, verkligen inte. Han får springa brevid. Så han ska med. Han är typ 37 och jag hoppas på att han är normal och inte sådär sliskig som vissa är.
Lång tid kommer det att ta iallafall och ensam med min härliga musik kommer jag inte vara. Jag måste vara trevlig, vara social och berätta allt som är bra att veta. Men det är första gången och sen ska jag bestämma sig om det är något för honom. På ett sätt hoppas jag på att han inte vill fortsätta för min lillebror va tydligen intresserad av att ta varannan helg. Men det har han ju inte yttrat sig om så då får han skylla sig själv. Men det skulle vara skönt att ha någon som tar rundan så de inte ringer mig. Jag har svårt att säga nej. Men förmodligen kommer de ta längre tid än vanligt. Men det är när han ska köra och jag ska visa vägen som kommer va värst och ta längst tid. Jag har inte tid med sånt. Jag måste hinna sova lite också.


Håll dig lite privat

Har hoppat runt bland massa bloggar som jag gör ibland och jag har hittat några nya favoriter. Det är ganska skönt på något sätt nä man kommer hem från jobbet sådär som jag gör vid 22 tiden och bar kolla runt va alla har haft för dig. Vissa skriver ju så mycket att man undrar om de har ett riktigt liv alls. Vissa känner jag men många känner jag inte. Det är lite skumt de här med blogg ibland tycker jag. Vissa skriver om väldigt privata saker som man egentligen kanske inte skulle skrivit ut såhär offentligt. Då menar jag när de kommer in på rutiner och sånt. Det kan ju vara bra att inte berätta ALLT man gör, ALLT som händer. Man sitter egentligen inte så skyddat framför datan som vi nog gärna skulle vilja tro. Jag tror inte att det är så svårt att leta upp en person egentligen. Speciellt inte när de skriver ut namn, ålder, stad och sånt. Sen har de dessutom tusentals foton på deras lägenhet, hur det ser ut utanför, lokala ICA. Hur svårt skulle de va att hitta någon i en mindre by?
Jag tänker ganska ofta på vad jag skriver. Ibland för att man inte vill såra någon, ibland för att man inte vill att alla ska veta exakt vem man pratar om, lite mystik har ingen dött av. Men ibland så väljer jag att inte skriva ut vissa saker för att det kanske skulle ha berättat för mycket om mig, var jag bor, hur man kommer hit, vilka tider jag är hemma. Lite saker ska man nog undvika. För visst fick vi alla lära oss när internet var nytt att inte skriva ut riktiga namn, telefon nummer, var man bor o.s.v. Har världen glömt de nu? Har alla glömt att man ska vara lite privat? Att det finns idioter där ute som bara väntar på att hitta en anledning till leta upp dig?

Men visst är de kul att läsa om allas privata liv? Om deras tankar och funderingar?


Analyserar dig, genom din blogg

image69

"Har du det bra?"


Vårdaren (the relater) föredrar att förlita sig på sina sinnen, det man kan se, höra och ta på. När de ska fatta beslut om något föredrar de att göra det med personlig värme och hur beslutet påverkar människor. Hur viktig frågan är för dem själva eller andra de bryr sig om är oftast det första de tänker på, medan den rent logiska analysen kommer först i andra hand.


De är mycket mer intresserade av fakta om människor än om fakta om saker och brukar därför ha ett smidigt socialt liv. De brukar trivas bäst i arbeten där deras omtanke om andra personer kommer till sin rätt - gärna arbete med barn och äldre, socialt arbete, försäljning (om varorna är konkreta) och serviceyrken.


Det som framförallt driver Vårdare är bra relationer med andra människor. Det kan vara både känslan av närhet med andra människor i nuet (att få hjälpa till eller bli hjälpt) eller upplevelsen av trygga och stabila långsiktiga relationer (familjen, vänkretsen, medlemskap i sammanslutningar etc ). De framstår ofta som sociala och personliga på gott och ont. Vill du få en Vårdares uppmärksamhet - pröva "hmm... skulle du kunna hjälpa mig med... eller hur mår du?".


Man kan ofta känna igen Vårdare på att de ofta använder ord som beskriver människor, känslor och deras uppfattning om dem.


Gjorde ett litet test. Man skriver in sin blogg så räknar en data ut väldigt snbbt vad man är för typ av person. Jag blev Vårdaren.  Något jag tycker passar in ganska bra på mig.

http://www.prfekt.se/typealyzer/
Berätta gärna vad för typ av personer ni är.


Snart kommer sommaren..

image68
Jag körde förbi det andra torget här i byn och de hade satt igång fontänen.
Vet ni vad det betyder?
Jo, att det snart är sommar..

Längtar till vår första ute grillning.
Om 2 veckor, nästa helg jag är ledig?

LESTAT, where are you?


image67Av en slump

För några dagar sen hörde...(humm.. vi kan kalla honom A) A av sig och tyckte att vi kunde ses snart. Jag träffade honom för ett tag sen, av en slump. Och nu skickade han lite sms. A är lite söt men inget jag-kommer-kunna-bli-vansinnigt-kär-i-honom, mer han-är-söt-och-kan-vara-kul-ett-tag Och det är bra just nu tror jag. Lite tidsfördriv. Men vi får se om jag kommer att träffa honom. Det har varit lite snack om det innan också utan att det blivit något. Det har på något sätt bara runnit ut i sanden.

Sen körde jag förbi hans hus, eller där han bodde för ganska länge sen. Utan att tänka på att jag körde förbi. Jag kör inte den vägen så ofta och när jag kör där är jag alltid fullt medveten om att där, där är huset han bodde i. Det var där vi.. Men inte idag.

Jag vet att jag är en bakåt människa. Jag gillar att tänka tillbaka och komma ihåg hur det kändes då. Jag får ofta nostalgi dagar och jag kan nog säga att jag lever lite för mitt förflutna. Inte för att jag kanske har varit med om särsilt mycket, men jag har många fina minnen. Dåliga också. Men det är de fina jag vill minnas.

Nu är datan hemma

Nu har min data kommit hem och blivit lagad. Eller den blev ganska mycket utbytt. Men jag har en data hemma och nu har jag kommit in på min blogg också. Det tog lite tid. Jag mindes inte lösenordet och när de skulle skickas till min mejl så kom inget. Men tillslut så funkade allt.
Min faster lånade ut en dvd brännare och ett bättre grafik-kort så nu är min data förbättrad. Det är kanske en självklar het för alla anra att bara ha allt, men det har inte jag. Det var inte så länge sen som jag tillsist fick in ett ljudkort i datan. Innan dess kunde jag inte lyssna på musik eller något sånt genom datan. Men det kan jag nu..=)

Har laggt in massa bilder som jag haft på cd skivor. Men nu är de samlade på datan. Har en del minneskort som jag inte lagt in än, men de kan jag göra en annan dag.

Jag ska jobba väldigt mycket denna veckan, men det är de värt för nu vet jag att jag kommer bli ledig när jag ska till London. Men det kommer bli en jobbig jobbig vecka. Jag har iallafall lagat ganska mycket mat så jag har 2 dagars mat som jag kan ta med till jobbet. Sen får jag hitta på något annat.

Härligt just nu:


◊  Vårblommor, speciellt de blåa
◊  Att solen skiner när jag är vaken
◊  Att jag bara jobbar i Lund 2 dagar denna veckan och att jag är ledig hela nästa helg
◊  Att jag kommer få min data formaterad och fixad i morgon av min snälla faster
◊  Min mjuka varma säng

Träffade Ketchup

image66

Idag på ICA träffade jag en gammal...kompis? Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla honom. För egentligen känner vi varandra inte särskilt bra. Kanske är de p.g.a den där gångn för länge länge sen på jägers när jag slängde mig i hans famn som gör att jag tycker att vi kan kalla oss vänner. Jag var full, de va förmodligen på utsparken och så stod han där och vi fick ögonkontakt. Jag tänkte inte mer utan slängde mig runt hans hals och där stod vi en ganska bra stund och bara kramades. (kanske va de inte så jätte länge på riktigt, men i mitt minne var det en evighet.) Innan jag sprang vidare. Mer var det inte. Men då och varje gång jag träffar på honom, alltid av en slump så blir jag glad. Men alltid lika förvånad över att han känner igen mig.


Nationalteatern

image65

Titta vad jag hittade när jag surfade runt lite.. =)

The first year

Nu har årsdagen kommit och gått. Det låg bak i huvudet på en hela dagen. Jag var på minneslunden i söndags. Det var trevligt. Jag har inte alls varit där mycket men egentligen är det väldigt enkelt att åka dit en liten stund då och då. Men jag var där, satt en liten stund och tänkte.
Jag antar att det har varit en hel del folk där idag, eller igår menar jag.
Jag tänker jätte mycket på honom 

Det känns faktiskt som om saker och ting håller på och falla på plats. Personer jag inte pratat med på länge har jag börjat prata med igen och andra som inte hört av sig har faktiskt hört av sig. Om så bara väldigt blygsamt, men  ändå hört av sig.

Sen fick jag fucking restskatt. Jag ska betala tillbaka lite över 3000:- jag fattar inte hur de kan ta för mycket skatt. helt cp. Så det var typ halva londonresan. Men jag ska ringa dom och göra en betalningsplan så jag slipper ta allt på samma månad.

Nu ska jag käka lite svindyr glass med kakdeg i. Skumt men gott. Men kan man ta degen och kaka en liten kaka av den? Óm man äter för mycket, får man ont i magen då? Så som man får av vanlig deg/smet. Tål att tänkas på.


 

I MINNET DU LEVER, DU FINNS ALLTID KVAR
I MINNET VI SER DIG, PRECIS SOM DU VAR

RSS 2.0