Tainted love

Den här låten blir aldrig dålig..


I natt jag drömde

Jag drömde i natt att jag var kär. Lyckligt kär, besvarad kärlek. Jag drömde att jag hade pojkvän. Någon som jag kände mig trygg med. Jag minns nästan hur han såg ut, de är ingen jag känner. Han var längre än mig, de är ju typ alla men han var ca 1 huvud längre än mig och han stod bakom mig och höll om mig.
Jag måste ha varit yngre i drömmen för jag bodde typ hemma. Men som alla vet är drömmar lite flummiga och förflyttar sig snabbt. Dessutom så kände jag mig som 15 i drömmen. Och han hade lite sådär barnsligt rockig stil. Halvlångt rufsigt mörkt hår. Inte vuxen än, men ändå mogen och intellektuell
.
 
Sen slutade drömmen typ med matkrig i en affär. Jag fyllde nog år. Med ALLA mina vänner genom åren typ. Folk jag nästan glömt bort, alla jag saknat och saknar var där. Den enda som inte var där som jag faktiskt letade efter var Viktor. Johan var där och jag trodde att Viktor skulle vara med honom. Men vi hade matkrig som fan och under hela tiden så var min pojkvän där, brevid mig.
Jag var lycklig.


Så, var fan finns han? Han som jag drömde om. Han som jag älskade i drömmen. Var kom han ifrån och när kommer han tillbaka..?
När vaknade hatade jag mig själv och försökte somna om igen. Fortsätta min dröm, men det är ju sällan man kan det.
När jag vaknade saknade jag honom..

Hur fucked up är jag igentligen?

No mercy

Det är no mercy nu när jag går igenom mina kläder. Skumt att jag faktiskt har så mycket kläder. Som jag dick aldrig använder. Vissa kläder passar dig inte på jobbet av några anledningar och de passar inte riktigt när jag ska bort privat heller. Så de är hemmakläder. Men när jag väl är hemma så använder jag de inte ändå. De slängs nu. Har nästan en full sopsäck redan och mer kommer det bli. Det känns skönt att få det gjort, även om det tog lång tid innan jag började. Men nu är musik på hög volym och nästan allt slängs. Slängde nästan alla mina strumpor, så jag kommer få köpa nya. Jag använder bara svarta och de måste hålla sig uppe, annars slängs de idag. Riktig utrensning.
Så jag kommer vara tvungen att köpa nya strumpor snart. Men det behövdes ändå. Lön att samla på sig massa strumpor som jag ändå inte använder och bara letar vidare när jag ser de i lådan.
Samma med mina trosor och sånt. Jag har mina favoriter och de är de som jag går i, resten slängs. Så nya underkläder kommer köpas.

Hoppas det känns lättare att andas sen..

Det är något fel på mig..

Den senaste tiden har de blivit värre. Jag är så trött på allt.
Jag är trött på att vara ensam, samtidigt som jag trivs med det och har inga planer på att nöja mig med någon mindre än den jag verkligen vill ha. Jag vet inte vem han är, men någonstans måste de väl finnas någon som jag kan se mig själv tillsammans med länge. Som jag inte kommer tröttna så lätt på eller dömma direkt?
Jag har inga romantiska tankar om den "rätta" och egentligen handlar inget av detta om att jag känner mig ensam. Utan det handlar om att jag vill förändra så mycket i mitt liv. Jag vill känna mig lycklig. Jag kan inte riktigt minnas någongång då jag känt total, fullkomlig lycka.
Visst har jag intalat mig några gånger i mitt liv att nu är jag väl lycklig, eller att var jag väl lycklig. Men var jag? Eller försökte jag ljuga för mig själv bara för att jag tycker att det är så tragiskt att jag inte riktigt har känt den sorten lycka som jag vill känna? Varför ska jag nöja mig med lite lycklig när jag vill bli jätte lycklig..?

För jag har nöjt mig med så mycket genom året.
Trott att jag inte kan få bättre, inte är värd bättre. Men det är jag. Jag är värd allt!

Den senaste tiden har jag varit så nära bristningsgränsen och jag har gått över några gånger. Oftast i min ensamhet men jag kunde inte hålla tillbaka när jag var hos pappa., eller nu.
Speciellt ikväll. Vad fan är fel på mig?
Dagen började så bra. Jag skulle till jobbet, men jag var ganska pigg och de kändes inte lika tungt som igår.

Tittade på en film nyss. Visste att den skulle vara sorglig och romantisk, men de stod på den att den var en sån där "feelgood" film. BULLSHIT!!!!!
Inget jävla feelgood i den.
Bara massa fucking sorg.
Och jag är så trött på sorg..!


Därför så efter ikväll är det slut med sånt.
I morgon är den första dagen i mitt liv och jag ska fan bli lycklig.
Jag ska laga mig själv, för jag är trött på att vara förstörd. Jag var inte sån innan.

I was miss little happy in high school, I miss that girl.

Vet inte varför jag började skriva på engelska, men vissa sker låter bättre på engelska och jag har kommit på mig själv att jag ibland sitter och tänker in english.

Jag hade hoppats på att min vän skulle vara på msn, men de var han inte. Men nu har jag fått ur mig lite frustration och jag mår bättre. Mycket bättre faktiskt.
Konstigt hur ord kan läka en..

=)

Äntligen ledig.


Fuck her gently
Hittade denna låten av en slump. Jag lyssnade ofta på den förr. I 8an typ. Nostalgi.

bloggdesign

Hållt på lite med bloggen.. vad tycks?


Paranoid

Jag har kommit på att en av anledningarna till att jag alltid är trött kan vara att jag aldrig riktigt slappnar av.
Jag oroar mig för saker som aldrig händer, spänner mig i onödan.
Det är faktiskt så att jag får lite ångest när min telefon ringer. Och speciellt om det bankar på dörren utan att jag väntar någon.

Nu har bilen också gått sönder. Startmotorn. Pappa ska fixa en ny i morgon och byta den förhoppningsvis innan ja måste köra till jobbet i Lund. För ja, i morgon är det dax igen. Den jävla skiten. Jag känner mig verkligen inte trevlig och social, så som man måste vara på mitt jobb.

Dessutom känner jag mig ofta paranoid. Precis som om jag blir förföljd eller något liknande.

Ja, fan vad jag har problem då!!!


Ones upon a time we had forever

Den där låten som jag tänkte på häromdagen kom på radion i natt.
Raden gick: "Ones upon a time we had forever.." inte riktigt som jag trodde, men nästan.
Med Marit Bergman och Titiyo. Låten hette föresten 300 slow days in a row.

Så nu är den hittad och jag börja störa mig på något annat.
Its good..

Orka

Jag är så trött. Fan vad jag hatar mitt jobb.

När jag stod i hissen på väg upp så kändes det så jävla fel. Jag borde inte vara där. Jag borde vara hemma. Detta är fel, ta mig härifrån. Sen öppnades dörrarna och det var försent att fly.
I morgon ska jag söka ett nytt jobb, minst ett.

Nu ska jag titta på ett par Buffy avsnitt innan nästa jobb.
I morgon kommer disc 4 och 5 från säsong 5.
Jag tror jag är lite beroende. Men jag orkar inte bry mig just nu.

Alla mina vårdtagare hade iallafall saknat mig. T.o.m de som jag inte trodde uppmärksammade vem som kom. Dessutom fick jag tillbaka mina favoriter igen. Den ena lilla tanten blev så glad att hon kramade mig. Ja, jag är omtyckt på mitt jobb. Det känns lite bra, men inte tillräckigt bra för att jag ska vilja stanna där, tyvärr.


Purple..

lila

Lila is my new red

Gotti gotti

vindruvor
Små gröna vindruvor utan kärnor är nästan det godaste man kan hitta i kylen en sen söndagsnatt. Och sen glömma bort dom för att hitta dom en timme senare igen. Det är lycka det.

Telefon maraton med Johan var nog också ganska mycket vad jag behövde. Har undvikit att prata med folk under stora delar av min semester och har bara varit väldigt asocial. Så det var skönt att få prata med någon och få ur sig lite av alla saker man går runt och stör sig på.

Ja, just det. Mitt jobb börjar i morgon eller redan i natt men det jobbiga jobbet börjar i morgon. Och jag ser sååå mycket fram emot att komma tillbaka dit....NOT!!!
Jag hatar det. Har hittat en del jobb som jag ska söka. Hoppas att jag hittar något annat. För detta är en ohållbar situation. 2 månader till. Sen får det vara stopp. Då har jag faktiskt jobbar där i 1 år och hatat hela tiden, förutom kanske första månaden. Då var det lite spännande, men samtidigt äckligt. Så ja, jag har nog hatat hela tiden.
Så de är absolut dax att skaffa något nytt.

Suck, nu ska jag käka lite mer vindruvor och titta på ett avsnitt till av Buffy, säsong 1, IGEN.

Hello Lover

Kan du som jag se oss i vattnet?
Kan vi bada kallt i sommarkvällens solnedgång?
Kan du omfamna mig varm?
Varför tror jag alltid att du kan läsa mina tankar?
Varför kan du aldrig göra det?
Jag trodde att vi hade en djupare kontakt.
Jag föraktar dig.

Så mycket som man skulle ha gjort

Det regnar as mycket ute. Jag bara önskar att jag skulle ha städat igår så jag slapp göra det idag. Men jag ska snart ner till tvättstugan och fixa med tvätten. Detta är sista kvällen där jag kan göra vad jag vill och inte behöva tänka på att jag måste upp i morgon. Sen börjar helvetet igen med jobbet.
Skulle vilja ha fint omkring mig och bara krypa upp i soffan och titta på filmen som börjar om 15 min och bara andas och ta det lugnt. Men det är så mycket som jag inte har gjort på semestern som jag skulle ha gjort. Riktigt deprimerande. Men nu ska jag göra ett ryck så att jag kan ta de lugnt resten av kvällen.


Och den där idioten som jag blockat och tagit bort från msn för länge sen addar mig ifr¨n en annan msn tror jag. Tänkte först bara dissa honom, men jag tillåter honom och frågar sen vad fan han vill. Men han fattar inget så jag tar bort honom igen. Jag har inte någon anledning att ha honom på msn. Har inget att säga honom. Jävla Idiot!


BUFFY period
"It could be bunnies.."


Jag är inne i en Buffy period och jag kollade runt på youtube på massa buffy klipp. Varför kan man inte se avsnitten? Alltså hela avsnitt? Är det något som gör att folk inte kunnat ladda upp dom eller vad är grejen med det? Jag är inte så inne i själva Youtube världen och vet inte riktigt hur det funkar.
Men iallafall så tänkte jag (igen) att jag ska ladda ner alla avsnitt och nu när jag hr ny data och massa plats borde de inte vara några problem. Om jag hittar ett bra ställe att ladda ner de ifrån med SVENSK text.
Och det hittade jag direkt. På Piratebay av alla ställen. SÅ nå nu är ALLA säsongerna av Buffy på nerladdning med Svensk text. Hur underbart är det lixom? Nu måste jag bara hitta någon som kan hjälpa mig formatera det till rätt format så att jag kan se på det.  Ska nog kunna lura hit någon. I värsta fall får jag ta med datan till min faster och så får hon lära mig en gång för alla. För detta är ju något jag måste kunna.

Och snabbt går det också med min nya data..=)

suck

Jag har inte gjort något vettigt alls på flera dagar. Har inte ens lyckats att hitta min sladd till kameran. Det är därför det inte har kommit in någa bilder från sthlm alls. Ska leta lite till annars ska jag försöka köp en ny i morgon. Det är bara så jävla irriterande när något sånt bara kan försvinna. Jag använder ju sladden ganska ofta och den brukar alltid ligga någonstans i närheten av datan. Undra om det går på en lördag. Något måste väl vara öppet? Har bara legat och ollat på film och tv i min sköna soffa och myst med Pucko. Han har blivit jätte mysig.

Har ny data nu, hämtade den hos min faster i förrgår tror jag. Allting går mycket snabbare och lättare. Gick in och kollade på några klipp på youtube. Sån skillnad. Innan så hackade det hela tiden och det tog jätte lång tid för klippet att ladda upp. Men inte nu längre. =) Så det är ju skit bra.

Ska se om det kommer någon bra nattfilm innan jag fastnar här.

Semestern är snart slut. Börjar jobba på Måndag igen. suck. Jag längtar verkligen inte. Vissa som kom tillbaka från sin semester då jag gick sa att de hade nästan längtat tillbaka till jobbet, till vardagen. VA? liksom. Har de inget liv förutom jobbet? Jag skulle lätt kunna vara borta år från mitt jobb. För evigt? 
Jag vill verkligen sluta. Kollar efter andra jobb hela tiden. Men man vet ju vad man har och inte vad man får..? Vill ju inte jobba alls... 

Weeki Wachee springforograf:toni frissell

De här fotot är jag så fruktansvärt kär i. Vi gick förbi ett galleri i Sthlm och denna bilden fanns i fönstret. Jag bara stannade och var tvungen att ropa på mamma så att hon inte skulle gå ifrån mig. Den fångade mig. Vi gick in och de hade den som tavla i massa olika storlekar. Dyrt som fan såklart. Men jag var nästan berädd att slänga fram pengarna som skulle ha gått till mat och kanske lite bensin när jag kom hem bara för att få den. Men mamma lugnade mig lite och jag köpte bara ett litet kort. Som jag ångrar så jävla mycket nu. Vem bryr sig om jag inte skulle ha pengar till mat nu? Jag skulle iallafall haft en jävligt snygg tavla att titta på. Jag skulle tittat på den i timmar. Tittat mig mätt på den. Jag tycker att den är helt underbar.

Och jag ska ha den.

Antingen så förstorar jag upp en bild som jag hittade på nätet till framkallning eller så går jag in och beställer bilden från deras online galleri. För jag ska ha den, jag måste ha den.

Jag är beroende av den.

Eller hur är den helt underbar?


Weeki Wachee spring, Florida 1947
Toni Frissell

"det måste finnas mer, som dom andra inte ser"

"Nej, jag säger nej, jag säger nej, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till eran stad, till erat liv, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till den ni sa, ja skulle va, ja kommer aldrig, aldrig tillbaks,
till deras stad, till deras liv, jag kommer aldrig, aldrig tillbaks
."


Den låten brukar jag lyssna på och sjunga högt till när jag körde hem från skolan på gymnasiet. den passade då och den passar fortfarande. Ikväll. Sånt jävla drama de har varit här nere när jag var i Sthlm. Tyvärr börjar nog den där känslan som man har när man varit borta ett tag försvinna och det börjar kännas som vanligt. Man får lite perspektiv på saker när man inte är mitt i det hela tiden. Men det är redan borta. Jag älskar den känslan. Hade den väldigt länge när jag kom hem från london. För då var man så långt borta och det kändes så länge så allt här hemma kändes så avlägset.

Dessutom så vill jag flytta till Eskilstuna. Det var mysigt där. Folket var avslappnat och det var ganska stort, men tillräckligt litet för att bli personligt. Dessutom ligger det bara typ 1 timmes bilfärd från Stockholm. Så härligt det skulle bli. jag ska faktiskt försöka kolla in det närmare. Hur svårt det är att få en lägenhet där. Kan tänka mig att det är ganska dyrt och förmodligen köer till lägenheterna. Men det är ju överallt. Då kan man väl lika gärna stå i kö till en lägenhet i E-tuna som i Lund. För Lund börjar kännas ganska utforskat och för nära allt annat. Dessutom har de vatten genom staden i E-tuna. Ett stort +. Skulle vara kul med en ny stad att utforska. Nytt folk att lära känna. Skulle t.o.m vilja börja plugga något. Psykologi som jag har tjatat så mycket om. Det vore ju otroligt härligt. Nu ska jag kolla vad det finna för jobb där uppe. =)

"I thought we had forever"

Jag har en mening på huvudet. Den kommer från en låt jag nyligen har hört. Jag kommer ihåg när jag hörde meningen att jag skulle lägga den på minnet, för att jag gillade den. Och nu tror jag att jag minns meningen men jag kan inte minnas från vilket låt den har kommit ifrån. Sjukt irriterande. Och jag kan inte släppa det, har tänkt på den hela kvällen och nu har jag suttit här och lyssnat igenom massa musik bara för att höra om det kanske är denna låten, eller denna eller kanske denna.. Men jag har inte hittat den.
Så nu har jag gett upp och satt på Raymond och Maria istället.
Ja, jag gillar verkligen dom.


?????

Var fan är min kabel till kameran????

no time to play

Nu har jag varit på banken och spärrat in borttappade kort, tagit ut pengarna som var på kortet och handlat mat. Kom ju hem här i natt och det fanns ingenting i kylen typ. Hade ju sett till att jag inte hade mat hemma som kunde bli gammal. Men nu finns det ny mat i kylen.
Ska samla ihop min tvätt också och försöka få hit min lillebror så att han kan sätta upp min takfläkt.
Sen ska datan rensas. Allt ska föras över på skivor så att jag kan lägga in det på den nya datan sen.

Ska käka lite nu.
Skriver om sthlm senare.

Tipsar om LINNEA JONSSON på Malmöfestivalen

Nu är jag hemma igen från stockholm.
Det var väldigt trevigt och jag kommer att skriva mer om det sen.

Ja, vi kom hem vid typ 10 nu på kvällen och jag var väl hemma hos mig vid 12. kollade runder lite på nätet. Alla bloggar man har kommit efter i och så.
Sen kom jag på att det är ju Malmöfestivalen denna veckan. Gick in på deras sida för att kolla vad det är för band som ska spela. Såg att Miss Li ska spela i morgon och efter henne så står det Linnea Jonsson. Lite chockad och trodde först inte att det var DEN Linnea Jonsson så jag gick in på hennes myspace sida och jo, det är hon. Så Linnea ska spela i morgon på malmöfestivalen. Jag skulle gärna åka in och titta på henne men jag har inte sovt särskilt mycket och jag har en hel del att göra i morgon (+sova) så jag vet inte om jag orkar. Det har inte blivit så mycket sömn i Sthlm.
Men jag ska ringa runt lite och kolla vilka som ska dit. För jag kunde inte riktigt förstå var hon ska spela. På någon båt..? Josse har säkert kollen. Så om jag vaknar i morgon så ska jag kanske dit. Det vore kul. Har ju sett Linnea ett par gånger men nu ska hon spela på malmöfestivalen och jag åker gärna dit för att se henne och stötta henne. Jag tror nog att det är en hel del som ska dit och lyssna på henne, för hon är ju bra. Men man kan väl inte få för mycket stöd eller för stor publik?

Så, jag tipsar gärna om Linnea.
Lyssna på hennes låtar. Hon är grym!!

Skåne - Stockholm

Nu har jag i stort sett packat, fixat musiken och ska in i duschen för att sen dra ner till pappa för att tanka innan ja ska till mamma. Tidsmässigt är jag som vanligt sen men hoppas på att jag hinner med affären innan 20. Men om jag inte gör de är det inte hela världen. Fjällfil och banan kan köpas på många ställen.

Det regnar ute. Små små droppar som bara yr omkring. Är det sånt här väder i morgon så kommer vi kunna köra på eftermiddagen.

Jag känner mig inte alls samlad och det känns som om jag inte har packat någonting och glömt det viktigaste. Men efter duschen kan jag packa ner alla duschgrejer. Då känns det kanske lite bättre?
Det är så lite, jag brukar packa allt jag någonsin har ägt eller använt en gång. OM man skulle få för sig att man vill ha det just den dagen. Men det vill man aldrig. Har inte så mycket kläder så egentligen borde packningen vara lätt. Det är väl bara bra om man inte har för mycket med sig? Just de, skor va det också. Ska försöka hitta ett par ya där uppe men något måste jag ju ha med mig. Tar med de jag köpte i London och har mina vanlig på mig.


Jag ska ha med mig min digitalkamera (såklart) och min analoga så jag kan ta foton och sen framkalla de själv. Så bra så bra.

Mmmm.....då bär det iväg snart.
Ska försöka sno åt mig Peters data någon dag men det är inget att räkna med. Han bevakar den med sitt liv. Ja, jag måste ringa honom och säga till honom att han inte kan räkna med att jag ska köra honom till sjukhuset.

Nu loggar jag ut och önskar er alla en trevlig vecka.


Gamla stan från katarina hissen

I found her

Hittade en väldigt bra blogg som jag läste massa i nyss. Ja, jag satt nog där i typ 1 timme och kollade runt. Och jag upptäckte att hon är väldigt lik mig eller att jag är väldigt lik henne.
Saker som hon hade problem med, tänkte på, oroade sig för är precis samma saker som jag har problem med, tänker på och oroar mig för.
Kändes skönt att man inte var ensam med "mina tankar" samtidigt som jag VET att fler har samma problem som mig. Men jag känner mig så ensam med mitt problem oftast och pratar inte om det med någon direkt.
Jag kan inte ens säga de riktigt. Jag skäms över mitt problem och hoppas på något sätt att ingen vet. Men alla vet. ALLA!!!

Skrev iallafall en låååång kommentar till henne och jag hoppas att hon svarar och kanske kan hjälpa mig börja lösa mitt problem.

För det går inte en dag, en timme utan att jag tänker på det..NU måste jag sova. Jag ska ju packa och dra till mamma idag. Har massa att göra. Sthlm på måndag/natt till tisdag ju. Så härligt det ska bli att komma bort ett tag.

Så skönt..

Sthlms planering

Jag har faktiskt inte gjort någonting av de jag skulle göra innan sthlms resan.
Men jag bryr mig inte om det.
Ikväll ska jag packa och tvätta det sista som inte är rent som jag vill ha med mig. Städa upp lite och rensa ut kylen på sånt som kommer bli gammalt på en vecka. Annars ska jag bara ta det lugnt ikväll igen.
I morgon ska jag förmodligen göra det sista som jag inte kommer orka göra ikväll. (dammsuga och skura golvet t.ex)

Jag får inte glömma att ta foton på lägenheten så att mormor kan se och lägga in massa massa bra musik på minneskortet och de som inte får plats, bränna på skiva.

Var nyss och köpte lite snask. Massa PEZ till mamma. Det är hennes favoritgodis. Jag hittade inte mina fvoritgodisar.
De är runda, platta och syrliga. Finns i många färger.. Men de hade inte dom.

Får se om jag städar bilen innan resan. Den är inte jätte skitig men inte ren heller. Får se om jag orkar göra de hos mamma sen i morgon eller på måndag. Tvätta den utvändigt ska jag nog göra i morgon. I en biltvätt. Sen måste olja inskaffas. Den dricker olja som en jävla alkis.

Sen är det bara att gasa upp till Sthlm.. =)

just fuck off

För ett tag sen så fick jag sms av en "beundrare" som inte vile säga hem han var.
En tidig morgon ringde jag upp numret ifrån skyddat och han svarade utan att tänka (som vanligt). Sen dess har jag vetat vem han var och i morse så skickade han sms igen.

"hej söt nos" (ja, söt  nos, 2 ord inte ett!!!)
"vad vill du?"
"hej"
"vad vill du?"
"hur är läget"
"Johan, vad vill du?"
efter en stund..
"inget"

Sen skrev jag något om att om han hade något att säga fick han göra de nu för jag ville inte ha mer med honom att göra. Så tröttsamt. Vad vill han nu? Efter så lång tid? Och varför tror han att jag skulle vilja ha något med honom att göra nu eller någonsin?

Kan inte alla dryga personer som man inte vill ha kontakt med bara dra åt helvete?????

Han är en sån där riktigt bra kille!

Johan ringde och jag stack dit och vi lagade lite mat.
Viktor kom dit. (ÅHHHHHHHHHHHHHH)
Han är en av mina absoluta favoriter från alla tider. Han är helt underbar. Och han har vuxit upp..=)
Jag har inte träffat honom på as länge och jag har verkligen saknat honom.
Och han har blivit så snygg, helt solbränd och charmig.
Han skulle till sthlm i morgon eller något men åka hem på söndag. Vi åker upp på måndag, natt till tisdag- Så vi missar varandra där. Annars hade det varit så jävla kul att kanske möta upp honom där uppe lite. Men jag ska nog se till att träffa honom mer i framtiden.
Jag har alltid dragits till honom. Han har sån skön utstrålning. Och när han ler..... =)
Så det var väldigt kul att träffa Viktor igen. Han är en sån där riktigt bra kille.
Det var nog ändå typ 1½år sen sist.


Och nu har jag sånt happy humör.
Det var avslappnat med Johan.
Vi tittade på Hairspray. Med John Travolta, som kvinna.. HAHA.. lite kul var det även om filmen i övrigt var ganska kass. Men nu har man sett den och det var man ju tvungen att göra när John Travolta är med.
Men jag föredrar ju John travolta i grease, utan tvekan!

Snart ny data

Min faster ringde mig igår och frågade om jag ville köpa hennes data för hon hade köpt en ny, bärbar.
Jag som var lite yrvaklen sa att jag fick tänka på det och dagen gick och destu mer jag tänkte på det destu bättre kändes det. Min data är ju faktiskt asdålig. Och med hennes kan jag se på film och ha massa progam på datan och förmodligen SIMS också. =)

Min data har börjat att hänga sig när jag har massa fönster uppe samtidigt. Photoshop, musik och 2-3 internet fönster. Då ger den upp och hänger sig. Oftare och oftare den senaste tiden. Så det kommer bli helt perfekt.
jag har ingen aning om vad det är för data egentligen men den familjen är lite datanördar och jag tror verkligen inte att hon skulle ge mig ett överpris. Tvärtom så tror jag att hon ger mig ett underpris. Dessutom så hjälper hon mig med datan när jag har problem. Min nya support.

Men det känns bra.
Dessutom fick jag den på avbetalning. 2-3 månader behövs bara. Det är bra för jag har fortfarande inte betalt min restskatt.. =/

Saker och ting börjar att ordna sig.
Nu är det bara TV som behövs, väldigt snart. (kanske då lite efter jul?)

Adam´s song

"I never thought I'd die alone
I laughed the loudest who'd have known?
I trace the cord back to the wall
no wonder it was never plugged in at all
I took my time, I hurried up
the choice was mine I didn't think enough
I'm too depressed to go on
you'll be sorry when I'm gone"

Blink 182, som jag har saknat den skivan. Vart tog den vägen??
Detta är varför jag sällan lånar ut skivor.

Underbar Musik

roadtripJag har hittat så mycket bra musik som jag av någon anledning inte har eller har haft men blivit av med..?

Tebbybears STHLM, Broder Daniel, Shebang, Blink 182, Mikael Wiehe, Lambretta, Roxette, Jumper, Blå Tåget, Jacob Hellman, Just D, Crash Test Dummies, Ace of base, Ingenting, Oasis, Cheap trick, Sverige och massa massa annat.
Jag är en sån person som kan gilla några låtar av en grupp men en inte vara så förtjust i resten. Därför blir det mycket blandat. Mycket svensk musik. Svensk progg..=)

Så bilresan upp till Stockholm om en vecka kommer vara fylld med massa bra musik. Även en del som mamma gillar. Vi har lite lika smak ibland. Men enligt henne är det nästan bara skräp som görs nu för tiden. Kan hålla med om en hel del men det finns ju alltid många guldkorn.I´m a beliver

Jag har tillfälle att träffa ett medium i helgen.
Det är en sak jag tänkt på en längre tid men inte riktigt gjort det. Men nu i helgen har jag tillfälle, men jag känner lite att jag behöver mina pengar till Sthlm. Hon ska ha 500:- Tycker kanske de är lite mycket men vad vet jag om vad sånt kostar. Det sägs att hon är duktig men jag är väldigt tveksam.

Jag tror på det. I´m a belivier. Men jag är väldigt skeptisk innan jag själv är med om det och får väldigt stora bevis på att det faktiskt funkar.
Kanske kan jag bara följa med och kolla läget? Och kanske göra det mer riktigt nästa gång tillfälle kommer..?
Men det skulle vara ganska tillfredställande om det funkar och hon kan få fram saker hon inte kan veta. Kanske ett budskap? För jag vill så gärna tro på det. Och tro att de hör mig. Mina tankar och ord.
Vi får se.
Det skulle vara väldigt spännande.

Regn, likt ett vattenfall

Fy fan vad det regnade när jag skulle ut och jobba. Jag satt och väntade så länge jag bara kunde. Tänkte att någongång måste det ju sluta. Men till sist var jag tvungen att sticka ut.
möttes av en vägg av regn. Det kändes som om man sprang rakt in i ett vattenfall. Kom tillslut till bilen, var dyngvåt redan då. Sen körde jag ner till Preem där tydligen strömen hade gått. mackarna och halva Hörby. Dessutom stod det en volvo där med några töntar i som började att snacka med mig. Och regnet och blåsten bara fortsatte. Det var så mycket att jag knappt kunde se och det gjorde ju inte saken bättre att det var svart överallt. Till sist så körde dom och jag stod och funderade över om jag skulle ge upp och bara åka hem. Men sen packade jag in alla tidningar i bilen med plasten på. Så jag slapp stå ute i vattenfallet och hålla på med dom. Tog mycket längre tid men jag blev lite varm och undvek massa massa regn. Sen fattades jag ca 30 SDS (Sydsvenska) för de hade ett bilbud tagit för att han fattades. Blev en aning irriterad men hoppades på att någon skulle komma ut med en ny bunt till mig INNAN mina SDS var slut. Annars blir det jävligt drygt att behöva köra rundan 2 ggr.
Tillslut kom jag iväg och just då tändes faktiskt lite gatbelysning. Det gjorde allt lite lättare och ca 30 min senare slutade det typ regna och blåsa och jag fick mina tidningar som jag fattades. Då blev allt nästan bra igen. Var ändå jävligt våt. Man torkar aldrig efter sånt. Regnar de 5 min i början är man blöt hela rundan.
Om jag inte blir sjuk av detta så är det ett under.

Men nu är jag hemma och ska slänga mig i min sköna soffa och sätta på en film att somna till. Marie Antoinette kanske. Den är ju så bra. Ska skicka ett sms till mamma bara och hoppas på att hon har ström. Förmodligen inte. För det är massa hus i Skåne som är utan ström och mamma är en av de som först förlorar strömen och sist får tillbaka den. Dessutom så har en hel del träd ramlat ner över vägen och det har säkert hänt där borta också. Hon bor ju i skogen.

Malmö...igen!

Jag och Eve var i Malmö idag för att jag skulle bytas däck på bilen och för att jag fick ett sms i morse om att min mobil var färdig och kunde hämtas. As skönt att ha min egen mobil igen.
Men inga däck blev bytta. De låg inte där kartan visade och när han väl svarade så sa han att han skulle gå hem tidigare och att jag fick komma in i morgon för att få det gjort. Det kommer alltså bli det tredje gången jag åker till Malmö för att byta däck i morgon. Hoppas fan att det lyckas då.
Känns nästan som om det inte är meningen..?


Ute hos Johan, i "skogen"..

Det regnar och har gjort det hela dagen. För de som har missat det. Och det blåser jätte mycket. Så det är lite storm ute. Mina lampor blinkar lite men mer verkar det inte bli.

Jag var ute hos Johan nyss. Han har det så mysigt. I en liten stuga bland lite träd men ändå nära till civilisationen. Helt underbart. Men när jag körde hem så var det grenar och massa sånt som hade fallit ner överallt. Kändes lite äventyrligt, men jag kom hem oskadd iallafall. =)

Det var länge sen vi sågs och det kändes jätte bra. Jag sov typ när han ringde och han sov när jag kom dit, i mina mjukisar. Men sen fick jag upp honom lite. Och de typ 4 timmarna som jag var där kändes som möjligtvis 2. Jag ska nog dit senare i veckan. Kanske laga lite mat för han har ju fan ingen riktig mat hemma!!
Men det kändes skönt och lätt, så det ska vara.
Enkelt.
Han känner mig på ett sätt som få gör.
Det kan vara så svårt att få ens "nya" vänner att förstå  vissa saker som kommer upp om förr. Men Johan var med på den tiden så det är så lätt att prata med honom om sånt. För han vet allt. He still knows me.


Han gör mig glad och jag är väldigt happy över att vi har börjat att få lite kontakt igen.


London maj-08

london 2008


London Maj -08 Med Eve, Louise och Rebecka

NEJ!!

"Nej, jag säger nej, jag säger nej
Jag kommer aldrig aldrig tillbaks
Till eran stad till erat liv
Jag kommer aldrig aldrig tillbaks
Till den ni sa jag skulle va
Jag kommer aldrig aldrig tillbaks
Till deras stad till deras liv
Jag kommer aldrig aldrig tillbaks"

-Raymond och Maria

Get up and shake the glitter off your clothes now

Jag hade en väldigt intensiv dröm för några nätter sig. Det kändes så verkligt..
Och när jag vaknade så kände jag det fortfarande.
Jävligt häftigt faktiskt.
Jag drömmer ofta men de är sällan såhär.


I morgon SKA jag byta däcken. Det har varit så mycket som varit i vägen. Men i morgon SKA det göras. Och sen om det är fint väder så kanske det ska badas lite också. Jag har ju faktiskt inte badat detta året. Jag brukar inte bada så mycket men det är inte riktigt sommar förrän man har badat tycker jag.
Hoppas att det är sol.

She, she screams in silence..


Green Day - SHE

Mer skräckfilmer åt folket

Det blev en lugn dag igår (fredag). Egentligen skulle jag bytt däck men de stängde ännu tidigare på fredagar så de blir inte förrän på måndag. Skönt för då fick jag sova hela dagen idag. Så i morgon blir det städning och möjligtvis så ska jag träffa Johan. Om han inte har något bättre för sig då (!)
Annars så ska jag bara ha ännu en lugn dag. Har suttit vid datan några timmar nu, hållt på med digital scrapbooking. Det är faktiskt skit kul och jag kommer på fler och fler saker som man kan göra. Det känns som om jag kommer att spendera många timmar framför datan nu på min semester med det. Så skönt att jag kan göra vad jag vill, när jag vill.

Nu är klockan lite över 6 och jag tänkte sätta på en av de där filmerna som jag hyrde i torsdags. En skräckis. =)

Jo, jag gick ju med i Lovefilms och jag fick filmerna hemskickade. Ska skicka tillbaka de och då kommer 2 nya. Jätte simpelt och väldigt bekvämt. Men jag vet inte om jag ska fortsätta med det sen efter min gratis månad. Kanske. Jag gillar ju att ha massa filmer att titta på. Det har blivit min nya hobby.
När jag går och hyr filmer så blir jag altid överraskad över hur jävla mycket film som jag har sett. Och det är sällan man hittar något riktigt bra. Marie Antoinette är den senaste filmen som jag har sett som varit riktigt riktigt bra. Miljön, Kirsten Dunst, musiken.. Den är skit bra. Jag kan inte ens minnas den bästa skräckisen senaste tiden. Det verkar inte som om någonting kan slå Rosered och The Shining. Jag vill ju bli riktigt skrämd. Så skräm att jag sitter med kudden i soffan och hoppar till. Så skrämd att jag rigner och sjukanmäler mig från tidningarna bara för att jag inte vågar gå ut i natten ensam.

Så jag efterlyser bra skräckfilmer.
Gärna med lite modern  tolkning.


Har sett en del japanska filmer den senaste tiden som handlar om förbannelser genom mobilen och internet. Sånt fanns ju inte riktigt på The Shings tid. Och jag tycker att det är ganska häftigt. Får en att tänka till när mobilen piper.
Kan det vara jag själv som spelat in min sista minut i livet i framtiden?

ÄNTLIGEN SEMESTER

Jag fick förlängt. Hon ville förlänga mig året ut men jag tvekade och då ändrade vi det till 2 månader. Året ut känns ju as långt. Men visst, det är kanske inte så jätte långt men jag vill inte känna mig fast där.  (I want to be free)
Så idag var det sista dagen innan semestern. Så skönt. Jag har inte riktigt fattat det än men fy fan vad skönt det är att jag vet att jag inte ska dit på ca 3½ vecka. Så jävla härligt.
Har tidningarna en vecka till, men det gör inget. Det känns inte ens som att man jobbar när man kör de.

Vissa på jobbet som kom tillbaka nu efter sin semester tyckte att det var skönt att börja jobba igen. Det kommer jag aldrig tycka. Jag bävar redan för att det bara är 3½ vecka.

Ska försöka byta däck på bilen i morgon igen. De hann ju stänga sist så jag måste in där i morgon igen. Hoppas att det inte är lika varm i morgon. Det blir så jävla hett i bilen då.
Sen ska jag städa min lägenhet. Brutal städning.

Leo åker i morgon så min takfläkt kommer inte komma upp innan helgen. Hoppas att jag kan stå ut några dagar till. Det ska ju regna och åska så det kommer bli så skönt..

RSS 2.0