Jag vill ha puppor i magen

Natt till Tisdag

För pupporna förvandlas snabbt till små söta fjärilar som flyger runt runt runt. Det vill jag ha. Fjärilspirr i magen. Och ifall det är de som krävs, att man ska ha puppor i magen ett tag först så välkomnar ja dom.
För fjärilar är ju underbart.


Har arbetsintervjun imorgon, sen ska ja shoppa lite. Tar tiger innan Eve slutar för ja tror att de va hon som inte tyckte om den affären, eller om de va Sara. Ska kanske träffa Mathias lite undertiden ja väntar också. Om han inte e på kollonin. Ja, just de. Jag ska inte glömma att ta med min hemtelefon och kvittot om ja nu fortfarande kan hitta det. Den vill inte riktigt funka så ja vill lämna tillbaka den. Inte för att jag använder den så mycket men ibland gör ja ju och då vill ja att den ska funka. Drygt som fan när saker inte funkar som de ska göra.
Nu ska ja gå och ta fram kläder som ja ska ha på intervjun imorgon. Måste ju se till att vara respektabel. Kan inte komma dit i mina sönderklippta T-shirts. Tur att nästan allt är tvättat, för ja hade helt glömt bort att tvätta idag. Är lite nervös för de i morgon, men de ska nog gå bra. Vad är de värsta som kan hända? Att jag får det eller att jag inte får det. Det är nästan 50/50 där. HAHA. Det ska nog gå bra.

Brukar tänka så. Vad är det värsta som kan hända?
humm..ja, men det kan ja klara av.
Det är när man förväntar sig det värsta som man ibland blir positivt överraskad. och jag tycker om att bli positivt överraskad. (vem gör inte det?)

Vad har ja mer för planer, jo. Ska kanske åka till Landskrona imorgon om ja orkar efter en dag i Lund. (och ifall ja hittar) HAHA, men ja snodde tillbaka min karta från mamma som ja köpte för fan 100kr när Jeanette tog studenten. Då var ja ju också på det hållet.

Det värsta är ju att ja åker hem med ännu mindre självförtroende och lyssnar på Sophie Zelmani högt i bilen.
Och ja, det kan ja nog klara av..=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0