Dag 3 - Mina föräldrar

Mina föräldrar är jävligt bra, de är helt enkelt bäst.
De ställer alltid upp för mig och min lillebror och jag vet att de skulle göra vad som helst för oss.

De separerade när jag var mindre, men lyckades fortsätta vara vänner. Jag har aldrig haft problem med att mina föräldrar inte är tillsammans. Tvärtom så har jag tyckt att det varit ganska skönt att ha två hem. Vi bodde hos mamma och åkte till pappa varannan helg när vi var mindre.
När jag blev äldre suddades de gränserna ut mer och mer för att man knappt var hemma på helgen alls och jag åkte ibland till pappa mitt i veckorna istället. Han var ofta hos polare i Malmö och jag älskade att vara ensam hemma så jag passade på då.

Jag tycker att jag har en väldigt nära relation med båda mina föräldrar och jag pratar med mamma nästan dagligen. Vi har väldigt mycket samma intressen och kan därför gära massa saker tillsammans. Min pappa och Leo har också samma intresse. Bilar.
De diskuterar, snackar, meckar och diskuterar lite till o.s.v o.s.v.. Jag älskar att köra bil, det är en sån befrielse att man kan ta sig vart man vill, när man vill. Men där slutar mitt intresse. Jag är inte intresserad av att veta hur den funkar, bara den funkar. Färgen på bilen är mer intressant. Men det är jävligt bra att ha två bilnördar i familjen när min bil går sönder.. =)

Jag älskar mina föräldrar väldigt mycket och jag tycker de gjort ett asbra jobb att uppfostra mig och min lillebror!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0