GOD JUL!!


Jag hatar snö

Det har varit snökaos 2 nätter i rad på jobbet. Jag orkar inte ens dra upp all skit som hände. Första natten var jag klar kl 11 på förmiddagen och misade min tandläkartid, som jag ändå var tvungen att betala. Så de pengarna jag tjänade på övertiden kommer gå till straffavgift till tandläkaren. Drygt. Sen andra natten igår var ajg klar tidigare. Eller klar och klar. Jag hade i stort sätt bara delat ut tidningar till halva harlösa och lite i början. Men jag satt i snön i någon timme och sen höll jag på att skotta i ett par. Massa skit hände och när jag berättade de för en vän så bara garvade han åt mig. Jag kan inte garva än. Kanske när vintern är över, då kan jag garva åt de. =)
Men i natt gick de ganska bra. Jag kom fram nästan överallt. Vilket kändes jävligt skönt efter 2 nätter av rent helvete. Och jag hoppas att det inte kommer mer snö och att den snön som nu ligger på marken, försvinner fort. Men efter klockan 7 på julaftonsmorgon får de gärna snöa. Ett tag.
Snö är fint så länge som man kan sitta inomhus med en kopp te eller varm choklad och titta ut. Inte när man måste vara ute i de.
Dessutom är jag helt övertygad om att jag kommer bli sjuk, för jag blev så nerkyld att det nästan tog ett helt dygn innan jag blev varm. Sådär lägom till jag skulle iväg och jobba igen. Suck.
Och med min otur kommer jag bli sjuk sådär till jul och mina härliga 3dagars ledighet. Brukar vara så.

Jag trivs väldigt bra i min lägenhet. Jag tror att jag börjar fatta snart att jag faktiskt har flyttat. Att jag inte längre bor i Hörby. Det är sååååå skönt. Och jag går och små pular och pysslar lite hela tiden. har fortfarande inte packat upp allt. Har lite beslutsångest på var allt ska vara. =)
Sen så är jag jävligt förvånad över att jag faktiskt fick plats med allt detta i min gamla lilla 1a. Och då har jag ändå slängt väldigt mycket.

Jul kommer firas hos mamma, som alltid. Hon vill att jag ska stanna där hela helgen, så de blir väl så. Kanske sticker jag iväg till jägers den 25. Om jag pallar och har lust. Mamma har redan erbjudit sig att köra mig både dit och sen hämta mig igen.
Jägers är inte något favorit ställe för mig, men som jag förstått är de lite tradition för massa att sticka dit den 25. Så det kan nog vara väldigt mycket folk och kanske lite fler än dom som brukar gå dit. Det kan bli kul. Vi får se..

Jag har änsålänge inga planer för Nyår. Blev bjuden till någon stor fest i Eslöv av Therese, men vi får se. Det känns som både jul och nyår är väldigt långt bort, men de är de ju inte.


Nu ska jag gå och banka upp en hylla och se om jag ska packa upp en låda. Känner mig lite trött så jag ska nog sova några timmar snart. Skulle behöva handla, men jag vill inte gå ut. Det är kallt och jag gör de inte om jag verkligen inte måste. Och jag klarar mig nog en dag till..=)

Lite mer Mmm.. i livet!

Mitt internet funkar och jag känner om möjligt lite mer lycka.
Min lägenhet är så fin och så stoooor. Jag älskar den.
Håller på att packa upp lite smått. Köket är i stortsätt färdigt.
Vill få de gjort innan helgen. Så i morgon gäller de. För i helgen ska jag baka Lussebullar..=) Mmm...

Det är ju för fan snart jul..=)
Jag älskar julen. Den är så mysig.

Bilder på lägenheten kommer komma upp så fort som jag fått allt i ordning. =)
Och dagens, veckans, månadens, årets fråga är: Hur fick alla de här sakerna plats i min lilla 1a?!?!

PACKNINGSPANIK!

Min pappa borde ha landat i Thailand nu.

Och här på typ andra sidan jorden har jag världens jävla packnings-panik. Det är mycket mer och de tar mycket längre tid än vad jag någonsin kunde tro att de skulle ta. Och jag ångrar som fan att jag inte tog tag i de för länge sen. Varför måste jag alltid vara sån som gör allt i sista minuten? Varför kan jag inte börja i god tid som normal människa? Jag har ju faktiskt vetat om den här flytten i ca 3 veckor nu och skulle kunnat ha varit klar för länge sen. Men NÄ!!! Dagen innan börjar jag.
Jag är så jävla dryg.

Dessutom försökte jag packa alla saker som hör till varandra i samma låda. Men lådan med mina hobby grejer är nu alldeles för tung. Den går fan inte att rubba och självklart står den mitt i gången i hallen och tar upp ALL plats. Jag vet inte om jag ska försöka packa om den eller om jag bara ska låta den vara och hoppas på att mina vänner är starka. Jag borde packa om den. Men va fan? Dubbelt jobb har jag verkligen inte tid med. Men om den går sönder så är de fotogrejorna som åker i marken först och de sakerna är fan inte billiga. Nä, jag måste packa om den. Fan vad drygt.
Jag vill bara att flytten ska vara över. Att jag ska vara i min nya lägenhet med alla prylar, redo att börja packa upp i lugn och ro. Utan stress.
Mina kläder har åkt ner i svarta sopsäckar. Huller om buller. Sängkläder, strumpr, handdukar, vanliga kläder. Allt i ett. Blir kul att försöka hitta något däri sen. Men jag tänkte faktiskt packa ett par sängkläder lite för sig. För de måste jag ha ganska direkt och då har jag de tillgängligt. Lite smart är jag ändå.

Nä, ett ryck till. På en halvtimme. Sen ger jag upp och går och lägger mig. Planerar att max sova tills 2 och sen fortsätta. Men jag har svårt för att gå och lägga mig när jag vet att jag har massa att göra. Får inte riktigt ro i kroppen. Sen så har jag lättare för att hålla mig vaken än för att vakna. Har bett Jocke, Johan, Mamma och Leo att ringa och väcka mig vid 14 tiden idag. För jag måste upp då. Oavsett om jag bara fått 3 timmars sömn. Och min väckning på mobilen kan man inte lita på. Har sovit igenom den många gånger nu.

Vill ha torsdag nu..

RSS 2.0