Varning, PMS!!!

Fan vad jag mår illa.
Jag hade nästan glömt bort hur dåligt jag mår den här tiden.

Jag har knappt haft någon mens alls under 5 år och de jag har haft har varit så lite att det knappt märktes. Men nu, denna veckan. Då har jag plötsligt mens som vanligt nästan, fast ännu mer PMS än vanligt. Inte alls planerat. Min stav i armen ska ta bort allt sånt, men jag antar att det är dax att byta den.
Sista dagarna är värst och det är där jag är nu och var har varit hela helgen.
Det gör ju också att jag inte riktigt känt av någon särskild PMS under de här åren, men de känns som om jag har fått allting nu.
Jag är sjukt lättretlig och vill egentligen bara gräva ner mig någonstans och inte prata med någon. För jag irriterar mig bara på folk och det gör att jag förmodligen irriterar folk tillbaka.
Har knappt startat min msn denna helgen, bara snabbisar för att kolla mejlen i stort sätt.

Har en känsla av att min ångest och allt annat som jag känner blir starkade just p.g.a de också. Att det egentligen kanske inte är så farligt, men just nu känns allt som jordens undergång.


FAN FAN FAN

Jag hade sånna fruktansvärda drömmar i natt.
Inte riktigt mardrömmar men de va väldigt psykiskt påfrästande.
Jag minns de inte riktigt, som tur är nästan. Men de har gett mig ångest. Jag har sån obeskrivlig ångest. Jag tror jag vet varför, men jag är inte riktigt säker och jag förstår inte styrkan i de om det är därför.
Inte helt bra nu inför att jag ska börja jobba där i lund, behöver inte mer saker som går rakt åt helvete.

Minns en dröm lite.
Jag kör bil, men bilen går sönder och jag tvingas byta bil, men efter ett tag går den också sönder och så fortsätter det så. Och allt jag vill är att komma hem, men jag kommer aldrig hem, för alla bilar går bara sönder. Sen vaknar jag.

Do not disturb...

...I´m painting.

Blomlådan v 22Så här ser den nu.
Det har börjat komma upp lite grön (redan). Igår satte jag ner några vitlöksklyftor där i högerkant som hade börjat att växa i kylskåpet. Men de ser inte så pigga ut. Vi får väl se vad som händer.
Spännande..=)

Förra veckan såg de ut så här.

Home again..

Nu kom jag hem igen och dansbandet och lastbilarna på torget har försvunnit..=)
Träffade Therese och Malin en stund. Vi gick och köpte lite fika och satte oss bland lite buskar och gräs på en bänk en bit därifrån. Vi gick inte riktigt på marknaden alls. Jag gick igenom den när jag letade efter dom och sen när jag skulle till bilen igen. Gick förbi ett stånd med masker och buddha och sånt i trä. Där köpte jag faktiskt en spegel med jin och jang märken runtom. Väldigt fin och den ska sättas upp någonstans på min vägg snart.
De skulle på krogrundan senare. Det är inte riktigt min grej och dessutom ska jag ju jobba..

Träffade på Sandra, en gammal kompis som jag inte har snackat med sen hon ringde hög som fan och bad om att bli körd..igen. Jag hade tröttnat och sa ifrån. Sen dess har jag inte snackat med henne och det var väl nästan 2 år sedan. Men nu verkade det som hon fixat upp sig lite, bad om ursäkt och sånt. Så hon fick mitt nya nummer och jag bad henne höra av sig. Så får vi väl se hur det går.

Jag hade mina nya små lila blommor i håret.
Mamma skulle kalla det kitchigt. Jag kallar det bedårande.

Nu ska jag byta om till lite slappare städ-kläder och börja röja.
Robinsson finalen ikväll och det får man ju inte missa.

Den här låten påminner mig om Eslöv och när jag gick i skolan där.."Nej, jag säger nej, jag säger nej, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till eran stad, till erat liv, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till den ni sa, ja skulle va, ja kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till deras stad, till deras liv, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks.


Fortsätt kör, det gör inget om vi dör
jag levde en sekund, jag levde en sekund.
Det jag fått se, från din Mazda 323
finns alltid kvar hos mig
finns alltid kvar hos mig"Raymond och Maria - NEJ!

Flyr till Eslöv

Av någon anledning står de en del lastbilar på mitt torg och jag vaknade av att de spelade dansband klockan 12. Ganska drygt tycker jag.
Därför flyr jag till Therese i Eslöv ett tag och hoppas på att de är väck när jag kommer hem igen.
Det är tydligen lite marknad i Eslöv, så vi går väl där en runda.

peace of mind

Den här låten har jag haft på huvudet hela dagen, från det att jag vaknade tills nyss. För nu hittade jag vilken det var. Inte så lätt när man endast kan någon rad och dessutom hade fel text på den raden..=)


"Why do you build me up, buttercup, baby...


...just to let me down?"

Sluta

Tro inte att jag inte vet. Att jag inte vet vad det är som du gör.
Det är så tydligt, för tydligt. Det sårar mig en aning.
Jag har bara inte bestämt mig än för hur jag ska bete mig.
Om det finns något som jag kan göra för att rädda det.
Vill att du ska sluta. Sluta. Sluta. Sluta. Sluta. Sluta.Snälla..

Torsdag = organisation och städdag

Idag ska jag städa och organisera.
Köpte lila förvaringslådor i två storlekar som jag ska använda i hyllan för att få den mer organiserad. Nu ser det ut som allt bara är instoppat där, och till viss del är det de också.
Hela lägenheten ska organiseras. För snart börjar jag jobba i Lund igen och då kommer jag inte palla med massa annat. Suck. Ska börja planera att göra massa köttfärs och annat som jag kan frysa ner i portioner så att det går smidigt när jag väl börjar. Så jag slipper komma hem varje kväll och börja laga mat oavsett om jag är hungrig eller inte, bara för att jag måste ha mat till jobbet dagen efter.
Jag vill komma hem till en lättstädad lägenhet där jag bara kan sjunka ihop i soffan, klappa min katt, vila ett par timmar och innan det är dax för nästa jobb.
Jag har kollat på mitt schema och det är ganska lugnt. Egentligen skulle jag kunna ta bort några dagar utan att min procent satts skulle bli för låg, men jag vet inte om jag pallar bråka om det. Kan ju se om det är någon som är intresserad av att få fler kvällar först. Annars överlever jag nog. Nästa vecka så jobbar jag bara tisdag-onsdag och sen är jag ledig tors-söndag. Så det blir en mjukstart. Det är skönt.

Och det är pengar, jag får tänka så.
T.ex två kvällar blir en hyfsat bra fotoskrivare. tre kvällar blir en riktigt bra fotoskrivare. Några andra kvällar blir en ny digitalkamera. Och många kvällar gör att jag kan göra något roligt sen i augusti när jag är ledig igen. Jag hoppas att dom här månaderna går snabbt. Att det snart är augusti.

I augusti ska även min blomlåda blomma. Det har börjar komma upp lite i den nu. Trodde inte att det skulle hända så mycket första veckan. Det kommer ett foto på den i morgon.. =)

"Have you lustin' for her, go crazy face it...

...she's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in you're lap till you're ready to pop

She always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info
I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she gone give you what you want

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here,
you got me saying"Idag spelas The Dandy Warhols

Bohemian like you
Not if you was the last junkie on earth
We used to be friendsLyssna och njut..

På jakt efter lila Converse..

Mamma blev väldigt överraskad, precis som jag trodde att hon skulle bli också. Och tårtan var en riktigt succé. Kladdkaketårta är något av de godaste jag ätit och den kommer nog göras fler gånger.
Så det var en lyckad morsdags i förväg.

Sen igår skulle jag inte till Panduro och köpa lite saker jag velat ha ett tag. Mamma följde med. Köpte teckningspennor i olika styrka och kol som jag ska börja teckna lite med. Och sen var man ju tvungen att köpa sån där spraylack som gör att kolet stannar kvar på teckningen och så att det inte bara kladdar av sig överallt. Hittade lite andra grejer också. Walldekor t.ex som ska upp i köket.
Vi gick förbi Tiger påvägen också och där inne hittade jag massor. Skissblock i 2 olika storlekar, färgpennor, lila solbrillor, kakfat i 2 våningar, svarta stearingljus och lite till.

Sen åkte vi en runda ut på nova och kollade skor också. Mina skor som jag gick i var för små. Jag har trott att jag bara behövde gå in dom, men nu efter att jag har haft dom några gånger så märker jag att de måste vara för små. De var de som jag fick gratis via jobbet. Conversen. Kommer ihåg att jag valde mellan två storlekar. Och de andra var för stora tyckte jag och då tyckte jag inte att de klämde, så jag valde de paret som var lite mindre. Dumt. Nu trycker de på mina lilltår och jag fick jävligt ont igår.
Jag hittade iallafall ett par skor tillslut som jag köpte, trots att alla skor jag testade gjorde ont p.g.a att jag redan hade väldigt ont. Sen hittade mamma ett par skor i en annan skoaffär och jag hittade ett annat par skor där med som mamma köpte till mig. Tackar..=) Jag tror hon tyckte synd om mig för att jag hade så ont. Det finns inget värre än att ha försmå skor.
Så nu ska jag försöka se om jag kan sälja dom på tradera. Har ett annat par skor som jag köpte i London som också är en aning för små som jag också tänkt att sälja. Sen får jag väl köpa ett nytt par convese. Om jag tycker att dom är värda de. Men mina gamla helsvarta converse älskade jag. De va så sköna och jag hade de alltid. Dessutom höll de länge. Men nu är de helt trasiga.

Jag vill ha lila converse. Någon som kan tipsa om var man hittar dom? Min mamma får två morsdagar!!

Men ååh.. Fick nyss en kommentar där de stod att morsdag är den 31maj. Alltså nästa söndag. Jag var ju så klart tvungen att kolla upp de direkt och kommentaren hade rätt. Morsdag är nästa söndag och jag har nyss gjort klart tårtan som blev jätte fin och fixat och trixat jätte mycket. Och så är de nästa vecka.
Humm.. Vad konstigt det blev nu.
Men de finns inte så mycket att göra åt det. Vi får fira morsdag i morgon som planerat. En vecka tidigare helt enkelt.
Jag har inte ens sagt till min mamma att jag kommer dit i morgon så hon har ingen aning om att vi tänkt fira henne och nu när det inte ens är morsdag i morgon så förväntar hon sig de ännu mindre. Så det blir ju bara en ännu större överraskning. Och det är ju bra.
Sen får vi väl fira henne lite nästa vecka igen  =) Min mamma är värd två morsdagar, så de så!

Så här blev tårtan iallafall..


Jag gjorde 2 kladdkakebottnar med lite rosa grädde i mellan och sen är det grädde på toppen och runt om. Dekorerade med svindyra svenska jordgubbar, rosa glitterströssel, hjärtströssel på sidorna och lite vit grädde som kontrast.
Det blev inte så bra med den rosa grädden. Egentligen ville jag att det skulle vara grön, men jag trodde att jag hade det hemma men det visade sig att den var slut. Så det blev rosa istället. Bättre än blå. Den blåa är för syntetisk och ser bara skum ut. Skulle väl kunnat ha vit grädde. Hade också blirivit bra och väldigt fräscht, men nu är det gjort och det blev rosa grädde. Blev helt okej ändå tycker jag. Och den kommer vara väldigt god. Kladdkaka är ju smaskens.
Det blev inte i någon hjärtform heller. Gjorde det lätt för mig istället.

Nu ska jag göra en rosett runt trädgårdstidningarna som vi också köpte till henne så att allt är klart i morgon när jag vaknar. Planen är att vara hos mamma vid 2. Det är ganska tidigt för mig så jag ska försöka sova lite nu snart.

Lite snurrig på dagarna tydligen..

Årets första svenska jordgubbar

Jag har köpt årets första svenska jordgubbar nyss. Svindyra va dom dessutom. 50kr för en liten låda. Men de va de värt. Käkade upp en direkt och den var jätte god.
Morsdag i morgon och jag ska baka en tårta till mamma. Den ska täckas helt med ett lager grädde och dekoreras med jordgubbar och lite hjärtströssel. Och tårtan är så klart gjort av choklad.

Sen har jag köpte tre trädgårdstidningar också. Så hon får lite sommarinspiration i trädgården.
Det är väl en bra morsdags present?
 
Sen finns det ett ställe en bit ifrån mamma som är fullt med liljekonvaljer och de blommar ju nu, så jag ska tvinga med mamma på en liten promenad och plocka massa massa liljekonvaljer. Det är ganska gömt, jag hittade det när jag var liten och lekte i skogen. Jag och min lillebror och två grannbarn byggde kojor där. Och hela marken var full med liljekonvalj (och en del nässlor). Jag tyckte det var himmelriket och ville nästan flytta till min koja på heltid... tills det började regna.

Mardröm 23maj

Jag hade en fruktansvärd dröm idag.
Istället för att drömma om bröllop som jag gjort de senaste 2 nätterna så drömde jag om död.
Blod, knivar, folk som blöder, att bli jagad, rädd, vänner som vänder, gråt m.m.

Vaknade nyss och skrev ner allt jag minns så bra jag kunde direkt i ett word dokument på datorn. Nu är den iallafall nerskriven och jag får försöka tyda den senare.

Jag har sånna jobbiga vibbar kvar av drömmen. Jag vet att de var en dröm men hela min kropp är spänd och nästan påvakt. Jag känner mig fortfarande lite nervös och rädd.
Väldigt jobbigt.

Oftast gillar jag att ha intensiva drömmar. Men inte när de är mardrömmar. Man kan inte riktigt skaka av sig känslan..


"Du kan korsförhöra mig och...

...finna att jag vill ha dig
Sen kan du kroppsvisitera mig och finna varje liten del av mig
Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha dig"

"Hennes mun är röd och hennes blick är död"

Jag sover nog ganska oroligt och har gjort de ett tag nu. Jag vaknar till lite då och då och har massa korta konstiga drömmar. Ungefär sånna som man ibland har som första dröm när man somnar. Att man faller eller ramlar men att man vaknar precis i tid innan man kommer till marken. Så vaknar man med ett ryck. Något liknande känns det som men jag kommer inte riktigt ihåg dom, inte ens direkt efter att jag vaknat. Men jag har bara kvar känslan från drömmen. Olustighet, orolighet och ångest. 

I helgen

Jag lyckas inte fixa mitt dygn. Jag var vaken ett helt dygn bara för att jag skulle få rätt rytm igen. Men de slutade med att jag nästa dygn nästan sov hela tiden. Och därför är jag tillbaka i fel dygnsrytm igen. Egentligen spelar de inte så stor roll för mig just nu vilka tider jag sover. Men om ca 10 dagar ska jag börja jobba där i Lund igen och då måste jag ha rätt rytm, annars blir de rakt av för jävligt. Så jag måste få in att jag ska sova mellan 7-14 innan dess.
Men de löser väl sig.

Kom ju på att det är morsdag på söndag och jag ska baka en tårta till min mamma.
Förmodligen blir de choklad som vanligt Känns nästan som om alla andra smaker och teman på tårtor är onödigt. Vem väljer något annat när man kan välja choklad?
Dessutom har jag förmodligen allt hemma som jag behöver till att göra en chokladtårta. Kanske att jag köper lite jordgubbar som jag kan dekorera med. Men vi får se. Den ska iallafall få formen av ett hjärta.

Ska jobba för Johan i helgen.
Känns helt ok för de betyder att han är skyldig mig två dagar och när jag börjar där i lund kan de vara skönt att kunna vara ledig någon natt mitt i veckan ibland. Eller göra att jag får en långhelg. Också väldigt härligt. Så det kommer nog bli bra.

Blomlådan v 21

Nu har jag nyss strött ut fröna från blomsterängspåsen i balkonglådan som jag köpte för länge sen.  Vet inte hur bra det kommer att bli egentligen men bättre än inget. De ska inte växa så tätt och förmodligen inte i en balkonglåda heller. En del blommor blir tydligen upp mot 80 cm höga. Och de kommer ju inte funka riktigt.. Men vi får se vad som händer. Ett litet experiment
De ska blomma i augusti står de på påsen.

De enda som faktiskt växer i min låda just nu är en maskros. Hur spännande är det?

Foto ett. Vecka 21Ni ska få följa mitt lilla blomsterängs-experiment..
Spännande va?
Ett foto i veckan under hela sommaren..

Lisa Ekdahl spelas mycket nuHennes hud minns dina händer
än blossar hennes kind av din kyss
och hennes läpppar minns dina läppar
för jag hörde henne tala i sömnen nyss
och hon sa allt det där
hon ständigt förnekar
hon talade om dig och om era vackra lekar
hon sa
passion av det slaget är en nåd som drabbar få
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå

Hennes hud minns dina händer
ett minne fyllt av välbehag
det har hon sagt mig i sömnen om natten
men hon nekar bestämt nästa dag
hennes nekan är intelligent och verbal
men då hon talar i sömnen är hon långt ifrån sval
hon sa
passion av det slaget är en nåd som drabbar få
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå

Fullt ös på torget

Som sagt är de kulturkalas på mitt torg och det är massa folk.
De har hållt på hela dagen från klockan 8 i morse. Då va de någon sorts allsång med dagisbarn. Sjukt drygt. Sen har de fortsatt. Män i kilt som spelar säckpipa, någon tant som stod och värmde upp publiken med imse vimse spindel innan Star pilots kom upp på scen. Då skrek publiken. Haha.. Sen spelade de tre låtar som lät likadant som förmodligen var deras och sen en cover på en 80tals rocklåt, som han sa att det var. Sen körde de den från melodifestivalen, Igen..
20min totalt höll de på. Ganska lite om man tänker på att de varit sånt jävla liv om att dom ska hit.

Bilder under dagen..

 

Jag har inte sovit i natt, somnade till en timme innan Therese kom och hälsade på en stund. Så skönt att bara sitta och snacka. Bara umgås. Jag saknar henne. Så det var kul att hon kom förbi en liten runda. Vi käkade lite sockerkaka med nötter och choklad som jag hade bakat i morse. Med blåbärsglass..=)

Nu ska jag sätta på en film, försöka stänga av ljudet utifrån och slappa. Fömodligen sova någon timme innan jag sak jobba. Det vore bra.

Nu är de någon som sjunger sommartider på scenen. Tydligen är det dax för typisk sommarmusik nu.
Ööh, när en flicka talar skånska.. På riktigt dryg bred skånska. Fan vad drygt.

Jag lägger ner nu..

Jag föraktar honom

Loggade in på msn. Och gissa vem som var online. Jo, mitt dryga ex. Han skriver direkt
"Hej gullet".
Och när han sitter där och frågar saker och pratar om hur de va då. Så funderar jag över varför jag inte har blockat honom för länge sen. Vad är de som gör att jag svarar. Att jag skriver tillbaka.
Men det är lite skönt att få de bekräftat igen. Vilken jävla idiot han är. Att han inte har förändrats ett jävla skit, att han aldrig kommer göra de.
Vad fan tänkte jag på när jag var tillsammans med honom?
Hur desperat va jag egentligen?
Han var knappast bra i sängen..

Kulturkalas på mitt torg

Idag är det kulturkalas på mitt torg. De har slagit upp tält och igår kväll byggde de en stor ute scen. Förr har den stått så att man från min lägenhet kan se snett in på scenen. Men nu har de byggt den annorlunda.
Nu har de byggt den så att jag kan se rakt in på scenen. Alltså mycket bättre. Den är lite längre bort men man kommer kunna se allt. Lite kul.
Tyvärr tror jag inte att det är stora scen som jag har full insyn på utan ute scenen.
Och de enda som jag tänkt att jag ska spana in lite extra är Silent Whisper och de spelar på stora scen. Men på "min" scen kommer både D´roots och Star pilots spela.

Therese kommer förmodligen och hälsar på lite, hoppas jag.

Leila bakar är min idol.

Ifall jag blir gammal så vill jag bli den mormorn som alltid har nybakade bullar och kakor hemma. Helst i ugnen när de knackar på dörren. Men jag kommer nog baka lite mer avancerade saker än sockerbaka och hallongrottor. Cupcakes och fina tårtor. Med massa fina dekorationer. För om jag börjar pyssla med sånt nu så måste jag ju vara grym när jag är gammal. Ha ett fint förkläde med jordgubbar och hjärtan på, självklart helt mjöligt. Bjuda in hela traktens ungar på bullkalas med hemmagjord saft. Det skulle väl vara helt perfekt..
Men förmodligen sitter jag och svälter på min minipension (om jag inte gifter mig rik och han dör långt före mig) och har inte pengar till  mjöl och jäst. Det skulle vara deprimerande. Speciellt som jästen kostar 1.50 idag. Ifall det kommer bli så, så vill jag inte bli gammal. Aldrig.

Leila Bakar är min idol..=)
Hon är så fruktansvärt charmig och helt underbat att titta på. Sen älskar jag när hon blickar och flirta med kameran. Man blir ju nästan kär i henne.Är ni också kära i henne?

Jag backar

Jag vet hur jag kan vara ibland.
Klängig, påfrestande, jobbig, pratig, flamsig, oseriös...
Jag skulle egentligen vilja vara: spännande, generös, hemlig, flirtig, underbar, passionerad, sofistikerad o.s.v.

Därför behöver jag ibland stoppa mig själv och ta ett par steg tillbaka och börja om.
Man skulle kunna kalla de ett spel. Jag har vänner som tycker de och som spelar spelet hela tiden mot alla. Och dessutom jävligt bra.
Jag tycker det är konstigt och det kan kännas en aning falskt. Men ibland kanske man måste spela lite för att kunna vinna lite?
Ibland ska jag kanske backa lite innan jag kväver någon.
Göra att de kommer till mig istället för att jag ALLTID kommer till dom.
Men min fasa är att när jag backar fast allt jag vill är att springa framåt så kanske de inte är någon som jagar mig. Ingen som saknar mina telefonsamtal och fina ord. Att jag istället för att bli saknad och sedd bara glöms bort och försvinner.

Men den risken får jag väl ta.
Och hoppas på att kanske någon tar ett steg framåt om jag backar.


Oavslutade serier

Johan var här igårkväll. Vi tittade på sista supernatural avsnittet för denna säsongen. Det är så drygt när en säsong inte blir avslutad ordentligt och så ska man vänta ett halvår innan nästa börjar. Man har ju hunnit glömma vad man väntar på.
Förmodligen kommer one tree hill sluta på samma sätt. Har hört att varken Peyton eller Lucas ska var med i nästa säsong så det kan ju stor sätt bara sluta på ett sätt. Drygt som fan de med. Men jag tycker att den serien har blivit sämre och sämre hela tiden. Så försvinner de två ur serien så struntar jag helt i att titta på den.
Men förmodligen kommer jag ändå att titta, kommer inte riktigt att kunna låta bli. Men det blir med stor irritation.

Alla andra serier som jag följer håller också på att avslutas. Hoppas de avslutas bättre.
Jag förstår att de vill avsluta med lite spänning att man ska längta och vänta på nästa säsong. Men va fan? Man kan ju inte avsluta med värsta kliffhangern.
Det är bara taskigt och irriterande.

Kreativitet saknas

  

Var är min kreativitet?

Pömsig

Jag har inte sovit än och om några timmar så har jag varit uppe i ett dygn.
Är ganska trött och de känns som om jag kommer däcka snart. Men min plan är att ligga och titta ikapp på alla serier jag följer men som jag struntat i för att jag har haft Buffy maraton. Men nu såg jag de sista avsnitten i morse och är redo för att gå vidare i de andra serierna.
Och på så vis försöka undvika att sova förrän senare ikväll. Helst tll 22. Men de känns ganska omöjligt just nu.

It's just a little crush (crush)"see ya blowin' me a kiss
It doesn't take a scientist
To understand what's going on baby
If you see something in my eye
Let's not over analyze
Don't go too deep with it baby


So let it be what it'll be
Don't make a fuss and get crazy over you and me
Here's what I'll do
I'll play loose
Run like we have a day with destiny "


Jennifer Paige - Crush

Nu känns allting underbart

Jag älskar mitt jobb.
Speciellt denna tiden på året.
Jag ser både soluppgången och solnedgången och därimellan gör jag allt jag känner för.
Jag sitter i min egen bil. Lyssnar antingen på radion eller på min egen underbara musik och bara njuter. Och just nu älskar jag doften som morgon för med sig, alla blommor. Det kan vara lite kyligt, men avkopplande.

Men framför allt älskar det för att jag nästan helt kan sitta i mina egna tankar, när det behövs.
Jag renar mig själv på något vis. Det känns som om hela mitt system öppnar sig och jag kan rensa ut gamla saker som inte hör hemma där längre. Kanske känslor som misstolkats helt. Och efteråt får jag en känsla av frid, för allt är så tydligt. Det känns så självklart och enkelt. Jag får perspektiv på saker som jag kanske inte alltid ser så tydligt annars för att jag är för nära för stunden.
Jag kommer fram till saker, hittar lösningar på problem och bara älskar livet.
Jag står över småproblem och tvivel. Ser nästan ner på folk som inte kan känna de lugnet som jag känner.
Ingenting känns omöjligt eller svårt. Jag känner bara nyfikenhet på vad som ska hända i framtiden och hopp om att när jag dör så har jag hunnit stilla den nyfikenheten. För detta livet.

Så känner jag nu, och det är helt underbart..

Mitt mysterium är löst

Det började nyss en film på 3an. En kärleksfilm.
Verkar handla om Jack Nicholson som är en mycket sexig, het, ogift äldre "kille" på 60 något som bara dejtar yngre tjejer under 30.
Men de kommer förmodligen sluta med att han blir tillsammans med en av hans nuvarande tjejers mamma.

Jack Nicholson är också en av de där männen med den där sexiga pondusen som aldrig kommer att försvinna.
Dessutom har han de där han gör med ögonbrynen..
Grrr...
Haha.. Jag kom nyss på vad det är som gör mig så svag för vissa.
Det är ögonbrynen!!!


Han har de med.
De går ner lite, de är lite rundande i utkanten. Det gör lite att de ser lite flirtigt ut, även när de inte är medvetna om det.
Och när de höjer på ögonbrynen... Ahhh.. Ja, då blir man svag.


Haha.. jag har nyss löst det. Mitt mysterium.


Hmm.. men de stämmer inte på John Travolta.
Men min besatthet av honom har nog mycket mer med hans tajta byxor och skinnjacka i grease. Och ja, allt annat. Hans sexstatus är alldeles för stark för att motstå.

    

Eller hur?

Fint folk kommer sent

Nu är jag nästan klar.
Jag har duschat i en evighet, hittat kläder, klätt på mig, sminkat mig lite och ska snart packa ihop allt jag ska ha med mig. Sen ska jag ringa lillebror som ska komma och hämta mig. Och om jag hinner så ska jag snabbt lägga ett lager lila nagellack. Så får de torka i bilen.
Humm..alltid sen.

Kom på att jag inte har ätit heller. Detta kan bli spännande..


Bästa låten som var med i Så ska det låta ikväll"Om man är född bland proletärer och gör
narkotikaaffärer. Om man redan är en gång straffad
så är det lätt att man blir haffad,
till och från"

En av dom där dagarna

Jag är så totalt uttråkad.
Har massa som jag borde göra. Men jag känner självklart inte för att göra de. Känner inte för att göra sånt som jag vanligtvis vill göra helller. Allting känns tråkigt.
Köpte blått dasspapper på Netto, det var lite festligt..=)
Var nere och köpte lite sprit på systemet till i morgon också.
Har bara en säsong kvar av Buffy maratonet och den sista säsongen är rätt dålig, så jag känner inte riktigt för de heller.

Kom på igår att jag bara har ätit mackor hela veckan. Sen i söndags.
Kass jag är.

Nä, de blir nog att jag gör några mackor och fortsätter på mitt Buffy maraton. Åtminståne tills jag kan komma på vad det är jag vill göra ikväll. Jag är ju för helvete ledig i helgen. Kan göra vad jag vill. Och så sitter jag här och bara existerar.

Humm.. Så ska det låta är på tv om ca 1 timme.
Det är kul..=)
Nu har jag ett mål med min kväll.

Fan va tråkigt liv jag har.


Louise present

Nu har jag packat ihop Louises paket och dekorerat de lite fint med blommor, hjärtan och fjärilar. Har inte skrivit någon avsändare så hon kommer inte veta vem det är ifrån förrän hon öppnar det.

Det blev läppbalsam i en liten cupcake och en liten lyckovätte, som ska bringa henne lycka. Är de inte gulligt?
Istället för att göra ett scrapbookingkort så gjorde jag ett origami hjärta. Ett pumpande. Mitt första jag testat att göra och de blev helt ok. Och på den så skrev jag grattis.

Så här gör man ett pumpande origamihjärta:Och såhär blev paketet:

  

Gulligt va?

paketpyssel och kalaspartaj

Min underbara vän Louise fyller år i övermorgon.
Jag ska göra ett fint kort med scrapbooking och skicka de tillsammans med en liten present till henne.
Det var länge sen som vi snackade, men jag är bra på att minnas födelsedagar.
Har köpt ett litet läppglans eller liknande som är i form av en liten cupcake. Jätte gulligt ju. Sen har jag en annan grej till henne på g också. Så jag ska göra ett litet paket och skicka de i morgon och hoppas på att de kommer fram på fredag.

Sen gick jag in på facebook och såg att jag hade fått en inbjudan till partaj på lördag hos dom.
HAHA..
Har man börjar skicka inbjudningar på facebook nu?
Tur att man kikade in där nu då.
Men självklart ska jag dit.
Det är ju min lediga helg (Johans första) och jag saknar henne (dom). 
Men jag ska ändå skicka paketet. Det är roligare..=)

You are one of those people"I can wake up to a bad day
I know how to go from there
But you
I can't handle


It's not that you're not welcome
You're amazing in my eyes
It's me that change too much
Around you


You are one of those people


I can think of a million reasons
And times when i should
Shut my mouth
But i feel like a fool
Around you


You are one of those people
That just ain't good for everyone
I have nothing against you people
But i don't like what i become


We will never know each other
It's not much to cry about
But when i get so strange around you
Might be something to work out


You are one of those people
That just ain't good for everyone
I have nothing against you people
But i don't like what i become"


Sophie Zelmani - People

Upprensing pågår

Fick ett mejl att jag har ett paket att hämta ut på DHL stället eller va de nu heter.
Det är mina cupcakes skålar som jag köpt från tradera. Hoppas resten jag beställt är i brevlådan där nere också. Det skulle göra mig lite glad.

Denna veckan ska jag gå igenom lägenheten. Speciellt min bokhylla som är full med prylar som jag i stortsätt bara slängt in där för att jag inte vet var de ska vara. Sen ska jag sälja de som går att sälja, ge bort de som någon vill ha och slänga resten. Är så trött på att ha massa saker överallt Så en del ska bort. Så mycket som jag bara kan ta bort utan att ta bort de som gör denna lägenheten min.

Johan håller också på att gå igenom sina prylar. Packar för att han ska flytta. Han tycker att han har mycket saker. HA.. Han har inget om man jämför med mig.
Sen ska vi iallafall ses till helgen och fota allt och lägga ut det på tradera och bli rika..=)

Och sen måste jag sluta köpa nya små söta prylar som jag inte tror jag kan leva utan just då. För jag överlever nog utan små cupcake skålar också. Men de va ju så söta.

Sommarjobb fixat

Jag behövde inte åka in till jobbet i Lund igår. De skickade schemat på mejlen till mig och nu har jag tittat på de. Det är nästan som jag lämnade det. Men de har lagt till lite dagar så det är uppe i 60% och inte 55.50% som de va när jag hade det. Det är någon vecka som de gjort något konstigt med. Jag är ganska långledig, sen ska jag jobba en dag och sen är jag ledig en dag och sen ska jag jobba 4 på rad. Vet inte varför de gjort så.
Men de gör nog inte så mycket. Just nu är det bara 2 månader jag ska jobba (ska börja den 1 juni) och de veckan kommer en gång på den tiden. Sen sa jag att jag skulle vara ledig i augusti men att jag kanske kanske kanske kanske kan jobba lite sen efter min semester. Då sa hon direkt att egentligen vill hon ha mig tills oktober, november.
PANIK!
Jag sa att ja kanske skulle plugga till hösten (som jag kanske ska göra, om jag kommer in på det jag sökte.) och att vi fick se sen.
Jag vill inte
fastna där. Jag vill inte.
Jag vill vara fri.
Men om jag ska jobba efter augusti så ska jag ställa mer krav. Schemat ska ändras och lönen ska upp.
Ska försöka få upp lönen redan nu. Ska ringa kommunal och höra om jag ha rätt till det. För nu har jag ju nästan 1½ års erfarenhet och det måste ju vara till min fördel. Och om jag har rätt till det ska jag kräva det nu redan från början.

Jag längtar tills Augusti.. Då är dessa två månader över och jag är fri (för tillfället) igen.
Tänk vad skönt det skulle vara att ha en lång runda på tidningarna som ger tillräckligt med pengar för att jag sak känna att jag klarar mig. Då skulle jag vara fri hela tiden och inte behöva oroa mig för att drunkna i hemtjänst träsket.
Semester livet ut.
Jobbar på natten leva på dagen.

Hade ju hoppats på att min chef på tidningarna skulle ha planerat in mig på en lång runda i sommar. Men det verkar inte som de. Hon har inte hört av sig. Och därför måste jag nu in till Lund och jobba.
Vet inte varför.
Antingen har hon glömt mig när hon satt och planerade semestrarna eller så har hon valt bort mig.
Men av vilken anledning?
Jag är bra. Har få reklamationer, väldigt sällan sjuk och jag håller inte på att strula.  Och varje gång jag snackar med henne berättar hon hur nöjd hon är med mig. Så va fan???
Om det inte var för att jag trivs så fruktansvärt bra med de jobbet så hade jag velat byta jobb.
Men jag har åtminståne min lilla runda. Och den är min, MIN. (och lite Johans med snart)

Positivt tänkande

Var hos mamma hela dagen idag nästan. Lillebror fyllde år och vi åt tårta. Sen stack han vidare till sina polare och jag och mamma satte oss med deklarationen och började räkna. Det enda jag hade att räkna på var körningen till jobbet i lund så det gick rätt snabbt. Och om det går igenom, som det borde göra så kommer det sluta med att jag kommer få tillbaka pengar istället för att betala dom. Det känns ju rätt bra.

Sen körde vi in med deklarationen till eslöv och köpte kinamat med oss hem, tittade lite på TV och sen åkte jag hem. Var jätte trött. Har inte sovit men nu ska jag iväg och köra lite tidningar. Har nyss duschat, så jag slipper göra de efteråt. Jag ska ju till Lund i morgon. Snacka schema Känns rätt ok, men fortfarande lite jobbigt. Men jag får se de positivt. Det betyder att jag faktiskt kommer kunna göra något kul i sommar på min semester. Kanske en liten tur till sthlm eller någon spännande konsert.

Om jag tänker så så kommer det kännas bättre varje dag jag måste åka dit. Dessutom kan de bli lite kul att komma dit och träffa alla igen. Rädda läget lite. Ett par månader, MAX, sen är jag fri igen.

Positivt tänkande..
En underbar person har sagt att det ska hjälpa.

Type of loveHittade detta klippet hos Le Love.

Är de inte lite de man egentligen är ute efter?  That kind of love..

Lillebrors tårta är klar

Lillebrors tårta är klar.
Hittade inga jordgubbar trots att jag åkte till 2 affärer.
Men det gick bra ändå. Det blev bil-tema, såklart.


   Ser ni vad det ska vara?

En rondell och bilar som kör runt runt i den.
Det gröna ska vara gräs och är gjort av färgad grädde. Vägen är silverfärgad och är gjord med hjälp av silverglitter. (som självklart är ätbart) Den stora gula i mitten är en persika halva och ska föreställa typ rondell upphöjning/dekoration. Och såklart godisbilar som kör runt.
Gjort av choklad, med chokladfyllning och chokladfrosting (under grädden).

Sen så är det två bilar som har krockat. Där till vänster i bild.

Hihi.. Jag tycker att den blev lite bra.
Hoppas den är så god som den ser ut att vara.

Nu ska jag titta på Supernatural..

Tårtbakning till lillebror

Lillebror fyller år i morgon och jag ska göra en tårta till honom.
Inte samma som jag gjorde när jag fyllde år, men en liknande. Choklad alltså.
Sen ska jag dekorera med jordgubbar (om jag hittar några fina). Ska försöka mig på att göra en bil av sockerpastan också. Det blir nog bra. Passar nog bättre med en bil än rosor och hjärtan. Som jag gjort innan.

Sen ska mamma hjälpa mig lite med deklarationen och jag ska hjälpa henne med att få över alla hennes bilder och låtar till den nya mobilen. Man är ju lite teknisk. Iallafall om man jämför med henne.

Nu ska jag iväg och köpa hasselnötter och nutella till tårtan..


psst..glassen päronsplit är en riktig höjdare nu när de börjar bli varmt ute.

Så ska det låta

Ska in till mitt gamla jobb i Lund på Måndag och kolla på schema. Det lät nästan på henne som om jag skulle kunna plocka ihop mitt eget schema lite. Det finns två olika scheman att plocka ifrån. Bara jag kommer upp i de timmar jag måste jobba.
Lite ångest, men samtidigt behöver jag pengarna. Och att ha det som sommarjobb funkar nog. Sen att jag vet att det inte är förevigt, att jag ska sluta om ett par månader gör de hela lite lättare.


Nu sitter jag och sjunger väldigt högt (och fint) och har lite allsång med så ska det låta på TVn. 
"I hear you call my name, and it feels like...Home."

För vissa sånger kan man inte sjunga lågt..

RSS 2.0