Lestat extas

Bjöd på en bok på tradera, men sen började den bli för dyr så ja sket i den. Det kommer fler, hoppas ja iallafall.
Det är  Anne Rices böcker i vampyrkrönikan som ja håller på att samla på mig. Har i nuläget 3 st av de 5 som ja vet finns på svenska. Jag har även köpt Mumien, som hon också har skrivit.
Hennes böcker om Lestat är så underbara.
vampyrfeber, vampyrdimma, vampyrbesatthet..
Kalla det vad du vill men har du läst de så är du fast. Det finns inget du kan göra åt det. Du kommer aldrig att komma ur de eller bli "frisk"´. Men det finns faktiskt de som säljer böckerna (tur för mig) men ja tror inte att de har förstått värdet i hennes ord. Har inte förstått att han finns, på riktigt. Att han i nuläget är så stark att ifall du försöker sända ut en rop på honom så hör han dig. Jag är övertygad av att han ser ner på oss, smyger på oss om nätterna,  alla vi hans beundrare. Alla hans groupies som skulle göra vad som helst för att få den odödliga kyssen. För att få bli odödlig, bli hans partner, älskarinna. Bara ja blir hans.
Oooh, jag känner igen den här underbara känslan av berusning. Spänning.
Ingenting annat finns.
Ingen ångest, inga problem, inga jävla idioter. Bara underbart extas och inga gränser.

Extas, jag gillar det ordet. Det låter lite sådär sexigt och det är kul att säga. testa de. extas extas extas..hihi..

Ett svagt ögonblick


Vad fan har ja nyss gjort?
 Hur kunde ja gå så lågt?
Helt ofattbart asså.
Och när ja gjorde de så visste ja att ja egentligen  inte borde göra de.
Så sjukt jag är alltså.
Känner mig så smutsig, måste gå och duscha. NU!
Nä, nu läggs de ner direkt innan ja verkligen gör något jag ångrar.
För ja känner mig själv.
 I ett svagt ögonblick skulle ja kunna göra de. Trotts allt. Trotts att jag vet bättre.
Ahhh, det är nästan skrattretande.
 HAHA.

..men nu blir de nog block, iallafall tills nästa svaga ögonblick.
 Hoppas ja aldrig får ett sånt igen.
Nu har jag gått för långt..


Och nu är de glömt, har aldrig hänt!
Förnekandets kraft är underskattad.

Lily Allen


"And no you cant have me number,
why?
Because I've lost my phone."

Lily Allen är min favorit. Jag ska fixa hela hennes album, än så länge har ja bara hört vissa låtar här och där. Förmodligen ganska många, men ja vill höra alla.  Jag har inte hört någon än som ja inte gillar. Än.

Jag är så trött, det är några timmar tills ja ska jobba och jag verkar inte komma längre med musiken. Jag kom nyss på att det kanske måste vara mp3 som ja laddar in på kortet och att de inte funkar ifall ja kopierar musiken från en vanlig cd. Humm.. Ska testa lite till och sen ska ja nog gå och sova en stund.Sjunde Himlen


Kom hem nyss, har varit iväg med Mona, Stålis mamma. Körde henne till Pema och sen var vi och handlade. Efter ja lämnat av henne så åkte ja först till Netto och köpte de där hyllorna som ja har tänkt på att köpa länge och nu äntligen har ja köpt dom.  Sen åkte ja till ICA, de säljde ut massa läsk så ja köpte massa läsk, både till mig och till min pappa. Inne på ICA så köpte jag en scrapbooking tidning också, trodde att den kostade typ 35 för det enda priset ja såg var typ 3.5 euro så ja tänkte att då kostade den väl runt 35 kronor, men nääää. 85kr kostade den där jävla tidningen. Dessutom var den på engelska. Helt meningslöst! Fatta inte att ja missade det i butiken, men ja var lite trött. 
Ska snart börja min mycket välbehövda städning, efter sjunde himlen och one tree hill. Humm..då är klockan typ halv 6. Lite sent, kanske får städa lite under tiden ja tittar. Lite. Kanske.

Det ska bli så skönt att vara ledig i helgen. Ska kanske in till Eslöv på lördag. Men annars ska ja bara ta de väldigt lugnt, kanske läsa min nya bok som ja köpte på tradera för en vecka sen.
Oooooh... mysigt värre!

Nu börjar sjunde himlen, det är ju så bra!

Nostalgitripp


Minns tillbaka...

Vet inte varför ja började att tänka på honom, kanske var det för att ja hörde den där låten.  Jag skickades tillbaka till 8an. Nervöst handhållning, första kyssen, lycka och oändligt underbara sms.  Nu känns de aldrig som om det var särskilt seriöst, men då var det. Jag tror aldrig att jag har varit så lycklig som ja va de där veckorna. Allt var så lätt men samtidigt så hårt. Jag minns inte allt, men det viktigaste var att han var min då.
Nu har vi alla gått vidare. Vi sågs ibland innan i skolan. Pratar som vanligt. Minns knappt. Men ibland när våra ögon möttes så kommer ja ihåg precis hur det var då, jag kommer ihåg den blicken. Jag älskar den blicken.
Han kommer alltid vara så speciell för mig.
Han har en ny flickvän nu, hon är vacker och jag såg de tillsammans i skolan engång. De var jätte söta och ifall hon kan göra honom lycklig, som ja tror hon gör så önskar jag de båda all lycka.
Jag har gått vidare, men jag tycker om att gå tillbaka och minnas honom och hur lycklig jag var då. För jag vill så gärna tro att det var äkta kärlek.

Så när ja sitter där gammal och ensam på hemmet om många år så kommer ja tänka tillbaka och säga för mig själv: -Han var en väldigt fin pojke.

nervöst breakedown

Lite nervös, lite pirr i magen. Mina nerver håller på att få ett breakedown.
Men vad de inte de här jag ville? lite spänning och nu är det jävligt spännande helt plötsligt. Aldrig att man kan vara nöjd. Jag har inte ätit idag, jag är inte hungrig. Kanske borde äta lite iallafall, så att ja inte svimmar eller nåt.
HAHA, ja de hade varit nåt.
Men det blir nog bra, vi får väl se vad som händer.
Just nu har ja inte riktigt några förväntningar (lögn) jag har massa förväntningar, men mina förväntningar brukar inte hållas så ja håller den dörren öppen. Helt öppen.

Nu är det snart dax så ja ska gå och duscha och hämta upp tvätten.
Den värsta nervositeten kommer ändå komma när ja sätter mig i bilen.
Men va fan, de värsta som kan hända är att det inte händer något, så vad har ja att förlora?


Jag behöver lite blad ju!

NU kom lyckobrus igen

Ångest.

Trodde att jag kunde skita i de, trodde att jag redan hade gjort det. Men det räckte med en liten liten påminnelse så kom ett stort moln av ångest till mig. Den enda tanke jag har i huvudet är VARFÖR?
Jag orkar inte.
Men det stör mig något så fruktansvärt mycket.
JÄVLIGT MYCKET faktiskt.
Efter allt som hänt så finns du inte längre i min närhet, men du finns fortfarande i hennes.
Efter allt hon gjorde mot dig.
Jag vet att det förmodligen bara är för mig att ringa men ja vill inte. Tycker ja borde ha lite mer respekt.
Har ja klarat att inte ringa nu så klarar ja hela livet  om de är det som ja tvingas göra.
Orkar inte ta skit.


Men nu fick ja lite lyckobrus i kroppen.
Lite nostalgi kom tillbaka, han var så mysig..
(igen kanske?)

Måne

jaaa... då  har man kommit hem nu. Som lite för länge men snabbt körde ja hem till pappa, han tog ut sterion. Den nya ja hade tänkt att köpa hade inte kommit så de blev ingen ny idag.  sen körde jag och plockade upp mamma och vi körde in till lund. Först till SIBA och sen till ÖB. skulle köpa klös sak till pucko men de fanns ingen där som ja ville ha så vi körde till Rusta istället och där köpte jag en lång "leopard-korv" ty´p. till Pucko, som han kan gå in i . Den ser ut som sånna man hade när man var liten som man kröp runt i. ja, sån köpte ja iallafall och Pucko var lite tveksam, men han verkade att gilla den. Inte som mammas katter, hon köpte en till sina också. de tyckte inte om den, de var nästan rädda för den. men min Pucko är tuff!!

När jag körde hem nu nyss å var det riktigt fullmåne. Jätte  fint. Ja behövde nästan inte ens ha mitt lyse på så ljust det var.  nästan iallafall..=)

Idag ska jag..Idag ska jag lämna tillbaka min bilsterio som ja köpte för ganska exakt en månad sen. Den tar knappt några av mina skivor, bara hackar och dessutom har den totalförstört en skiva som ja brände precis före ja köpte sterion och bara har haft i bilen. Ska även köpa en ny sterio, En som man kan koppla minneskort eller USB till. Så den är ju lite fräckare tycker jag.
Sen ska ja köpa sånna hyllor som ja har snackat om att ja vill ha enda sen ja flyttade in här. svarta "flygande" hyllor. Sånna lack hyllor som de har på IKEA men nu har de tydligen sånna på Netto för typ halva priset så ja ska dit och fynda.

Så ja ska lyckas somna nu, ska ta en sömntablett och sen duscha och sen gå och lägga mig. vakna igen vid 1 (klockan är nu 5.54). Antingen åka ut till pappa eller så kommer han hit och ska hjälpa mig ta ut sterion, sen ska ja packa in den snyggt och köra in till SIBA (undra om jag måste till samma SIBA som ja köpte den på eller om ja kan åka till SIBA i lund?) lämna tillbaka den och sen åka till ÖB, köpa en kattklös sak till Pucko, den nya sterion och hyllorna på Netto och sen ska jag försöka få min pappa till att koppla in den nya sterion i bilen igen. Och sen, om ja orkar så ska ja köpa en takfläkt som jag sett på blocket. Så de kommer bli en lång dag, en dyr dag. Men även en dag där det händer lite saker. Spännande.
behöver städa och tvätta också. ORKA!!!


Nu segar min data snart igen så de är dax att sluta skiva. uppdatering senare om ifall dagen gick som ja tänkt.

I någon annans trädgård


.."det är alltid grönare på andra sidan där. I någon annans trädgård"..


Var inne i Malmö idag på Malmöfestivalen med min lilla kusin Tina.
Vi skulle se Caroline af Ugglas, hon som sjunger Janis Joplins låtar på svenska. Vi kom lite sent in så vi missade det mesta men vi såg iallafall en del av henne. Hon är riktigt freaky på scen men det lär man sig att gilla. Första gången jag såg henne på TV tyckte ja inte alls om henne men nu tycker ja att hon är ganska ball faktiskt. Efter hennes konsert kunde man köpa hennes skiva och det var jag ju tvungen att göra, trots att min kusin redan hade laddat ner den, men att få den signerad med Kram och hennes autograf är ju ganska fräckt så jag köpte den för en hundring.
Sen gick vi bland lite stånd, men bara lite. Hann inte mer sen för klockan var mycket mer än vad vi hade trott. Så vi begav oss för att hitta bilen som vi hade parkerat någonstans vid Linnéplatsen. På vägen dit så gick en kille förbi oss och sa hej och jag fick för mig att det var William, killen var lång och rösten påminde om hans och han liknade honom lite men det var inte han så när ja vände mig om, tog ett steg framät och sa hallå och sen bara blev stående där för ja såg att det inte var William så trodde det att jag ville mucka med dom. Det var lite kul. HAHA!
Sen kom vi tillslut fram till bilen och såg att jag hade fått parkeringsböter. "parkering i terräng" står det på lappen. 700 jävla kronor!!!!
Det är lite drygt, men de va ju tur att de va denna månaden när jag fick lite bättre lön, annars hade de varit jobbigt.Aldrig mer..


Nu ska jag tjaffsa om min scrappbooking igen, som ja dessutom inte har börjat med ens. Men idag när jag kom hem efter jobbet så kunde jag inte sova, så efter lite runt kollande på internet så försökte jag verkligen. Kollade lite på TV och sen började jag hålla på med min mobil, men inget hjälpte. Jag var fortfarande inte trött.
Så kom jag på att ja kunde skita i att sova och hålla mig uppe hela dagen istället. Eller iallafall tills ja tillslut somnar och på så sätt vända tillbaka lite av mitt dygn.
Så jag bestämde mig för att åka ut till Pema som ligger här utanför. Jag fick för mig att det var där som ja hade sett reklam om att de hade så väldigt mycket saker till scrapbooking. Så ja tog på mig kläder och begav mig ut. Såhg att polisen stod och kollade körkort här på mitt torg så jag tog en annan väg ut så ja slapp dom, (poliser gör mig alltid lite extra nervös).

Väl ute på Pema så gick ja först runt lite, visste inte var ja skulle eller egentligen hur de skulle se ut när jag väl var där. Försökte hitta en sick/sack sax och en penna som kan skriva på svart för mitt album som jag tänkt att använda är svarta sidor i (snyggt snyggt). Tillslut hittade jag lite klisermärken och pärlor. Jag följde det en stund, hittade lite annat och gick runt där lite. Hittade till slut sax och en vit penna som man skriver på svart med. Precis när jag trodde att jag var klar och hade hittat tillräckligt så tittar jag upp för att se var jag egentligen är och ser att jag står mitt i en JÄTTE stor avdelning med massa scrapbooking saker och att ja inte ens hade kommit till papprena. lite papper hade jag hittat, men inte i närheten av vad som fanns. Så ja fick ju gå runt ett tag till. Hittade massa kul saker. Köpte inte allt såklar men köpte lite av varje så att ja har lite om ja kan börja med. Gick till kassan och det blev lite över 300kr. och det var bara scrapbooking saker. Helt sjukt, men ja hade köpt en del sker som var ganska dyra. saxen kostade typ 60 o pennan med men sen var det nog bara lite krimkrams. Ska gå igenom kvittot snart, för de blev lite mer än vad ja hade tänkt mig. Men nu kan jag iallafall säga att jag har en hobby!!! Vilket jag inte tror att jag ahr haft på väldigt länge. Ingen som jag verkligen har gått in för. Och detta ska ja verkligen gå in för och bli jävligt bra på. Jag tror inte att ja kommer ha några problem. Bara ja fixar fram foton som ja tycker är fina. Det enda jag kan tänka mig att ja kommer att göra är att hålla på för mycket. Att skriva FÖR mycket eller kistra på massa saker. "Less is more" som man säger. Det har jag aldrig kunnat gå efter riktigt men nu ska jag stanna innan det blir överdrivet. Försöka iallafall.

Sen åkte ja tillbaka till Hörby, handlade lite på Netto, hittade lite pennor där också som man kan skriva på svart med, men de va inte så dyra. Hittade lite andra saker där som jg kanske borde köpt där istället. Ett helt set saxar med olika klippningar och inte bara med en som den jag köpte, som dessutom var mycket billigare. Så lite sur blev jag men de va ju redan gjort.
Och sen körde jag hem och precis när ja svängde in till mitt torg ser ja att polisen fortfarande är där så ja krånglar på mig mitt bälte innan ja kom fram. De tittade på mitt körkort, kollade upp bilen och sen fick jag blåsa. Men jag var nykter och jag hade körkortet med mig, så ja fick köra hem. Slängde in en tvätt i tvättmaskinen och nu sitter jag här och kollar efter lite inspiration på nätet. Ska snart kolla upp vad jag har för bilder redan nu som jag kan använda. Är ju lite sugen på att komma igång.Eller, jag är mycket!!! Sen gäller det att fota gärnet, massa bilder. Så se upp!!! =)image10

Ska göra en hel sida till minne av
Svampen, har ju en del bilder på
honom på datan. Det kommer nog
inte bli den första jag gör, men snart.

Åhh, underbara, busiga, Svampen..

Det är snart 5 månader sen nu,
om ca 1 vecka.
Tiden har gått så fort, för fort.
Det känns fortfarande som jag snart
kommer att träffa dig igen, att du inte
är borta. Bara att du kanske har varit
upptagen ett tag. Jag tänker ofta på dig,
och när jag ser bilder på dig
blir jag påmind om att jag 
aldrig igen kommer få se dig le,
aldrig igen kommer få höra din röst prata
om allt bus du har hållit på med sen sist.
Aldrig igen få tjaffsa med dig eller krama dig.
Det jag försöker säga är nog att jag saknar dig!


Som häxorna i Eastweek


Var en stund på Malmöfestivalen igår men först så åt jag, Sara och Jeanette kräftor. och det var en väldigt kul uppleveles. Jag kan inte minnas att jag någonsin riktigt har ätit det. Smakat har jag gjort men aldrig riktigt på riktigt. Så det var väldigt spännande. Sen åkte vi iallafall till Malmö. Såg promone och lite av salem al fakir innan mamma kom och hämta mig.
Det var så skönt att komma hem. Satte mig lite framför datan och sen gick jag för att sova. Satte på en film, Häxorna i Eastweek, den är så jävla grym. Det är så jag skulle vilja ha de. De verkar vara helt nöjda med sitt liv. Torsdagarna tillsammans. snackar skit, spelar kort, dricker martinis. Ingen dömmer ingen och alla är kompisar trotts att de är väldigt olika.
Så de är så jag vill ha det när jag blir äldre.

Försökte ta en del foton på sara o jeanette igår men de ville inte riktigt vara med på foto, så ja tror inte ja fick så bra bilder till mitt scrapbooking projekt.  =(


Sen har jag kommit på en sak. Med all den här tekniken. Msn, mejl, mobil mm. så känner man sig bara mer ensam.  Det finns fler sätt för "vännerna" att höra av sig på och när man sitter där och ingen hör av sig, trotts att det är så lätt så blir man mer ensam. Det tror jag iallafall.

scrapbooking

Det där med scrapbooking verkar vara skit kul. Jag har tittat runder lite nu och de finns massa. Digital scrapbooking också, hittade en väldigt bra sajt verkade det som, men allt var på engelska så jag fattade inte så mycket. Men detta är verkligen något som jag ska börja med. Ska ta med kameran i morgon och det kan bli min start. Malmöfestivalen. Har massa foton som jag skulle vilja framkalla också. Både digitala och mina gamla gamla rullar som ja fotot med en sån där, "omodern" kamera. =)
Sen ska jag ta massa fina foton på Pucko också så även han kan få en sida.


Jag har som ni kanske ser även fixat stilmallen till min blogg. Är kanske inte nöjd men ganska för att vara jag som inte fattar någonting med sånt. Men tydligen så hade lite fastnat sen ja läste det i skolan. Iallafall det som gör att man kan ändra färger. Sen var det bara att gå in på lunar faktiskt och ta fram färgkåden till den färgen man ville ha.
ganska enkelt faktiskt och den blev inte jätte ful, eller? Det är lite Moa över den men det är ju min så de ska det ju vara.

När jag dör

"När jag en gång dör
Det verkar bli rätt snart
Då kan du känna dej stolt
För att du var så smart
Då kan du känna dej nöjd
Med vad du gjort mot mej
Sen kan du sitta där och sucka
Hela livet ut och ångra dej

Jag kanske flyger bort
Det kanske blir en krasch
Jag kan bli tagen av snuten
Och ha tänt snett på hasch
Då ska du fälla bittra tårar
På mitt fotografi
När jag är död ska du önska mej tillbaka
Men då får du tji

Jag är trött på att bli
Behandlad nonchalant
Men jag kan ge igen
Det ska bli intressant
Jag kanske gör nåt dumt
En gång när jag är full
Sen kan du sitta där och gråta
Men framför allt få känna skuld

Så det är bäst du hör upp med
Att göra mej nervös
Ja, det är bäst du hör upp med
Att vara hänsynslös
För du är hård som is
Och jag är mjuk som snö
Ifall du sårar mej igen kan jag bli sjuk
Och falla ner och
"

-underbara Ola Magnell


Utflykt


Igår var jag faktiskt och köpte ett album så att jag kan börja med de där som kallas scrapbooking eller nåt. Det som är så "inne" nu tydligen. Det ska även jag börja med. Tycker att det verkar vara lite fräckt.

Sen för några dagar sen sökte jag ett "jobb" lite sådär  på skoj och jag typ fick det. Jag ska vara en "kund" och gå in i affärer för att se hur man som kund blir behandlad. Jag tyckte att det lät lite kul och de gillade min profil så nu går jag och väntar på att de ska höra av sig med ett uppdrag till mig. Det kommer att bli lite spännande tycker jag.

Idag så hade jag och min lilla underbara Pucko en liten utflykt till Evve. Han var jätte snäll i bilen, jag tror han tyckte om det. Först gick han runt och tittade lite, jag försökte få honom att ligga still i passagerar sätet men till sist satte han sig på min axel och satt kvar där. och sen la han sig ner. Hans syskon och han kände nog inte riktigt igen varandra för de började morra och fräsa på varandra, men sen i slutet så blev Pucko och Smirnoff lite kompisar iallafall.
Sen när vi skulle hem så var nog Pucko ganska utmattad för han låg stilla hela resan hem i passagerarsätet och var såååå duktig.

Tittar lite på den där tsunamifilmen på3an. Fy fan! Jag får rysningar hela tiden.
Ihelgen så är jag ledig, och det är så djävla skönt. Ska till Malmö på lördag men imorgon är det bara att slappa och bara göra vad jag vill. utan att behöva åka  till jobbet. Härligt!!
Naive


"I'm not saying it was your fault,
although you could done more
oh your so naive yes so
how could this be done your such a smiling sweetheart
oh and your sweet and pretty face
it's such a lovely way
something so beautiful
that everytime i look inside
i know she knows I'm not fond of asking
true or false it maybe she still out to get me
i know she knows I'm not fond of asking
true or false it maybe she still out to get me e e e e
"
- Lily Allen, NaiveIdag har jag förutom att letat efter texter till mina favoritlåtar fått min nya mobil och den är döds tuff. Det är en Nokia 6120. Det var väldigt länge sen jag hade Nokia och de har verkligen utvecklats men lite känner jag igen och resten hoppas ja på att jag kommer att lära mig, snabbt!!!
Så jag har hållt på och lekt med den, tagit massa bilde på Pucko, inte testar att lägga in de på datan än, men det vore inte vara så svårt tycker jag. Ska kanske testa det nu...

Humm...det började bra genom att vara samma samma koppling som till min kamera, men sen vet jag inte riktigt vad som hände. Min data segade ihop typ. Skitsamma, får göra det en annan gång. Kanske när jag kommit hem från jobbet, som jag ska till nu snart..."oh your so naive yes so"..

Nostalgi

"Jag vill hitta nåt svårt som jag kan öva
Jag har drabbas av sorg som jag vill döva"


Jag har börjat att tänka tillbaka, körde förbi hans hus idag. Jag tror inte att han bor där längre men varje gång är jag helt övertygad om att han kan stå vid vägen. Väntandes på mig. Jag vet inte vad jag skulle gjort om han någongång skulle göra det eller om jag skulle se honom på något annat ställe. Förmodligen gömma mig och tittat på honom i smyg. Eller bara gått förbi, hoppandes på att han skulle känna igen mig och hälsa först. Så att han inte skulle tro att jag tänker på honom, varje dag. Det är inte så att jag vill ha honom tillbaka, absolut inte. Men jag saknar honom så fruktansvärt ibland. Han charmerade mig, ljög för mig, fick mig att känna mig som den enda i hela världen den korta stunden vi var tillsammans.
Trotts alla svek, alla arga ord, alla bråk så var han något av de värsta och bästa jag varit med om.
Jag skulle aldrig egentligen erkänna det för någon, knappt för mig själv. Men skulle jag få göra om det, skulle jag göra om det. Om och om igen. Tills den dagen jag var så trött på honom att jag tillslut kunde lämna honom bakom mig och känna att han var avslutad. På riktigt. För just nu är han inte det känns det som. Jag lämnar alltid en dörr öppen för honom, om han skulle ha vägarna förbi och sakna mig lite, tänka på mig lite. Han kommer alltid att kunna komma tillbaka till mig. Aldrig för evigt, men lite då och då.
Det värsta är faktiskt att jag på sätt och vis går och väntar på honom.
Patetiskt, jag vet. Förmodligen kommer han aldrig komma, jag kommer aldrig att gå till honom iallafall. Och om jag känner honom rätt har de gått för lång tid för att komma tillbaka till mig. Men jag väntar, alltid!"Hennes hud minns dina händer
Än blossar hennes kind av din kyss
Och hennes läppar minns dina läppar
För jag hörde henne tala i sömnen nyss
Hon sa allt det där hon ständigt förnekar
Hon talade om dig och om era vackra lekar
Hon sa, passion av det slaget är en nåd som drabbar få
Det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå

Hennes hud minns dina händer
Ett minne fyllt utav välbehag
Det har hon sagt mig i sömnen om natten
Men hon nekar bestämt nästa dag
Hennes nekan är intelligent och verbal
Men när hon talar i sömnen är hon långt ifrån sval
Hon sa, passion av det slaget är en nåd som drabbar få
Det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå"


Söta Sotis


Kom nyss hem ifrån jobbet, ringde mamma för att säga att telefonen som ja lånade av henne inte fungerade. Då berättade hon att hon hade hittat Sotis, vår äldsta katt överkörd påvägen. Död. Han blev 11 år, som jag tror är en ganska gammal ålder för en katt om jag inte har fel.  När jag var liten så fick vår katt kattungar och Sotis är en av de kattungarna, han blev  "min" och Tiger, som den andra hette som vi behöll "var" Leos, men såklart var alla katter allas. Men Sotis har alltid varit lite extra min tycker jag. Men nu är han iallafall död. Sotis var en svart katt med inslag av vitt. han hade en svart fläck rakt på hakan som man såg väldigt tydligt. Han var lite långhårig och har varit traktens charmör, förmodligen pappa och farfar till de flesta katter runtomkring. Han är Gajas pappa och Puckos morfar. image7
Tyvärr har jag inget foto på honom på datan, men han kan få ett
hjärta istället. =) Min pucko liknar faktiskt han en hel del till pälsen.
Om Pucko blir de minsta lik Sotis så kommer han att bli underbar.
Mamma kommer ringa mig när hon vaknar så ska jag åka dit och
vara med när de begraver honom på baksidan.


Annars har de inte hänt särskilt mycket.
Det blev lite mycket katter nu, det var inte meningen, jag är egentligen
varken så mycket kattmänniska eller djurmänniska men jag var ju
tvungen att berätta om kära lilla Sotis.

Jag kommer sakna dig Sotis, hoppas att katthimmelen har sköna soffor där du kan ligga och sova hela dagarna.

Min älskade Pucko

Var väldigt duktig idag (igår, min dygsrytm är konstig). Jag handlade ont-i-huvudet-tabletter, diskade all min disk som jag bara undvikit och förnekat i typ 1 vecka, tvättat och såklart myst mycket med min lilla Pucko.image4
Han är typ fortfarande en kattunge, 3 månader gammal tror jag nog att han är. Han föddes här, i min lilla lägenhet av hans mamma Gaja. Namnet fick han för att direkt när han hade fötts så började han direkt att bråka och putta bort hans 4 syskon som åt, och Pucko passar verkligen honom. dessutom är det kul att säga. Han har ganska lång päls, lurvig är kanske mer rätt ord. De om har sätt honom, har såklart älskat hohnom direkt. Vissa tror att det är en skogskatt tror ja de kallar honom. Men han är en bondkatt, ingen raskatt iallafall, om han inte är adopterad =).
Just nu är han mitt livs kärlek. Han sover med mig i sängen. han är där tätt intill mig när jag somnar och när jag vaknar har han knappt rörts sig. Ibland sitter han och tittar på mig och när ja inte klappar honom tar han sin tass och "klappar" på mig tills ja börjar att kela med honom. Han är totalt underbar, min lilla Pucko. Egentligen togs hans mamma hit för att hon INTE skulle bli gravid, men försent. Hon var redan det och sen födde hon sina kattungar här. Jag skulle inte ha någon men det är väldigt svårt att motstå, så när en kompis till mig som egentligen skulle ha Pucko sa att hon inte kunde ta honom var det inget att diskutera. Han var min. Ska jag vara ärlig hade jag redan ångrat mig och ville behålla honom innan hon sa att hon inte ta honom.
Det enda problemet med honom är att han inte vill sluta kissa i min säng, jag vet inte om han gör det i protest för han gör det direkt efter jag kommit hem t.ex eller när jag sitter och tittar på honom. Han vet var lådan är och vad han ska göra där, för ibland går han faktiskt på den. Det är faktiskt väldigt irriterande, för jag måste tvätta mina sängkläder hela tiden. Men jag har blivit grym på att tvätta iallafall. Förutom en gång när jag tvättade en väldigt röd sjal som inte hade blivit tvättad (tydligen) innan med massa annan tvätt och det som var ljust blev lite rosa och en del handdukar som var blåa blev lite lila falmmiga. Men det gjorde inget.

Välkomen hit

Äntligen så har jag fått tummen ur röven och skaffat internet. och idag så kom datakillen och kopplade in det. Min telefon också men den telefonen som jag hade efter min morfar fungerade tydligen inte så ja ska köra förbi mamma typ imorgon och låna en av henne. sen får ja köpa en själv.  Egentligen har jag en men den har pappa och han har ingen annan. dessutom är den superful så ja skulle ändå velat skaffa en ny.
Så nu har men en ny blogg också.
Det börjar kännas som om man kan överge Lunar. Om det inte var för alla mina dagboksinlägg där under typ 5 år så skulle ja ha tagit bort den för länge sen.  Så ett senare projekt är att spara alla inläggen på datan eller något så att ja kan ta bort den. Om ja nu ska göra det. Lunar är en trygghet, känns det som. Jag vet hur det funkar och allt. Även om ja den senaste tiden inte riktigt fattar alla funktioner. Men lite hänger jag fortfarande med.
Sen har jag ju en på aftonbladet som kanske aldig varit särskilt bra efterhållen men som jag ibland har skrivit på.  Men det kommer nog vara denna som jag kommer att använda. Om jag kan lara mig hur denna funkar.

Jag har mycket kreativitet i mig. Mycket känslor. Det har hänt mycket det senaste året, som har gjort att jag har ändrats som människa. Vad, kan vi gå in på en annan gång. Men jag känner det i mig. Att jag inte är samma person som jag en gång var. På gott och ont.

Så välkomna till mig blogg, hoppas ni tyvker att mítt liv är mer intressant än vad jag tycker.

RSS 2.0