Lånade känslor

De är tillsammans. Den är inte slut än, men jag spar den sista timmen till senare. Börjar känna mig en aning stressad när jag är i vekligheten. Men det gör inget. För jag är lycklig nu. Även om det kanske är en del lånade känslor. Det spelar ingen roll.

Solen skiner mellan persiennerna och jag har en väldigt bra dag framför mig.
Allting känns så bra.
Fast när jag tänker efter så vet jag att det är något som saknas i mitt liv.
Som jag blev påmind om nu. Något som jag kanske aldrig kommer att kunna hitta.

Men just nu spelar det ingen roll. Musiken ska på och städningen ska fortsätta..=)

Äntligen

Nu ÄNTLIGEN börjar det att hända något i boken.
Det är jätte spännande.

Han tror att Bella är död och ska nu ta självmord. Men hon lever och nu är de på väg till honom för att han ska få se det med egna ögon. Och det är ont om tid.
Precis som Romeo och Julia. Han tror att hon är död och ska nu ta självmord för att han kan leva om inte hon gör det.
Jag kommer lyssna klart på den innan jag fortsätter med min städning. Jag kommer inte kunna tänka på något annat om jag inte får reda på vad som händer. Men jag vet egentligen hur det kommer att sluta. Det finns ju två böcker till om dom så de kommer att överleva.

YOU were made for loving me..

Det irriterar mig ibland att du inte kan läsa mina tankar.
Att du inte ser mitt kroppsspråk och förstår vad jag vill.
Jag blir förbannad när du inte ens vet vad mina blickar betyder.
Men framför allt hatar jag dig för att du inte känner som jag.
"I'm not saying it was your fault. Although you could have done more..."

Ny ringsignal på mobilen tydligen. Blev lite skum när det ringde innan. Ändrade väl de i morse när jag inte kunde sova. Jag gör så konstiga saker då ibland som jag inte alltid minns. Men det är väl trevligt med omväxling. Nu är det iallafall introt på Naive av The Kooks som gäller ett tag.

Ska in i duschen nu och sen ner till systemet och sen vidare till affären.
Sen ska jag hem och städa inför i morgon.

Är väl typ i mitten på andra boken. Den var bra i början men sen lämnade han henne och hon blev deprimerad och då blev ju så klart jag det med. Har alldeles för lätt att glida in i böcker. Så det kändes ju inte så kul att gå runt med hennes känslor när de inte är några roliga känslor. Därför försökte jag komma vidare i boken. Men han har inte dykt upp igen. Lite besviken. Man följer henne, men jag är säker på att den skulle vara mycket mer spännande om man följde honom. Hon är bara deprimerad och går runt och söker adrenalinkickar och hela tiden undrar man om han inte ska dyka upp snart igen så det händer något. Det är ju trots allt HAN som är vampyren och som gör boken. Vem bryr sig om en liten deprimerad flicka???


Tid för nästa

Jag har nyss lyssnat klart på första boken.
Jag somnade konstigt nog ifrån den innan, men den följde med mig in i drömmen och när jag vaknade var jag osäker på vilket som var boken och vilket som var min dröm.
Men jag vände mig om och hittade snabbt där jag var och fortsatte att lyssna.
Ända gången som jag gått ur sängen var för att gå på toa (och då höjde jag volymen så att jag ändå hörde). Jag har inte ätit på hela dagen och jag är inte hungrig. Har dessutom typ ingen mat hemma då jag inte handlat på flera dagar trots att jag verkligen behöver ha hem lite saker. Men idag (fredag) måste jag slita mig. Ska ju städa och fixa innan festen dessutom.
Ska snart jobba och ska springa ner i bilen och hämta mitt minneskort så att jag kan lägga in andra boken på den.
Just bara så att jag kan fortsätta med att lyssna. Fortsätta längre in i vampyrdimman, som faktiskt är nästan exakt likadan som förr.

Men jag har fuskat lite. Jag vet lite vad andra boken kommer att handla om och jag gillar det knappast.
Han kommer lämna henne och det gör faktiskt lite ont i mig när jag tänker på det.
Varför kan han inte bara göra henne (mig) till en av dom så att de kan vara tillsammans för alltid? Varför måste han krångla till det och dra ut på det. För hur länge kan han vara i samma ålder men hon åldras? Det är inte rättvist och jag blir smått förbannad faktiskt.
För självklart vill man alltid ha det man inte kan få. Och han kan omöjlig få tillbaka sin mänsklighet och därför vill han ha den. Därför är den helig för honom.

Kollade nyss upp böckerna och jag verkar ha ganska bra tajming ändå. Den fjärde och sista boken släpps 12 mars. Det är ganska snart. Vad hoppfull jag blev nu. Jag trodde att det skulle vara långt dit. Men det är bara tre veckor.
Andra boken kommer snart vara "utläst" och jag hittar inte tredje som ljudbok så den ska jag se till att beställa som bok väldigt snart. De kommer ta längre tid innan den är utläst då jag inte kommer kunna läsa den samtidigt som jag jobbar. Men jag har tre veckor på mig så jag kommer ändå få försöka att spara på den lite så den inte tar slut alldeles för tidigt och sen måste jag gå och vänta på den sista.

Lättad

Jag har ca 2 timmar kvar av ljudboken och  jag tvingade mig själv att stänga av. Tänkte att nu räcker den förmodligen till en natt till. Ångest för att den snart var slut och tomrummet som skulle bli av den var för stor. Men det var fan inte lätt. Boken har förvandlats från en fin kärlekshistoria med mycket detaljer om hur de läser av varandra utan ord till jakt och spänning. Livsfara.

MEN..
Jag sökte runt och tänkte att jag ska spara på den lite tills jag har andra boken inom räckhåll. Och WOHOOO!! hittade andra boken som ljudbok också. Det betyder att jag kan lyssna klart på den nu och sen ändå kunna lyssna vidare denna natten som kommer och nästa, mot fredag också. Då vi ska ha en sån där alla-ska-få-en-skånska-natt. Den tar lite längre tid, men kräver faktiskt något ännu mindre koncentration då ALLA ska ha en tidning. Och nu när jag vet att jag kommer kunna lyssna på uppföljaren så känner jag ett tryggt lugn inom mig.

Och nä, jag har inte sovit än..

Svartsjuk

Jag är brutalt fast.
Snart besatt.

Jag är otroligt avensjuk/svartsjuk på Bella, som får en nästan ocensuerad inblick i deras värld. Där de välkomnar henne och bjuder in henne till deras hem.
Sen förundras jag av hennes totala lojalitet och fulländade kärlek till honom.

Och när hon (äntligen) förstod vad han var så hade hon tusen frågor till honom och blev fasinerad istället för rädd.
Författaren skriver väldigt detaljerat och ibland tror jag att jag nästan glömmer bort att jag ligger och blundar i min egen säng. Hon beskriver deras kärlek med så fantastiska ord att jag häpnar. Och i början var deras kärlek "bara" känslor och ord. Det är inte förrän nu som de faktiskt börjat att röra vid varandra, men fortfarande ganska blygsamt. Och jag tror faktiskt att jag kände en aning av samma berushet som henne när de äntligen kysste varandra. Fast att jag är väldigt säker på att jag aldrig har känt den sortens kärlek. Jag tror knappt att jag är kapabel till att känna det.
Den kärlek som faktiskt helt fysiskt får henne att tappa andan och svimma av hans kyssar.

Hummm... ja, jag är jävligt svartsjuk faktiskt.
När kommer det bli min tur?
Kommer det någonsin att bli min tur?

Jag är förälskad.

Och om jag varit några år yngre hade jag förmodligen snart varit djupt kär.
i vem?
Självklart i Edward i boken jag läser.
Han är vampyr med det vet inte Bella om än, även om hon börjar förstå lite smått nu. Lite småkorkat tycker jag som har sett många tecken redan. Men jag har ju den fördelen att jag har läst på baksidan av boken som är skriven om dom.
Det som är nytt med denna boken är att de kan gå i solen. De smälter in som människor, om man inte tittar tillräckligt nära. De är sofistikerade, smidiga och otroligt vackra såklart.
Jag lyssnar på den som ljudbok i bilen. Tur att jag har ett jobb där jag inte behöver anstränga mig för mycket. Men ändå så missade jag alla mina ändringar idag och fick köra runt efteråt och fixa till det. Ändå hade jag ett par tidningar för mycket kvar.

Edward har förmågan att charma omgivningen med sitt leende och förmodligen en del tankeverksamhet. Han kan även läsa tankar och höra folk som viskar på andra sidan rummet när det är fullt med pratande folk.
Sen så är det tydligen omöjligt att ljuga för honom när man tittar in i hans underbart vackra ögon som byter färg lite från dag till dag. Jag vet att det har att göra med om han har druckit blod nyligen eller inte men det har inte Bella förstår än.
Det bästa är att jag bara är i början av första boken och att det finns minst tre till i samma serie.
Tyvärr är Bella i boken 17 år, även om hon agerar äldre.
Men jag försöker gå tillbaka några år för att få den rätta känslan i boken.
Det är det jag menar, hade jag varit 17 och inte läst de andra vampyrböckerna där vampyrena är i vuxen ålder så hade jag varit väldigt kär nu och inte "bara" förälskad.

Boken heter såklart Om jag kunde drömma och är skriven av Stephenie Meyer.


Do you REALLY have the time to listen to me whine?

Var i Lund idag. Mötte upp mamma där inne med. Men de blev inga böcker för mig. Tydligen så var de böcker jag var intresserade av inte på rea. Sen så har jag en hel del intressanta böcker hemma som jag inte läst och inte direkt plats att bara förtsätta köpa nya.
Dessutom var det väldigt mycket folk i min favoritbokhandel och ännu varmare så jag pallade inte försöka leta bara för att. Vi körde till Nova istället. Fick presentkort från jobbet på intersport till arbetsskor men hittade inga. Killen som jobbade sa att det kommer in lite mer vårskor om ca 3 veckor och då kommer de även ta in converse, som jag ska försöka sikta in mig på då.
Vanliga gympaskor är inte riktigt min stil och jag har tid att vänta och se om något annat intressant dyker upp.

Fick även en konstig lapp frän samma jobb med posten som jag nog itne hade förstått alls om det inte var så att jag hade hört lite snacka om det innan. Men ringde upp min chef, mest för att ifrågasätta varför jag inte fått reda på något tidigare. Men hon var nästan riktigt otrevlig. Inte alls likt henne och satte sig i försvarsposition trots att jag  knappast anföll henne. Lite konstigt.
Sen påstådde hon att jag visst hade fått papper på den senaste månadernas jobb fast att jag VET att jag inte har de. och där skulle de tydligen stått att mitt vikariat skulle gå ut den sista februari. Men de visste jag ju inte.
Så därför kom det lite plötsligt. Dålig koll de börjar att få.

Sen skulle de varit lite trevligt att få reda på innan min sista helg på den rundan att det var  den sista och inte efteråt.
Men det känns helt OK. Visst gjorde de att jag fick några hundra mer i månaden men det är inte hela världen.
Känns faktiskt ganska skönt.
Jag har aldrig riktigt känt mig bekväm där nere med de andra, väntandes på de där jävla tidningarna som är försenade.
Sen har jag inte heller varit särskilt förtjust i att åka ner dit så jävla tidigt. Trots att jag bara har de jobbet nu så känner jag mig ofta ganska stressad när klockan börjar att närma sig 1 på helgerna.

I veckorna är det så skönt att glida ner där lite närsom och snabbt packa in tidningarna och sen köra runt i min egen bil, med min musik. Eller som i natt, med ljudbok.
De snackade om bröllop igen på radion. För att vår kronprinsessa Vickan och hennes kille sen 7 år sen PLÖTSLIGT ska gifta sig. Så då åkte ljudboken på. En ny bok. som jag har stora förväntningar på..=)

Mmm.. nu har jag nog inte mer att vräka ur mig.
På återseende!

Underbara människor

För några dagar sen kände jag inte alls för att ha fest och hade stora planer på att ringa runt och ställa in allt. Men nu känns det bra igen och jag är helt säker på att det kommer bli kul.
Lite blandat folk från olika vänskapskretser som vanligt på mina fester men de är så jag gillar de.
Jag gillar att sammanföra mina olika kompisar.
Ibland blir de inte så bra men oftast blir det jävligt lyckat..=)
För många av mina kompisar är väldigt socialt öppna och drar gärna med de "nya" in i samtalet.
Sen så är de ju så att om de är kompis med mig så måste de ju vara underbara människor.

Kommer säkert hinna ångra mig både en och två gången innan det är dax. Men nu känns det väldigt bra.
Mina kompisar är faktiskt jävligt bra ibland.

Snart är det BOKREA

Den 24 februari, alltså i morgon så börjar bokrean. =)
Jag har faktiskt en del böcker som jag spanat in som jag vill försöka hitta.
Tyvärr är en del av de väldigt populära och kommer kanske ta slut snabbast (om böckerna någonsin tar slut) så jag har planerat att åka in till lund i morgon och armbåga mig fram bland alla andra bokgalna idioter. Har en del annat att shoppa där inne också så de passar bra.
Jag kan faktiskt ibland föredra att handla böcker secondhand. För då har böckerna en historia, lite personighet. Men är de rea så är de rea och ibland kan de vara kul att vara den första som viker hörnen och spiller lite på några sidor. Tyvärr så gör jag mig väldigt sällan av med bra böcker.


Jag vill också till Sthlm..!!!

Johan och de andra har varit i Sthlm i helgen och tittat på AC/DC.
Bara en aning avis.
Här nere har de snöat och snöat och sen smälte allt till slask. Hur härligt som helst ju.
Skulle gärna bytt när som för att vara i Sthlm istället.
Jag ska nog planera in en resa dit snart. Sen när de är lite mer vår. Då kan de nog vara härligt att bila upp och se stan på våren. Jag har mest varit där på sommaren och några gånger på vintern. Men våren. Det är något nytt och jag längtar efter våren så mycket nu.

Ska ringa galleriet som har min tavla som jag vill ha på min vägg och höra om de kan frakta ner den och vad de kan kosta. Annars är de också en anledning till att ta en tur till sthlm. Precis som om man behöver fler??

Men först måste bilen funka som den ska..


"Snoriga armar och en randig kind. Glömmer aldrig bort min tonårssynd."

Idag har jag varit i Eslöv, hos underbara lilla Therese och klippt och färgat mig.
Blev väldigt bra och nu kan jag inte sluta att ta på det.

Sitter och rullar håret mellan fingrarna hela tiden som en liten fjortis, som sitter på svenskalektionen på högstadiet och drömmer sig bort en stund. Kanske till fumliga nätter fulla med hembränt och en taffsande pojke. Som senare började att taffsa på någon annan och lämnade mig ensam med massa konstiga känslor som jag inte förstod.

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig
fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 15 år
15 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 15 år ville inte va den
som blev kvar

Jag ska börja att le mot främlingar

Idag har jag spenderat lite tid med att dansa till låtar som Painted by numbers av The sounds och No party av Marit Bergman.
Det har varit en bra dag idag. Även om den var kort, för jag vaknade väldigt sent.
Men vad gör det när man har hela livet framför sig?

Ingenting spelar egentligen någon roll.
Jag måste lära mig att ta lite risker, få känna att man verkligen lever. Och kanske gå på en och annan nit lite då och då. Det är nog bara bra så att man lär sig något.

Sluta dansa ensam i min lägenhet och gå ut och dansa. Kanske t.o.m dansa med andra.
Börja titta på folk runtomkring mig och kanske le mot främlingar.


 


"Jag kan inte säga nej. Det går inte när du rör vid mig."

Det är en sån skön känsla när man hittar en låt som man inte har hört innan, men som känns som en gammal favorit. Veronica Maggios låt Jag kan inte säga nej är en sån.
Hittade bara detta på youtube.

"Jag förlåter dig för allt om du har nåt att bekänna
Reser du din väg, då kan du be mig vänta
Om det uppstår nåt problem, säg till så kan jag hjälpa
Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras

För jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig
Inte när du rör vid mig

Jag ljuger för din skull, om du har nånting att dölja
Henne eller mig, du behöver inte välja
Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar
Jag ger dig allt jag har, om det är nåt du önskar"

Alla hjärtans dag


Fredagen den 13

Gör en kaka utan ägg nu som jag ska ta med till Johan. Gör den i min nya form som är formad som en ros. Fick den av mamma igår.  Är sen dit, ja skulle kommit i god tid och hjälpt honom, men jag sov väldigt länge idag. Vilket jag behövde. Men nu är kakan i ugnen, jag har nyss duschat och allt verkat gå som det ska...än så länge.

Mitt socker tog slut när jag bakade och jag som är lite stressad tänkte göra de klyschiga att låna lite socker av min nya granne. Men hon var inte hemma och sen kom jag på att de finns ju den där lilla livsen här på hörnet, så jag sprang ner fort som fan och köpte lite socker där.

Men nu ska jag fortsätta.
Det kommer nog bli väldigt trevligt ikväll..

Can you please fuck me soon?

Hela min kropp ryser till när jag tänker på hur det skulle vara att vara med dig.
Känna hur dina händer smeker mina bröst och hur mina knän sviker när du kysser mig.

Jag förstår inte hur du lyckas med det.
Men det spelar ingen roll.
Bara kom.

My birthday is over

Då var födelsedagen typ över.
Känns som en väldigt lång dag..
Men de har varit en väldigt bra födelsedag. Fick många fina saker från ännu finare människor.

Nu är jag jätte trött och ska sova lite innan jobbet. Vi ska ha en sån där jävla totaltäckning av skånskan också. Drygt.
Så lite tittande på supernatural och lite sovande är absolut ett måste nu..

Tack för allt idag..=)

Köpa mjöl på Statoil kl 06.50

Bakningen är inte riktigt avslutad. Inte på länge när jag tänker efter.
Men cupcakesen ska bakas innan jag lägger mig ner i sängen.  De där elaka gubbarna blev väldigt goda, men de funkar knappast att göra cupcakes på.
Så nu är det dubbel sats muffinssmet som görs. Och mitt i all upphällning så tog mjölet slut. Vad gör man då? Jag tittade på klockan, såg att statoil hade öppnat. Släppte allt, skrev en lapp där de stod 5 dl på så jag vet vart jag ska förtsätta räkna ifrån och sen stack jag upp dit.
Gick in, tog mitt mjöl och betalade. Hon i kassan såg lite konstigt på mig, men log och frågade om jag ville ha en kasse att bära det i. Men jag behöver ingen kasse, så jag tog mjölet under armen och åkte hem igen.
Så nu kan jag fortsättabaka ett tag till.

Dekorerade tårtan innan också. Kommer ta foto på den sen. Blev inte så jävla snygg egentligen. Men förhoppningsvis jävligt god.

Nu är mina ägg och socker poröst, dax att fortsätta..=)

Choklad chock!

Tårtan håller på att göras.
Första botten är i ugnen, ska ut snart och då ska andra in. Har totalt tre.
Gör nästan samma tårta som förra året kom jag på. Ändrar lite men det är samma grundrecept.
Jag kommer ihåg att den var god men när jag gick tillbaka och läste i bloggen om när jag gjorde den så verkade den vara väldigt besvärlig. Men nu har jag ju en hushållsassistent som hjälper mig väldigt mycket..=)
Detta året går det smidigare. Jag har väl lärt mig något under året.

Tog nyss ut första bottnen. Det blir bara två. Men MMMMMMMM...så god den är.
Har gjort frostingen nyss också. Med toblerone choklad. Den ska jag ha som lager. Kommer nog får göra lite ner frosting tror jag. Vi får se. Sen ska dekorationerna göras med soskerpastan. De ska vara i kylen ca ett dygn innan man ska använda dom. Så jag gör klart allt så är de bara att dekorera den i morgon.

Nu ska jag börja med cupcakesen. De blir nog också choklad. Fick receptet på Elaka gubbar av Viktor innan så jag ska testa att göra cupcakes på dom. Om jag minns rätt ifrån högstadiet så var de lite kladdiga av sig. Jag och Marika var nästan som besatta av hans muffins då. Han gjorde de på hemkunskapen någongång och sen var de berömda i skolan. Och nu har jag receptet..=)

Mmm..de blir ganska mycket choklad. En choklad chock!! Haha..
Toppingen på cupcakesen ska iallafall inte vara choklad och inte dekorationen på tårtan heller. Så de bryter av lite. Men bara lite..=)


...

Fick en lapp i brevlådan att jag hade ett paket att hämta ut som hade varit för stort för att få plats i min lilla postbox där nere.  Fort som fan körde jag upp till Konsum, tänkte att: JA, det är datan som kommit tillbaka. Nästa tanke var: Humm..tänk om de inte är de. Och så gick jag igenom om jag köpt något på tradera som inte skulle få plats i postboxen. Men nej, inget kunde jag komma på och hoppet höjdes ännu mer.
När jag kom in på konsum gick jag direkt dit och bad om mit paket. Då var jag helt säker på att det var datan.
Sen kommer hon tillbaka med ett litet paket och jag ser att de är ifrån den där jävla skaparklubben som jag gick med i för ett tag sen.
Mitt hopp dog och jag kände mig nästan lite yr.
Det var inte datan.
Jag gick och la det i bilen innan jag gick in och handlade alla baksaker som jag behövde till bakandet idag.
Det kändes som om jag ville gråta och om jag inte hade varit i affären 10min innan de stängde så hade jag säkert gjort det också.
All den här ångesten som jag trodde skulle försvinna kom tillbaka och jag ville bara skrika till personalen att det var fel paket. Det ska vara mycket större!!


Vad tror du jag vill ha på min födelsedag?
Hörde du inte hur jag ropade efter dig?
Hur jag sa ditt namn till mörkret omkring mig?
Du vet vad jag vill ha.
Det är allt de där som jag en gång till dig sa.

"Didn't want to see you had never been close to me.."

Jag har i några dagar gått och nynnat på en refräng utan att riktigt komma på vilken låt den tillhör. Sen hittade jag den. Dilba med I´m sorry. Sen tittade jag runder lite till på youtube och hittade samma låt fast med Evergrey. Ett ganska okänt band för mig. Men deras version var så mycket bättre.
Annars brukar det vara den första versionen som man hör som man håller fast vid. Men inte denna gången. De finns andra tillfällen de inte heller stämmer. Som Marilyn Mansons version av Sweet Dreams t.ex.  men de är i regel väldigt få.

Evergrey - I´m sorry.
Så som den här låten ska låta..
"I painted a picture of you,
your soul was red and your mind was blue.
Destiny laid a light on my creation.
This dream I had made a slave of my passion,
reality was always too far away."

Och även om jag log så kände jag mig utbytt.

 

Jag skrev nyss ett ganska argt och irriterande inlägg. Där jag beskrev mitt natthumör som en snedtändning och där jag ifrågasatte folks motiv. Men när jag själv inte ens orkade läsa igenom det så förstod jag att ingen annan skulle göra de heller. Dessutom är de vissa saker man ska tänka på hela jävla tiden. Därför raderade jag det och försöker nu hitta de rätta orden som beskriver min...besvikelse?Min granne

Jag har nästan ingen koll på mina grannar och jag har knappt sett dom.
Jag vet att de bor ett äldre par långt ut på loftgången och att de bor någon Emil där också.
Brevid mig har lägenheten stått tom och den har använt som övernattningslägenhet ett tag. Det vet jag för att de plötsligt stod en långhårig, svartklädd kille utanför dörren som frågade något och sen berättade att han nyss flyttat in. Sen såg jag inte honom igen.
Men nu för ett tag sen så va de någon som flyttade in som verkade bo där för de går någon i dörren lite då och då.
Och jag blev ganska förvånad över hur mycket man egentligen hör igenom väggarna.
Utan att ha sett personen fick jag för mig att de va en kvinna och när jag mötte någon i trappan en dag så frågade jag om hon nyligen hade flyttat in, och det hade hon. Och det är hon som är min närmsta granne. Väldigt trevligt tycker jag. Och nu har vi setts lite då och då så jag skulle kunna knacka på där och låna lite socker om jag var i nöd av det känner jag. Hehe..
Och nyss knackade de på dörren och jag som inte hade några kläder på mig fick lite panik. Slängde på mig något snabbt och öppnade. Då var de hon och hennes bekant som frågade ifall jag hade några TV kanaler. För de hade inte hon. Och inte jag heller märkte jag när jag gick in för att kolla.

Lite irriterande för jag hade faktiskt tänkt att titta på den där melodifestivalen.
Men jag överlever nog. Har annat att sysselsätta mig med. Har iallafall ström..=)

I get high on life, tonight

Jag kom nyss hem ifrån jobbet. Och jag har haft en sån alldeles underbart bra natt.
Detta var en natt där jag var hög på livet.

Den började lite sämre med huvudvärk och väntan men så fort jag kom därifrån och bara hade körningen framför mig så släppte det.
Sen va de kanske inte så jätte bra musik på radion i natt men de gjorde ingenting för jag satt och planerade. Planerade mitt födelsedagskalas som jag ska ha väääldigt kalasaktigt med ballonger och fiskedamm. Satt och funderade över vad mer för "lekar" som skulle kunna passa. Det va så länge sen jag hade eller var på kalas så jag ska nog fråga någon med småbarn vad det är som gäller..=) Annars finns de ju charader och någon musiklek som jag kan.
Och i min fiskedammspåse ska det vara balla saker. Och självklart en clementin. För de va det ALLTID!!
Ja, de är jag har funderat över. Ska skicka ut inbjudningarna senare idag också. Via sms, för vi lever ju ändå på 2000-talet.

Sen så funderade jag över vad som man kan baka för gott som inte innehåller ägg, för Johans mamma tål inte de. Humm.. de är inte mycket men jag ska nog hitta något.

Och de sista 45 minuterna var de så sjuuuukt bra musik. Och de hela började med Ola magnell och Nya perspektiv. Det är verkligen inte ofta man får höra honom på radion. Och efter den så bara rullade det på med favoriter..=)
Då blir man så glad, då kan ingenting ta ner än på jorden.
"Och när du inte längre har nån chans att vända
Och har tappat sista tråden till ditt trygga gamla liv
Ja det är då, först då som saker börjar hända
Å det är då som du kan börja skönja nya perspektiv"

Hair - Donna"Once upon a looking-for-Donna-time
There was a sixteen year old virgin
Oh Donna oh oh Donna oh oh oh
Looking for my Donna"

Nu tog den slut

Jag läste nyss ut boken.
Jag har spart på den så länge nu. Läst några sidor och sen gjort något annat. Allt för att den ska hålla lite längre. För att den inte ska ta slut riktigt än.
Men nu är den slut.

Och jag gillade den. Den var skriven i romanform, som passar mig väldigt bra då jag har en förmåga att ta in berättelser och historier mycket bättre än bara fakta. Och jag har läst den för att minnas vad som står och då glömmer jag inte så lätt.

Det är som att se en väldigt intressant och spännande film på TV. Man är inne i filmen, lever sig med och är nästan där.
Kontrasten kan vara en tråkig film som man mest ser för att döda tid eller för att man ska slippa "tänka" på vad man ser. Det kan vara skönt ibland de med, men man minns sällan vad den handlade om.
Det är så läser jag böcker.

Har andra boken också. Men jag läste lite på den innan och även om den spinner vidare på ungefär samma saker så verkar det ändå inte riktigt vara samma. Ska läsa den med så klart men jag ska nog koncentrera mig lite på min skola nu när den börjat komma igång mer på riktigt.

"Come on my darling. Vi glömmer allt annat.."

Jag tänker ibland på dig och och undrar vad som hände med oss och varför.
Jag förstår inte vad som gick fel.
Vi är fortfarande barn av vår tid Ange, glöm aldrig det.


Med mycket kärlek

Strömavbrott

Det var nyss strömavbrott här. Halva byn verkade det som.
Ganska skumt. jag har aldrig varit med om att de blivit strömavbrott här inne. När jag bodde hemma hos mamma på landet så hade vi det lite då och då. Så fort det blåste lite så gick strömmen. Så där va vi alltid redo för de. Vatten på flaskor och sånt. Vi hade kamin att elda med och t.o.m gasspis så vi kunde laga mat ifall strömmen försvann. Vi hade ju gasspis ändå och inte bara för de tillfällen då strömmen försvann.
För några år sen när vi hade lite storm här så va vi utan el i 3 dygn.
Men vi klarade oss väldigt bra ändå.

Men lite skumt va de när strömen gick här inne och jag tittade ut och hela torget var släckt.
Men jag fixade lite mackor, tände upp massa ljus och satte mig för att läsa lite ur min spännande bok.

Den va inte borta så länge. Ca en timme bara.

New Age videokonferens

Nu har jag äntligen hittat videokonferensen. Ska titta på den nu.

Men den första riktiga föreläsningen är på torsdag.
Lite spännande..=)

Tradera beroende

Sitter och bjuder på en del saker på tradera nu.
Det var en jävel som bjöd över mig. Men jag vann den.

Nu är nästa i slutet och då är de samma som sitter och bjuder över mig igen. Men jag kommer nog vinna denna med.
Allt handlar om hur långt man är villig att gå för att få det man vill ha.
(Och jag är villig att gå långt)


Min strategi är att lägga in en stöt precis i slutet. Men ändå ett par minuter innan den går ut så man har lite tid att ändra om man inte kommer över de andras bud direkt. Då sitter den som har maxbudet och tror att de är lugnt. Ingen har bjudit på 15min och de är bara 2 min kvar. Det är luuugnt. Men det är då jag kommer och bjuder över. HAHA


Mmm..lite tradera beroende är jag!uppdatering 23.03

Jag vann den också!!! De förstod inte vad som hände förrän det var försent. Desperat försökte de höja 20 kr, men jag var högre. Och sen avslutades auktionen och jag vann IGEN. Mot samma person.  De sitter nog där framför datan någonstans i Sverige och hatar mig just nu. HAHA


sweet 22

Var hos Johan nu på kvällen. Tänkte att jag kunde sno lite av hans musik lite smidigt när han pluggade men de gick ju inte. Så han fick inte så mycket pluggat.
Men vi satt och snackade istället.

Planerade vår födelsedag.(Han fyller år på min födelsedag)  Man måste ju stämma av lite så att man inte planerar in saker samma dagar.  De går ju inte med massa gemensamma kompisar och så.
Och självklart hade han bjudit dit sin familj den dagen jag ville ha fest.
Så då ändrade jag mina planer:
♥ Kak och tårtkalas på torsdagen för alla som vill komma.
♥ Till Johan och käka mat med han och hans familj på fredagen.
♥ Och sen party på fredagen 2 veckor senare. (är bara ledig varannan helg)

Låter väl helt bra..?

RSS 2.0