The Last

Nu har jag bara ett avsnitt kvar på Buffy. Lite jobbigt är det. Men jav har massa annat som jag ska göra så de gör inget egentligen. Sätta upp tyget, framkalla, städa o.s.v. Testade att banka upp ett häftstifft i min hall vägg innan men jaha, tydligen är det betong där med så ja har faktiskt inte så stor koll på hur jag ska få upp tyget längre. Kan man limma upp det??
Men nu ska jag titta på mitt sista avsnitt av buffy och sen framkalla mer.

I morgon ska jag förmodligen hjälpa Eve att ta hem en ny säng. OM vi kan låna bil och släp av min faster.

testing, testing

Nu håller jag på och framkallar min test-rulle. inte så roliga bilder, bara massa i lägenheten och så. Jag bara fotade för att ha något att framkalla som test.
Framkallade den andra filmen också, den roliga. Den hänger på tork nu och ska framkallas till papperskopior i morgon. Kul kul.
Sak in och framkalla ett foto på pucko och sen ska jag nog sluta för ikväll och titta lite till på Buffy. =)

Jag borde få mina Anne Rice böcker i morgon tycker jag.

"Jag är så avensjuk.."

Jag tycker jag är ganska nöjd över min situation just nu. Men det skulle ju alltid kunna var bättre. Visst, de kan alltid var sämre också men det finns några små saker som jag skulle vilja ändra på. Sånt som jag kan ändra på hyfsat lätt iallafall.

Jag gillar min lägenhet, mina röda väggar speciellt. När ja orkar banka upp typ på väggen i hallen kommer jag ocksp gilla den mer. Badrummet är ganska hopplöst, men nu när de mer förvandlats till ett mörkerrum så har även de rummet blivit mer älskvärt. Köket är ok. Med värsta med hela lägenheten är faktiskt att det är en 1a. jag skulle så jävla mycket velat ha en 2a istället. Ett separat sovrum. Så underbart det hade varit. Men det har jag inte. Dessutom skulle jag vilja ha min lägenhet ( +Det rummet som jag inte har) flyttat någon annanstans. Kanske till Lund, men gärna någon annanstans med. Kanske bara bort..?

Ja, jag har en av mina flytta-bort-från-hela-världen-kväll ikväll.


Tessans Hårdesign

Idag har jag varit och klippt av mig av Therese. Sen färgade hon mitt hår också, så de blev jämnfärgat och inte typ 4 olika färger. Väldigt bra blev det, jag är supernöjd. Sen köpte jag något special balsam som ja skulle ha i efter jag duschat som ska hjälpa mitt får att bli bra. För mitt hår är jätte slitet. Ska dit om 2 månader igen. Ska börja gå regelbundet hos henne nu. I hennes fina salong..=)

Sen när jag kom hem råkade jag låsa in mina nycklar i bilen så ja kom inte in i bilen eller in i lägenheten så pappa fick komma och lås upp åt mig. Väldigt snällt. Tur att porten inte hade stängt för då hade jag fått stå ute i stormen och vänta.

Första bilden

Nu har jag framkallat min första papperskopia. Den där saken som hade fastnat sitter fortfarande fast och utan den kan jag inte framkalla mina egna negativ så jag tog ett negativ från min morfar på min mamma när hon var liten och framkallade. Jätte bra blev det tycker jag. Nu är mamma påväg hit. Hoppa att hon kan hjälpa mig å loss den där saken ¨så att jag kan framkalla min egen felm sen.
men nu är iallafall den första bilden framkallad.

Frustration

jag har tryckt fast en sak på en annan och nu få jag inte upp det. Har försökt få upp den i nästan en timme men nu ger jag upp ett tag. Jag måste få upp den, för den är de första jag använder när jag ska börja framkalla. Mn mamma sa att hon kunde komma lite tidigare till mig innan jobbet så hoppas att hon kan hjälpa mig för jag håller på att explodera av frustration. Så nu har jag paus och ska sätts upp mitt tyg i hallen istället. jag sak spika upp de med häftstift. Kanske inte den bästa lösningen för att få tyget att vara uppe men just nu är det vad jag har. Dessutom så tror jag att lite bankande i väggen kan hjälpa mot min frustration.

Min första semesterdag

Det har varit en lång dag idag och jag är väldigt trött. På min första semesterdag har jag och pappa försökt laga lite på bilen, med vi hittade inte de delarna vi behövde. Jag åkte hem, slängde in tvätt, ringde runt lite och sen åkte jag till Lund för att köpa en lampa till itt mörkerrum. Han hade sagt att den skulle kosta 315 men han hade tydligen glömt nämna att jag var tvungen att ha ett färgar filter til den som kostar lika mycket så allt gick på lite mer än 600. men det är en engångavgift så jag hoppas ja slipper köpa de fler gånger. sen åkte jag ut till ÖB och Jysk.

Jag stod och tittade på tyg som jag tänk att sätta upp i in hall, för min hall är tråkig och så väldigt mycket inte Moa. hittade ett tyg jag gillade och så fans de i olika färger. Stod och jämförde vilket jag tyckte var bäst. det svart/gråa är väldigt mycket mig men i en liten mörk hall är kanske inte svart den bästa lösningen. Hittade samma i röd/rosa men tyckte att de förmodligen skulle bli lite för bra med en röd/rosa vägg. Men när jag stod där så gick de en man förbi mig. Han stank av parfym. Han sa något til mig, frågade om ja skulle köpa nya gardiner. jag svarade kort tillbaka att de skulle jag inte. sen gick han vidare men jag såg honom i ögonvrån. Han stod bara en bit bort och tittade på mig. Jag försökte att inte låssas om att han var där men sen kom han och gick förbi igen. Stanken av parfym var nästan outhärdlig. Och så började han prata med mig. Frågade var jag jobbade, bodde om jag skulle festa i helgen (och idag är det måndag) Jag svarade artigt men kort. Sa dessutom att jag bodde i Höör. Sen ville han att han och jag skulle festa tillsammans. Mannen var kanske 35-40 år (kanske äldre, jag har en historia av att inte kunna gissa ålder) utländsk utseende och en kraftig brytning. jag sa att jag inte hade några planer på att festa och om ja skulle göra de va de förmodligen inte med honom. trotts att jag väldigt artigt gjorde klart för honom att ja inte var intresserad så trottsade han på att få mitt nummer så tillslut gav jag med mig och tog hans. han tittade noga att jag verkligen skrev in det och sen tillslut så gick han. Men först tog han mig på armen, det tycktre jag verkligen inte om så jag tog ett steg bakåt direkt och gav honom en sån där gå-härifrån-nu-blick. Och det gjorde han. Sen var jag rädd att han skulle komma tillbaka och jag behövde smakråd av Eve så jag ringde henne.
Sen beslutade jag mig för att ta en av varje färg. kan ju ha båda. Varannan liksom. Jag tror att de kan bli skit snyggt, eller iallafall snyggare än vad det är nu. Och tyget var ganska billigt så det va de värt. sen köpte jag ett svart tyg som ja tänk hänga upp utanför dass dörren så de skyddar mitt mörkrum lite extra. Jag är ganska säker på att de kommer bli väldigt svart där inne men det skadar ju inte. Och om ja inte ska ha de till det finns de säker något annat jag kan använda det till.

Sen hämtade jag sara och vi köpte med oss pizza ut till Eve, där jag planerat att stanna en stund bara men efter vi ätit blev ja så trött och så satt vi och snacka så jag fastnade där. Skulle egentligen ha handlat mat på vägen hem men det får jag göra i mrgon i stället. Kom hem för ca 1 timme sen. Har packat upp min nya lampa och ska nu efter jag skrivit klart gå in i badrummet och förbereda tills i morgon.

Bjuder någon över mig?

Så jävla spännande.  De kommer bli mina. Alla 5 anne rice böckerna, i samma upplaga. 240 är de högsta just nu, mitt bud. Det är svin billig för alla de böckerna. Jag vet att jag skulle kunna sälja som styckvis och få de dubbla, inte för att jag kommer göra de. jag ska ha de framme så alla kan se dom. Egentligen har jag faktiskt nästan alla delarna redan. fattas bara en del. Men det är olika sorters böcker, om man kan säga så. Någon är inbunden, en annan är i pocket o.s.v. men de här är alla samma sort. Om ni fattar? Sånt är viktigt, när man är besatt av några böcker. Att de är likadana. image61
Snart. 1 min kvar.. spänningen stiger.
kommer någon hinna bjuda över mig?

JAAAAAAAAAAAAAA!!! jag fick dom..=)
iiiiiiih..=)=)=)
vad lycklig jag är nu.

Min semester vecka kan inte ha börjat bättre..=)

snart, mycket snart

En natts jobb och en kvälls jobb kvar och sen har jag semester i en vecka. Fy Fan vad skönt. Jag har så mycket jag vill och ska göra men jag har en känsla av att jag inte kommer hinna med hälften. Jag kommer sitta här om en vecka och undra vart veckan tog vägen. Vad jag har gjort. För jag kommer sova mycket. Men det bästa är att jag kommer sova när jag vill. jag kan vända mitt dygn hur som hälst och sen upp och ner. För det spelar ingen roll. Jag är ledig.
i morgon vid denna tiden så börjar min semester..

underbart

En helt bra dag bara

Jag har fått färlängt på tidningarna tills den sista juni. Sjuuukt härligt. min ångest och oro har släppt. Visst, jag trodde att jag skulle få de men man vet ju aldrig, han kanske helt plötcligt får för sig att komma tillbaka och då skiter det sig för mig. Men det gjorde han inte denna gången och det är jag väldigt glad för. dessutom så räddade det min semester nästa vecka ganska mycket. Om jag inte hade vetat så hade jag hela veckan gått och undrat och haft ångest. Men det slipper jag nu, för nu vet jag. Och ifall han skulle kommit tilbaka så hade jag haft hela vekcan på mig att söka massa annat jobb.
Men det slipper jag nu.

På tradera kan man nu köpa säsong 3-7 för 600. Det är väldigt billigt för alla de säsongerna. Jag har mejlat honom och frågat om de är med svensk text. Är det de så ska jag köpa dom. Visst har jag redan säsong 4 men den kan jag försöka sälja själv och köpa säsing 2 istället så har jag alla. Det skulle varit väldigt härligt det med.
Nu ska jag hem till mamma, vi ska såga en planka och lite sånt så vi kan fixa plats i mitt badrum till nästa vecka.
Jipppy..!

Relationsteorin

"Vad vill du ha yao?"
Jag vill ha kärlek och respekt,
nån som vet hur man gör när ljuset är släckt
"Hur ska han va yao?"
Han ska va passionerad, omtänksam
det en kvinna vill ha: en riktig man



mörkrums lampa?

Filmen kom idag. Jag trodde att den skulle ha kommit i fredags men så blev det inte. Queen of the damned heter den. Väldigt bra film men ännu bättre bok. Men nu har jag iallafall både En vampyrs bekännelse och Queen of the damned. fattas en bok i serien men jag håller ögonen öppna efter den.

Sen har jag faktiskt beställt säsong 4 av buffy. Kunde inte låta bli. Så nu när jag inte är i mörkerrummet nästa vecka så kan jag titta på lite buffy. Låter väl helt underbart?

Mörkrums lampan sopm ska vara röd var gul och när jag tog med den in till fotoaffären så sa de att de inte hade några och att deras tillverkare hade slutat att göra dom. Det betyder att de inte skulle få inte några heller. Men de skulle kolla lite till. Jag ska leta på fler ställen och ringa runt lite. den jag har funkar kanske ett tag till men den har legat i en låda i 2 år och innan dess, vem vet hur gammal den är. så den kan gå sönder närsomhälst känns det som. Och om de nu sak sluta göra sånna lampor borde jag nog köpa upp ett litet lager så jag har till framtiden. En lampa kostade 180.- hos honom. Minst 2 behöver jag iallafall tycker jag.

I just want to freak out!!

Ibland har man bara sån konstig känsla av att göra något förbjudet, något farligt. Något som man inte brukar göra, något nytt och annorlunda. Något spännande och läskigt. Bara släppa loss och inte tänka. Inte över analysera allt. Bara låta de som händer hända och luta sig tillbaka för att njuta.


 

The Pipettes - Pull Shapes

Härligt

Jag tror att min granne har fest i kväll. Det springer folk i trappan och det dunkar musik någonstans ifrån. Själv har jag fortfarade pjamas på och har inga planer på att träffa folk alls. Hade planer på att scrappa, men fastnade bland all musiken. Så ska väl sätta igång med det snart.
Tittar på filmen som går på 4an, har även sett melodifestivalen faktiskt. Ganska härligt att Carola inte kom vidare till finalen direkt. Men hon kommer nog vidare frå nandra chansen. Stackars Andreas Johnsson som förmodligen tänkte att NU kommer jag vinna, NU är jag med Carola och då förlorar man inte. Men haahaa..


I´m a whatcher

Jag iakttar dig när du tror att du är ensam.
Jag analyserar dina blickar.
Jag kommer in i dina tankar, läser dom, kontrollerar dom.
Jag känner dig och du känner mig.
Jag känner din närvaro överallt. 
Jag är alltid nära, jag är alltid här.
Märker du inte det?

Märker du inte det?


det är min dag idag

Nu åkte nyss Eve, Rebecka och Louise. Mamma och Leo är påväg hit. Vi ska käka kinamat är det tänkt. Pappa är sjuk och kommer förmodligen förbi i morgon istället. Dessutom ska han försöka fixa min bil i morgon så den funkar.
Fick massa stämpelsaker till min scrappbooking av dom. har fått av mamma också så nu måste jag verkligen komma igång. Men det kommer jag göra. Om 2 veckor så har jag ju semester så då kommer jag sitta här och pyssla-pyssla hela veckan.

Impuls resa till London är typ bokad. Fan vad härligt. I maj bär det iväg. Jag har aldrig flugit så de kommer bli väldigt spännande tycker jag. och London är ju långt härifrån känns de som. bara 2 timmar med flyg, men det känns ändå långt borta. jag är väldigt dålig på geografi men det en bit iallafall.
Åååååååååååååååh vad nice det känns.

Ingen Johan kom förbi idag heller.
Det känns faktiskt inte ritkigt som det är min födelsedag idag. Kanske för att mamma inte dyjt upp än, men dom kommer snart.
Min mormor ringde faktiskt och sjöng för mig, väldigt gulligt tyckte jag.

Sen är det faktiskt en hel del som inte hört av sig, som VET att jag fyller år idag. Kanske hör de av sig senare, eller så har dom glömt mig..=(

Tralalalaaa

Har suttit och snackat med Emilia ett tag på msn men nu vill min msn inte funka längre. den bara försvinner så fort ja har loggat in. Väldigt skumt. Men nu ska jag iväg och jobba och sen efter när ja kommit hem ska jag ladda disk maskinen och vika mina kläder. Sen kan jag lägga mig ner, titta på ett avsnitt Arkiv X och somna för att vakna när Eve ringer i morgon och säger att hon kör från Lund.

trevligt trevligt..

MUMS

Min tårta är färdig. Den blev ändå ganska bra fast att jag hatade den ett tag där.
Hoppas att den är lika god som den ser ut att vara oxå. Så njut av bilden.
Den är bakad med ilska.

image59

image60

Happy Birthday 2 ME

Nu är kockan över 12 och det är min födelsedag. Grattis till mig!!!

Min tårta som jag hållt på med i 1½ livstid känns de som är inte alls som jag trodde och hoppades att den skulle bli. Väldigt mycket inte som jag trodde. Och nu i slutet så sprutade jag på med sprutgrädde på sidorna, tyckte att det blev fint med sånt sprut men jaha.. 2 min senare hade all grädden bara smält. Helt jävla värdelöst. Så nu ska jag försöka ta bort den grädden och sen vispa riktig grädde som jag kan kladda på. Sen är det bara dekoreringen på toppen kvar. Köpt hjärtströssel och silverkulor strössel. Men nu är jag mest bara arg på den.
Ska ut i köket nu och försöka rädda den lite.

Fick ett paket av mamma som jag skulle öpnna efter klockan 12 idag. Och det var papper och band till min srappbooking. Tack tack!
Jag misstänker att det är mycket sånna grejer jag får i år. Har önskat mig massa sånt iallafall.


 


tårta tårta tårta

Jag har brutalt ont i huvudet. Jätte jobbigt. Jag trodde att de skulle försvinna om jag sov lite men nu har jag sovit några timmar men har fortfarande ont. Ska ta en tablett innan ja börjar jobba.
Har jobbat heeeela min jobbiga jobb vecka nu och ska köra ikväll. Det har jag nog inte gjort någon gång innan. Av någon anledning så har jag alltid varit lite ledig denna veckan. Den kommer bara var 6 vecka så de är inte så ofta.

Skulle varit med Johan i morgon men han dissade mig för att spela fotboll. Kanske lika bra det. Han sa att skulle komma förbi på tisdag istället, men vi får väl se. Så nu ska jag göra tårta i morgon. Choklad, massa choklad.


I drive away

Det är min jobbiga jobb vecka denna veckan. Jobbar alla dagar på tidningarna och 6/7 dagar i Lund. Dessutom heeeela helgen. Sjukt jobbigt. Detta är min enda lediga dag denna vekcan och då har jag varit ute hos pappa. Han hjälpte mig att bli av med det där irriterande ljudet som låter varje gång jag öppnar dörren när bilen är igång. Sen har vi satt in min sterio i min nya bil. Sjukt snyggt blev det. Jag passade på att städa lite i bilen. torka av och så. Det var alldeles för kallt för att dammsuga. Sen åkte jag iväg och fick nya framdäck på. Av en joel som visade sig vara ett gammalt tidningsbud och för ca 5 år sedan så körde han min runda som jag kör nu. Lite kul.
Sen har jag städat lite. Tvättat som en galning och lite sånt. Ska ju jobba hela helgen och på måndag kommer Johan och då vill jag inte ha massa massa att städa innan tisdag.

Nu ska jag bädda ner mig och hoppas på att jag kan sova ett par timmar. Sist jag gjorde det så var jag mycket piggare på båda jobben och allt gick mycket smidigare.

"vem är hon?"

Ringde Johan innan idag och undrade om han ville vara med mig på måndag. Så att vi kunde fira lite. Han och jag. För på Tisdag är de ju våran födelsedag. Det känns inte som om de borde vara redan. Minst en vecka till iallafall. Jag har inte riktigt kommit fram till vad jag önskar mig. Fick så mycket bra saker i julas så jag har typ allt nu. Men en ny TV och data är på gång så jag kan kanske önska mig pengar tills det.

Jag har en sång på huvudet, eller egentligen inte för ja minns bara en rad, eller typ 3 ord "vem är hon?" HAHA inte mycket att gå efter, men jag har melodin i huvudet.
Ska se om jag hittar den nu. Önska mig lycka till.


Mörkt i badrummet igen

Det är något skumt på gång i mitt badrum igen. Jag bytte lampan för bara några dagar sen, max en vecka sen. Och nu är den sönder igen. Jag fattar inte varför. Visst, jag har den lampan typ alltid tänd men den borde inte vara sönder redan ändå. Jag tycker faktiskt att det är lite läskigt att den så ofta behöver bytas. Ojämnt dessutom. Ibland funkar den flera månader och ibland, som nu bara en vecka typ.

Michael Nyqvist


image58


Jag gillar verkligen den här skådisen. Det är något som gör honom äkta.
Michael Nyqvist.


Hey Eugene

Hey Eugene do you remember me?
I'm that chick you danced with two times through the Rufus album Friday night at that party
On Avenue "A"

 
Älskar den här låten av Pink Martini.


.."och nånstans mellan porr och knark"..

Johan the first ringde och väckte mig idag. Det var fan på tiden. Tur att jag hade sovit lite igår innan jobbet för jag var faktiskt ganska utvilad. Vi snackade lite och sen ville han att jag skulle komma och titta på hans lägenhet innan jag skulle åka till jobbet. Och visst, det gjorde jag. Var väl där typ 30-40 min innan de va dax att åka vidare till jobbet. Väldigt trevligt att han ringde.jag hade faktiskt planerat att ringa honom på vår födelsedag om han inte skulle höra av sig tidigare. Och när jag räknade efter så är det exakt på dagen 6 månader sen jag ringde för att skrika lite och sen slängde på luren.  Jag försökte förklara lite snabbt varför jag gjorde som jag gjorde. Att de inte bara berodde på just den grejen utan småsaker under typ ½ år. Han hade fattat det men ändå inte verkade det som. Men hade tydligen inte orkar bry sig om mig då så då finns de inte mer att göra. Det var iallafall ganska skönt att han hörde av sig och att vi träffades. Men vi får se hur det blir i framtiden.

Hade en ganska normalt bra dag på jobbet men de va lite extra kul idag för Louise har börjat jobba kväll. Hon är ball så de kommer bli kul att jobba med henne. Vi jobbar ofta samma dagar.

Klippt av mina naglar har jag också gjort. Utan riktigt någon anledning. Var trött på att ha långa naglar. Jag är inte riktigt van vid det och kan inte riktigt säga att jag trivs i det. Jag är en sån tjej som trivs i korta naglar. Möjligvis målade i någon knallig färg, men oftast faktiskt svart. En period i högstadiet hade jag ofta de målade i neongult så de lös lite i mörker typ. Jag skulle vilja hitta ett nagellack som gör att de ser ut som glas eller kanske som speglar. Glas kommer från mina vampyrböcker som jag läser. Där har vampyrerna naglar som ser ut som glas. Och nee, genomskinligt nagellack gör inte riktigt den känslan som jag vill ha. Spegelnaglar skulle vara väldigt fräckt att ha på något sätt. Tycker inte de borde vara så svårt att få den effekten. Svart i grunden och sen något blankt över. Men jag har testat med svart och sen genomskinligt men de funkar inte riktigt som jag önskat. Om jag hittar mitt "glas" nagellack så borde spegelproblemet också vara löst tycker jag.

Fick nyss mejl om att jag hade "vunnit" den där filmen som ja velat ha vääääldigt länge (queen of the damned) på tradera. Så bra. Inget som gått dåligt idag. Hoppas de flyter på såhär hela veckan.


"Vi förtjänar nog ändå
och få hitta lite tröst och så
och nånstans mellan porr och knark
tror jag att jag hittat min kant"

Remember!

image57




I remember my dreams, do you?






Jobbig vecka framför mig

Nu har jag faktiskt sovit i någon timme. Jag var så trött. Jag brukar inte kunna sova även om jag är trött. Det finns så mycket annat att göra. Men nu lyckades jag och dey känns jätte bra. Ska snart åka och jobba, ska börja tidigt idag. Sen kommer min tröga vecka. Jobb Mån-Tis-Onsdag och sen en dag ledigt innan ja ska jobba Fre-Lör-Söndag. Jag hatar den veckan och jag har nog inte orkat jobba hela veckan en enda gång sen jag började faktiskt. Det har alltid varit något som gjort att ja har varit ledig eller så har jag bett mamma köra på tidningarna någon natt. Men jag ska verkligen försöka denna veckan. Jag tycker att jag har varit borta en hel del från tidningarna och bett mamma jobba lite ofta nu den senaste tiden. Även om inte de bryr sig så känns de dumt. Så om ja klarar denna veckan så är jag jävligt grym.

No Party

Jag har nyss opererat ut en sticka som jag hade i pekfingret. Liten som fan var den och lång tid tog det men NU är den äntligen ute.  Väldigt skönt.
Håller på och laga mat och så upptäckte jag att min grillkrydda var slut. Jätte drygt.

Snart fyller jag år och jag brukar alltid ha födelsedagsfest men detta året känner jag inte riktigt för det. Kanske för att jag inte har så mycket kontakt med de som jag alltid brukade bjuda och sen känner jag inte för det. Har kanske lite planer på att ha något mindre.  Kom på igår att ja Therese kände någon som jobbade med sexpartyn så de kunde jag ha. Sexparty och lite födelsedags grejs. Bara tjejer. Sen skulle vi kunna sticka till jägers, om det är jägers den helgen. Men jag vet inte. Har inte bestämt något. Det var väldigt länge sen jag var på jägers. Det var på min utspark och innan dess har jag inte varit där så mycket ändå. Men nu känns de lite som om det är dax igen. Det skulle ju kunna bli kul. Men vi får se vad som händer när det närmar sig mer. Kanske inte alls känner för det då, när dagen kommer.


Efter Therese fest

Kom nyss hem från Therese fest. Kom dit väldigt sent, var tvungen att jobba. Så vi missade maten och en del ahde redan gått när vi kom och en del gick strax därefter. Det var inte så jätte mycket folk men vissa var väldigt trevliga och vissa hälsade inte alls. Men det var väldigt trevligt att träffa Therese igen. Vi ses inte så ofta och hörs inte av så mycket men hon finns där ändå. Hon är en sån person som man kan träffa en gång om året och ändå när man väl ses så känns de som om de var i förrgår.

Hon verkade gilla min present. Det hoppas jag iallafall. Den är gjort med massa kärlek.
Jag gjorde en samlingsskiva med massa låtar som vi sjöng på vår komfa (de är där vi lärde känna varandra) och en del låtar som passande heter Therese och andra låtar som jag förknippar med henne. Sen ett par som jag bara tycker är så bra att hon också borde tycka det. Hehe..
Den var väldigt personlig och de är lite så det ska vara med gamla kompisar. Om dom inte önskar sig något som de behöver så är de ju kul att ge bort något som de kommer gilla och minnas. Eller bara gulliga saker. Jag har fått en del gulliga saker av henne genom åren. Små nallar och sånt som bevisar vår vänskap till varandra.

Vi, jag och Eve var där iallafall inte särskilt länge. Jag var jätte trött och när folket redan började gå när vi kom va de inte läge att supa satan så de va ganska lugn stämning. Spelade lite Guitar Hero (heter de så?) Jag var iallafall lite bra på det när jag väl fattade hur man skulle göra. trycka på två knappar samtidigt var ju inte de lättaste, men sen fick jag in de. Jag har vanligtvis ganska bra motorik.
Hoppas Eve hade det lite trevligt iallafall.

Nu ska jag fixa något att käka, är sjukt hungrig och sen ska jag sätta på en film och bara slappa och förhoppningsvis somna till.
Mys.

Redan ett år sedan

Så, nu har den första årsdagen passerat och snart om några månader kommer en till. Den kommer vara svårare för mig. Jag kände aldrig riktigt Björn och träffade honom inte så många gånger så ja kan inte säga att jag saknar honom, men jag vet att många gör det. Ringde Jocke på årsdagen. Lite för att jag ville höra hur det var med honom och sen ville jag visa att jag kom ihåg. Inte för att han kanske bryr sig men jag ville att han skulle veta. Att jag tänker på honom, sörjer med honom. Ville visa att jag brydde mig.


31 Januari 2007

RSS 2.0