Dag 7 - Min bästa vän

Jag har en hel del vänner och några av dom är jag väldigt nära. Det som är bra med dom är att fast att vi inte ses så ofta så finns vi där för varandra. Och oavsett hur lång tid som gått så känns de som igår när vi väl ses.

Jag har ju redan skrivit värsta "kärleksbrevet" om Johan för några dagar sen så därför ska jag berätta om min underbart fina vän Therese.

Therese och jag lärde känna varandra för 10 år sedan när vi tillsammans med 3 andra tjejer konfirmerade oss. Det var en sorts intensiv konfirmation några veckor på sommaren mellan 8-9an.
Jag kände ingen men de andra kände varandra sen länge. Therese och Jessika var syskon och sen var det Malin och Sara som var tvillingar.
Jag minns att jag tyckte att dom var ganska löjliga och att jag inte hade så mycket gemensamt med någon av dom. Men trots att vi inte kände varandra så fick de mig att känna mig som en i gänget.
Jag minns tydligt en sak. Hehe..Vi satt och skrev i våra böcker som vi fått när prästen plockar fram lim och papper och säger att vi ska klippa och klistra lite. Det bryter ut ett litet jubel från de andra tjejerna med Therese i ledning, som dessutom klappar händer åt idén.
"Vilken jävla tönt" Var min enda tanke. =)
Men vi lärde känna varandra och när vi väl konfirmerade oss så hade vi blivit vänner allihopa och speciellt jag och Therese. Så vi fortsatte att umgås då och då.

Sen dess har vi umgåtts olika mycket i olika perioder. Vi är sånna vänner där de kan gå antingen några dagar eller flera månader och det känns alltid som igår.
Just nu har vi umgåtts ganska mycket senaste åren.

Therese är en underbar vän.
Hon har ett upptaget liv och har alltid tusentals bollar i luften, så det är inte helt enkelt att få henne för sig själv en dag. Men hon tar sig tid och när man verkligen behöver henne, då är hon alltid där.
Det senaste halvåret efter operationen har hon varit ett otroligt stort och viktigt stöd för mig. Jag hoppas att jag någon dag kan återgälla det, men jag hoppas också att de inte kommer behövas.

Förutom att bara vara helt underbar så är Therese väldigt lojal, bra på att lyssna och bra på att säga till när de är något hon tycker.
Många kan nog se henne som lite ytlig i början, men Therese har ett väldigt djup också bakom de alltid leende frisörsmilet.
Hon förtjänar allt gott i livet och jag hoppas att hon verkligen får de med.

Hon är fortfarande lite töntig ibland, men de är det som gör att man inte kan undvika att älska henne. ♥


Btw.. Så ska hon komma hit idag. Vi ska snacka och umgås och kanske rita lite och senare ikväll gå 3 steg utanför min dörr för att gå på fest hos min nya granne. =)Kommentarer
Postat av: N

mysig blogg:D kommentera min...kram

2011-03-30 @ 19:39:48
URL: http://nataliaaas.blogg.se/
Postat av: november - den annorlunda saken

inga fler blogginlägg? :o

2011-05-22 @ 12:59:31
URL: http://www.novemberlivet.devote.se
Postat av: Lisa - fotografi och mode

sv; jag köpte den på blomsterlandet för några månader sedan, tror dock inte att den finns kvar :(

kram!

2011-05-25 @ 15:36:36
URL: http://lisahofc.blogg.se/
Postat av: Anonym

guuuuud vilken söt blogg!kram!

2011-06-01 @ 21:52:49
URL: http://zurru.blogg.se/
Postat av: Veronica Pain

Tjena! Jag lottar ut en drömfångare just nu och om du vill vara med så är du välkommen ^^Mvh Veronica


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0